Suosituimmat kaupat
Valikko

Nappaa aktiiviset Kotimaan Energia alennuskoodit 2022

Täältä löydät parhaat Kotimaan Energia alennuskoodit ja alennukset

0,19snt
/kWh

Kotimaan Energia tarjoaa nyt sähköä vain todella huokeaan 0,19snt/kWh hintaan!

0,19snt
/kWh
Katso alennus
0€
6 kk

Kotimaan Energia tarjoaa perusmaksun nyt hintaan 0€ ensimmäisen puolen vuoden ajan!

0€
6 kk
Katso alennus
1h
/1pv

Saat nyt tunnin ilmaista sähköenergiaa joka päivä Kotimaan Energian asiakkaana!

1h
/1pv
Katso alennus
4,90€
Paras hinta

Kotimaan Energialta nappaat vaihtoturvan vain hintaan 4,90€/kk

4,90€
Paras hinta
Katso alennus
3,90€
Kk

Kotimaan Energialla maksat perusmaksua vain 3,90€/kk

3,90€
Kk
Katso alennus
0€
120h

Kotimaan Energialta klikkaat nyt 120h ilmaista sähköä muuttoetuna!

0€
120h
Katso alennus

Myös näillä vinkeillä voit säästää lisää:

Vaihtuvat sopimusedut

Vaihtuvat sopimusedut

Sähkösopimuksen uusiminen kannattaa tehdä muutaman vuoden välein. Kotimaan Energia tarjoaa uuden sopimuksen solmijalle vaihtuvia etuja, kuten lahjakortteja ja perusmaksuttomia kuukausia! Tarkista etusi sopimuksen mukaan ja vaihda nopeasti!
Sähköä veloituksetta

Sähköä veloituksetta

Kotimaan Energia tarjoaa tietyissä sopimuksissa aivan mahtavan sähköedun: ansaitset sähköä 0€ hintaan tunnin päivässä Kotimaan Energian sähkötunti- ja muuttoeduilla! Tästä ei sähkö enää edullisemmaksi muutu, kun et maksa siitä latin latia!
Nopea ja kotimainen asiakaspalvelu

Nopea ja kotimainen asiakaspalvelu

Mikäli tarvitset selvennystä sopimusehtoihin tai apua uuden sähkösopimuksen solmimiseen, ei hätää! Kotimaan Energialla on luonnollisesti täysin kotimainen asiakaspalvelu, joka auttaa sinua kaikissa mahdollisissa ongelmissa! Ja tietysti nopealla aikataululla!

Nämä alennuskoodit vanhentuivat juuri, mutta ne voivat silti olla vielä aktiivisia

0€
1kk

Kotimaan Energialta saat nyt lisäpalvelut veloituksetta yhden kuukauden ajan

0€
1kk
Katso alennus
0€
1h

Kotimaan Energia sähkösopimuksella tienaat 1h ilmaista sähköä joka päivä!

0€
1h
Katso alennus

Solmi uusi sähkösopimus ja saat sähköä jopa veloituksetta

Edullisemmat sähkösopimukset Kotimaan Energialta

Kotimaan Energialta löydät palkitsevimmat sähködiilit ympäri Suomen. Hyödynnä myös vaikuttavat valintalisäpalvelut sekä muuttodiilit, joiden avulla säästät varmasti. Kotimaan Energialta saat taatusti parhaan asiakaspalvelun, joka auttaa sinua löytämään juuri sinulle parhaan sekä rahanarvoisen sähködiilin. Hyödynnä siis 0€ perusmaksu jopa puolen vuoden ajan ja löydä itsellesi parhaat sähkösopimukset. Nauti vielä edullisimmista hinnoista Kotimaan Energia alekoodiemme kanssa. Listaamme myös monia muita vaihtuvia sähkötarjouksia tälle samalle sivulle, jotta uuden sähkösopimuksen valitseminen ja solmiminen kävisi mahdollisimman vähällä vaivalla. Ja tietysti edullisimmalla hinnalla, jotta voit säästää rahaa myös muuhun! Miksi maksaisit turhaan sähköstä, kun voit saada sen edullisemmin? Voit laskea kuinka paljon rahaa säästät uudella Kotimaan Energia sähkösopimuksella ja käyttää sen vuositasolla vaikka lomamatkaan!

