Suositellut tulokset
  Juuri katsotut kaupat

   Adlibris Black Friday 2018

   Löydä täältä sekä tietoa Black Fridaysta Adlibris -kaupassa että alennuksia ja vinkkejä säästämiseen

   Black Fridayn aikaan kannattaa suunnata ostoksille Adlibrikselle! Tästä Pohjoismaiden suurimmasta verkkokirjakaupasta löydät kirjojen lisäksi muun muassa askartelutavaroita, pelejä, keittiötuotteita, lankoja ja sisustus- ja toimistotarvikkeita. Viime vuosina Adlibris on ollut yksi Black Friday -alennustapahtumaan merkittävimmin osaa ottavista verkkokaupoista Suomessa, ja tänäkin vuonna odotamme meheviä alennuksia Adlibriksen kattavaan valikoimaan. Black Friday -alennusten tuoteryhmäksi voi vuonna 2018 sattua mikä vain, mutta oletettavaa on, että tänäkin vuonna tarjouksia löytyy sekä kirjoista että verkkokaupan muusta valikoimasta. Adlibriksen päätähuimaaviin jopa 70% Black Friday -alennuksiin kannattaa varautua jo pelkästään joululahjat mielessä ja tehdä huimia säästöjä niin lahjatilauksista kuin omista shoppailuistakin!

   Valikoimamme huippualennuksia ennen Black Fridayta

   Helpottaakseen Black Friday -shoppailuasi Adlibris -verkkokaupassa tiimimme pitää silmällä parhaita diilejä. Etsimme kaupan tarjoamat suosituimmat tuotteet ja ajankohtaiset alennukset. Löydät ne alta:

   Milloin Black Fridayta vietetään Adlibriksellä?

   Adlibris ei ole vielä julkaissut lopullista Black Friday -aikatauluaan, mutta oletamme viime vuoden kaavan toistuvan myös vuonna 2018. Adlibriksen alennukset alkavatkin luultavasti vasta perjantaina 23.11, vaikka vihiä alennuksista ja tarjousten tuoteryhmistä saatetaankin antaa jo muutama päivä ennakkoon. Black Friday -tarjouksia on oletettavasti tarjolla myös lauantain 24.11 ja sunnuntain 25.11 ajan. Black Friday -viikonlopun merkittävimmät alennukset tulevat mitä luultavimmin tänäkin vuonna markkinoille perjantaina, kun taas loppuviikonlopun aikana voimme odottaa hiukan pienempien alennusprosenttien tarjouksia. Vuonna 2017 Adlibris jatkoi alennushumua vielä seuraavana maanantaina Cyber Monday -tarjousten merkeissä, ja tarjosi huippualennuksia koko seuraavan viikon ajan ostosviikonlopun junasta jääneille.

   Black Fridayn aikajana Adlibriksellä

   23. Marraskuuta: Adlibriksen Black Friday -perjantai

   24.-25. Marraskuuta: Adlibriksen Black Friday -viikonloppu

   26. Marraskuuta - 2. Joulukuuta: Adlibriksen Cyber Monday -alennusviikko

    

   Minkälaisia alennuksia Adlibrikselta voi odottaa Black Fridayna?

   Vaikka vuoden 2018 virallisia Black Friday -alennuksia ei tietenkään vielä ole julkaistu, on hyvin todennäköistä, että uudet tarjoukset muistuttavat viime vuosien alennuksia niin tuoteryhmältään kuin määrältäänkin. Toissa vuonna alennusprosentti nousi jopa 70%:iin askartelutuotteista, leluista ja valituista kirjoista, kun taas vuonna 2017 perjantain päätarjous kohdistui kirjojen tuoteryhmään ja toi 15% säästön kaikkiin kirjaostoksiin. Lauantain ja sunnuntain aikana Adlibris sen sijaan tarjosi 10% alennuksen verkkokaupan koko valikoimasta. Tänäkin vuonna voimme siis odottaa kohtuullista alennusprosenttia tiettyyn tuoteryhmään tai jopa koko Adlibriksen tuotevalikoimaan.

   Aiempien vuosien alennuksia

   24 kpl Promarker -sarjan merkkauskyniä • Ammattimaisia merkkauskyniä Promarkerilta kätevässä laukussa, hinta tippui 70%: 38,40€ -> 11,50€

   Kirja Sapiens (2017); Yuval Noah Harari • Supersuosittu kirja ihmisen historiasta, hinta tippui 15%: 14,20€ -> 12,07€

   Playmobil Merirosvolaiva • Klassikkovalmistaja Playmobilin kelluva merirosvolaiva, hinta laski 70%: 70,10€ -> 21,05€

   Lukulaite Letto Frontlight + 5 e-kirjaa • Adlibriksen oma lukulaite 6” itsevalaisevalla HD-näytöllä, hinta laski 10%: 109€ -> 98,1€

   Kirja Thinking, Fast and Slow (2013); Daniel Kahneman • Kulttikirjan maineeseen noussut Thinking, Fast and Slow, hinta tippui 15%: 22,20€ ->18,90€

   Miten ottaa kaikki irti Adlibriksen Black Fridaysta?

   Etsi suosikkituotteesi etukäteen

   Jotta shoppailusi sujuisi mahdollisimman vaivattomasti viikonlopun h-hetkellä kannattaa verkkokaupan tarjontaa tutkailla jo etukäteen ja tehdä lista tuotteista, jotka haluaisit tilata Black Fridayn aikana. Näin vältät sivuston selailun ruuhka-aikana, pääset suoraan lisäämään haluamasi tuotteet ostoskoriin ja tilaat kaiken kerralla.

   Rekisteröidy Adlibriksen uutiskirjeen tilaajaksi

   Adlibriksen uutiskirjeen tilaus ennen Black Friday -alennusviikonloppua on erinomainen keino varmistaa, että saat tiedon Adlibriksen tämän vuoden Black Friday -tarjouksista ensimmäisten joukossa. Sähköpostilistalle liittyminen takaa verkkokaupan kampanjoista ja uutuuksista ajan tasalla pysymisen myös jatkossa.

   Seuraa sosiaalisessa mediassa

   Uutiskirjeen lisäksi Adlibriksen viimeisimpiä uutisia pääset seuraamaan helposti sosiaalisen median kautta. Adlibriksen tilin löydät niin Facebookista, Twitteristä kuin Instagramistakin, ja voimme olla varmoja, että myös vuoden 2018 Black Friday -uutiset päivitetään reaaliajassa näissä kanavissa.