Nappaa aktiiviset Omenahotelli etukoodit 2023

Täältä löydät parhaat sekä varmistetut Omenahotelli alennuskoodit ja alennukset

Koodi

Varaa 1-2 hengen huone vain 69€/yö -hintaan - käytä tämä Omenahotelli alennuskoodi!

Näytä koodi
Erääntyy 12.12.2023
69€Alennus
Tarkistettu
Koodi

Nappaa Omenahotelli alennuskoodi ja tee varauksesi 15% edullisemmin

Näytä koodi
Erääntyy 02.01.2024
15%Alennus

Omenahotelli Helsingin Lönnrotinkadulla maksaa sinulle alkaen vain 62€ per yö!

Katso alennus
62€/yö

Tsekkaa Omenahotellin blogi ja löydä ilmaisia vinkkejä kotimaan matkailuun!

Katso alennus
IlmainenBlogi

Varaa ryhmämajoitus Omenahotellista nyt alkaen vain 15€/hlö!

Katso alennus
15€/hlö
Koodi

Nyt saat Matkapojat alennuskoodilla valitut rantalomat jopa 150€ alennuksella per henkilö!

Näytä koodi
Erääntyy 12.12.2023
Matkapojat

Matkapojat tarjoaa Viihderisteilyn Turusta alkaen hintaan 17€!

Katso alennus
Matkapojat

Nämä alennuskoodit vanhentuivat juuri, mutta ne voivat silti olla vielä aktiivisia

Koodi

Nappaa Omenahotelli alennuskoodi - saat 30% alennuksen varaukseesi Cyber Mondayn kunniaksi!

Näytä koodi
30%Alennus
Tarkistettu
Koodi

Osta huonevaraus nyt 30% halvemmalla Black Friday Omenahotelli alennuskoodilla!

Näytä koodi
30%Alennus
Tarkistettu
Koodi

Klikkaa Omenahotelli alennuskoodi ja yövy edullisesti - varaat huoneen vain 69€ per yö!

Näytä koodi
69€/yöAlennus
Tarkistettu
Koodi

Omenahotelli alennuskoodilla yövyt vain hintaan 65€ per yö 1-2 hengen huoneessa!

Näytä koodi
65€Alennus
Tarkistettu

Omenahotellista nappaat huoneen Tampereelta nyt vain alkaen 81€ hintaan!

Katso alennus
81€/yö

Yövy Turun Kauppiaskadun Omenahotellissa alkaen vain edullisesta 62€ yöhinnasta!

Katso alennus
62€/yö

OMENAHOTELLI – SÄÄSTÖVINKIT

Ennakkovaraus

Ennakkovaraus

Ennakkovaraajan etua hyödyntämällä nappaat itsellesi upean alennuskoodin, jonka avulla voit säästää merkittävän summan majoituksestasi. Kannattaa siis olla liikkeellä 7-30 päivää etuajassa, jolloin säästät vaihtoehtoisesti 5, 10 tai 15 prosenttia varauksestasi. Ennakkovaraajan alekoodit voit löytää kootusti ylempää.
Omat varaukset

Omat varaukset

Omenahotellissa yöpyminen on paitsi mielettömän edullista, myös älyttömän vaivatonta. Voit tarkastella varaustietojasi verkkosivujen ”Minun varaukseni” -kohdasta. Syötä sähköpostiosoitteesi ja varausnumerosi niille varattuihin kenttiin ja klikkaa ”Lähetä”. Näin näppärästi pääset tarkastelemaan varauksesi tietoja.
Moninaiset alennukset

Moninaiset alennukset

Jos olet oikea säästöveijari, ei koskaan maksa täyttä hintaa hotelliyöstäsi. Omenahotelli tarjoaa harva se viikko erilaisia koodeja ja kampanjoita, joiden avulla saat vähintään 10% säästöä majoituksesta, minne tahansa menetkin. Ajankohtaiset Omenahotellin alennuskoodit löytyvät ylempää - hyödynnä ne vaikka heti.
Uutiskirje

Uutiskirje

Reissatko paljon Suomen sisällä? Liity Omenahotellin postituslistalle ja pysyt aina kärryillä uusimmista alennuksista. Lisäksi saat heti käyttöösi 15% alennuskoodin, jonka voit käyttää varaukseesi vaikka saman tien. Upean edullista ja reilua.
Ryhmäalennus

Ryhmäalennus

Mikäli suunnittelet matkaa isomman porukan kanssa, kannattaa aina hyödyntää Omenahotellin ryhmäalennukset. Kysy suoraan tarjousta ryhmällesi Omenahotellin verkkosivujen kautta ja varmista paras hinta-laatusuhde.
Opiskelija-alennus

Opiskelija-alennus

Opiskelijana matkustelu muissa kaupungeissa on edullisempaa, sillä säästät majoituksessasi 15% vain opiskelijoille tarkoitetulla Omenahotellin koodilla. Katso tarkemmat ehdot ja käyttöohjeet opiskelijakorttisi tarjoavalta taholta.
OMENAHOTELLI – HELSINGIN EDULLISIN KAUPUNKIMAJOITUS?

OMENAHOTELLI – HELSINGIN EDULLISIN KAUPUNKIMAJOITUS?

