Nappaa aktiiviset Forenom alennuskoodit 2022

Täältä löydät parhaat Forenom alennuskoodit ja alennukset

 • Kaikki (5)
  Kaikki (5)
 • Alennuskoodit (1)
  Alennuskoodit (1)
 • Alennukset (4)
  Alennukset (4)
 • Varmistettu (1)
  Varmistettu (1)
Paras alennus
Paras alennus
10%
Alennuskoodi
Koodi

Käytä Forenom alennuskoodi ja varaat seuraavan majoituksen -10% alella!

Koodi
Tarkistettu
Vanhentumispäivänmäärä:
 11. heinäkuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 11. heinäkuuta
5%
Alennus

Forenomin hostellit varaat jopa 5% alennuksella!

Vanhenee kohta!
40%
Alennus

Forenomilta nyt suuri valikoima huoneita Suomesta ja Pohjoismaista jopa -40% alella!

103€
/yö

Yövy Oslossa Forenomin asiakkaana nyt alkaen vain 103€/yö -hintaan!

249€
Kk

Varaa kalustettu asunto tai huone Forenomilta huppuhintaan alkaen vain 249€/kk!

Vanhenee kohta!

Säästä matkalla myös näiden vinkkien avulla:

Alennusta uutiskirjeestä

Alennusta uutiskirjeestä

Tässäpä vasta loistava alennus seuraavalle matkallesi! Tilaa nyt Forenom uutiskirje ja saat heti 10% arvoisen Forenom alennuskoodin suoraan sähköpostiisi. Näin teet heti seuraavan varauksesi tuntuvalla alennuksella ja voit käyttää säästyneet rahat esimerkiksi itsesi hemmotteluun!
Vaihtuvat alennukset

Vaihtuvat alennukset

Olipa tarpeenasi löytää sitten yritys-, tilapäis- tai lomamajoitus, Forenom tarjoaa vaihtuvia alennuksia kaikkiin asumismuotoihin. Muista tarkistaa ajankohtaiset alennukset tältä sivulta ja onnistut joka kerta suurin säästöin. Näin majoitut myös aina mukavammalla mielellä mukavan majoituksen lisäksi.
Suomenkielinen asiakaspalvelu

Suomenkielinen asiakaspalvelu

Askarruttaako jokin Forenom varauksessasi? Tarvitseko apua oikeanlaisen asunnon löytämiseen tai haluatko käyttää Forenomin lisäpalveluja, kuten siivousta? Ei hätää, ota yhteyttä täysin suomenkieliseen asiakaspalveluun ja saat aina asiantuntevaa palvelua nopeasti ja helposti!

Nämä alennuskoodit vanhentuivat juuri, mutta ne voivat silti olla vielä aktiivisia

15%
Alennuskoodi
Koodi

Forenom alennuskoodilla nyt valikoima huoneistoja ja huoneistohotelleja muhkealla 15% alella!

Koodi
Tarkistettu
Vanhentumispäivänmäärä:
 21. maaliskuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 21. maaliskuuta
15%
Alennuskoodi
Koodi

Forenom alennuskoodilla valikoidut huoneistohotellit ja asunnot -15% alennuksella!

Koodi
Tarkistettu
Vanhentumispäivänmäärä:
 31. joulukuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 31. joulukuuta
15%
Alennuskoodi
Koodi

Valikoima huoneistohotelleja ja asuntokohteita 15% alella Forenom alennuskoodilla!

Koodi
Tarkistettu
Vanhentumispäivänmäärä:
 24. joulukuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 24. joulukuuta
488€/kk
Paras hinta

Forenomilta saat yritysmajoituksen alkaen vain 488€/kk hintaan!

249€
kk

Varaa kalustettu asunto tai huone Forenomilta alkaen vain 249€/kk hintaan!

Voimassa olevat alennuskoodit

Testatut alennuskoodit1
Nykyiset alennuskoodit5
Suurimmat alennukset40%
Varmistetut alennuskoodit1

