Suositellut tulokset
  Juuri katsotut kaupat

   4 aktiivista Momondo alennuskoodia tarjolla

   Poimi mukaasi heinäkuun uusin Momondo alekoodi

   Siirry verkkokauppaan

   Varaa lennot Lissaboniin Momondon kautta alkaen vain 140€:lla

   Katso tarjous

   Löydä hotelli Pietarissa alkaen vain 25€/yö Momondon kautta

   Katso tarjous

   Varaa hotelli Alanyassa alkaen vain 15€ Momondolta

   Katso tarjous

   Momondon kautta lähdet takuulla matkalle aina parhaaseen hintaan

   Katso tarjous
   (1 / 1 )

   Nappaa parhaat säästövinkit tästä!

   Ilmainen sovellus

   Voit nyt ladata Momondon sovelluksen ilmaiseksi Android- sekä iPhone-puhelimeesi. Sovelluksen kautta voit hallinnoida varauksiasi huiman kätevästi, minne tahansa menitkin. Voit myös saada ilmoituksia sovelluksen kautta juuri silloin, kun on paras sekä edullisin aika varata unelmiesi lennot.

   Momondo Trips

   Momondo Trips-osiossa voit suunnitella koko matkasi huiman kätevästi, yhdessä paikassa. Voit synkronoida sähköpostisi tähän palveluun, joten saat vaikka lentopäivitykset reaaliajassa. Trips-palvelussa voit myös jakaa lomasuunnitelmasi matkakumppaneittesi kanssa ja näin virittäytyä matkatunnelmaan jo kotona.

   Kurkkaa matkavinkit

   Momondon verkkosivuilla pääset lukemaan huiman käytännöllisiä vinkkejä kaikesta matkailuun liittyvästä. Voit esimerkiksi inspiroitua siitä, minne suunnata lukion jälkeisenä välivuotena tai siitä, miten matkustat vauvan kanssa. Mikä parasta, matkavinkkien lukeminen käy sinulta täysin ilmaiseksi!

   Katso alta kaupan vanhentuneet koodit

   Lennot Málagaan Momondolta alkaen vain 120€
   Katso tarjous
   Lennot Bangkokiin Momondon kautta alkaen vain 485€
   Katso tarjous
   Kurkkaa Mallorcan hotellitarjoukset Momondolla ja varaa majoitus alkaen vain 20€/yö
   Katso tarjous

   Lue asiantuntijoiden vinkit

   Oletko vielä untuvikon kengissä siinä, mitä edulliseen matkailuun tulee? Lue Momondosta asiantuntijoiden neuvot siitä, kuinka teet reissusi vain muutaman euron päiväbudjetilla. Asiantuntijat kertovat sinulle muun muassa edullisimmat matkakohteet ja matkustuspäivät, joina kannattaa lentää. Lisäksi saat luettavaksesi paljon näppärää hintatietoa, kuten juna- ja bussilippujen hinnat erilaisissa matkakohteissa.

   Seuraa vaihtuvia hintoja

   Tiedätkö jo matkustuskohteen ja -päivän, mutta et ole vielä raaskinut varata lentolippuja? Ota käyttöösi Momondon huippusuosittu hintavahti, joka tarkkailee puolestasi lentolippujen vaihtuvia hintoja. Hintojen pudotessa sinulle sopivaan hintaan, saat vahdilta ilmoituksen.

   Minne suunnata seuraavaksi?

   Mikäli matkainspiraatio on hukassa, ei hätää! Voit nimittäin hyödyntää Momondon Discover-toiminnon ja löytää seuraavan seikkailusi samantien. Voit etsiä matkoja esimerkiksi seuraavien suodattimien avulla:
   💎Rannat ja rantalomat
   💎Kotimaan matkat
   💎Hiihtolomat
   💎Road Trip
   💎Ainutlaatuiset majoitukset

   Kurkkaa siis Momondon Discovery-sivulle ja matkaa vaikka maailman ääriin!
   0
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   Samantyyppisiä alennuskoodeja

   140€Paras hinta
   Uusi alennuskoodi saapui juuri

   MOMONDO VERTAA HALVAT LENNOT

   Lentoliput edullisesti

   Etsitkö halpoja lentoja suosikkikohteeseesi? Vertaa lennot Momondolla ja säästä matkan hinnasta minne ikinä lennätkin. Lentojen hintavertailu auttaa sinua löytämään halvimmat lennot ja hotellit missä tahansa päin maailmaa. Momondon kaikkien ymmärrettävissä olevan hintavertailun avulla hyödynnät parhaimmat alennukset ja löydät nopeasti parhaat hinnat matkustaaksesi. Lisäksi voit hyödyntää ostoksiesi yhteydessä Momondon alennuskoodeja, joilla säästät lisää jo valmiiksi halpojen lentojen hinnasta.

   Miten hintavertailu toimii?

   Hintavertailua on helppo käyttää. Valitset vain lähtö- ja saapumiskentän. Momondo ehdottaa sinulle eri kohteissa sijaitsevia lentokenttiä, joten sinun ei tarvitse tietää muuta kuin kohdekaupunkisi tai -maasi nimi. Nimien syöttämisen jälkeen, valitse vielä matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkaseurueesi kuuluu. Etsi-toiminnolla Momondo vertailee puolestasi lukuisten lentoyhtiöiden hinnat ympäri maailman.

   Momondon alennuskoodit

   Voit nyt säästää lentolippujen ja hotellien hinnasta käyttämällä Momondon alennuskoodit. Koodit ovat yhtä helppoja käyttää, kuin lentojen hintavertailukin. Valittuasi haluamasi lennot oikeilla päivämäärillä, voit siirtyä kassalle lunastamaan matkakirjat. Maksuhetkellä sinulla on mahdollisuus pienentää loppusummaa Momondon huippusuosituilla alennuskoodeilla, jotka löydät aina meidän sivuiltamme. Alennuskoodi on helppo kopioida mukaan ja myöhemmin syöttää sille osoitettuun kohtaan Momondon matkailusivustolla.

   Suositut kaupat

   • Bearel
   • BookBeat
   • DNA
   • Dplay
   • E-kontakti.fi
   • Eckerö Line
   • Elisa Viihde
   • F-Secure
   • Hajuvesi.fi
   • House of Brandon
   • Ifolor
   • Kärkkäinen
   • Keskisen Kello
   • Sinful
   • Sportamore
   • Tempur
   • Wish
   • Wolt
   • XXL
   • Zalando

   Onko sinulla alennuskoodi?

   Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!
   Syötä tähän