Suositellut tulokset
  Juuri katsotut kaupat

   5 aktiivista Blue Tomato alennuskoodia tarjolla

   Poimi mukaasi heinäkuun uusin Blue Tomato alekoodi

   Siirry verkkokauppaan

   Blue Tomato hemmottelee asiakkaitaan 10 euron alennuskoodilla - siirry tilaamaan

   Katso koodi

   Blue Tomatolta tilaat Vans-uutuudet alkaen vain 11,95€

   Katso tarjous

   Jopa 70% alennuksia muodista Blue Tomaton alessa

   Katso tarjous

   Blue Tomatolta skeittilaudan ostajalle 50% alennus griptapesta

   Katso tarjous

   Blue Tomaton alessa teet takkiostokset jopa 80% edullisemmin

   Katso tarjous
   (1 / 1 )

   Katso alta kaupan vanhentuneet koodit

   Blue Tomatolta nyt kaksien kenkien ostajalle 50% alennus toisesta parista
   Katso tarjous
   Blue Tomatolta nyt valikoima suosikkimerkkien t-paitoja alle 25€ hintaan
   Katso tarjous
   20% alennuksia märkäpuvuista Blue Tomatolla
   Katso tarjous

   MITEN SÄÄSTÄN VIELÄ ENEMMÄN?

   Seuraa sosiaalista mediaa

   Tykkää Blue Tomatosta Facebookissa, sillä tällä tavoin saat vaivatta tiedon kaikista alennuksista ja upeista Blue Tomaton alennuskoodeista. Älä siis enää ikinä hukkaa yhtään tärkeää kampanjaa, vaan tykkää Blue Tomaton Facebookista, ja saa tiedot kampanjoista kun ne ovat ajankohtaisia.

   Valitse edullisin maksuvaihtoehto

   Maksuvaihtoehdoista kannattaa valita itselle kaikkein edullisin, joka ei aiheuta lisäkustannuksia: älä maksa maksamisesta! Blue Tomatolla voit valita yli kymmenestä maksutavasta, ja suorittaa ostotapahtuman niin luottokortilla, pankkisiirrolla, PayPalin kautta, Amazon Paylla tai maksamalla toimituksen yhteydessä.

   Palauta virheostokset helposti

   Blue Tomato tarjoaa yli 200 euron tilauksissa 21 päivää aikaa palauttaa ostoksesi täysin ilmaiseksi. Älä siis huolestu virhetilauksen mahdollisuudesta vaan testaa rauhassa kotioloissa, sillä Blue Tomaton kautta teet aina palautuksen edullisesti ja helposti. Näin voit tehdä ostopäätöksesi kaikessa rauhassa.

   Samantyyppisiä alennuskoodeja

   10€Alennuskoodi
   Uusi alennuskoodi saapui juuri

   SURFFAAJIEN BLUE TOMATO

   Surffaa, snoukkaa ja skeittaa edullisemmin

   Blue Tomato on vuonna 1994 perustettu kauppa, joka on noussut pitkän historiansa aikana Euroopan ykköskaupaksi lumilautailijoiden, freeski-laskijoiden, skeittaajien ja surffaajien keskuudessa. Tämä johtuu siitä, että se tarjoaa edullisesti sekä välineet lautailu-urheiluun että todella monipuolisen vaate-, asuste- ja kenkävalikoiman. Oli lajisi siis mikä tahansa, Blue Tomatosta löydät huimin hinnoin kaikki tarvitsemasi laudoista street-vaatteisiin.

   Blue Tomatolta tilaaminen on helppoa ja kätevää, ja tilaajana saat muun muassa
   💎Ilmaisen toimituksen yli 40 euron tilauksiin
   💎Nopeat toimitustavat joko FedExin, DHL:n tai Ups:n kautta

   10€ Blue Tomato alennuskuponki

   Tee ostoksesi edullisemmin tilaamalla Blue Tomaton uutiskirje. Uutiskirjeen tilaajana saat 10 euroa alennusta yhdestä tilauksesta, joten pääset nauttimaan uutiskirjeen tuomista eduista välittömästi. Uutiskirje auttaa sinua myös pysymään perillä uusimmista alennuskampanjoista sekä muista eduista Blue Tomatolla, joten tilaamalla uutiskirjeen säästät myös tulevaisuuden ostoksissasi. Voit valita joko miesten- tai naistentuotteita käsittelevän uutiskirjeen, joten saat myös varmasti sisältöä, josta olet kiinnostunut, eikä sähköpostilaatikkosi täyty turhista viesteistä.

   Löydä alennukset vaivattomasti

   Sanotaan, että aika on rahaa, joten säästöhintoja etsiessäsi sinun kannattaa ottaa huomioon myös aika jonka käytät niiden löytämiseen. Blue Tomato onkin hyvä ratkaisu tähän, sillä välittömästi sen etusivulle on koottu valikoima tällä hetkellä voimassa olevia, vaihtuvia alennustuotteita. Sinun ei siis tarvitse nähdä vaivaa löytääksesi alennustuotteita sivulta, vaan saat ne helposti ja mukavasti tietoosi klikkaamalla heti verkkokaupan etusivulle. Säästäminen on tällä tavalla todella helppoa ja nopeaa, eikä aikasi mene hukkaan laajassa valikoimassa seikkailemiseen.
   2000
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   Hyödynnä alennuskoodit

   Muistathan hyödyntää Blue Tomaton alennuskoodit ostoksia tehdessäsi. Koodien avulla pienennät tilauksesi loppusummaa huomattavasti, koskivatpa ostoksesi sitten urheiluvaatteita, kenkiä tai valikoimasta löytyviä upeita reppuja. Meiltä löydät aina parhaimmat ja ajankohtaisimmat koodit, joilla säästät joko tietyn tuoteryhmän tai tilauksesi loppusummasta.
   2000
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   Kopioi ja liitä

   Olemme tehneet alennuskoodin käyttämisestä helppoa ja nopeaa. Aloita ostostesi teko Blue Tomatolla kopiomalla mukaasi mielestäsi paras alennuskoodi. Sivustomme ohjaa sinut suoraan vaatekaupan sivulle, jolla valitset vain mieleisesi tuotteet, kuten urheilupaidat ja -housut ostoskoriisi. Klikkaa ostoskärryn kuvaketta, kun haluat siirtyä maksamaan ostoksesi. Maksamisen yhteydessä löydät alekoodille tarkoitetun oman lokeron, johon voit liittää jo ostostesi alkuvaiheessa kopioimasi koodin. Huomaatko, kuinka tilauksesi loppusumma pienenee?
   2000
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   Suositut kaupat

   • Bearel
   • BookBeat
   • DNA
   • Dplay
   • E-kontakti.fi
   • Eckerö Line
   • Elisa Viihde
   • F-Secure
   • Hajuvesi.fi
   • House of Brandon
   • Ifolor
   • Kärkkäinen
   • Keskisen Kello
   • Sinful
   • Sportamore
   • Tempur
   • Wish
   • Wolt
   • XXL
   • Zalando

   Onko sinulla alennuskoodi?

   Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!
   Syötä tähän