Suosituimmat kaupat
Valikko

Nappaa aktiiviset Bemz alennuskoodit ilmaiseksi

Täältä löydät parhaat sekä varmistetut Bemz alennuskoodit ja alennukset

Paras alennus
Paras alennus
10%
Alennuskoodi
Koodi

Eksklusiivisella Bemz alennuskoodilla norm. hintaiset huonekalujen päälliset -10%

Koodi
Eksklusiivinen
Tarkistettu
10
10%
Alennuskoodi
Näytä koodi
Vanhentumispäivänmäärä
: 4. syyskuuta
10%
Alennuskoodi
Koodi

Bemz alennuskoodilla saat 10% alennuksen kaikista tuotteista!

Koodi
Tarkistettu
FI
10%
Alennuskoodi
Näytä koodi
Vanhentumispäivänmäärä
: 28. kesäkuuta
10%
Alennuskoodi
Koodi

Liity Bemz uutiskirjeen tilaajaksi ja saat käyttöösi 10% arvoisen Bemz alennuskoodin

Koodi
Tarkistettu
je
10%
Alennuskoodi
Näytä koodi
Vanhentumispäivänmäärä
: 10. maaliskuuta
70%
Alennus

Nappaa tästä Bemzin huonekalujen päällysteet jopa 70% alennuksella!

70%
Alennus
Katso alennus
50%
Alennus

Katso tästä sohvien päälliset jotka tilaat nyt jopa 50% alella Bemziltä!

50%
Alennus
Katso alennus
20%
Alennus

Bemz tarjoaa nyt KAIKKI verkkokaupan tuotteet -20% alennuksella!

20%
Alennus
Katso alennus

Myös näillä vinkeillä säästät lisää:

Uutiskirje

Uutiskirje

Tilaa Bemz uutiskirje ja saat heti 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi. Tämän lisäksi kuulet aina ensimmäisten joukossa myös mahdollisista alennuksista, uusista artikkeleista sekä tuotteista ja saat tietoosi myös suunnittelijoiden uusimmat vinkit sisustukseen.
Ilmaiset näytteet

Ilmaiset näytteet

Askarruttaako uuden materiaalin tilaaminen? Tilaa Bemz verkkokaupasta ilmaisia näytteitä erilaisista pintamateriaaleista ja voit kokeilla niitä kotonasi kaikessa rauhassa. Näin saat mielenrauhan uusien päällisten tilaamisessa ja onnistut täydellä varmuudella.
Ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus

Bemz verkkokaupassa on käytössä myös ilmainen toimitus, kun tilaat tuotteita vähintään 150€ arvosta. Mikäli kyseinen hinta jää hieman vajaaksi, suosittelemme tarkistamaan mikäli voit lisätä tilaukseesi esimerkiksi uusiin pintamateriaaleihin sopivat tyynynpäälliset, etkä maksa postikuluja turhaan!

Nämä alennuskoodit vanhentuivat juuri, mutta ne voivat silti olla vielä aktiivisia

19,50€
Alkaen

Tästä tilaat Bemzin sohvien päälliset alkaen vain 19,50€!

19,50€
Alkaen
Katso alennus
0€
Toimitus

Bemz tarjoaa nyt toimituksen veloituksetta yli 150€ tilauksiin!

0€
Toimitus
Katso alennus

Katso myös muut samankaltaiset koodit kuin Bemz alennuskoodit

Nappaa aktiiviset Bemz alennuskoodit ilmaiseksi

Täältä löydät parhaat sekä varmistetut Bemz alennuskoodit ja alennukset

Voimassa olevat alennuskoodit

Eksklusiiviset alennuskoodit1
Kaikki alennuskoodit3
Kaikki alennukset6
Suurimmat alennukset70%

Pidennä huonekalujesi ikää vuosilla

Bemz muuttaa Ikea huonekalut kuin uusiksi uskomattoman helposti

Oletko ostanut huonekalun Ikeasta ja kyllästynyt sen väriin tai pintamateriaaliin? Älä huoli, et ole yksin ja meillä on sinulle ratkaisu. Bemz päällystää huonekalusi uudella värillä ja materiaalilla huippuedullisesti ja käsittämättömän helposti. Erityisesti Ikea-huonekalujen päällystämiseen erikoistunut yritys tietää miltä tuntuu, kun hyväkuntoinen huonekalu alkaa yksinkertaisesti kyllästyttämään. On aivan turhaa ostaa uusi nojatuoli tai sohva, kun vanhassa ei ole mitään vikaa mutta uutta ilmettä olisi saatava. Juuri tähän ongelmaan Bemz tuo loistavan ratkaisun! Huonekalujen verhoilu onnistuu nyt todella helposti, sillä voit selata esimerkiksi Ikean huonekaluja niiden nimen tai mallin mukaan. Löydät helposti oman huonekalusi nimen valmiista listasta ja voit aloittaa materiaalien selaamisen. Sohvan uudelleen verhoilu käy käden käänteessä ja voit samalla selata Bemz katalogia saadaksesi uusia ideoita sekä nähdäksesi Bemz päälliset myös oikeassa elinympäristössä. Anna huonekaluillesi uusi elämä edullisesti ja säästä rahaa muuhun!

