Suositellut tulokset
   Juuri katsotut kaupat

    adidas Cyber Monday 2021

    Löydä kaikki säästövinkit adidas verkkokauppaan täältä!

    Huikeat Cyber Monday -alennukset saapuvat tänäkin vuonna adidaksen verkkokauppaan! Huippulaadukas ja supersuosion saavuttanut urheilu- ja katumuotibrändi adidas pudottaa kaikkien tuotteidensa hintoja Black Friday -viikonlopun ajaksi jopa kymmeniä prosentteja. Etsitpä urheiluvarusteita sitten salitreenejä varten, juoksupoluille, jalka- tai koripallokentälle, tai halusitpa vain päivittää vaatekaapin uusimmilla tennareilla ja katumuodilla, löydät ne varmasti täältä! Adidas tarjoaa mahtavat tuotteet jokaisen tyylitietoisen ja laadusta välittävän urheilijan kaappiin nyt edullisempaan hintaan, joten valmistaudu jo nyt ostotunnelmaan ja tule tekemään trendikkäät lenkkari-, vaate- ja urheilutarvikeostokset adidakselle jopa 30% halvemmalla kolmen alennusten täyteisen päivän ajan.

    Valikoimamme huippualennuksia ennen Black Fridayta

    Helpottaakseen Black Friday -shoppailuasi adidas -verkkokaupassa tiimimme pitää silmällä parhaita diilejä. Etsimme kaupan tarjoamat suosituimmat tuotteet ja ajankohtaiset alennukset. Löydät ne alta:

    Minä päivinä adidas viettää Black Fridayta?

    Black Friday käynnistyy adidaksen verkkokaupassa yleisen käytännön mukaan perjantaina 26.11 ja jatkuu koko viikonlopun ajan sunnuntaihin 28.11 saakka. Virittäydy siis kolmipäiväiseen alennushulinaan, jonka aikana teet upeita säästöjä urheilu- ja muotiostoksistasi, ja tilaat vaikkapa etukäteen joulun halutuimmat lahjat kuusen alle.

    Black Fridayn aikajana adidaksella

    26. Marraskuuta: adidaksen Black Friday

    27.- 28. Marraskuuta: adidaksen Black Friday -viikonloppu

     

    Minkälaisia Black Friday- alennuksia adidas tarjoaa?

    Edellisinä vuosina adidas on tarjonnut Black Fridayn aikaan usean kymmenen prosentin alennuksen kaikista verkkokauppansa tuotteista. Myös siis vuonna 2021 pääsemme todennäköisesti nappaamaan viime vuoden tapaan kaikki tuotteet jopa 30% alennuksella katumuodin suosikilta. Katso verkkokaupan tarjonta jo nyt valmiiksi ja tee lista suosikkituotteistasi, jotka pääset tilaamaan huikealla säästöllä marraskuun viimeisenä viikonloppuna.

    Aiempien vuosien alennuksia

    Tiro 17 -treeniverkkarit; Miesten Tiro 17 -verryttelyhousut jalkapalloiluun, hinta tippui 30%: 54,95€ -> 38,45€

    Ultra Boost -tennarit; Naisten Ultra Boost -juoksukengät, hinta tippui 30%: 199,95€ -> 139,95€

    Huppari adidas Originals -logolla; adidas Originals Trefoil warm-up -huppari, hinta tippui 30%: 74,95€ -> 52,45€

    Treenireppu; Klassikko reppu adidas-logolla, hinta tippui 30%: 27,95€ -> 19,55€

    adidas Originals tuulitakki; Lasten adidas Originals tuulitakki, hinta tippui 30%: 69,95€ -> 48,95€

    Miten saada adidaksen Black Fridaysta kaikki irti?

    Sosiaalisessa mediassa voit inspiroitua

    Katu- ja urheilumuodin ajankohtaisia trendejä ja adidaksen uusimpia tarjouksia voi seurata tutustumalla urheilubrändin sosiaalisen median kanaviin, joista inspiraatiota löytyy helposti. Tämän lisäksi verkkokaupan tuoreimpiin alennuksiin ja mallistoihin pääsee kätevästi käsiksi rekisteröitymällä adidaksen uutiskirjeen tilaajaksi. Tällä tavoin nappaat myös houkuttelevan tervetuliaistarjouksen, joten tilaa siis uutiskirje nyt!

    Outlet-osiossa teet upeita säästöjä

    Adidaksen laadukkaita urheiluvaatteita- ja asusteita pääset shoppailemaan kelpo alennusten kera jo ennen Black Friday -tapahtumaa verkkokaupan outlet-osiosta. Mahtavasta valikoimasta alehintaisia tuotteita löydät hyvälaatuiset asusteet, kengät ja vaatteet urheiluun niin miehille, naisille kuin lapsillekin parhaimmillaan jopa puoleen hintaan!

    Myös Black Fridayna säästät tilauksesi postikulut

    Tällä hetkellä tilaat adidaksen verkkokaupassa kaikki yli 50€ ostoksesi ilman toimituskuluja. Black Friday- viikonloppunakin pääset siis shoppailemaan viimeisen huudon urheilumuotia muhkeilla alennusprosenteilla sekä ilman turhia postituskuluja.

    Täältä näet samankaltaisten kauppojen Cyber Monday-tiedot