Suositellut tulokset
  Juuri katsotut kaupat

   Käyttöehdot

   Siirry verkkokauppaan

   Luethan seuraavat käyttöehdot huolellisesti. Käyttämällä tätä sivustoa sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Mikäli et hyväksy näitä käyttöehtoja, ei sivujen käyttö ole sallittua.

   1. Yleistä

   1.1. Tätä sivustoa ylläpitää CupoNation GmbH (yritystunnus HRB 209997), jonka rekisteröity osoite on Dingolfinger Strasse 15, 81673 München, Saksa. CupoNation pidättää oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa. Kaikista mahdollisista muutoksista ilmoitetaan tällä verkkosivulla.

   1.2. Tämä sivusto ja sen tarjoamat palvelut on tarkoitettu vain ja ainoastaan asiakkaille Suomessa. CupoNation ei vastaa seurauksista, jotka aiheutuvat verkkosivun tai sen palveluiden käytöstä Suomen ulkopuolella.

   1.3. Tämä sivusto ja sen tarjoamat palvelut on tarkoitettu ainoastaan yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.

   1.4. CupoNation pyrkii varmistamaan, että palveluja koskevat ja sivuilla esitettävät tiedot ovat täsmällisiä ja paikkansapitäviä. Pidätämme oikeuden muuttaa tai poistaa verkkosivuilla olevia tietoja tai alennuskoodeja/tarjouksia koska tahansa ilmoittamatta tästä etukäteen.

   2. Käyttäjän velvollisuudet

   Lähettämällä materiaalia meille sähköpostitse tai tämän sivuston välityksellä käyttäjä hyväksyy ja vahvistaa, että

   • lähetetty aineisto ei ole laitonta tai muuten julkaistavaksi kelpaamatonta;
   • ennen aineiston lähettämistä käyttäjä on käyttänyt kohtuullisia varotoimia löytääkseen ja poistaakseen aineiston mahdollisesti sisältämät virukset tai muut epäpuhtaat tai tuhoavat ominaisuudet; ja
   • käyttäjä omistaa aineiston tai käyttäjällä on rajoitukseton oikeus antaa se CupoNationille, ja että CupoNation voi julkaista aineiston maksutta ja/tai sisällyttää aineiston tai sen sisältämän osan sivustolle ilman vastuu- tai maksuvelvollisuutta; ja
   • käyttäjä ei esitä lähettämäänsä aineistoon perustuvia vaateita CupoNationia kohtaan ja sitoutuu hyvittämään CupoNationille kulut, jotka sille mahdollisesti syntyvät toimenpiteistä, joihin kolmas osapuoli ryhtyy käyttäjän lähettämän aineiston johdosta.

   Lisäksi tämän verkkosivun ja sen palveluiden käyttäjänä sitoudut noudattamaan sen verkkokaupan käyttöehtoja, jonka sivuille sinut ohjataan ostoksen loppuun saattamiseksi.

   CupoNation ei tarkista näiden sivujen käyttäjien lähettämän aineiston sisältöä eikä ole siitä vastuussa. CupoNation voi harkintansa mukaan milloin tahansa poistaa käyttäjien lähettämän aineiston näiltä sivuilta.

   3. Käytön määräaikainen keskeyttäminen ja lopettaminen

   CupoNation pidättää oikeuden keskeyttää verkkosivun ja sen palveluiden käyttösi määräaikaisesti, joko osittain tai kokonaisuudessaan, mikäli verkkosivun tai sen palveluiden käyttösi rikkoo näitä käyttöehtoja.

   4. Vastuun rajoitus

   Nämä sivut ja niiden sisältö on CupoNationin sivujen käyttäjille tarjoama palvelu. Nämä sivut tarjotaan "sellaisena kuin ne ovat". CupoNation ei takaa sivujen toimivan keskeytyksettä tai virheettömästi. CupoNation pidättää itselleen oikeuden tehdä sivuille muutoksia tai rajoittaa niille pääsyä milloin tahansa. CupoNation ei ole vastuussa mistään sivuilla tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista suorista, epäsuorista, erityiseistä, satunnaisesta tai välillisistä vahingoista, liikevoiton menetyksistä tai liiketoiminnan keskeytyksestä, vaikka tällaisen vahingon mahdollisuudesta olisi ilmoitettu CupoNationille. CupoNation ei anna mitään takuuta sivujen virheettömyydestä, saatavuudesta, luotettavuudesta tai sisällöstä eikä sisällön soveltumisesta kaupankäynnin kohteeksi tai johonki tiettyyn tarkoitukseen. CupoNationin vastuu on enintään Suomen lain pakottavien säännösten mukainen.CupoNation ei takaa missään vaiheessa, että verkkosivuilla olevat alennuskoodit ja tarjoukset ovat täysin paikkansapitäviä. Käyttäjän tulee tarkistaa näiden paikkansapitävyys ennen ostosten tekemistä verkkokaupan sivustolla.

   5. Linkit kolmannen osapuolen verkkosivuille

   Tämä sivu saattaa sisältää linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille verkkosivuille. Siirtyessäsi tällaisille sivuille sinun on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdolliset käyttöehdot ennen käytön aloittamista. Kolmansien osapuolien sivut eivät ole CupoNationin hallinnassa, eikä CupoNationilla ole mahdollisuutta vaikuttaa niiden sisältöön. CupoNation ei ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen sivujen sisältämästä aineistosta.

   6. Immateriaalioikeudet

   Nämä sivut sisältävät tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa, jonka oikeudet omistaa CupoNation. Kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä näissä käyttöehdoissa, pidätetään. Sivuston sisällön kopioiminen, siirtäminen, jakaminen tai tallentaminen, joko kokonaisuudessaan tai osittain, missä muodossa tahansa on kiellettyä ilman CupoNationin etukäteistä kirjallista suostumusta.

   CupoNation ja sen sisältämien palveluiden nimet ovat CupoNationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut mainitut nimet voivat olla haltijoidensa suojattuja tunnuksia. Pääsyä näille sivuille ei voi epäsuorasti tai muuten tulkita minkään sivuilla esiintyvän merkin lisenssi- tai muun käyttöoikeuden myöntämiseksi ilman CupoNationin tai kolmannen osapuolen etukäteistä kirjallista suostumusta.

   7. Ylivoimainen este

   CupoNation ei ole vastuussa rikkomuksesta, esteestä tai viivästyksessä näiden käyttöehtojen määrittelemien velvoitteiden täyttämisessä mikäli syy on sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Tällaisia syitä ovat mm. salamointi, tulipalo, tulva, äärimmäiset sääolosuhteet, lakko, työehtokiista, kansannousu, sota, mellakat, kansallinen hätätila, terrorismi, tietotekniikan pettäminen, onnettomuudet.

   Euroopan Union verkkosivu verkkokauppaa koskevien riitojen ratkaisemiseen löytyy osoitteesta http://ec.europa.eu/consumers/odr

   CUPONATIONin asiakaspalveluun saa yhteyden osoitteesta suomi24@cuponation.fi