Suositellut tulokset
  Juuri katsotut kaupat

   Hotlips Black Friday 2020

   Löydä täältä sekä tietoa Black Fridaysta Hotlips-kaupassa että alennuksia ja vinkkejä säästämiseen

   Hotlips on aikuisviihteen supersuosittu verkkokauppa, jota ei voi missään tapauksessa jättää väliin Black Friday -alennustapahtuman shoppailuissa. Jo useana vuonna mustana perjantaina käsittämättömiä diilejä tarjonnut Hotlips laittaa tänäkin vuonna laittoman määrän seksitarvikkeiden ykköstuotteita tiputtamaan hintojaan kokonaisen viikonlopun ajaksi päättömien alennusprosenttien verran, ja jos viime vuoteen on luottaminen, löydät myös vuonna 2020 megavalikoiman aikuisviihdettä, liukuvoiteita, kondomeja, rooliasuja sekä seksileluja kuten vibraattoreita, kiihottimia, kuulia ja penisrenkaita parhaimmillaan jopa yli 80% jättialennuksilla!

   Valikoimamme huippualennuksia ennen Black Fridayta

   Helpottaakseen Black Friday -shoppailuasi Hotlips-verkkokaupassa tiimimme pitää silmällä parhaita diilejä. Etsimme kaupan tarjoamat suosituimmat tuotteet ja ajankohtaiset alennukset. Löydät ne alta:

   Milloin Black Fridayta vietetään Hotlipsilla?

   Hotlips aloittaa mitä todennäköisimmin Black Friday -tarjouksensa myös vuonna 2020 alennustapahtuman pääpäivänä perjantaina 29.11. Tavalliseen tapaan alennuksia satelee Hotlipsillä koko viikonlopun ajan, ja aikuisviihteen shoppailijat pääsevät nauttimaan superdiileistä jopa kolmen päivän ajan. Tänä vuonna jäämme kuitenkin odottamaan, josko Hotlips osallistuisi viikonlopun jälkeen myös Cyber Monday -ostospäivään ja jatkaisi alennusviikonloppua vielä yhdellä päivällä jopa uusien huipputarjousten kera.

   Black Fridayn aikajana Hotlipsilla

   29. Marraskuuta: Hotlipsin Black Friday

   30. Marraskuuta - 1. Joulukuuta: Hotlipsin Black Friday -viikonloppu

    

   Minkälaisia alennuksia Hotlipsilta voi odottaa Black Fridayna?

   Hotlipsillä ei menneinä vuosina ole paljoa mustan perjantain alennusprosenteissa säästelty, ja Black Fridayn alennuskoodit ovat tuoneet parhaimmillaan jopa käsittämättömiä 85% säästöjä valikoituihin aikuisviihteen tuotteisiin. Verkkokauppa on luonut usein Black Friday -alennustuotteilla täytetyn osion, josta älyttömin diilein löytää niin seksileluja, rooli- ja alusasuja, muita erotiikkatarvikkeita ja viihdykkeitä sekä seksuaaliterveyden tuotteita kondomeista liukuvoiteisiin. Useina aiempina vuosina alennusprosentit ovat yltäneet yli 70%:iin, joten emme epäile hetkeäkään, ettei Hotlipsiltä löytyisi Black Fridayn aikaan myös vuonna 2020 valtavaa valikoimaa erotiikkatuotteita päätähuimaavilla alennuksilla.

   Aiempien vuosien alennuksia

   Vesipohjainen liukuvoide; Eros-merkin dermatologisesti testattu liukuvoide, hinta tippui 40%: 6,90€ -> 3,99€

   Satisfyer-kiihotin; Satisfyer 2 -klitoriskiihotin, hinta tippui 60%: 69,90€ -> 29,90€

   Sihteerin asu; Chilirose Lingerien seksikäs sihteerisetti, hinta tippui 50%: 49,90€ -> 24,95€

   Fleshlight-seksilelu; Fleshlight-tekovagina, hinta tippui 60%: 74,90€ -> 22,45€

   Silikonisia vibraattoreita; Esimerkiksi Fun Factoryn vibraattoreita eri väreissä ja malleissa, hinta tippui jopa 70%: 39,90€ -> 11,95€

   Miten ottaa kaikki irti Hotlipsin Black Fridaysta?

   Tilaa Hotlipsin uutiskirje

   Rekisteröidy Hotlipsin verkkokaupan maksuttoman uutiskirjeen tilaajaksi ja vastaanota tieto myös Black Fridayna tuoreimmista tarjouksista napataksesi parhaat alennustuotteet ensimmäisten joukossa! Uutiskirjeen tilaamalla saat myös 10€ alennuskupongin seuraavaan ostokseesi, joten älä aikaile rekisteröitymisen kanssa.

   Älä maksa turhaan toimituksesta

   Juuri nyt Hotlips tarjoaa supernopean ja huomaamattoman toimituspalvelunsa ilmaiseksi kaikille yli 39,99€ tilauksille. Jos kampanja jatkuu Black Fridaylle asti, postikulut on helppo säästää myös alennusviikonloppuna, sillä jokainen löytää varmasti 40€:n arvosta houkuttelevaa ostettavaa mielettömän alevalikoiman joukosta.

   Tutustu valikoimaan ja luo toivelista

   Luo oma käyttäjätili Hotlipsille ja pääset hyödyntämään kätevän toivelista-toiminnon, jolla voit tallettaa kaikki suosikkituotteesi valmiiksi Black Fridayta varten. Näin voit ruuhkaisana ostospäivänä vain klikata listasi auki, lisätä toivetuotteesi ostoskoriin ja shoppailla aikuisviihdettä käden käänteessä!