Suositellut tulokset
  Juuri katsotut kaupat

   Hotels.com Black Friday 2020

   Löydä täältä sekä tietoa Black Fridaysta Hotels.com-kaupassa että alennuksia ja vinkkejä säästämiseen

   Black Fridayna pääset varaamaan hotellit tuleville lomille ja matkoillesi valtavin säästöin, sillä supersuosittu matkailusivusto Hotels.com tulee tarjoamaan myös vuonna 2020 huippudiilejä mielettömään valikoimaan majoitusliikkeitä lähes missä vain maailman kolkassa. Haikailit sitten rannalle, kaupunkilomalle tai laskettelurinteeseen, matkakuumetta voi helpottaa jo nyt valmistautumalla Black Fridayta juhlistavaan monipäiväiseen alennushulinaan, jossa hotellivarauksia arjen irtiottoihin pääsee tekemään verkkokaupassa tänäkin vuonna parhaimmillaan jopa yli 60% halvemmalla!

   Valikoimamme huippualennuksia ennen Black Fridayta

   Helpottaakseen Black Friday -shoppailuasi Hotels.com-verkkokaupassa tiimimme pitää silmällä parhaita diilejä. Etsimme kaupan tarjoamat suosituimmat tuotteet ja ajankohtaiset alennukset. Löydät ne alta:

   Milloin Black Fridayta vietetään Hotels.comilla?

   Hotels.comin verkkokaupassa Black Friday -alennuksista pääsee nauttimaan perjantaista 27.11 lähtien jopa neljän aletäyteisen päivän ajan aina maanantaina 30.11 vietettävään Cyber Monday -ostospäivään saakka. Aiempina vuosina Hotels.com on kuitenkin saattanut ottaa varaslähdön alennustapahtumaan ja tarjonnut mielettömiä majoitusdiilejä jo Black Friday -viikon maanantaista alkaen. Toivommekin, että innokkaat matkatarjoushaukat pääsevät varaamaan lomamajoituksia alennuksella tänäkin vuonna jo ennen varsinaista alennuspäivää! Pidä siis silmäsi auki Hotels.com Black Fridayn ennakkokäynnistymisen ja lisä-alennuksen tuovien alekuponkien varalta jo edeltävien viikkojen aikana!

   Black Fridayn aikajana Hotels.comilla

   27. Marraskuuta: Hotels.com Black Friday

   28.- 29. Marraskuuta: Hotels.com Black Friday -viikonloppu

   30. Marraskuuta: Hotels.com Cyber Monday

    

   Minkälaisia alennuksia Hotels.comilta voi odottaa Black Fridayna?

   Menneiden vuosien aikana Hotels.com on Black Fridayn aikana tarjonnut jopa reilusti yli 60% alennuksia maailmanlaajuiseen majoitusliikevalikoimaansa. Myös vuonna 2020 voimmekin siis odottaa innolla vähintään 50%:iin ja jopa yli 60% alennuksiin yltäviä majoitustarjouksia suureen määrään huippuhotelleja ja majoituspaikkoja ympäri maailman.

   Aiempien vuosien alennuksia

   Hotelliyö Amsterdamissa; Amsterdam 2hh/per yö, hinta tippui 60%: 189€ -> 75,60€

   Viikko Tokiossa; Viikon hotellimajoitus kahdelle Tokiossa, hinta tippui 50%: 1308€ -> 654€

   Pitkä viikonloppu Barcelonassa; 4 yötä hotellissa Barcelonassa kahdelle, hinta tippui 60%: 369€ -> 147,60€

   2 viikkoa Koh Samuissa; Kahden viikon hotellimajoitus Koh Samuissa, hinta tippui 60%: 1292€ -> 465€

   Viikko Los Angelesissa; Viikon hotellimajoitus kahdelle Los Angelesissa, hinta tippui 50%: 1310€ -> 655€

   Miten ottaa kaikki irti Hotels.comin Black Fridaysta?

   Lataa Hotels.comin mobiilisovellus

   Hotels.comin majoitusvalikoimaan pääset käsiksi nopeasti ja vaivattomasti mobiilaitteelle ladattavan sovelluksen kautta. Valmistaudu siis Black Fridayn edullisiin hotellivarailuihin lataamalla Hotels.com-app ja selaa alennuksia ja tee varauksia näppärästi missä ja milloin haluat vaikka jo tänään!

   Uutiskirjeen tilaajana pysyt kartalla

   Hotels.comin uutiskirjeen tilaajana hyödyt takuuvarmasti! Rekisteröidy tilaajaksi jo tänään ja vastaanota jatkossa ajankohtaiset matkavinkit, vain tilaajille kommunikoidut tarjoukset sekä tuoreimmat alennukset myös Black Fridayna kätevästi suoraan sähköpostiisi.

   Suunnittele matkasi etukäteen

   Mikäli et halua valita alennusloman päämäärää summa mutikassa Black Fridayna, kannattaa potentiaalisia kohteita ja matkustuspäiviä pohdiskella jo ennen h-hetkeä. Kannattaa myös selailla lentoja suosikkikohteisiisi, jotta tiedät, mitkä lomakohteet tulevat edullisiksi myös kokonaishinnassaan.