Nappaa aktiiviset Bemz alennuskoodit ilmaiseksi

Täältä löydät parhaat sekä varmistetut Bemz alennuskoodit ja alennukset

Koodi
Eksklusiivinen

Eksklusiivisella Bemz alennuskoodilla norm. hintaiset huonekalujen päälliset -10%

Näytä koodi
Erääntyy 01.01.2024
10%Alennus
Tarkistettu
Koodi

Bemz alennuskoodilla saat 10% alennuksen kaikista tuotteista!

Näytä koodi
Erääntyy 26.12.2023
10%Alennuskoodi
Tarkistettu
Koodi

Nappaa Bemz alennuskoodi - tilaat IKEA kalusteiden päällysteet 20% edullisemmin!

Näytä koodi
Erääntyy 12.12.2023
20%Alennuskoodi
Tarkistettu
Koodi

Liity Bemz uutiskirjeen tilaajaksi ja saat käyttöösi 10% arvoisen Bemz alennuskoodin

Näytä koodi
Erääntyy 05.01.2024
10%Alennuskoodi
Tarkistettu

Bemz tarjoaa lähes kaikki IKEAn Söderhamn päällysteet 20% edullisemmin!

Katso alennus
20%Alennus

Myös näillä vinkeillä säästät lisää:

Uutiskirje

Uutiskirje

Tilaa Bemz uutiskirje ja saat heti 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi. Tämän lisäksi kuulet aina ensimmäisten joukossa myös mahdollisista alennuksista, uusista artikkeleista sekä tuotteista ja saat tietoosi myös suunnittelijoiden uusimmat vinkit sisustukseen.
Ilmaiset näytteet

Ilmaiset näytteet

Askarruttaako uuden materiaalin tilaaminen? Tilaa Bemz verkkokaupasta ilmaisia näytteitä erilaisista pintamateriaaleista ja voit kokeilla niitä kotonasi kaikessa rauhassa. Näin saat mielenrauhan uusien päällisten tilaamisessa ja onnistut täydellä varmuudella.
Ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus

Bemz verkkokaupassa on käytössä myös ilmainen toimitus, kun tilaat tuotteita vähintään 150€ arvosta. Mikäli kyseinen hinta jää hieman vajaaksi, suosittelemme tarkistamaan mikäli voit lisätä tilaukseesi esimerkiksi uusiin pintamateriaaleihin sopivat tyynynpäälliset, etkä maksa postikuluja turhaan!

Nämä alennuskoodit vanhentuivat juuri, mutta ne voivat silti olla vielä aktiivisia

Koodi

Nappaa Bemz alennuskoodi - saat muhkean 20% alennuksen lähes koko valikoimaan!

Näytä koodi
20%Alennus
Tarkistettu

Nappaa Bemzin Cyber Week ALEsta koko valikoima 20% edullisemmin!

Katso alennus
20%Alennus

Nappaa nyt lähes koko Bemzin valikoima 20% alella!

Katso alennus
20%Alennus

Katso myös muut samankaltaiset koodit kuin Bemz alennuskoodit

Koodi

Rengas-Online alennuskoodi vähentää 5€ tilauksesi loppusummasta!

Näytä koodi
Erääntyy 27.12.2023
Rengas-online
Koodi

Kokkiman alennuskoodilla lunastat 10€ alennuksen tilaukseesi!

Näytä koodi
Erääntyy 27.12.2023
Kokkiman
Koodi

Rengastukkurit alennuskoodilla tilaat kaiken 3% alella!

Näytä koodi
Erääntyy 12.12.2023
Rengastukkurit
Koodi

Tee ostoksesi nyt 10€ alella tämän Kokkiman alennuskoodin avulla kun ostoskorisi on 100€ arvoinen!

Näytä koodi
Erääntyy 13.12.2023
Kokkiman
  • Kaikki (5)
  • Alennuskoodit (4)
  • Alennukset (1)
  • Eksklusiivinen (1)
  • Varmistettu (4)

Pidennä huonekalujesi ikää vuosilla

Bemz muuttaa Ikea huonekalut kuin uusiksi uskomattoman helposti

Oletko ostanut huonekalun Ikeasta ja kyllästynyt sen väriin tai pintamateriaaliin? Älä huoli, et ole yksin ja meillä on sinulle ratkaisu. Bemz päällystää huonekalusi uudella värillä ja materiaalilla huippuedullisesti ja käsittämättömän helposti. Erityisesti Ikea-huonekalujen päällystämiseen erikoistunut yritys tietää miltä tuntuu, kun hyväkuntoinen huonekalu alkaa yksinkertaisesti kyllästyttämään. On aivan turhaa ostaa uusi nojatuoli tai sohva, kun vanhassa ei ole mitään vikaa mutta uutta ilmettä olisi saatava. Juuri tähän ongelmaan Bemz tuo loistavan ratkaisun! Huonekalujen verhoilu onnistuu nyt todella helposti, sillä voit selata esimerkiksi Ikean huonekaluja niiden nimen tai mallin mukaan. Löydät helposti oman huonekalusi nimen valmiista listasta ja voit aloittaa materiaalien selaamisen. Sohvan uudelleen verhoilu käy käden käänteessä ja voit samalla selata Bemz katalogia saadaksesi uusia ideoita sekä nähdäksesi Bemz päälliset myös oikeassa elinympäristössä. Anna huonekaluillesi uusi elämä edullisesti ja säästä rahaa muuhun!