Helsingissä yöpyvälle edullisen ja keskeisen majoituksen löytäminen voi aiheuttaa päänvaivaa. Omenahotelli on potentiaalinen vaihtoehto hintatietoiselle pääkaupungin vierailijalle. Helsingin Omenahotellit ovat paitsi edullisia, sijaitsevat myös loistopaikoilla Yrjönkadulla ja Lönnrotinkadulla. Käyttäjämme ovat yöpyneet Helsingin Omenahotellissa parhaimmillaan vain 17€/yö. Hyödyntämällä Omenahotellin etukoodit varmistat siis lisäksi extra-alennuksen jo valmiiksi edullisille hinnoille!
  • Kaikki (7)
  • Alennuskoodit (2)
  • Alennukset (3)
  • Varmistettu (1)

SÄÄSTÄ REISSUSSA OMPUN AVULLA

Alennuskoodit – uudenlainen tapa säästää

Mietitkö huoneen varaamista Omenahotellin alennuskoodeja hyödyntämällä, jonka avulla säästät parhaimmillaan monta kymmentä euroa varauksesti hinnasta? Tällä pikkusummalla pääset yöpymään kaupungin sydämessä, lähellä menoa ja meininkiä. Mutta Omenahotelli kannustaa edulliseen elämään reissussakin tarjoamalla mukavien sänkyjen lisäksi mikroaaltouunin, vedenkeittimen, jääkaapin, sekä valikoiman muita tarvikkeita, jotka löytyvät jokaisesta huoneesta. Varauksen lisäksi elämäsi reissussa voi siis myös olla hyvin edullista – näin pystyt reissaamaan yhä useammin! Vaikka hemmottelisit itseäsi ja seuruettasi ravintolaillallisella, on mukavaa että voit seuraavana aamuna juoda aamukahvin tai -teen hotellihuoneessasi ja lämmittää aamupuuron mikrossa. Loppujen lopuksi kokonaisuus ratkaisee ja säästö kertyy kaikkein eniten pienistä summista. Vaikka tilläsi olevat varat eivät ole kehuskelemisen arvoisia, siirrä katse vasemmalle, nappaa uusin Omenahotelli alennuskoodi ja varaa seuraava seikkailusi vaikka heti!

Koodin käyttöohjeet

💎 Avaa alennuskoodi klikkaamalla vihreää "Katso koodi" -nappulaa
💎 Kopioi koodi ja siirry Omenahotellin sivuille
💎 Valitse hotelli ja syötä tarvittavat tiedot
💎 Syötettyäsi tiedot, yön hinta tulee näkyviisi. Klikkaa alla olevaa "Minulla on alennuskoodi" -painiketta.
💎 Syötä alennuskoodi sille tarkoitettuun kenttään, paina "Jatka varaamaan" ja näe, kuinka paljon olet säästänyt!

Samanlaiset majoituspalvelut

Vaikka Omenahotelleja löytyy useista Suomen kaupungeista, aivan jokaisella paikkakunnalla omppumajoitus ei valitettavasti onnistu. Tai joskus voi käydä niinkin kurjasti, ettei Omenahotellissa ole yhtäkään vapaata huonetta silloin, kun tarvitsit. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen. Edullisia hotellimajoituksia löydät myös Hotels.comilta, Radisson Blulta sekä Booking.comilta. Tarkista siis ainakin nämä (ja sivuiltamme löytyvät alennuskoodit), mikäli Omenahotellin haku ei tuota toivottua tulosta.

Muut käyttäjät pitivät myös näistä verkkokaupoista:

Ebookers alennuskoodit
Expedia alennuskoodit
Flamingo Spa alennuskoodit
Holiday Club alennuskoodit

Suosituimmat kaupat

BookBeat koodit
Booking alennuskoodit
Cocopanda alennuskoodit
HM alennuskoodit
Lyko alekoodit
NAKD alennuskoodit
Petenkoiratarvike alennuskoodit
Proteincompany alennuskoodit
Samsung kampanjakoodit
Zalando Lounge alennuskoodit

15% ALENNUS

...Tämä ja muut Omenahotelli etukoodit odottavat kun syötät sähköpostisi etusivulla näkyvään kenttään. Näet myös usein vaihtuvia alennuskoodeja, joiden avulla saat esimerkiksi ennakkovaraajan etuja ja pääset hyödyntämään ensimmäisenä uunituoreet kampanjat.

HINTAKALENTERI

Tuliko äkkilähtö Tampereelle tai kaveria yllättämään Ouluun? Heti kun klikkaat itsesi Omenahotellin etusivulle näet lähipäivien parhaat hinnat valituissa hotelleissa. Nämä päivitetään päivittäin, joten näet tästä takuulla ajankohtaisimmat hinnat. Edulliset ex-tempore -reissut kunniaan!

YRITYSHINNAT

Omenahotelli on oiva vaihtoehto työmatkaajille: edullinen hinta, keskeinen sijainti sekä nopea ja joustava check-in sopivat yrityksille. Omenahotellin yrityshinnoilla varaat majoituksen edulliseen 59€/yö hintaan, ja mikä parasta – hinta sisältää myös aamiaisen. Avaa yrityshinnat yrityksesi käyttöön heti!

VARAUKSEN PERUUTUS

Joskus elämässä tulee yllättäviä käännöksiä, joiden takia suunnitelmat heittävät kuperkeikkaa. Tätä ei tarvitse sen enempää murehtia, vaan voit peruuttaa Omenahotellin varauksesi 24h ennen sen alkamista. Saat silloin hyvityksenä samansuuruisen Omenahotellin lahjakortin, jonka voit käyttää yöpymiseesi joku toinen kerta. Jos haluat hyvityksen rahana tilillesi, summasta veloitetaan 10% varauksen hinnasta, kuitenkin maksimissaan 10€. Ei tarvitse siis huolehtia rahojen valumisesta kaivoon yllätyksien sattuessa.