Suosituimmat kaupat
Valikko

Nappaa aktiiviset Cityshoppari koodit 2022

Täältä löydät parhaat Cityshoppari alennuskoodit ja alennukset

Paras alennus
Paras alennus
20%
Alennuskoodi
Koodi

Cityshopparin alennuskoodilla tilaat lastenvaatteet Jesper Juniorilta 20% edullisemmin

Koodi
Vanhenee kohta!
Tarkistettu
20
20%
Alennuskoodi
Näytä koodi
Vanhenee tänään
Vanhenee tänään
20%
Alennus

Cityshoppariltal löydät jopa 20% alennukset lukuisiin vaatekauppoihin!

20%
Alennus
Katso alennus
20%
Alennus

Cityshopparin avulla nappaat 20% alennuksen kertaostoksesta Cubus -liikkeessä!

20%
Alennus
Katso alennus
25%
Alennus

Vapaavalintainen timanttikoru tai -sormus City Kulta -liikkeestä -25% alella Cityshopparin kautta!

25%
Alennus
Katso alennus
50%
Alennus

Personal Training -lähtötilannekartoitus nyt 50% alennuksella Cityshopparilta!

50%
Alennus
Katso alennus
50%
Alennus

Cityshopparilta klikkaat jopa 50% liikunta-alennukset!

50%
Alennus
Katso alennus
Nappaa Cityshopparin koodit verkkokauppoihin

Nappaa Cityshopparin koodit verkkokauppoihin

Kivijalkamyymälöiden lisäksi Cityshoppari tarjoaa lukuisia alennuksia myös Suomen suosituimmissa verkkokaupoissa! Cityshopparin haltijana voit siis hyödyntää huippu-etuja myös suoraan kotisohvaltasi. Miltä kuulostaisi esimerkiksi 25% alennuskoodi treenivarustehankintoihin, 20% edullisemmat kosmetiikkaostokset tai 20% alennus risteilymatkan hinnasta? Tutustu Cityshopparin ajankohtaisiin verkkokauppa-etuihin ja nappaa matkaasi kauppa-kohtaiset kampanjakoodit, joiden avulla klikkailet palvelut ja tuotteet verkkokaupoista kotiovellesi erityisen edulliseen hintaan!

Nämä alennuskoodit vanhentuivat juuri, mutta ne voivat silti olla vielä aktiivisia

25%
Alennus

Hyödynnä 25% alennus Junk Y Veganin annoksiin Cityshopparilta

25%
Alennus
Katso alennus
Osta 2
Maksa 1

Cityshopparilta nappaat kaksi lounasta yhden hinnalla valituista ravintoloista

Osta 2
Maksa 1
Katso alennus

Kokosimme parhaat säästövinkit juuri sinulle

Tilaa Cityshoppari uutiskirje

Tilaa Cityshoppari uutiskirje

Mikäli haluat maksimoida säästösi, kannattaa tilata Cityshoppari uutiskirje. Uutiskirjeen kautta saat ensimmäisenä tiedon uusimmista alennuksista. Mikäli olet oikein onnekas, sähköpostiisi voi kilahataa Cityshoppari promokoodi, joka on tarkoitettu vain uutiskirjeen tilaajille. Mikä parasta, uutiskirjeen tilaaminen käy sinulta täysin veloituksetta.
Kätevä Cityshoppari-paketti

Kätevä Cityshoppari-paketti

Tilaamalla Cityshoppari-paketin saat kätevän opaskirjan josta voit selata koko vuoden alennukset kerralla. Paketin mukana saat myös kaksi Cityshoppari-korttia, jotka ovat voimassa koko vuoden. Cityshoppari-paketti toimitetaan kätevästi kotiovellesi asti, joten säästöt ovat hyppysissäsi alta aikayksikön.
Kurkkaa Cityshoppari-yritykset

Kurkkaa Cityshoppari-yritykset

Verkkokaupasta, sovelluksesta sekä opaskirjasta voit selailla kaikki, yli 300 yritystä joissa voit tehdä Cityshoppari-säästöjä. Voit nauttia eduista esimerkiksi seuraavissa liikkeissä: Robert’s Coffee, Cubus, Lyko, Burger King, Tallink. Muistathan vielä napata mukaasi Cityshoppari promokoodit ennen siirtymistäsi verkkokauppaan.

Voimassa olevat alennuskoodit

Eksklusiiviset alennuskoodit1
Kaikki alennuskoodit1
Kaikki alennukset6
Suurimmat alennukset50%

CITYSHOPPARILLA SÄÄSTÄT AINA

Huimia etuja Cityshopparin sovelluksessa

Cityshoppari on säästöhaukan todellinen unelma! Edullisella vuosimaksulla pääset käsiksi tuhansiin etuihin monissa kaupungeissa. Edut vaihtuvat tiheään, joten löydät jopa viikottain uusia upeita etuja niin ravintoloihin, muotiliikkeisiin kuin matkailupalveluihinkin. Lisäksi tarjolla on koko vuoden saatavilla olevia pysyviä etuja, joiden avulla säästät vapaa-ajan vietosta ja kaikista hankinnoistasi vuoden jokaisena päivänä. Cityshoppari promokoodit voivatkin tehdä arjesta mielenkiintoisempaa ja juhlavampaa edullisemmin.

Kätevin tapa käyttää Cityshopparia on ilmaisen sovelluksen kautta. Voit ladata sovelluksen Apple- sekä Android-puhelimiin. Sovelluksen kautta näet sinua lähellä olevat edut ja alennukset, ja saat jopa kävelyohjeet suoraan liikkeeseen. Sovelluksen haltijana et myöskään tarvitse erillistä Cityshoppari-korttia, sillä sovellus on pääsylippusi alennusten maailmaan. Muistathan, että voit myös hyödyntää myös Cityshoppari koodit kätevästi sovelluksen kautta. Toivotamme sinulle siis edullisia elämyksia Cityshopparin parissa!

Alennusta kaikilla elämän osa-alueilla

Cityshoppari tarjoaa etuja monien erilaisten liikkeiden palveluihin ja tuotteisiin Cityshopparin avulla voit nautta säästöistä esimerkiksi seuraavissa kategorioissa:
💎Muoti
💎Kahvilat
💎Ravintolat
💎Kampaamot
💎Vapaa-aika
Cityshoppari tekee yhteistyötä tunnettujen ja luotettavien kauppojen ja palvelujen kanssa, ja laajasta palvelujen kirjosta jokainen shoppailija löytää sopivat edut omiin hankintoihinsa. Tilaa nyt Cityshoppari edullisella vuosimaksulla ja aloita säästäminen niin ravinto-illallisista, kulttuuri- ja liikuntapalveluista kuin verkkokauppa-ostoksistakin! Löydät myös aina ajankohtaiset Cityshoppari promokoodit myös tältä sivulta, mikä helpottaa palveluiden selaamista huomattavasti. Ja säästää sinulle tietysti entistä enemmän rahaa, joten kannattaakin astua shoppailun maailmaan aina tältä sivulta.

Suosituimmat kaupat

Adlibris alennuskoodit
Fitnesstukku alennuskoodit
Jollyroom alennuskoodit
Kaalimato alennuskoodit
Kotipizza kampanjakoodit
Matsmart alennuskoodit
Proteincompany alennuskoodit
Revolution race alennuskoodit
Vestiaire Collective alennuskoodit
Wolt koodit