Suositellut tulokset
   Juuri katsotut kaupat

    adidas Black Friday 2021

    Löydä täältä sekä tietoa Black Fridaysta adidas -kaupassa että alennuksia ja vinkkejä säästämiseen

    Mielettömät Black Friday -alennukset saapuvat tänäkin vuonna pian myös adidaksen verkkokauppaan! Supersuosion saavuttaneen nimekkään urheilu- ja katumuotibrändin verkkokauppa tiputtaa kaikkien tuotteidensa hintoja Black Friday -viikonlopun ajaksi jopa kymmeniä prosentteja, ja etsitpä urheiluvarusteita sitten salille, juoksupoluille, jalka- tai koripallokentälle, tai halusitpa vain päivittää vaatekaapin trendikkäillä tennareilla ja katumuodilla, adidas tarjoaa huippulaatuiset tuotteet jokaisen tyylitietoisen ja laadusta välittävän urheilijan kaappiin nyt edullisempaan hintaan. Virittäydy siis jo nyt shoppailutunnelmaan ja varaudu tekemään tyylikkäät lenkkari-, vaate- ja urheilutarvikeostokset adidaksella jopa 30% halvemmalla kolmen alennusten täyteisen päivän ajan.

    Valikoimamme huippualennuksia ennen Black Fridayta

    Helpottaakseen Black Friday -shoppailuasi adidas -verkkokaupassa tiimimme pitää silmällä parhaita diilejä. Etsimme kaupan tarjoamat suosituimmat tuotteet ja ajankohtaiset alennukset. Löydät ne alta:

    Milloin Black Fridayta vietetään adidaksella?

    Black Friday -hulina käynnistyy tänäkin vuonna adidaksen verkkokaupassa yleisen käytännön mukaan perjantaina 27.11 ja jatkuu koko viikonlopun ajan sunnuntaihin 29.11 saakka. Valmistaudu siis kolmipäiväiseen alennusrumbaan, jonka aikana teet hurjia säästöjä urheiluostoksistasi ja tilaat vaikkapa joulun halutuimmat lahjat pukinkonttiin.

    Black Fridayn aikajana adidaksella

    27. Marraskuuta: adidaksen Black Friday

    28.- 29. Marraskuuta: adidaksen Black Friday -viikonloppu

     

    Minkälaisia alennuksia adidakselta voi odottaa Black Fridayna?

    Perinteisesti adidas on tarjonnut Black Fridayn aikaan usean kymmenen prosentin alennuksen kaikista verkkokauppansa tuotteista. Myös vuonna 2021 pääsemme siis todennäköisesti shoppailemaan katumuodin kuninkaan valikoiman kaikki tuotteet jopa 30% alennuksella viime vuoden tapaan. Kurkkaa siis verkkokaupan tarjonta jo etukäteen ja tee lista suosikkituotteistasi, jotka pääset tilaamaan huimalla säästöllä marraskuun viimeisenä viikonloppuna.

    Aiempien vuosien alennuksia

    Tiro 17 -treeniverkkarit; Miesten Tiro 17 -verryttelyhousut jalkapalloiluun, hinta tippui 30%: 54,95€ -> 38,45€

    Ultra Boost -tennarit; Naisten Ultra Boost -juoksukengät, hinta tippui 30%: 199,95€ -> 139,95€

    Huppari adidas Originals -logolla; adidas Originals Trefoil warm-up -huppari, hinta tippui 30%: 74,95€ -> 52,45€

    Treenireppu; Klassikko reppu adidas-logolla, hinta tippui 30%: 27,95€ -> 19,55€

    adidas Originals tuulitakki; Lasten adidas Originals tuulitakki, hinta tippui 30%: 69,95€ -> 48,95€

    Miten ottaa kaikki irti adidaksen Black Fridaysta?

    Inspiroidu sosiaalisessa mediassa

    Seuraa katu- ja urheilumuodin ajankohtaisia trendejä ja adidaksen uusimpia tarjouksia tutustumalla urheilubrändin inspiroiviin sosiaalisen median kanaviin. Somen lisäksi verkkokaupan tuoreimpiin alennuksiin ja mallistoihin pääset kätevästi käsiksi rekisteröitymällä adidaksen uutiskirjeen tilaajaksi. Tilaamalla uutiskirjeen nappaat myös houkuttelevan tervetuliaistarjouksen...

    Säästöjä outlet-osiossa

    Adidaksen laadukkaita urheiluvarusteita pääset shoppailemaan kelpo alennusten kera jo ennen Black Friday -tapahtumaa verkkokaupan suuresta valikoimasta alehintaisia tuotteita. Outlet-osiosta löydät hyvälaatuiset asusteet, kengät ja vaatteet urheiluun niin miehille, naisille kuin lapsillekin parhaimmillaan jopa puoleen hintaan!

    Säästä tilauksesi postikulut - myös Black Fridayna

    adidaksen verkkokaupassa tilaat tällä hetkellä kaikki yli 50€ ostoksesi ilman toimituskuluja. Black Friday -viikonloppunakin pääset siis shoppailemaan viimeisen huudon urheilumuotia paitsi mehevillä alennusprosenteilla myös ilman turhia toimitusmaksuja.