Majoitu kalustetuissa asunnoissa lomalla tai työmatkalla edullisesti

Forenom tarjoaa mukavan ratkaisun moderniin matkustamiseen ja asumiseen

Forenom on mukava ja loistava ratkaisu tilapäiseen majoitukseen, joko yksityis- tai yrityskäyttöön! Forenom tarjoaa huikean valikoiman kalustettuja asuntoja lyhyeksi ajaksi tai pidemmäksikin aikaa juuri sinun tarpeesi mukaan. Aina tietysti myös edullisin hinnoin. Forenomin palvelut ovat käytössä lähes kaikissa Pohjoismaissa, sillä listalta löytyy Ruotsi, Norja, Tanska sekä tietysti Suomi. Nämä kalustetut asunnot palvelevat sekä lomaisia että työmatkalaisia, tai mikä ikinä tarpeesi onkaan. Kun haluat lähteä esimerkiksi Pohjoismaiden kiertueelle lomalle, vuokraa loma-asunto jokaisesta vierailemastasi kaupungista helposti, vaivattomasti ja edullisesti Forenomin kautta. Näin säästät huomattavia summia esimerkiksi hotellikustannuksista ja voit jopa kokata omat ruokasi aamupalasta illalliseen asunnon täysin kalustetussa keittiössä. Kalustetun asunnon vuokraus on tehty helpommaksi ja luotettavammaksi kuin koskaan ja käytössäsi on tietysti muun muassa Forenomin monipuoliset siivouspalvelut elämän helpottamiseksi. Kun tarpeenasi on siis loma-asunto tai pidempiaikaisen kalustetun asunnon vuokraus, aloita aina tältä sivulta jotta saat käyttöösi myös viimeisimmät Forenom alennuskoodit! Näin säästät jo valmiiksi edullisista hinnoista vielä entistäkin enemmän!

Vuokraa kalustettu asunto edullisemmin Forenom alennuskoodilla

Kalustettujen asuntojen lisäksi löydät Forenomin laajasta valikoimasta myös hostellit sekä huoneistohotellit! Näin näet lomallesi tai työmatkallesi myös muita vaihtoehtoja, joiden avulla onnistut säästämään rahaa silti majoittuen uskomattoman mukavasti. Olipa kyseessä sitten lomamajoitus ja kohteena Tukholma, Kööpenhamina tai vaikka Oslo, meidän tehtävämme on auttaa sinua säästämään kaikista ostoksistasi. Siksi päivitämme aina viimeisimmät ja voimassa olevat Forenom alennuskoodit tälle sivulle, jotta sinun ei koskaan tarvitsisi maksaa mistään täyttä hintaa. Muista myös tarkistaa muut ajankohtaiset Forenom alennukset, jotka päivitämme samalle sivulle helpottamaan valinnanvaikeutta. Nappaa siis matkaasi Forenom alekoodi ja varaa majoitus ulkomailta tai Suomesta Forenomin helppokäyttöisellä varaustyökalulla. Syötä päivänmääräsi, vieraiden määrä sekä tietysti matkakohde ja selaa majoitusvaihtoehtoja. Moderni matkustaminen ei ole ikinä ollut yhtä vaivatonta, mukavaa ja ennen kaikkea edullista! Lukaise parhaimmat vinkit palvelun käyttöön sekä matkallesi Forenomin blogista ja olet valmis majoittumaan ja säästämään samaan aikaan!

Helpoin tapa löytää toimiva yritysmajoitus

Forenom tarjoaa toimivaa yritysmajoitusta lyhyille ja pidemmille aikaväleille. Voit lukea Forenomin yritysmajoituskumppaneista yrityksen verkkosivuilla, sillä esimerkiksi Helsingin Jokerit ovat Forenomin paveluita pelimatkoillaan käyttävä kumppani. Fingerpori-elokuvan työryhmä on myös hyödyntänyt Forenomin helppokäyttöisiä ja edullisia majoituspalveluita tuotantoryhmänsä kanssa kuvausmatkoilla. Forenomin tietää myös, että monet suuret rakennusprojektit kestävät kauan ja tätä varten työryhmälle tarvitaankin tilapäistä, kodintuntuista majoitusta. Lukuisat rakennusfirmat luottavatkin Forenomin helppokäyttöiseen ja henkilökohtaiseen palveluun, joka järjestää tilapäisen asunnon isollekin työryhmälle. Tutustu yritysmajoituksen mahdollisuuksiin kätevästi nyt joko Forenomin kotisivuilla tai ota yhteyttä suoraan Forenomin asiakaspalveluun. Ja muista käyttää Forenom alekoodi tilauksen yhteydessä, sillä miksi maksaa turhaan liikaa, kun voit säästää täysin tarpeellisissakin kuluissa! Nämä ovat päteviä syitä yritysmajoituksen valitsemiseen Forenomin kautta:
💎 Lukuisat sijainnit eri Pohjoismaissa
💎 Täysin kalustetut ja modernit asunnot
💎 Edulliset ja kiinteät kuukausihinnat
💎 Forenom etsii sinulle asunnon 24 tunnissa, mikäli sitä ei muuten sivuilta löydy

Suosituimmat kaupat

Bangerhead alennuskoodit
Iittala alekoodit
JD Sports alennuskoodit
Kulta-Center alennuskoodit
Lindex alekoodit
Myprotein alennuskoodit
Nike alennuskoodit
Puhti alennuskoodit
Staypro alennuskoodit
Stockmann alekoodit
discovery+ koodit
mResell alennuskoodit