Suositellut tulokset
   Juuri katsotut kaupat

    Eckerö Line Black Friday 2021

    Löydä täältä sekä tietoa Black Fridaysta Eckerö Line -kaupassa että alennuksia ja vinkkejä säästämiseen

    Kotimaisen Eckerö Linen m/s Finlandia kuljettaa sinut Tallinnaan aina edullisin hinnoin. Kaipasit sitten lyhyttä hermolomaa miniristeilyllä, lomapäivää tunnelmallisessa Tallinnassa tai pelkkää reittimatkaa Suomenlahden ylittämiseen, Eckerö Linelta löydät aina halvat laivalähdöt, joista säästät vieläkin enemmän Black Friday -alennuksilla.

    Jo useana vuonna alennustapahtumaan osallistunut laivayhtiö on aiemmin tarjonnut käsittämättömiä Black Friday -alennuksia tiputtaen risteilyjen hintoja jopa vain yhteen euroon. Hyödynnä Eckerö Linen vuoden 2021 parhaat Black Friday -edut ja varaa maukkaan ruoan, edullisten kosmetiikka- ja alkoholishoppailujen sekä monipuolisen viihdeohjelman siivittämä risteilymatka verkkokaupasta.

    Valikoimamme huippualennuksia ennen Black Fridayta

    Helpottaakseen Black Friday -shoppailuasi Eckerö Line -verkkokaupassa tiimimme pitää silmällä parhaita diilejä. Etsimme kaupan tarjoamat suosituimmat tuotteet ja ajankohtaiset alennukset. Löydät ne alta:

    Milloin Black Fridayta vietetään Eckerö Linella?

    Eckerö Line on menneinä vuosina saattanut aloittaa Black Friday -alennusmyyntinsä jo ennen pääpäivä-perjantaita ja jatkanut tarjoustaan koko viikonlopun ajan. On myös mahdollista, että huippuedullisia risteilyjä pääsee lunastamaan vain varsinaisen Black Friday -ostospäivän ajan perjantaina.

    Black Fridayn aikajana Eckerö Linella

    27. Marraskuuta: Eckerö Linen Black Friday

     

    Minkälaisia alennuksia Eckerö Linelta voi odottaa Black Fridayna?

    Viime vuosina Eckerö Line on tarjonnut Black Fridayna huiman alennuksen yhdestä suosikkituotteestaan myyden päiväristeilyjä Helsingistä Tallinnaan vain yhdellä eurolla. Tarjouksen lunastaakseen ostajan tuli käyttää verkkokaupassa alennuskoodi. Vuonna 2021 voimme siis odottaa Eckerö Linelta samankaltaista ellei jopa täysin samaa Black Friday -tarjousta ja valmistautua varaamaan rentouttava risteilymatka talviseen Tallinnaan superedulliseen hintaan.

    AIempien vuosien alennuksia

    Päiväristeily • Päiväristeily Helsingistä Tallinnaan 7 tunnin maissaolo-ajalla: hinta tippui 91%: 12€ -> 1€

    Päiväristeily • Päiväristeily Helsingistä Tallinnaan 7 tunnin maissaolo-ajalla: hinta tippui 97%: 34€ -> 1€

    Miniristeily • Viiden tunnin miniristeily Suomenlahdella, hinta tippui 50%: 12€ -> 6€

    Miniristeily buffetin kera • Viiden tunnin miniristeily sisältäen buffet-ruokailun laivalla, hinta tippui 40%: 34€ -> 20€

    Reittimatka Helsinki-Tallinna • Meno m/s Finlandialla Helsingistä Tallinnaan, hinta tippui 90%: 22€ -> 2€

    Miten ottaa kaikki irti Eckerö Linen Black Fridaysta?

    Suunnittele matkustuspäivät etukäteen

    Jotta risteilymatkan varaaminen itse Black Friday -alennuspäivänä sujuisi mahdollisimman vaivattomasti, kannattaa matkustuspäivät suunnitella kalenterin kanssa etukäteen, ja valikoida myös toinen ellei kolmaskin mahdollinen risteilypäivämäärä siltä varalta, että ykkösvaihtoehtosi reittimatkat ovat jo ehtineet täyttyä.

    Varaudu ostamaan jo ennen h-hetkeä

    Jos Eckerö Line seuraa aiempina vuosina käyttämäänsä strategiaa, Black Fridayn alennusristeilyt voivat tulla myyntiin jo ennen perjantaina 27.11 vietettävää pää-ostospäivää. Eckerö Linen sivua kannattaakin seurata jo alennuspäivää edeltävällä viikolla napatakseen haluamansa risteilypäivät ennen lähtöjen täyttymistä ja välttääkseen ruuhkautuneet nettisivut aletapahtuman varsinaisena päivänä.

    Nauti reissusta hieman pidempään

    Miksi viettäisit vain päivän Tallinnassa, kun voit tutustua kaupungin ihmeisiin vaikka viikonlopun yli. Eckerö Lineltä löydät hotellipaketteja, joilla jäät yön yli tunnelmalliseen Tallinaan edullisemmin kuin varaamalla hotellihuoneen erikseen. Nappaa siis Black Fridayn aikana Eckerö Linelta uskommatoman edullisen risteilyn lisäksi myös hotelliyö saadaksesi kaikki irti matkastasi. Ei muuta kuin suunnittelemaan unohtumatonta Tallinnan reissua!