Suositellut tulokset

  Aktiivinen Amoma alennuskoodi - Helmikuu 2018

  Tästä löydät netin parhaat Amoma alekoodit

  Siirry verkkokauppaan
  (1 / 1 )

  Nämä koodit ovat vanhentuneet, mutta yrittänyttä ei laiteta!

  OTA HUOMIOON SESONGIT

  Paras säästövinkki reissuun halajavalle on ehdottomasti tämä: matkusta sesonkiaikojen ulkopuolella! Jokaisella matkakohteella on omat sesonkiaikansa. Tämä tarkoittaa aikaa, jolloin kohteeseen matkustaa eniten turisteja ja säät ovat parhaimmillaan. Matkustussesongin käydessä kuumana, kohteen hintataso (hotellit, lennot, syöminen, aktiviteetit) on yleensä myös korkeampi. Hintatietoinen matkaaja toteuttaa reissuhaaveensa siis silloin, kun muut turistit ovat jo palanneet lomiltaan!

  BUDJETTIREISSAAJAN SÄÄSTÖVINKKI

  Monet meistä tietävät sen tunteen, kun matkakärpänen puraisee, mutta kukkaron nyörit eivät anna periksi. Reissaamisen ei kuitenkaan tarvitse olla kallista. Pikkurahallakin voi päästä lomalle, kun muistaa hyödyntää parhaat Amoman alennuskoodit. Kannattaa siis tallentaa Suomi24:n alennuskoodisivusto tietokoneesi kirjanmerkkeihin ja tarkistaa parhaat diilit päivittäin – näin voit varmistaa parhaat reissualennukset itsellesi!
  0
  Näytä enemmänNäytä vähemmän
  18
  käyttäjää ovat käyneet sivuillamme tällä viikolla
  5%Alennuskoodi
  Uusi alennuskoodi saapui juuri

  AMOMALTA AINA EDULLISTA MAJOITUSTA

  Ei varausmaksuja, ei lisäkuluja!

  Amoma haluaa tarjota asiakkailleen markkinoiden parhaat hinnat. Kun varaat hotellin Amoman kautta, sinulta ei koskaan peritä varausmaksua, eikä pankkikorttimaksuihin tule lisäkuluja. Luottokorttivaraukset sisältävät ainoastaan pankin veloittaman käsittelykulun. Osa Amoman matkakohteiden hotelleista saattaa veloittaa sinulta paikallisen lainsäädännön mukaisen kaupunkiveron tai lomakohdemaksun; nämä veloitaan sinulta erikseen sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä. Tietysti jos käytössäsi on Amoman alennuskoodi saat helposti säästettyä nämäkin kulut. Lisäksi Amoma ilmoittaa kaikki paikallisverotukseen liittyvät maksut aina varausprosesin yhteydessä – et joudu koskaan kärsimään yllättävistä kuluista!

  Aikainen mato alennuksen nappaa

  Amoman etusivulta löydät aina suosittuja matkakohteita ja ajankohtaisia alennuksia. Sivuilta löydät ideoita seuraavaa matkakohdetta varten ja tietenkin edullisimmat hinnat. Säännöllinen sivuilla vierailu siis todella kannattaa - useat alennukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, ja nopeat syövät hitaat.

  Helppoa kuin heinän teko

  Tämän helpommaksi ei hotellivarauksien tekeminen muutu: Amoman tilin avulla voit hallinoida varauksiasi helposti ja näppärästi - missä vain, milloin vain. Tililtä näät helposti kaikkien varauksiesi yksityiskohdat. Amoman tilin avulla voit myös tehdä muutoksia ja peruutuksia sekä esittää erikoistoiveita. Myös mahdollisten Amoman alennuskoodien käyttö on tehty äärimmäisen helpoksi varauksen yhteydessä. Niin helppoa ja näppärää!

  Kuinka valita alennuskoodi oikein?

  Etkö osaa valita alennuskoodia oikein? Älä huoli, sillä suurin osa keräämistämme alennuskoodeista pätee kaikkiin Amoman matkakohteisiin. Olipa kohteesi sitten Eurooppa tai Afrikka ja matkustusaikasi kesä tai talvi, koodit tuovat lisäsäästöä jokaiseen reissuun. Koodit pätevät lisäksi jo alennettujen matkapakettien hintoihin, mikä tekeekin matkustuksesta kannattavampaa kuin koskaan! Jos koodi kuitenkin käy vain tiettyyn lomakohteeseen, voit rullata sivuamme alaspäin ja koittaa bongata toisen koodin.

  Alennuskoodin käyttäminen

  Me autamme sinua alennuskoodin käyttämisessä kertomalla, missä ja milloin koodi tulee hyödyntää. Aloita matkavarauksesi teko aina sivustoltamme ja klikkaa haluamasi koodi auki. Kopioi koodi mukaasi ja siirry matkailupalvelun sivustolle, jonne sinut ohjataan automaattisesti. Tutustu lukuisiin matkakohteisiin ja varaa mieleisesi matka haluamillesi päiville. Matkan maksamisen yhteydessä voit liittää jo aikaisemmin kopiomasi alennuskoodin sille ohjattuun kenttään, minkä jälkeen alennus vähennetään automaattisesti matkasi loppusummasta.

  Suositut kaupat

  • Amoma
  • BookBeat
  • CDON
  • Eckerö Line
  • FitnessFirst
  • Hong Kong
  • House of Organic
  • iHerb
  • Junkyard
  • Matkapojat
  • Mobiilitukku
  • Offerilla
  • Omenahotelli
  • Spartoo
  • Yves Rocher
  • Zalando

  Onko sinulla alennuskoodi?

  Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!