Suositellut tulokset
  Juuri katsotut kaupat

   4 aktiivista Omenahotelli etukoodia tarjolla

   Poimi mukaasi heinäkuun uusin Omenahotelli alennuskoodi

   Siirry verkkokauppaan

   Miltä kuulostaisi 15% alennuskoodi Omenahotelliin? Tilaa uutiskirje ja vastaanota koodisi

   Katso koodi

   Omenahotelli etukoodilla 1-2hh hotellihuone hintaan 55€/yö

   Vanhentuu huomenna
   Katso koodi

   Yövy Omenahotellissa Helsingissä tai Tampereella - hinnat alkaen vain 55€

   Katso tarjous

   Omenahotellista varaat ryhmähuoneet alkaen vain 15€/hlö

   Katso tarjous
   (1 / 1 )

   Katso alta kaupan vanhentuneet koodit

   Nappaa 20% etukoodi kesäöihin Omenahotellissa
   Katso koodi
   Nappaa ryhmävarauksen yhteydessä etukoodilla 2 yöpymislahjakorttia Omenahotelliin
   Katso koodi
   Varaa etätoimisto päiväksi Omenahotellin alennuskoodin avulla hintaan 59€
   Katso koodi

   OMENAHOTELLI – SÄÄSTÖVINKIT

   Ennakkovaraus

   Ennakkovaraajan etua hyödyntämällä nappaat itsellesi upean alennuskoodin, jonka avulla voit säästää merkittävän summan majoituksestasi. Kannattaa siis olla liikkeellä 7-30 päivää etuajassa, jolloin säästät vaihtoehtoisesti 5, 10 tai 15 prosenttia varauksestasi. Ennakkovaraajan alekoodit voit löytää kootusti ylempää.

   Omat varaukset

   Omenahotellissa yöpyminen on paitsi mielettömän edullista, myös älyttömän vaivatonta. Voit tarkastella varaustietojasi verkkosivujen ”Minun varaukseni” -kohdasta. Syötä sähköpostiosoitteesi ja varausnumerosi niille varattuihin kenttiin ja klikkaa ”Lähetä”. Näin näppärästi pääset tarkastelemaan varauksesi tietoja.

   Moninaiset alennukset

   Jos olet oikea säästöveijari, ei koskaan maksa täyttä hintaa hotelliyöstäsi. Omenahotelli tarjoaa harva se viikko erilaisia koodeja ja kampanjoita, joiden avulla saat vähintään 10% säästöä majoituksesta, minne tahansa menetkin. Ajankohtaiset Omenahotellin alennuskoodit löytyvät ylempää - hyödynnä ne vaikka heti.

   Uutiskirje

   Reissatko paljon Suomen sisällä? Liity Omenahotellin postituslistalle ja pysyt aina kärryillä uusimmista alennuksista. Lisäksi saat heti käyttöösi 15% alennuskoodin, jonka voit käyttää varaukseesi vaikka saman tien. Upean edullista ja reilua.

   Ryhmäalennus

   Mikäli suunnittelet matkaa isomman porukan kanssa, kannattaa aina hyödyntää Omenahotellin ryhmäalennukset. Kysy suoraan tarjousta ryhmällesi Omenahotellin verkkosivujen kautta ja varmista paras hinta-laatusuhde.

   Opiskelija-alennus

   Opiskelijana matkustelu muissa kaupungeissa on edullisempaa, sillä säästät majoituksessasi 15% vain opiskelijoille tarkoitetulla Omenahotellin koodilla. Katso tarkemmat ehdot ja käyttöohjeet opiskelijakorttisi tarjoavalta taholta.

   OMENAHOTELLI – HELSINGIN EDULLISIN KAUPUNKIMAJOITUS?

   Helsingissä yöpyvälle edullisen ja keskeisen majoituksen löytäminen voi aiheuttaa päänvaivaa. Omenahotelli on potentiaalinen vaihtoehto hintatietoiselle pääkaupungin vierailijalle. Helsingin Omenahotellit ovat paitsi edullisia, sijaitsevat myös loistopaikoilla Yrjönkadulla ja Lönnrotinkadulla. Käyttäjämme ovat yöpyneet Helsingin Omenahotellissa parhaimmillaan vain 17€/yö. Hyödyntämällä Omenahotellin etukoodit varmistat siis lisäksi extra-alennuksen jo valmiiksi edullisille hinnoille!