Uudista koko koti edullisemmin kuin koskaan Bemz alennuskoodilla

Koska olohuoneesi, miksei myös minkä tahansa muun huoneen sisustaminen ei mielestämme ole vielä tarpeeksi edullista, haluamme auttaa asiassa. Tavoitteenamme on tarjota sinulle vieläkin edullisempi mahdollisuus tuoda uusia tuulia kotiisi ja siksi julkaisemmekin aina uusimmat Bemz alennuskoodit ja tarjoukset juuri tällä samalla sivulla. Vakuutu kattavasta Bemz alekoodi -valikoimasta ja hyödynnä juuri omiin tarpeisiisi sopiva koodi samalta istumalta. Teemme myös tiivistä yhteistyötä Bemzin kanssa, joten valikoimastamme löytyy usein myös täysin eksklusiivinen Bemz alennuskoodi, jota et saa mistään muualta. Tämä onkin loistava lahjaidea myös läheisellesi, sillä kukapa ei kaipaisi uutta ilmettä kotiin aina silloin tällöin! Edulliset hinnat sekä monipuoliset Bemz alekoodit takaavat, että sinä onnistut kaikessa edullisesti ja voit käyttää rahaa myös muihin sisustustuotteisiin, kun sohvan uudelleen verhoilu on hoidettu napin painalluksella. Muista tarkistaa tietysti myös klassinen Bemz outlet -osasto, josta teet löytöjä entistäkin alhaisemmilla hinnoilla! Ja mikäli uudet materiaalit askarruttavat, voit klikata itsellesi myös ilmaisia näytteitä kokeiltavaksi. Huonekaluverhoilu ei ole ikinä ollut näin vaivatonta, edullista ja helppoa.

Huonekalujen päällystäminen säästää planeettaa

On aivan totta, että kodin ilmeen uudistaminen antaa lisää energiaa ja Bemzin avulla säästää myös rahaa. Mutta sen sijaan, että ostaisit uuden sohvan, nojatuolin tai jalkarahin, vanhan päällystäminen antaa myös luonnon hengähtää. Jatkuvan uuden ostamisen aikakaudella on hyvä miettiä valintojaan ja nyt rahan säästäminen voi säästää onneksi myös säästää planeettaamme! Sohvan päällystäminen uudella materiaalilla ja värillä on todellinen ekoteko verrattuna uuden ostamiseen. Seuraavat tuotteet Bemz verkkokaupassa auttavat sinua tuomaan huoneeseen uuden ilmeen ostamatta uutta huonekalua:
💎 Uudet sohvan jalat
💎 Sängynpäädyn päälliset
💎 Päiväpeitot
💎 Uudet verhot

Muut käyttäjät pitivät myös näistä verkkokaupoista:

Jotex alekoodit
Masku kampanjakoodit
On24 alennuskoodit
Taloon.com alennuskoodit

Suosituimmat kaupat

BookBeat koodit
Booking alennuskoodit
Cocopanda alennuskoodit
HM alennuskoodit
Lyko alekoodit
NAKD alennuskoodit
Petenkoiratarvike alennuskoodit
Proteincompany alennuskoodit
Samsung kampanjakoodit
Zalando Lounge alennuskoodit

Uusia ideoita vanhoille huonekaluille

Kaikki ymmärtävät, että uudet sohvanpäälliset eivät välttämättä vakuuta heti ensimmäisessä kuvassa, vaan ne tulisi nähdä oikeassa toimintaympäristössään. Suosittelemmekin avaamaan Bemzin oman lehden, josta voit lukea suunnittelijoiden vinkkejä, selata monipuolisia kuvia eri materiaaleista eri huonekalujen pinnoilla ja kuinka säästät entistä enemmän sisustamalla asuntoasi. Mikäli ihastuit yksittäiseen tuotteeseen tai kokonaiseen huoneeseen, klikkaa vain “get the look” nappia ja anna Bemzin neuvoa kuinka saavutat uuden ilmeen olohuoneesta makkariin helposti ja edullisesti. Heitä mukaan meiltä vielä viimeisin Bemz alekoodi ja säästöt, onnistuminen sekä luonnon säästäminen ovat taattu!