Suositellut tulokset
  Juuri katsotut kaupat

   Aktiivinen Amoma alennuskoodi - Kesäkuu 2018

   Supersäästöjä? Poimi tästä mukaasi uusin Amoma alennus

   Siirry verkkokauppaan
   43 on hyödyntänyt alennuksen

   Säästä majoituksen hinnasta 5% hyödyntämällä Amoman huikea alennuskoodi

   Katso koodi 5838

   Nappaa mukaasi Amoman alennuskoodi ja saat 10% alennuksen seuraavaan hotellivaraukseesi

   Katso koodi 1172

   Mahtavaa! Amoman asiakkaat säästävät keskimäärin 80% hotellivarauksista

   Katso tarjous

   Tsekkaa autonvuokrauksen parhaat hinnat yli 53 000 kohteessa Amomalta

   Katso tarjous
   (1 / 1 )

   Nämä koodit ovat vanhentuneet, mutta yrittänyttä ei laiteta!

   VanhentunutAmoman alennuskoodilla hotellivarauksen hinta tippuu 10%
   Katso koodi 6966
   VanhentunutNappaa mukaasi Amoman alennuskoodi ja tee hotellivarauksesi 10% alennuksella
   Katso koodi 9915
   VanhentunutAmoman mahtava alennuskoodi on täällä: Matkusta nyt 10% edullisemmin
   Katso koodi 7185
   VanhentunutAmoman asiakkaat säästävät jopa 80% varauksensa hinnasta
   Katso tarjous
   VanhentunutAmoman valikoimista löydät peräti yli 300 tuhatta hotellia
   Katso tarjous

   OTA HUOMIOON SESONGIT

   Paras säästövinkki reissuun halajavalle on ehdottomasti tämä: matkusta sesonkiaikojen ulkopuolella! Jokaisella matkakohteella on omat sesonkiaikansa. Tämä tarkoittaa aikaa, jolloin kohteeseen matkustaa eniten turisteja ja säät ovat parhaimmillaan. Matkustussesongin käydessä kuumana, kohteen hintataso (hotellit, lennot, syöminen, aktiviteetit) on yleensä myös korkeampi. Hintatietoinen matkaaja toteuttaa reissuhaaveensa siis silloin, kun muut turistit ovat jo palanneet lomiltaan!

   BUDJETTIREISSAAJAN SÄÄSTÖVINKKI

   Monet meistä tietävät sen tunteen, kun matkakärpänen puraisee, mutta kukkaron nyörit eivät anna periksi. Reissaamisen ei kuitenkaan tarvitse olla kallista. Pikkurahallakin voi päästä lomalle, kun muistaa hyödyntää parhaat Amoman alennuskoodit. Kannattaa siis tallentaa Suomi24:n alennuskoodisivusto tietokoneesi kirjanmerkkeihin ja tarkistaa parhaat diilit päivittäin – näin voit varmistaa parhaat reissualennukset itsellesi!
   0
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   Samantyyppisiä alennuskoodeja

   18
   käyttäjää ovat käyneet sivuillamme tällä viikolla
   5%Alennuskoodi
   Uusi alennuskoodi saapui juuri

   AMOMALTA AINA EDULLISTA MAJOITUSTA

   Ei varausmaksuja, ei lisäkuluja!

   Amoma haluaa tarjota asiakkailleen markkinoiden parhaat hinnat. Kun varaat hotellin Amoman kautta, sinulta ei koskaan peritä varausmaksua, eikä pankkikorttimaksuihin tule lisäkuluja. Luottokorttivaraukset sisältävät ainoastaan pankin veloittaman käsittelykulun. Osa Amoman matkakohteiden hotelleista saattaa veloittaa sinulta paikallisen lainsäädännön mukaisen kaupunkiveron tai lomakohdemaksun; nämä veloitaan sinulta erikseen sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä. Tietysti jos käytössäsi on Amoman alennuskoodi saat helposti säästettyä nämäkin kulut. Lisäksi Amoma ilmoittaa kaikki paikallisverotukseen liittyvät maksut aina varausprosesin yhteydessä – et joudu koskaan kärsimään yllättävistä kuluista!

   Aikainen mato alennuksen nappaa

   Amoman etusivulta löydät aina suosittuja matkakohteita ja ajankohtaisia alennuksia. Sivuilta löydät ideoita seuraavaa matkakohdetta varten ja tietenkin edullisimmat hinnat. Säännöllinen sivuilla vierailu siis todella kannattaa - useat alennukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, ja nopeat syövät hitaat.

   Helppoa kuin heinän teko

   Tämän helpommaksi ei hotellivarauksien tekeminen muutu: Amoman tilin avulla voit hallinoida varauksiasi helposti ja näppärästi - missä vain, milloin vain. Tililtä näät helposti kaikkien varauksiesi yksityiskohdat. Amoman tilin avulla voit myös tehdä muutoksia ja peruutuksia sekä esittää erikoistoiveita. Myös mahdollisten Amoman alennuskoodien käyttö on tehty äärimmäisen helpoksi varauksen yhteydessä. Niin helppoa ja näppärää!

   Kuinka valita alennuskoodi oikein?

   Etkö osaa valita alennuskoodia oikein? Älä huoli, sillä suurin osa keräämistämme alennuskoodeista pätee kaikkiin Amoman matkakohteisiin. Olipa kohteesi sitten Eurooppa tai Afrikka ja matkustusaikasi kesä tai talvi, koodit tuovat lisäsäästöä jokaiseen reissuun. Koodit pätevät lisäksi jo alennettujen matkapakettien hintoihin, mikä tekeekin matkustuksesta kannattavampaa kuin koskaan! Jos koodi kuitenkin käy vain tiettyyn lomakohteeseen, voit rullata sivuamme alaspäin ja koittaa bongata toisen koodin.

   Alennuskoodin käyttäminen

   Me autamme sinua alennuskoodin käyttämisessä kertomalla, missä ja milloin koodi tulee hyödyntää. Aloita matkavarauksesi teko aina sivustoltamme ja klikkaa haluamasi koodi auki. Kopioi koodi mukaasi ja siirry matkailupalvelun sivustolle, jonne sinut ohjataan automaattisesti. Tutustu lukuisiin matkakohteisiin ja varaa mieleisesi matka haluamillesi päiville. Matkan maksamisen yhteydessä voit liittää jo aikaisemmin kopiomasi alennuskoodin sille ohjattuun kenttään, minkä jälkeen alennus vähennetään automaattisesti matkasi loppusummasta.

   Suositut kaupat

   • Alensa
   • Booking.com
   • CDON
   • Finnish Design Shop
   • Hobby Hall
   • House of Organic
   • Jeans.fi
   • Kärkkäinen
   • Lehtikuningas
   • Macpiste
   • Nordicfeel
   • Seksitori
   • Superkauppa
   • Tanstore
   • Wolt
   • Zalando

   Onko sinulla alennuskoodi?

   Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!
   Syötä tähän