Suositellut tulokset
   Juuri katsotut kaupat

    Nappaa aktiiviset Pilateskauppa alennuskoodit

    Poimi mukaasi tammikuun uusin Pilateskauppa alekoodi

    Siirry verkkokauppaan

    Nappaa 5% alennuskoodi Pilateskauppaan tilaamalla kaupan uutiskirje

    Katso koodi

    Pilateskaupan outletissa shoppailet jooga- ja pilatestuotteita jopa 50% alennuksella

    Katso tarjous

    Tilaa laadukkaat joogamatot Pilateskaupasta alkaen vain 25€:lla

    Katso tarjous
    (1 / 1 )

    Katso alta kaupan vanhentuneet koodit

    Yoogablokit tilaat nyt -10% Pilateskaupan alennuskoodilla
    Katso koodi
    Tilaa koko Pilateskaupan valikoima 10% edulla alennuskoodin avulla
    Katso koodi
    Tilaa mustat tuotteet -20% Pilateskaupan Cyber Monday alessa
    Katso koodi

    Joogaharrastajan parhaat edut

    Liity postituslistalle

    Tilaamalla Pilateskaupan uutiskirjeen saat heti 5% alennuksen ostoksistasi verkkokaupassa. Uutiskirjeen avulla pysyt myös myöhemmin mukana uusissa kampanjoissa ja ajankohtaisissa tarjouksissa, jotta voit säästää pilates- ja joogavaruste ostoksissasi jatkossakin.

    Osta enemmän kerralla

    Hyödynnä Pilateskaupan pakettitarjoukset ja säästä selvää rahaa! 10 kappaleen paketissa voit ostaa esimerksiki joogablokkeja, pilatesrullia ja hierontanauhoja, joten laita lajeista innostunut porukka kokoon ja tilatkaa laadukkaat varusteet edulliseen hintaan yhteisellä tilauksella.

    Kuukauden tuote

    Pilateskauppa tarjoaa asiakkailleen kuukausittain vaihtuvan tarjoustuotteen erityisin alennushinnoin. Hyödynnä siis kuukausikohtaiset alennukset, kokeile rohkeasti erilaisia tuotteita ja innostu uusista tavoista piristää liikuntaharrastustasi alennushinnoin.

    Tutustu tuotemerkkien suosikkeihin

    Pilateskaupasta löydät jooga- ja pilatestarvikkeiden sekä vaatteiden suosituimmat valmistajat. Tilaa nyt niin joogasukat, kuminauhat, jumppapallot kuin foam rolleritkin brändeiltä kuten:
    💎 Casall
    💎 Shashi
    💎 Gymstick
    💎 Mandala
    💎 Highroller
    Treenivarusteiden lisäksi voit shoppailla samaan tilaukseen Pilateskaupasta myös Yogi Tean herkullisia teemakuja, Flow-kosmetiikan luonnonkosmetiikkaa sekä Goodien herkullisia raakasuklaita.
    0
    Näytä enemmänNäytä vähemmän

    Treeniä lihaksille ja nivelille

    Joogaan ja pilatekseen tarkoitettujen mattojen, pallojen, rullien ja blokkien lisäksi voit tilata Pilateskaupasta tuotteet samalla myös perinteiseen kotijumppaan. Kuntoilu kotioloissa sujuu kätevästi esimerkiksi hyppynarun, käsipainojen tai kahvakuulien avulla, ja tuodaksesi tasapainoa liikkumistottumuksiisi voit myös harjoittaa Pilateskaupan valikoiman tuotteilla tasapainoasi sekä huoltaa ja hieroa lihaksiasi. Kerää siis koko perheen liikuntavarustetarpeet yhteen ja tilaa kerralla koko satsi Pilateskaupasta.

    Ihanaa bambua

    Oletko jo tutustunut vaatetuksen ihanaan materiaaliin bambuun, joka on täydellinen kuitu myös vapaa-ajan ja treenin vaatetukseen? Luonnollinen, antibakteerinen ja ympäristöystävällinen bambumateriaali vie hikeä pois iholta ja säätelee lämpötilaansa tasapainottamaan ilman vaihtelua, mikä takaa miellyttävät urheiluhetket bambuvaatetuksessa. Tutustu nyt Pilateskaupan valikoimaan bambusta valmistettuja vaatteita, joita voit ostaa edullisempaan hintaan hyödyntämällä tarjolla olevan Pilateskauppa alekoodin!
    0
    Näytä enemmänNäytä vähemmän

    Samantyyppisiä alennuskoodeja

    5%Alennuskoodi
    Uusi alennuskoodi saapui juuri

    JOOGA- JA PILATESTUOTTEET NETISTÄ

    Liikkumisen iloa edullisesti

    Liikunta, kehon liikkuvuus ja sen hallinta on tärkeää jokaiselle ihmisille, jotta keho pysyy kunnossa ja mieli virkeänä myös vanhemmalla iällä. Kuntosalijäsenyydet tai ohjatut ryhmäliikuntatunnit eivät kuitenkaan kaikille sovi ja ne voivat myös tehdä ison loven lompakkoon. Rauhallisemman mutta tehokkaan liikuntamuodon etsijälle oikea laji saattaakin löytyä joogan tai pilateksen parista, joita voi harjoittaa vaikka omassa kodissa ilman turhia jäsenmaksuja! Pilateskaupasta löydät kaiken tarvittavan jooga- ja pilatesharrastukseesi loistohinnoin. Etsit sitten mukavia urheiluvaatteita, joogamattoa tai opetus DVD:tä harrastuksen aloittamiseen, löydät haluamasi varmasti Pilateskaupasta. Pidä sivuamme silmällä Pilateskaupan alennuskoodin varalta ja nappaa mahdollisuus säästää lisää jo valmiiksi edullisista hinnoista!
    Ota askel kohti paremmin voivaa kehoa hankkimalla varusteet ja vaatteet liikuntaharrastukseesi Pilateskaupasta ja löydä liikkumisen ilo ilman suurta rahanmenoa!

    Edulliset postituskulut ja nopea toimitus

    Pilateskaupassa toimituskulut ovat ilman Pilateskaupan alennuskoodia halvimmillaan 3,90€. Saat tilauksesi yleensä 1-3 päivän kuluessa, sillä lähes kaikki kaupan tuotteet löytyvät jo sen varastolta. Lisäksi sinulla on mahdollisuus palauttaa tilauksesi ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan, joten voit rauhassa tutustua tuotteisiin kotona eikä sinun tarvitse maksaa palautuspostikuluja mikäli et olekaan tyytyväinen.

    Suositut kaupat

    • Artiks
    • Bearel
    • BookBeat
    • Booking.com
    • discovery+
    • Ebookers
    • FitnessFirst
    • Halti
    • Jolie
    • Kärkkäinen
    • Lindex
    • Makujakauppa
    • Mobiilitukku
    • Nettilamppu.fi
    • Nike
    • NordVPN
    • Puhti
    • Sinful
    • TokoiTech
    • Viaplay
    • Zalando

    Onko sinulla alennuskoodi?

    Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!
    Syötä tähän