Suositellut tulokset

  Aktiivinen H&M alennuskoodi | Elokuu 2017

  Tästä löydät netin parhaat H&M alekoodit

  Siirry verkkokauppaan
  (1 / 1 )
  20%Alennuskoodi

  Paras H&M alennuskoodi

  Käyttäjiämme erityisesti miellyttänyt alennuskoodi H&M:lle oikeutti jopa 20% hinnanpudotukseen. Tämä koodi helli shoppailijoita vain rajoitetun ajan, kuten H&M:n koodit normaalistikin. Kannattaa siis tosissaan tarkkailla sivua usein eikä aikailla tilauksen kanssa – parhaimmillaan koodit vaihtuvat useamman kerran viikossa!

  Katso tästä vanhentuneet alennuskoodit, ne saattavat vielä toimia

  Näin säästät entistä enemmän H&M:llä

  Maksuaika

  H&M:n maksutapojen kirjo kattaa monta eri vaihtoehtoa, ja yksi parhaimmista puolista on se, että saat maksuaikaa. Voit siis helposti tilata tuotteita kotiin sovitettavaksi ja maksaa laskulla vasta sen jälkeen. Erittäin helppoa ja riskitöntä!

  Uutiskirje

  Tilaamalla H&M:n uutiskirjeen pysyt ajan tasalla kuumimmista trendeistä ja saat takuuvarmasti inspiraatiota tasaisin väliajoin. Vinkkivitonen: uutiskirjeen tilaajana saat myös 25% H&M:n alekoodin itsellesi. Ei paha!

  Seuraa somessa

  H&M:n somekanavat ovat inspiraatiota pullollaan. Instasta, Pinterestistä, Facesta ja muista kanavista löydät pukeutumisvinkkejä ja kuulet lisäksi ensimmäisenä ajankohtaisista alennuksista ja alennuskoodeista.

  Löydä alehinnat nopeasti

  Mikäli etsit tiettyä vaatekappaletta tai tuotetta tiettyyn tilaisuuteen ja haluat selvitä mahdollisimman helpolla, suosittelemme seuraavaa:

  1. Siirry H&M:n aleosioon
  2. Valitse haluamasi osasto, kuten Naiset
  3. Suodata naistenvaatteita kategorian mukaan
  4. Lajittele kategoriasi tuotteet valitsemalla edullisin hinta kriteeriksi

  Näin saat käyttöösi tehokkaasti ja nopeasti saatavilla olevat halvimmat hinnat. Kätevää!

  H&M – alennuskoodit 2017

  H&M:n tarina on mielenkiintoinen. Yritys sai alunperin alkunsa vuonna 1947. Ensimmäinen myymälä sijaitsi Ruotsin Västeråsissa ja se oli keskittynyt myymään ainoastaan naistenvaatteita. Nykyään 70 vuotta myöhemmin H&M konserniin kuuluu yli 4200 myymälää yli 64 maassa. H&M Grouppiin kuuluvat brändit H&M, COS, Monki, & Other Stories, Weekday ja Cheap Monday. Yrityksen tavoitteena on tarjota laatua ja muotia kaikille edullisesti. Jokainen H&M:n omistama brändi on uniikki ja erilainen. Yritys laajenee jatkuvasti ja tällä hetkellä sen palveluksessa on 148 000 työntekijää ympäri maapallon.


  Oletko hyödyntänyt H&M:n alekoodeja?

  Suomi24 tarjoaa ensimmäisenä vaihtuvat HM:n alennuskoodit. Seuraa tarkkaan HM:n koodeja ja saat kaiken hyödyn irti shoppailustasi. Suosituimmat HM alekoodimme ovat olleet: ilmainen toimitus, 20% alennus valitsemastasi tuotteesta ja yksi tuote 25% edullisemmin.


  FUN FACTS

  Tiesitkö, että...

  • H&M panostaa ympäristöystävällisyyteen. Yritys pyrkii vuosittain vähentämään sähkönkulutusta myymälöissään ja lisäksi Concious- ohjelmalla pyritään vähentämään vaatejätteen määrää. Ihanaa!
  • Joka vuosi myymälöissä lanseerataan Concious collection- mallisto, jonka kaikki vaatteet on tehty täysin kierrätyteistä vaatteista 100%.
  • H&M Home on saavuttanut suursuosion sistustajien keskuudessa. Paljon ihania tuotteita, joilla uudistat kotisi ilmeen helposti ja nopeasti.
  • H&M Club on vihdoin myös Suomessa. Liitymällä tähän kanta-asiakas ohjelmaan, saat suoraan sähköpostiisi vaihtuvia etuja ja ilmaisen toimituksen hm.comissa. Lisäksi saat kertaluontoisen 10% edun H&M myymälöissä.

  VINKKI-VITONEN

  Tilaa uutiskirje ja saat samantien käyttöösi 25% H&M tarjouskoodin, jonka voit hyödyntää yhdestä valitsemastasi tuotteesta.


  Samantyyppisiä alennuskoodeja

  18
  käyttäjää ovat vierailleet sivuillamme tänään
  12
  käyttäjää ovat säästäneet tänään kaupalla H&M
  Uusi alennuskoodi saapui juuri

  Mitä mieltä olit alennuskoodeista?

  10 käyttäjää arvostellut
  keskiarvolla 3.61/5.
  Arvostele sinäkin!
  15

  H&M ALENNUSKOODIT 2017

  Alennuskoodit – uudenlainen tapa säästää

  H&M on tunnettu nopeasta ja halvasta muodista koko perheelle. Alennuskoodeja hyödyntämällä pystyt säästämään valmiiksi halvoista hinnoista ylimääräisen siivun ja shoppailet helposti ja nopeasti muotia kotipostiin. Käyttäjänämme pystyt säästämään esimerkiksi:

  • toimituskuluissa nappaamalla ilmaisen toimituksen
  • 10% ostoksistasi
  • 30% extraa jo valmiiksi alennetuista vaatteista

  Seuraamalla säännöllisin väliajoin Suomi24:n alekoodeja varmistat, että tiedät ensimmäisten joukossa kaikista mahdollisista H&M:n alekoodeista. Muista siis tarkistaa sivumme ensi kerralla H&M:llä shoppaillessasi!

  Suositut kaupat

  • Ebookers
  • Ellos
  • Ferratum
  • Fitnesstukku
  • Hotels.com
  • LensWay
  • Nelly
  • Omenahotelli
  • Yves Rocher
  • Zalando

  Onko sinulla alennuskoodi?

  Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!