Suositellut tulokset
   Juuri katsotut kaupat

    Nappaa aktiiviset Eliittikumppani alennuskoodit

    Poimi mukaasi maaliskuun uusin Eliittikumppani alekoodi

    Siirry verkkokauppaan

    Nappaa Premium-jäsenyys Eliittikumppani deittipalveluun 3kk ajaksi vain 49,90€/kk

    Vanhentuu huomenna
    Katso tarjous

    Lähetä hymyjä ja tykkäyksiä kumppaniehdokkaille täysin veloituksetta Eliittikumppanilla

    Katso tarjous

    Aktivoi Eliittikumppani perusjäsenyys täysin ilmaiseksi

    Katso tarjous

    Lataa Eliittikumppani mobiilisovellus veloituksetta ja deittaile missä vain

    Katso tarjous
    (1 / 1 )

    Hei säästäjä! Huomioi myös nämä säästövinkit:

    Aluehaku

    Säästä entistä enemmän aikaa ja aloita deittailu Eliittikumppanin omalla aluehaulla. Näin et löydä vahingossakaan sopivaa kumppania toiselta puolelta maata, vaan voit itse määrittää miltä alueelta haet seuraa. Voit myös selata käyttäjäprofiileita kaupunkikohtaisesti oman tarpeesi mukaan.

    Eliittikumppani blogi

    Eliittikumppani blogi tarjoaa tietoa ja tukea nettitreffeihin sekä muuhun deittailuun. Voit lukea monipuolisia artikkeleita ja vinkkejä esimerkiksi senioritreffeille, erosta selviämiseen ja treffipaikan valitsemiseen. Näin säästät jälleen aikaa ja hermojasi sekä onnistut suuremmalla todennäköisyydellä!

    Kätevä mobiilisovellus

    Älä anna deittailun keskeytyä, vain koska et satu olemaan kotona! Lataa kätevä Eliittikumppani mobiilisovellus ja jatka deittailua mökillä, junassa tai vaikka hammaslääkärin odotusaulassa! Pääset aina vastaamaan viesteihin ajallaan eikä yksikään potentiaalinen deittikumppani joudu pettymään.

    Katso alta kaupan vanhentuneet koodit

    Premium jäsenyys Eliittikumppani palvelussa nyt 10% edullisemmin
    Katso tarjous
    Liity Eliittikumppani käyttäjäksi ja saat nyt 3 päivää jäsenyyttä ilmaiseksi
    Katso tarjous
    Eliittikumppanin Premium jäsenyys nyt vain 42,99€ kuukausihintaan!
    Katso tarjous

    Samantyyppisiä alennuskoodeja

    49,90€kk
    Uusi alennuskoodi saapui juuri

    Turvallista deittailua netissä edullisemmin

    Eliittikumppani avaa ovet rakkauteen helposti

    Oletko kyllästynyt etsimään seuraa baareista, ravintoloista ja epäluotettavilta sivustoilta? Vihdoinkin deittailijoiden rukouksiin on vastattu, sillä Eliittikumppanin käyttäjät etsivät rakkautta ja pitkäkestoista parisuhdetta tositarkoituksella! Treffailu ei ole koskaan ollut näin helppoa ja mukavaa, sillä Eliittikumppani treffialusta on luotu käyttäjämukavuus ja helppokäyttöisyys mielessä. Sivusto hyödyntää deittailussa uutta teknologiaa, jonka avulla saat kumppaniehdokkaista ehdotuksia jotka perustuvat omiin toiveisiisi sekä juuri sinun persoonallisuuteesi. Deittailusta on tehty myös mahdollisimman turvallista, sillä kuvasi näkyy vain kirjautuneille käyttäjille ja deittailet aina vain etunimesi kanssa. Tämän lisäksi Eliittikumppanin verkkohuijauksiin erikoistunut tiimi tekee säännöllisiä profiileiden tarkistuksia. Tämä on todellinen treffipaikka aikuisille, sillä huikeat 90% palveluun kirjautuneista käyttäjistä ja jäsenistä on yli 28-vuotiaita.

