Suositellut tulokset
   Juuri katsotut kaupat

    Nappaa aktiiviset Lunette alennuskoodit

    Poimi mukaasi helmikuun uusin Lunette koodi

    Siirry verkkokauppaan

    Kuukupit ja puhdistusaineet -30% tällä eksklusiivisella Lunette alennuskoodilla

    Eksklusiivinen30 on hyödyntänyt alennuksen
    Katso koodi

    Käytä Lunette alennuskoodi ja tilaat maailman suosituimmat kuukupit netistä nyt 25% edullisemmin

    Eksklusiivinen Vahvistettu
    Katso koodi

    Mieltä rauhoittava Moodsmooth Remedy öljy Lunette verkkokaupasta nyt -35% alennuksella

    Katso tarjous

    Hyödynnä ilmainen toimitus kaikille yli 20€ tilauksille Lunette verkkokaupassa

    Katso tarjous

    Lunette tarjoaa nyt täydet kuukuppi -setit jopa 30% alennuksella - klikkaa linkistä valikoimaan

    Katso tarjous
    (1 / 1 )

    Säästä entistä enemmän näillä vinkeillä

    Säästä postikuluissa

    Tilaa tuotteita Lunette verkkokaupasta vähintään 20 euron arvosta, saat toimituksen täysin veloituksetta. Näin maksat vain itse tuotteesta etkä haaskaa rahaa turhiin postikuluihin.

    Tilaa kerralla enemmän

    Kuukupin käyttö sujuu parhaiten, kun käytössäsi on myös kuppipyyhe, puhdistusaineet sekä säilytyspussi. Kun tilaat yhden tai kahden kupin setin pyyhkeiden, pesunesteiden sekä pussin kanssa, saat koko tilauksen edullisemmin.

    Ajankohtaiset alennukset

    Muista tarkistaa Lunette verkkokaupan ajankohtaiset alennukset tältä sivulta, sillä saatat löytää verkkokaupan tuotevalikoimasta uusia tuotteita alennetuin hinnoin. Klikkaa valikoima auki ja tutustu monipuolisiin tuotteisiin edullisesti.

    Katso alta kaupan vanhentuneet koodit

    Hyödynnä Lunette alennuskoodi ja saat nyt 2 kuukuppia yhden hinnalla!
    Katso koodi
    Eksklusiivinen Lunette alennuskoodi vähentää kuukupeista ja puhdistusaineista -30%
    Eksklusiivinen
    Katso koodi
    Lunette alennuskoodi tuo 20% säästön kuukuppeihin vegaanihaasteen kunniaksi
    Katso koodi

    Samantyyppisiä alennuskoodeja

    30%Alennuskoodi
    Uusi alennuskoodi saapui juuri

    Yhteenveto alennuskoodeistamme

    Eksklusiivisia alennuksia2
    Koodeja2
    Diilejä5
    Korkein alennus35%

    Kotimaiset ja vegaaniset Lunette Kuukupit muuttavat maailmaa

    Suomalainen Lunette on yritys, joka haluaa kehittää maailmaa kestävämmäksi ja rikkoa kuukautisiin liittyviä tabuja. Avoimen keskustelun lisäksi Lunetten tavoitteena on kitkeä ylimääräistä jätettä maailmasta ja tarjota kaikille mahdollisuus parempaan kuukautishygieniaan. Lunette Kuukuppi on myynnissä jo 40 eri maassa ja lisää on tulossa! Tamponit kuuluvat nyt historiaan, eikä kenenkään tarvitse enää palata kauppaan unohtuneiden kuukautissuojien takia. Lunette on maailman suosituin kuukautiskuppi, eikä syyttä. Uudenlaisen kuukupin kehittäminen alkoi vuonna 2004 puutteellisten kuukuppien johdosta ja Lunetten toimivuudesta kertoo jo maailmanlaajuinen suosio. Vegaaninen kuukuppi oli myös vastaus heikkolaatuisille kuukupeille, jotka valmistetaan luontoa kuormittavista raaka-aineista. Kaiken lisäksi Lunette tarjoaa myös laajan tietopankin kuukautisista. Mikäli mieltäsi askarruttavat esimerkiksi kivuliaat kuukautiset, runsaat kuukautiset tai kuukautiskierto, voit olla varma että löydät asiasta tietoa ja vastauksia Lunetten kotisivuilta.

