Suositellut tulokset
   Juuri katsotut kaupat

    Adlibris Black Friday 2021

    Löydä täältä sekä tietoa Black Fridaysta Adlibris -kaupassa että alennuksia ja vinkkejä säästämiseen

    Black Fridayn aikaan kannattaa suunnata ostoksille Adlibrikselle! Tästä Pohjoismaiden suurimmasta verkkokirjakaupasta löydät kirjojen lisäksi muun muassa elektroniikkaa, askartelutavaroita, pelejä, keittiötuotteita, lankoja ja sisustus- ja toimistotarvikkeita. Viime vuosina Adlibris on ollut yksi Black Friday -alennustapahtumaan merkittävimmin osaa ottavista verkkokaupoista Suomessa, ja tänäkin vuonna odotamme meheviä alennuksia Adlibriksen kattavaan valikoimaan. Black Friday -alennusten tuoteryhmäksi voi vuonna 2021 sattua mikä vain, mutta oletettavaa on, että tänäkin vuonna tarjouksia löytyy sekä kirjoista että verkkokaupan muusta valikoimasta. Adlibriksen päätähuimaaviin jopa 70% Black Friday -alennuksiin kannattaa varautua jo pelkästään joululahjat mielessä ja tehdä huimia säästöjä niin kirjalahjatilauksista kuin omista elektroniikkashoppailuistakin!

    Valikoimamme huippualennuksia ennen Black Fridayta

    Helpottaakseen Black Friday -shoppailuasi Adlibris -verkkokaupassa tiimimme pitää silmällä parhaita diilejä. Etsimme kaupan tarjoamat suosituimmat tuotteet ja ajankohtaiset alennukset. Löydät ne alta:

    Milloin Black Fridayta vietetään Adlibriksellä?

    Adlibris ei ole vielä julkaissut lopullista Black Friday -aikatauluaan, mutta oletamme viime vuoden kaavan toistuvan myös vuonna 2021 ja edessä olevan kokonainen Adlibris Black Weekend. Adlibriksen alennukset alkavatkin luultavasti vasta perjantaina 27.11, vaikka vihiä alennuksista ja tarjousten tuoteryhmistä saatetaankin antaa jo muutama päivä ennakkoon. Black Friday -tarjouksia on oletettavasti tarjolla myös lauantain 28.11 ja sunnuntain 29.11 ajan. Black Friday -viikonlopun merkittävimmät alennukset tulevat mitä luultavimmin tänäkin vuonna markkinoille perjantaina, kun taas loppuviikonlopun aikana voimme odottaa hiukan pienempien alennusprosenttien tarjouksia. Edellisinä vuosina Adlibris on jatkanut alennushumua vielä seuraavana maanantaina Cyber Monday -tarjousten merkeissä, ja tarjonnut huippualennuksia koko viikon ajan ostosviikonlopun junasta jääneille. Pidä siis silmät auki myös vuonna 2021 kokonaisen Adlibris Black Weekin varalta!

    Black Fridayn aikajana Adlibriksellä

    27. Marraskuuta: Adlibriksen Black Friday -perjantai

    28.- 29. Marraskuuta: Adlibriksen Black Friday -viikonloppu

    30. Marraskuuta - 6. Joulukuuta: Adlibriksen Cyber Monday -alennusviikko

     

    Minkälaisia alennuksia Adlibrikselta voi odottaa Black Fridayna?

    Vaikka vuoden 2021 virallisia Adlibris Black Friday -tarjouksia ei tietenkään vielä ole julkaistu, on hyvin todennäköistä, että uudet tarjoukset muistuttavat viime vuosien alennuksia niin tuoteryhmältään kuin määrältäänkin. Alennusprosentti on parhaimmillaan noussut jopa 70%:iin askartelutuotteista, leluista ja valituista kirjoista, kun taas perjantain päätarjous on kohdistunut esimerkiksi kirjojen tuoteryhmään ja tuonut 15% säästön kaikkiin kirjaostoksiin. Lauantain ja sunnuntain aikana Adlibris sen sijaan on tarjonnut 10% alennuksen verkkokaupan koko valikoimasta. Tänäkin vuonna voimme siis odottaa kohtuullista alennusprosenttia tiettyyn tuoteryhmään tai jopa koko Adlibriksen tuotevalikoimaan. Muista, että voit etsiä vastaavia tai kilpailevia tarjouksia myös samankaltaisista verkkokaupoista kuten CDONilta, Tokmannilta, Hobby Hallista ja Kärkkäinen-tavaratalosta.

    Aiempien vuosien alennuksia

    24 kpl Promarker -sarjan merkkauskyniä • Ammattimaisia merkkauskyniä Promarkerilta kätevässä laukussa, hinta tippui 70%: 38,40€ -> 11,50€

    Kirja Sapiens (2017); Yuval Noah Harari • Supersuosittu kirja ihmisen historiasta, hinta tippui 15%: 14,20€ -> 12,07€

    Playmobil Merirosvolaiva • Klassikkovalmistaja Playmobilin kelluva merirosvolaiva, hinta laski 70%: 70,10€ -> 21,05€

    Lukulaite Letto Frontlight + 5 e-kirjaa • Adlibriksen oma lukulaite 6” itsevalaisevalla HD-näytöllä, hinta laski 10%: 109€ -> 98,1€

    Kirja Thinking, Fast and Slow (2013); Daniel Kahneman • Kulttikirjan maineeseen noussut Thinking, Fast and Slow, hinta tippui 15%: 22,20€ ->18,90€

    Miten ottaa kaikki irti Adlibriksen Black Fridaysta?

    Etsi suosikkituotteesi etukäteen

    Jotta shoppailusi sujuisi mahdollisimman vaivattomasti viikonlopun h-hetkellä kannattaa verkkokaupan tarjontaa tutkailla jo etukäteen ja tehdä lista tuotteista, jotka haluaisit tilata Black Fridayn aikana. Lisää ostoslistalle kerralla niin syksyn kirjauutuudet pukinkonttiin kuin uudet ruoanvalmistustuotteet omaan keittiöösi ja pistä ylös suosikkisi Adlibriksen valikoimasta. Näin vältät sivuston selailun ruuhka-aikana, pääset suoraan lisäämään haluamasi tuotteet ostoskoriin ja tilaat kaiken kerralla - Black Friday alehintaan tietysti!

    Rekisteröidy Adlibriksen uutiskirjeen tilaajaksi

    Adlibriksen uutiskirjeen tilaus ennen Black Friday -alennusviikonloppua on erinomainen keino varmistaa, että saat tiedon Adlibriksen tämän vuoden Black Friday -tarjouksista ensimmäisten joukossa. Sähköpostilistalle liittyminen takaa verkkokaupan kampanjoista ja uutuuksista ajan tasalla pysymisen myös jatkossa.

    Seuraa sosiaalisessa mediassa

    Uutiskirjeen lisäksi Adlibriksen viimeisimpiä uutisia pääset seuraamaan helposti sosiaalisen median kautta. Adlibriksen tilin löydät niin Facebookista, Twitteristä kuin Instagramistakin, ja voimme olla varmoja, että myös vuoden 2021 Black Friday -uutiset päivitetään reaaliajassa näissä kanavissa.