   Samantyyppisiä alennuskoodeja

   15%Alennuskoodi
   Uusi alennuskoodi saapui juuri

   SÄÄSTÄ REISSUSSA OMPUN AVULLA

   Alennuskoodit – uudenlainen tapa säästää

   Mietitkö huoneen varaamista Omenahotellin alennuskoodeja hyödyntämällä, jonka avulla säästät parhaimmillaan monta kymmentä euroa varauksesti hinnasta? Tällä pikkusummalla pääset yöpymään kaupungin sydämessä, lähellä menoa ja meininkiä. Mutta Omenahotelli kannustaa edulliseen elämään reissussakin tarjoamalla mukavien sänkyjen lisäksi mikroaaltouunin, vedenkeittimen, jääkaapin, sekä valikoiman muita tarvikkeita, jotka löytyvät jokaisesta huoneesta. Varauksen lisäksi elämäsi reissussa voi siis myös olla hyvin edullista – näin pystyt reissaamaan yhä useammin! Vaikka hemmottelisit itseäsi ja seuruettasi ravintolaillallisella, on mukavaa että voit seuraavana aamuna juoda aamukahvin tai -teen hotellihuoneessasi ja lämmittää aamupuuron mikrossa. Loppujen lopuksi kokonaisuus ratkaisee ja säästö kertyy kaikkein eniten pienistä summista. Vaikka tilläsi olevat varat eivät ole kehuskelemisen arvoisia, siirrä katse vasemmalle, nappaa uusin Omenahotellin alennuskoodi ja varaa seuraava seikkailusi vaikka heti!

   Koodin käyttöohjeet

   💎 Avaa alennuskoodi klikkaamalla vihreää "Katso koodi" -nappulaa
   💎 Kopioi koodi ja siirry Omenahotellin sivuille
   💎 Valitse hotelli ja syötä tarvittavat tiedot
   💎 Syötettyäsi tiedot, yön hinta tulee näkyviisi. Klikkaa alla olevaa "Minulla on alennuskoodi" -painiketta.
   💎 Syötä alennuskoodi sille tarkoitettuun kenttään, paina "Jatka varaamaan" ja näe, kuinka paljon olet säästänyt!

   Samanlaiset majoituspalvelut

   Vaikka Omenahotelleja löytyy useista Suomen kaupungeista, aivan jokaisella paikkakunnalla omppumajoitus ei valitettavasti onnistu. Tai joskus voi käydä niinkin kurjasti, ettei Omenahotellissa ole yhtäkään vapaata huonetta silloin, kun tarvitsit. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen. Edullisia hotellimajoituksia löydät myös Hotels.comilta, Radisson Blulta sekä Booking.comilta. Tarkista siis ainakin nämä (ja sivuiltamme löytyvät alennuskoodit), mikäli Omenahotellin haku ei tuota toivottua tulosta.

   15% ETUKOODI

   ...Tämä ja muut herkut odottavat kun syötät sähköpostisi etusivulla näkyvään kenttään. Näet myös usein vaihtuvia alennuskoodeja, joiden avulla saat esimerkiksi ennakkovaraajan etuja ja pääset hyödyntämään ensimmäisenä uunituoreet kampanjat.
   2000
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   HINTAKALENTERI

   Tuliko äkkilähtö Tampereelle tai kaveria yllättämään Ouluun? Heti kun klikkaat itsesi Omenahotellin etusivulle näet lähipäivien parhaat hinnat valituissa hotelleissa. Nämä päivitetään päivittäin, joten näet tästä takuulla ajankohtaisimmat hinnat. Edulliset ex-tempore -reissut kunniaan!
   2000
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   YRITYSHINNAT

   Omenahotelli on oiva vaihtoehto työmatkaajille: edullinen hinta, keskeinen sijainti sekä nopea ja joustava check-in sopivat yrityksille. Omenahotellin yrityshinnoilla varaat majoituksen edulliseen 59€/yö hintaan, ja mikä parasta – hinta sisältää myös aamiaisen. Avaa yrityshinnat yrityksesi käyttöön heti!
   2000
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   Suositut kaupat

   • Bearel
   • BookBeat
   • DNA
   • Dplay
   • E-kontakti.fi
   • Eckerö Line
   • Elisa Viihde
   • F-Secure
   • Hajuvesi.fi
   • House of Brandon
   • Ifolor
   • Kärkkäinen
   • Keskisen Kello
   • Sinful
   • Sportamore
   • Tempur
   • Wish
   • Wolt
   • XXL
   • Zalando

   Onko sinulla alennuskoodi?

   Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!
   Syötä tähän

   VARAUKSEN PERUUTUS

   Joskus elämässä tulee yllättäviä käännöksiä, joiden takia suunnitelmat heittävät kuperkeikkaa. Tätä ei tarvitse sen enempää murehtia, vaan voit peruuttaa Omenahotellin varauksesi 24h ennen sen alkamista. Saat silloin hyvityksenä samansuuruisen Omenahotellin lahjakortin, jonka voit käyttää yöpymiseesi joku toinen kerta. Jos haluat hyvityksen rahana tilillesi, summasta veloitetaan 10% varauksen hinnasta, kuitenkin maksimissaan 10€. Ei tarvitse siis huolehtia rahojen valumisesta kaivoon yllätyksien sattuessa.
   2000
   Näytä enemmänNäytä vähemmän