Uudista koko koti edullisemmin kuin koskaan Bemz alennuskoodilla

Koska olohuoneesi, miksei myös minkä tahansa muun huoneen sisustaminen ei mielestämme ole vielä tarpeeksi edullista, haluamme auttaa asiassa. Tavoitteenamme on tarjota sinulle vieläkin edullisempi mahdollisuus tuoda uusia tuulia kotiisi ja siksi julkaisemmekin aina uusimmat Bemz alennuskoodit ja tarjoukset juuri tällä samalla sivulla. Vakuutu kattavasta Bemz alekoodi -valikoimasta ja hyödynnä juuri omiin tarpeisiisi sopiva koodi samalta istumalta. Teemme myös tiivistä yhteistyötä Bemzin kanssa, joten valikoimastamme löytyy usein myös täysin eksklusiivinen Bemz alennuskoodi, jota et saa mistään muualta. Tämä onkin loistava lahjaidea myös läheisellesi, sillä kukapa ei kaipaisi uutta ilmettä kotiin aina silloin tällöin! Edulliset hinnat sekä monipuoliset Bemz alekoodit takaavat, että sinä onnistut kaikessa edullisesti ja voit käyttää rahaa myös muihin sisustustuotteisiin, kun sohvan uudelleen verhoilu on hoidettu napin painalluksella. Muista tarkistaa tietysti myös klassinen Bemz outlet -osasto, josta teet löytöjä entistäkin alhaisemmilla hinnoilla! Ja mikäli uudet materiaalit askarruttavat, voit klikata itsellesi myös ilmaisia näytteitä kokeiltavaksi. Huonekaluverhoilu ei ole ikinä ollut näin vaivatonta, edullista ja helppoa.

Huonekalujen päällystäminen säästää planeettaa

On aivan totta, että kodin ilmeen uudistaminen antaa lisää energiaa ja Bemzin avulla säästää myös rahaa. Mutta sen sijaan, että ostaisit uuden sohvan, nojatuolin tai jalkarahin, vanhan päällystäminen antaa myös luonnon hengähtää. Jatkuvan uuden ostamisen aikakaudella on hyvä miettiä valintojaan ja nyt rahan säästäminen voi säästää onneksi myös säästää planeettaamme! Sohvan päällystäminen uudella materiaalilla ja värillä on todellinen ekoteko verrattuna uuden ostamiseen. Seuraavat tuotteet Bemz verkkokaupassa auttavat sinua tuomaan huoneeseen uuden ilmeen ostamatta uutta huonekalua:
💎 Uudet sohvan jalat
💎 Sängynpäädyn päälliset
💎 Päiväpeitot
💎 Uudet verhot

Suosituimmat kaupat

Adlibris alennuskoodit
Fitnesstukku alennuskoodit
Jollyroom alennuskoodit
Kaalimato alennuskoodit
Kotipizza kampanjakoodit
Matsmart alennuskoodit
Proteincompany alennuskoodit
Revolution race alennuskoodit
Vestiaire Collective alennuskoodit
Wolt koodit

Uusia ideoita vanhoille huonekaluille

Kaikki ymmärtävät, että uudet sohvanpäälliset eivät välttämättä vakuuta heti ensimmäisessä kuvassa, vaan ne tulisi nähdä oikeassa toimintaympäristössään. Suosittelemmekin avaamaan Bemzin oman lehden, josta voit lukea suunnittelijoiden vinkkejä, selata monipuolisia kuvia eri materiaaleista eri huonekalujen pinnoilla ja kuinka säästät entistä enemmän sisustamalla asuntoasi. Mikäli ihastuit yksittäiseen tuotteeseen tai kokonaiseen huoneeseen, klikkaa vain “get the look” nappia ja anna Bemzin neuvoa kuinka saavutat uuden ilmeen olohuoneesta makkariin helposti ja edullisesti. Heitä mukaan meiltä vielä viimeisin Bemz alekoodi ja säästöt, onnistuminen sekä luonnon säästäminen ovat taattu!