    Eliittikumppani alennuskoodi voi tuoda säästöjen lisäksi myös mielenrauhaa

    Kyllä, alekoodi Eliittikumppani palveluun säästää rahaa, aivan totta. Olemme kuitenkin myös huomanneet, että kirjautumalla laadukkaaseen palveluun voit säästää myös hermojasi ja tuoda itsellesi kokonaisvaltaista mielenrauhaa. Ilmoitamme sinulle tietysti aina ensimmäisenä kun käytössäsi on jäsenyyden hintaa alentava Eliittikumppani alennuskoodi, mutta haluamme sinun keskittyvän myös itse palvelun käyttöön. Voit asettaa hakuehtoja mahdollisille kumppaniehdokkaille esimerkiksi heidän ja sinun kiinnostusten mukaisesti tai perustuen esimerkiksi uskontoon tai maailmankatsomukseen! Näin säästät myös aikaa, kun et keskustele turhaan liian erilaisten deittikumppaneiden kanssa. Mikäli palvelun käyttö askarruttaa, ota käyttöösi Eliittikumppani alekoodi, jonka avulla voit tutustua palveluun veloituksetta tai alennettuun hintaan. Mielenrauhaa deittailuun tuo myös yksityisyys ja loistava tietoturva, jota Eliittikumppani tarjoaa. Yksi Euroopan isoimpia deittipalveluita panostaa juuri sinun tietojesi salaamiseen, eikä kuvasi näy palvelun ulkopuolella. Voit myös halutessasi esiintyä aina vain nimimerkillä!

    Lue muiden käyttäjien Eliittikumppani kokemuksia

    Haluatko kuulla, miten muut käyttäjät ovat onnistuneet Eliittikumppani -deittailussa? Voit lukea kommentteja ja kokemuksia Eliittikumppani -palvelusta muilta käyttäjiltä suoraan Eliittikumppanin kotisivuilta! Monia käyttäjäkokemuksia leimaavatkin samat asiat: ennakkoluulot ja onnistuminen. Monet käyttäjät ovat lähteneet nettideittailuun hieman vastahakoisesti ja ennakkoluuloisesti mukaan, mutta ovat yllättyneet positiivisesti. Yllätystä on lisännyt aitojen ja maanläheisten kumppaniehdokkaiden määrä sekä yhteiset kiinnostuksen kohteet muiden deittailijoiden kanssa. Lue kokemuksia ja vakuutu palvelun toimivuudesta!
    2000
    Näytä enemmänNäytä vähemmän

    Tietopankki ja asiakaspalvelu auttavat alkuun

    Pohditko vielä ilmaisjäsenyyden ja Premium-jäsenyyden välillä? Saat Eliittikumppanin tietopankista vastauksia käyttäjien yleisimpiin kysymyksiin ja näet heti myös eron eri käyttäjätasojen välillä. Nämä tukisivut auttavat kaikessa, aina profiilin luomisesta käyttäjätilin poistamiseen. Mikäli et löytänyt vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, voit helposti ottaa yhteyttä myös Eliittikumppani asiakaspalveluun ja saat vastauksen aina nopeasti.
    Eliittikumppanin oma neuvonta antaa tietoa ja vastauksia myös yleisiin, nettideittailua koskeviin kysymyksiin. Mikäli haluat löytää esimerkiksi alueesi kristityt sinkut tai deittailla nimenomaan vain yli 50-vuotiaiden kanssa, löydät jokaiseen aihealueeseen lisätietoa sekä vinkkejä tästä kaikenkattavasta deittipalvelusta. Kun käytössäsi on vielä maksullisen jäsenyyden hintaa alentava Eliittikumppani alennuskoodi, on kokonaisvaltainen onnistuminen uudenlaisessa nettideitti -maailmassa taattu!
    2000
    Näytä enemmänNäytä vähemmän

    Suositut kaupat

    • Artiks
    • Bearel
    • BookBeat
    • Booking.com
    • discovery+
    • Ebookers
    • FitnessFirst
    • Halti
    • Hobby Hall
    • Jolie
    • Kärkkäinen
    • Lindex
    • Mobiilitukku
    • Nettilamppu.fi
    • Nike
    • NordVPN
    • Puhti
    • Sinful
    • TokoiTech
    • Viaplay
    • Zalando

    Onko sinulla alennuskoodi?

    Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!
    Syötä tähän