Nappaa aktiiviset Pilateskauppa alennuskoodit 2022

Täältä löydät parhaat Pilateskauppa alennuskoodit ja alennukset

  • Kaikki (5)
    Kaikki (5)
  • Alennuskoodit (1)
    Alennuskoodit (1)
  • Alennukset (4)
    Alennukset (4)
Paras alennus
Paras alennus
5%
Alennuskoodi
Koodi

Nappaa 5% alennuskoodi Pilateskauppaan tilaamalla kaupan uutiskirje

Koodi
Vanhentumispäivänmäärä:
 2. kesäkuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 2. kesäkuuta
14€
Alkaen

Pilateskaupasta tilaat suositut Manduka-tuotteet alkaen vain 14€

10%
Alennus

Shashi-sukat löydät nyt jopa 10% alennuksella Pilateskaupassa

50%
Alennus

Pilateskaupan outletissa shoppailet kuntoiluvälineet jopa 50% alennuksella

50%
Alennus

Suuri valikoima jooga-vaatteita nyt jopa puoleen hintaan Pilateskaupasta!

Näitä kysymyksiä asiakkaamme ovat miettineet:

Tallenna koodi, jonka löydät sivuiltamme ja siirry verkkokauppaan tekemään ostoksia. Kun olet valinnut tuotteet verkkokaupan monipuolisesta valikoimasta, avaa kassa ja yhteenveto tuotteistasi. Aivan sivun alalaidasta, henkilö-, maksu- ja lähetystietojen jälkeen, löydät linkin jonka avulla aktivoit tallentamasi koodin ja pääset käyttämään alennuksen.

Kyllä. Kaikki uutiskirjeen tilaavat asiakkaat vastaanottavat 5% arvoisen alennuskoodin suoraan sähköpostiinsa. Koodi on käytettävissä heti seuraavan tilauksen yhteydessä.

Kyllä. Pilateskaupalla on oma ALE -osastonsa, josta löydät aina tuotteita normaalia huokeammilla hinnoilla. Tämän lisäksi Pilateskauppa tarjoaa aina kuukauden tuotteen vähintään 10% alennuksella.

Nämä alennuskoodit vanhentuivat juuri, mutta ne voivat silti olla vielä aktiivisia

40%
Alennus
Koodi

Tilaa pilates- ja joogasukkia 40% alennuksella tämän Pilateskauppa alennuskoodin avulla

Koodi
Tarkistettu
Vanhentumispäivänmäärä:
 26. marraskuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 26. marraskuuta
32,90€
Paras hinta

Pilateskaupasta tilaat istuintyynyt ja -pallot alkaen vain 32,90€

30%
Alennus

Kaikki Half Toe sukat nyt 30% alennuksella Pilateskaupasta!

Joogaharrastajan parhaat edut

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle

Tilaamalla Pilateskaupan uutiskirjeen saat heti 5% alennuksen ostoksistasi verkkokaupassa. Uutiskirjeen avulla pysyt myös myöhemmin mukana uusissa kampanjoissa ja ajankohtaisissa tarjouksissa, jotta voit säästää pilates- ja joogavaruste ostoksissasi jatkossakin.
Osta enemmän kerralla

Osta enemmän kerralla

Hyödynnä Pilateskaupan pakettitarjoukset ja säästä selvää rahaa! 10 kappaleen paketissa voit ostaa esimerksiki joogablokkeja, pilatesrullia ja hierontanauhoja, joten laita lajeista innostunut porukka kokoon ja tilatkaa laadukkaat varusteet edulliseen hintaan yhteisellä tilauksella.
Kuukauden tuote

Kuukauden tuote

Pilateskauppa tarjoaa asiakkailleen kuukausittain vaihtuvan tarjoustuotteen erityisin alennushinnoin. Hyödynnä siis kuukausikohtaiset alennukset, kokeile rohkeasti erilaisia tuotteita ja innostu uusista tavoista piristää liikuntaharrastustasi alennushinnoin.