Käytä Kotimaan Energia alennuskoodi kun haussa on halvin sähkösopimus

Turha etsiä kauemmin, sillä Kotimaan Energian sähködiilit tyydyttävät varmasti. Varmista vielä, että aktivoit Sähkötunti-etusi verkkokaupan kautta. Sillä sen avulla saat jopa tunnin päivässä aivan ilmaista sähköä, vau! Kalenterivuoden aikana voit siis kerätä jopa 365 ilmaista sähkötuntia - eli voit olla huikeat pari viikkoa sähkölaskutta. Sähkötunti-etusi aktivoit helposti: solmi ensin sähkösopimus Kotimaan Energian kanssa, jonka jälkeen voit täyttää lyhyen lomakkeen palvelun verkkokaupassa. Noin helppoa se tosiaan on! Yhdistä tämä Kotimaan Energia alennuskoodin kanssa ja säästösi on taattu! Näin helppoa sähkön kilpailutus nykyään on, kun valitset heti kättelyssä parhaan ja edullisimman vaihtoehdon! Nyt myös sähkön hintavertailu on lähes turhaa, kun valitset Netto Diili sähkösopimuksen. Tällä sopimuksella säästät sähkökustannuksissa käyttäessäsi sähköä silloin kun se on halpaa! Lisäksi diiliin kuuluu huikea lisäpalvelu: 1 kuukausi sähköä 0€ hintaan! Ja vielä kun yhdistelmässä on mukana meiltä löytyvä Kotimaan Energia alennuskoodi tai jokin muu vaihtuva etu, säästät mahdollisesti myös muilla elämän osa-alueilla!

Turvaa henkilötietosi digimaailmassa

Kotimaan Energian sivustoilta löydät halvan sähkösopimuksen ohella myös identiteettiturvan. Aktiivinen identiteetin turvaaminen on erityisen tärkeää maailman digitalisoituessa. Kotimaan Energialta saat Identiteettiturva-palvelun, jonka avulla suojaat tärkeimmät tietosi netissä huippuedullisesti, sillä turvallisen surffaamisen ei tarvitse rapsuttaa kukkaroa. Palvelu seuraa tietovuotojen vaaraa vuorokauden ympäri, ja ilmoittaa sinulle suoraan mikäli tietojesi käytössä ilmenee jotain poikkeavaa. Tarjollasi on myös yksilölliset asiantuntijaohjeet, joiden avulla opit ennaltaehkäisemään mahdolliset vaarat sekä toimimaan nopeasti tietovuotoja vastaan. Parasta on se, että Kotimaan Energia tarjoaa tämä kaiken yhdessä Identitettiturva-palvelussa, ja vielä huippuedullisesti. Muistathan tarkistaa löytyykö sivultamme Kotimaan Energia alekoodi, jolla leikkaat palvelun hintaa vielä enemmän. Ja mikäli kyseinen Kotimaan Energia alennuskoodi ei käy juuri identiteettiturvaan, muista katsoa, onko käytössäsi toinen koodi, jolla esimerkiksi vihreä sähkö eli aurinkoenergia, tuulivoima tai vesivoima tarttuu mukaasi edullisemmin kuin koskaan! Varmaa on nyt kuitenkin se, että sähkösopimusta vaihtamalla saat käyttöösi etuja, joista voi aikaisemmin vain unelmoida. Vaihda jo tänään, sillä halvin sähkö löytyy täältä! Tiesitkö, että voit turvata suuret säästöt myös näiden Kotimaan Energia -palveluiden avulla:
💎 Vaihtoturva antaa vaihto-oikeuden edullisempaan sähkösopimukseen vaikka määräaikaisella sopimuskaudella
💎 Vihreä Valinta säästää luontoa ja antaa pallollemme aurinkoisemman tulevaisuuden
💎 Hyvä Diili sähkösopimus pitää saman kWh-hinnan koko sopimuskauden
💎 Helppo Diili antaa 1kk lisäpalveluita veloituksetta

Suosituimmat kaupat

Adlibris alennuskoodit
Fitnesstukku alennuskoodit
Jollyroom alennuskoodit
Kaalimato alennuskoodit
Kotipizza kampanjakoodit
Matsmart alennuskoodit
Proteincompany alennuskoodit
Revolution race alennuskoodit
Vestiaire Collective alennuskoodit
Wolt koodit