Suositellut tulokset
   Juuri katsotut kaupat

    Adlibris Cyber Monday 2021

    Hyödynnä suuret Cyber Monday alennukset Adlibriksella!

    Black Fridayna kannattaa suunnata Adlibrikselle shoppailemaan! Tämä Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa tarjoaa kirjojen lisäksi muun muassa elektroniikkaa, askartelutavaroita, pelejä, keittiötuotteita, lankoja sekä sisustus- ja toimistotarvikkeita. Viime vuosina Adlibris on ollut yksi Black Friday -alennustapahtuman merkittävimmin osaa ottavista verkkokaupoista Suomessa, ja tänäkin vuonna odotamme huikeita alennuksia kaupan kattavaan valikoimaan. Black Friday -alennusten tuoteryhmäksi voi vuonna 2021 sattua mikä vain, mutta oletettavaa on, että tänäkin vuonna tarjouksia löytyy sekä kirjoista että verkkokaupan muusta valikoimasta. Adlibriksen päätähuimaaviin jopa 70% Black Friday -alennuksiin kannattaa varautua jo pelkästään joululahjat mielessä ja tehdä huimia säästöjä niin kirjalahjatilauksista kuin omista elektroniikkashoppailuistakin!

    Huippualennuksia myös ennen Cyber Monday

    Tiimimme pitää puolestasi silmällä parhaita diilejä helpottaaksemme Cyber Monday -shoppailuasi Adlibriksen verkkokaupassa. Etsimme kaupan tarjoamat suosituimmat tuotteet ja ajankohtaiset alennukset. Löydät ne alta:

    Milloin Adlibriksellä vietetään Black Fridayta?

    Adlibris ei ole vielä julkaissut Black Friday- aikataulua, mutta oletamme viime vuoden kaavan toistuvan myös vuonna 2021 ja edessä olevan kokonainen Adlibris Black Weekend. Adlibriksen alennukset alkavat luultavasti vasta perjantaina 26.11, vaikka maistiaisia alennuksista ja tarjousten tuoteryhmistä saatetaankin antaa jo muutama päivä aiemmin. Black Friday -alennuksia on oletettavasti tarjolla myös lauantain 27.11 ja sunnuntain 28.11 ajan. Black Friday- myyntien merkittävimmät alennukset tulevat mitä luultavimmin tänäkin vuonna markkinoille perjantaina, kun taas loppuviikonlopun aikana voimme odottaa hiukan pienempien alennusprosenttien tarjouksia. Adlibris on kuitenkin edellisinä vuosina jatkanut alennushumua vielä seuraavana maanantaina Cyber Monday -tarjousten merkeissä, ja tarjonnut huippualennuksia koko viikon ajan ostosviikonlopun junasta jääneille. Pidä siis silmät auki myös vuonna 2021 kokonaisen Adlibris Black Weekin varalta!

    Black Fridayn aikajana Adlibriksellä

    26. Marraskuuta: Adlibriksen Black Friday -perjantai

    27.- 28. Marraskuuta: Adlibriksen Black Friday -viikonloppu

    29. Marraskuuta - 6. Joulukuuta: Adlibriksen Cyber Monday -alennusviikko

     

    Minkälaisia tarjouksia Adlibrikselta voi odottaa Black Fridayna?

    Vuoden 2021 virallisia Adlibris Black Friday -alennuksia ei tietenkään vielä ole julkaistu, mutta on hyvin todennäköistä, että uudet tarjoukset muistuttavat viime vuosien tarjouksia niin tuoteryhmältään kuin määrältäänkin. Alennusprosentit ovat parhaimmillaan noussut jopa huikeaan 70%:iin askartelutuotteista, leluista ja valituista kirjoista, kun taas perjantain päätarjous on kohdistunut esimerkiksi kirjojen kategoriaan ja tuonut 15% säästön kaikkiin kirjaostoksiin. Lauantain ja sunnuntain aikana Adlibris sen sijaan on tarjonnut 10% alennuksen verkkokaupan koko valikoimasta. Tänäkin vuonna voimme siis odottaa kohtuullista alennusprosenttia tiettyyn tuoteryhmään tai jopa koko Adlibriksen tuotevalikoimaan. Muista, että voit etsiä vastaavia tai kilpailevia tarjouksia myös samankaltaisista verkkokaupoista kuten CDONilta, Tokmannilta, Hobby Hallista ja Kärkkäinen-tavaratalosta.

    Aiempien vuosien alennuksia

    24 kpl Promarker -sarjan merkkauskyniä • Ammattimaisia merkkauskyniä Promarkerilta kätevässä laukussa, hinta tippui 70%: 38,40€ -> 11,50€

    Kirja Sapiens (2017); Yuval Noah Harari • Supersuosittu kirja ihmisen historiasta, hinta tippui 15%: 14,20€ -> 12,07€

    Playmobil Merirosvolaiva • Klassikkovalmistaja Playmobilin kelluva merirosvolaiva, hinta laski 70%: 70,10€ -> 21,05€

    Lukulaite Letto Frontlight + 5 e-kirjaa • Adlibriksen oma lukulaite 6” itsevalaisevalla HD-näytöllä, hinta laski 10%: 109€ -> 98,1€

    Kirja Thinking, Fast and Slow (2013); Daniel Kahneman • Kulttikirjan maineeseen noussut Thinking, Fast and Slow, hinta tippui 15%: 22,20€ ->18,90€

    Miten hyötyisin eniten Adlibriksen Black Fridaysta?

    Etsi suosikkituotteesi etukäteen

    Jotta shoppailusi sujuisi mahdollisimman vaivattomasti kun Black Friday koittaa, kannattaa verkkokaupan tarjontaa tutkailla jo ennakkoon ja tehdä lista tuotteista, jotka haluaisit tilata h-hetken aikana. Lisää ostoslistalle vaikkapa syksyn kirjauutuudet, jotka voit laittaa pukinkonttiin, sekä omaan keittiöösi uudet ruoanvalmistustuotteet. Pistä ylös suosikkisi Adlibriksen valikoimasta, sillä näin vältät sivuston selailun ruuhka-aikana, ja pääset suoraan lisäämään haluamasi tuotteet ostoskoriin ja tilaat kaiken kerralla - alentunein Black Friday hinnoin tietysti!

    Tilaa Adlibriksen uutiskirje

    Kun tilaat Adlibriksen uutiskirjeen ennen Black Friday -alennusviikonloppua varmistat erinomaisen keinon saada tietää tämän vuoden Black Friday -tarjouksista ensimmäisten joukossa. Lisäksi sähköpostilistalle liittyminen takaa verkkokaupan kampanjoista ja uutuuksista ajan tasalla pysymisen myös jatkossa.

    Seuraa sosiaalisessa mediassa

    Adlibriksen viimeisimpiä uutisia pääset myös seuraamaan helposti sosiaalisen median kautta. Löydät Adlibriksen tilin niin Facebookista, Twitteristä kuin Instagramistakin, ja voimme olla varmoja, että myös vuoden 2021 Black Friday -uutiset päivitetään reaaliajassa näillä kanavilla, joten seuraamalla niitä voit samalla varmistaa ettei mikään tarjous mene ohi!