Tutustu tuotemerkkien suosikkeihin

Pilateskaupasta löydät jooga- ja pilatestarvikkeiden sekä vaatteiden suosituimmat valmistajat. Tilaa nyt niin joogasukat, kuminauhat, jumppapallot kuin foam rolleritkin brändeiltä kuten:
💎 Casall
💎 Shashi
💎 Gymstick
💎 Mandala
💎 Highroller
Treenivarusteiden lisäksi voit shoppailla samaan tilaukseen Pilateskaupasta myös Yogi Tean herkullisia teemakuja, Flow-kosmetiikan luonnonkosmetiikkaa sekä Goodien herkullisia raakasuklaita.
Treeniä lihaksille ja nivelille

Treeniä lihaksille ja nivelille

Joogaan ja pilatekseen tarkoitettujen mattojen, pallojen, rullien ja blokkien lisäksi voit tilata Pilateskaupasta tuotteet samalla myös perinteiseen kotijumppaan. Kuntoilu kotioloissa sujuu kätevästi esimerkiksi hyppynarun, käsipainojen tai kahvakuulien avulla, ja tuodaksesi tasapainoa liikkumistottumuksiisi voit myös harjoittaa Pilateskaupan valikoiman tuotteilla tasapainoasi sekä huoltaa ja hieroa lihaksiasi. Kerää siis koko perheen liikuntavarustetarpeet yhteen ja tilaa kerralla koko satsi Pilateskaupasta.

Ihanaa bambua

Oletko jo tutustunut vaatetuksen ihanaan materiaaliin bambuun, joka on täydellinen kuitu myös vapaa-ajan ja treenin vaatetukseen? Luonnollinen, antibakteerinen ja ympäristöystävällinen bambumateriaali vie hikeä pois iholta ja säätelee lämpötilaansa tasapainottamaan ilman vaihtelua, mikä takaa miellyttävät urheiluhetket bambuvaatetuksessa. Tutustu nyt Pilateskaupan valikoimaan bambusta valmistettuja vaatteita, joita voit ostaa edullisempaan hintaan hyödyntämällä tarjolla olevan Pilateskauppa alekoodin!

Katso myös muut samankaltaiset koodit kuin Pilateskauppa alennuskoodit

Voimassa olevat alennuskoodit

Testatut alennuskoodit1
Nykyiset alennuskoodit5
Suurimmat alennukset50%

JOOGA- JA PILATESTUOTTEET NETISTÄ

Liikkumisen iloa edullisesti

Liikunta, kehon liikkuvuus ja sen hallinta on tärkeää jokaiselle ihmisille, jotta keho pysyy kunnossa ja mieli virkeänä myös vanhemmalla iällä. Kuntosalijäsenyydet tai ohjatut ryhmäliikuntatunnit eivät kuitenkaan kaikille sovi ja ne voivat myös tehdä ison loven lompakkoon. Rauhallisemman mutta tehokkaan liikuntamuodon etsijälle oikea laji saattaakin löytyä joogan tai pilateksen parista, joita voi harjoittaa vaikka omassa kodissa ilman turhia jäsenmaksuja! Pilateskaupasta löydät kaiken tarvittavan jooga- ja pilatesharrastukseesi loistohinnoin. Etsit sitten mukavia urheiluvaatteita, joogamattoa tai opetus DVD:tä harrastuksen aloittamiseen, löydät haluamasi varmasti Pilateskaupasta. Pidä sivuamme silmällä Pilateskaupan alennuskoodin varalta ja nappaa mahdollisuus säästää lisää jo valmiiksi edullisista hinnoista!
Ota askel kohti paremmin voivaa kehoa hankkimalla varusteet ja vaatteet liikuntaharrastukseesi Pilateskaupasta ja löydä liikkumisen ilo ilman suurta rahanmenoa!

Edulliset postituskulut ja nopea toimitus

Pilateskaupassa toimituskulut ovat ilman Pilateskaupan alennuskoodia halvimmillaan 3,90€. Saat tilauksesi yleensä 1-3 päivän kuluessa, sillä lähes kaikki kaupan tuotteet löytyvät jo sen varastolta. Lisäksi sinulla on mahdollisuus palauttaa tilauksesi ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan, joten voit rauhassa tutustua tuotteisiin kotona eikä sinun tarvitse maksaa palautuspostikuluja mikäli et olekaan tyytyväinen.

Suosituimmat kaupat

Adlibris alennuskoodit
Fitnesstukku alennuskoodit
Jollyroom alennuskoodit
Kaalimato alennuskoodit
Kotipizza kampanjakoodit
Matsmart alennuskoodit
Proteincompany alennuskoodit
Revolution race alennuskoodit
Vestiaire Collective alennuskoodit
Wolt koodit