    Lue kaikki kuukupeista ja niiden käytöstä

    Olitpa sitten uusi asiakas tai jo kokenut käyttäjä, Lunette tarjoaa tietoa kuukupeista ja kuukautisista kaikille. Jopa yksinkertaisin kysymys, kuten “mikä on kuukuppi” saa vastauksen Lunette verkkokaupassa. Uuden asiakkaan kannattaa ehdottomasti tarkistaa kuukupin koko-opas, joka auttaa oikeanlaisen kuukupin valitsemisessa. Samalla jokainen pääsee lukemaan Lunetten matkasta maailman suosituimmaksi kuukuppibrändiksi sekä vastuullisista yhteistyökumppaneista. Lue ohjeet tarkasti ja vertaa esimerkkejä omaan vartaloosi. Näin pääset helposti valitsemaan juuri sinulle sopivan, ekologisen kuukupin Lunetten monipuolisesta valikoimasta. Kuukuppi ei ole kuitenkaan ainoa tuote tässä verkkokaupassa. Lunetten valikoima kattaa myös muun muassa kuppien puhdistussetit, säilytyspussit, kuppipyyhkeet sekä pesunesteet, jotka voit tilata kätevästi myös yhtenä pakettina. Mikäli haluat näyttää omistautumisesi kuukautisten puolestapuhujana, voit klikata ostoskoriin myös sloganilla varustetun t-paidan, vulva -teemaiset korva- tai kaulakorut sekä Lunetten oman rauhoittavan remedy -öljyn. Jokainen tuote on valmistettu kestävistä ja luonnollisista materiaaleista, kestävän kehityksen oppeja noudattaen. Lunette on myös varmistanut, että yksikään yrityksen yhteistyökumppani ei riko kansainvälisiä ihmisoikeuslakeja. Haluatko itsekin tukea maailman hyväntekijöitä? Osta silloin World Vision tai Nettiturvakoti -hyväntekeväisyyskuppi. Lunette lahjoittaa jokaisen myydyn yhteistyökupin tuotoista osan Ensi- ja turvakotien liitolle sekä Suomen World Visionille.
    2000
    Näytä enemmänNäytä vähemmän

    Maailmasta parempi paikka Lunette alennuskoodilla

    Muutoksen tekemisen ei tarvitse maksaa maltaita. Löydät verkkokaupasta tuotteita jopa alle 15 eurolla ja voit näin helposti tukea kestävän kehityksen oppeja noudattavaa, inhimillistä yritystä. Voit olla myös varma, että meiltä löytyy aina ajankohtaisin Lunette koodi, jonka avulla teet ostokset entistäkin edullisemmin. Nappaa mukaasi alennuskoodi Lunette verkkokauppaan ja syötä se kassalla ennen ostoksien maksamista. Näin teet ekologiset ostokset ja muutat maailmaa helposti, edullisesti, nopeasti ja kätevästi. Muista myös, että mikäli tilaat tuotteita yli 20 euron arvosta, Lunette toimittaa tilauksesi veloituksetta. Mikäli kuukupin käyttö on sinulle jo tuttua, osta läheisellesi Lunette lahjakortti ja vakuuta myös heidät ekologisen ja vegaanisen kuukupin käytöstä! Tehdään yhdessä hyvää ja muutetaan maailmaa, yksi kuukuppi kerrallaan.
    2000
    Näytä enemmänNäytä vähemmän

    Suositut kaupat

    • Artiks
    • Bearel
    • BookBeat
    • Booking.com
    • discovery+
    • Ebookers
    • FitnessFirst
    • Halti
    • Hobby Hall
    • Jolie
    • Kärkkäinen
    • Lindex
    • Mobiilitukku
    • Nettilamppu.fi
    • Nike
    • NordVPN
    • Puhti
    • Sinful
    • TokoiTech
    • Viaplay
    • Zalando

    Onko sinulla alennuskoodi?

    Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!
    Syötä tähän