Nappaa aktiiviset Ruokaboksi alekoodit 2022

Täältä löydät parhaat Ruokaboksi alennuskoodit ja alennukset

 • Kaikki (5)
  Kaikki (5)
 • Alennuskoodit (1)
  Alennuskoodit (1)
 • Alennukset (4)
  Alennukset (4)
 • Varmistettu (1)
  Varmistettu (1)
Paras alennus
Paras alennus
10€
Alennuskoodi
Koodi

Uuden asiakkaan Ruokaboksi alennuskoodilla aloitat ruokatilauksen 10€ alennuksella!

Koodi
Tarkistettu
Vanhentumispäivänmäärä:
 30. toukokuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 30. toukokuuta
62€
Paras hinta

Klassinen 1-2 hengen talouksiin sopiva Ruokaboksi nyt alkaen vain 62€:lla!

77€
Paras hinta

Megasuosittu Ruokaboksin koko perheen Perheboksi nyt alkaen vain 77€ hintaan!

75€
Paras hinta

Nyt myös isomman talouden tarpeisiin soveltuva iso vegeboksi vain 75€ hintaan Ruokaboksilta!

59€
Paras hinta

Ruokaboksi toimittaa nyt suositun Vegeboksin alkaen vain 59€ hintaan!

Säästäjät ovat kysyneet:

Saat aina uusimmat alekoodit meiltä edullisempaan Ruokaboksi-tilaukseen. Julkaisemme viimeisimmät koodit aina sivuillamme, minkä lisäksi teemme myös Ruokaboksin kanssa yhteistyötä tarjotaksemme täysin eksklusiivisia koodeja, jotka ovat saatavilla vain meiltä.

Alekoodin käyttäminen on todella yksinkertaista. Valittuasi haluamasi Ruokaboksin, siirryt kassalle. Ennen kuin täytät henkilö- sekä maksutietosi, palvelu kysyy mikäli sinulla on lahjakorttia tai alekoodia. Klikkaa “Syötä koodi” painiketta ja nauti edullisemmasta ruoasta kotiin toimitettuna.

Kyllä. Ruokaboksin asiakkaat maksavat vain toimitetusta ruoasta, ei toimituskuluista.

Kyllä. Tilaaja voi ansaita alennuksia jakamalla omaa Ruokaboksi kaverikoodiaan ystävilleen ja läheisilleen Kun kaverikoodia käytetään, tilaaja ansaitsee alennuksia seuraaviin Ruokaboksi -tilauksiin.

Nämä alennuskoodit vanhentuivat juuri, mutta ne voivat silti olla vielä aktiivisia

20%
Alennuskoodi
Koodi

Vau! Nappaa Ruokaboksi alennuskoodi ja nauti 20% etu ensimmäisestä ruokaboksistasi

Koodi
Tarkistettu
Vanhentumispäivänmäärä:
 19. tammikuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 19. tammikuuta
100%
Kotimainen

Tue kotimaista ja tilaa raaka-aineet ja reseptit Ruokaboksilta!

89€
Paras hinta

Suuren talouden tarpeisiin sopiva 4 reseptin iso ruokaboksi vain 89€ Ruokaboksi verkkokaupasta!

Onnistu säästämisessä myös seuraavilla vinkeillä:

Seuraa somessa

Seuraa somessa

Ota Ruokaboksi seurantaan sosiaalisen median kanavilla ja saat lisätietoa sekä uutisia palvelusta sekä sen kehityksestä jatkuvasti. Sosiaalisen median tileille voi ilmestyä myös uusia tarjouksia sekä uusi Ruokaboksi alekoodi, jonka voit käyttää ensimmäisen boksin hinnan alentamiseen.
Ilmoittaudu testiasiakkaaksi

Ilmoittaudu testiasiakkaaksi

Koska ruokaboksin toimitusalue laajenee koko ajan, voit ilmoittautua uuden alueen testiasiakkaaksi jättämällä yhteystietosi Ruokaboksille. Mikäli palvelu laajenee alueellesi, pääset kokeilemaan alati uudistuvaa palvelua helposti ja edullisesti, ehkä jopa ilmaiseksi! Tämä on voittajan yhdistelmä, jossa kukaan ei häviä.
Osallistu vaihtuviin kilpailuihin

Osallistu vaihtuviin kilpailuihin

Ruokaboksi arpoo kotisivuillaan kuukauden bokseja arvontaan osallistuville käyttäjille lähes kuukausittain. Osallistuminen on helppoa ja kestää vain noin minuutin verran. Kuka tietää, ehkä onni suosii ja saatat voittaa kuukauden ateriat täysin ilmaiseksi kotiisi toimitettuna!

Katso myös muut samankaltaiset koodit kuin Ruokaboksi alennuskoodit

Voimassa olevat alennuskoodit

Testatut alennuskoodit1
Nykyiset alennuskoodit5
Tällä viikolla lisätyt alennuskoodit3
Varmistetut alennuskoodit1

Kotimainen ateriaboksipalvelu tuo arkeen sujuvuutta ja luksusta

Ruokaboksi auttaa monipuolisessa ruoanlaitossa ja ruokaostoksissa

Eikö olisi ihana unohtaa viikon ruokaostoksien tekeminen, mutta silti tehdä arkisin maistuvaa ruokaa maukkaista raaka-aineista? Tässä on täydellinen ratkaisu! Ruokaboksi on viikoittain toimitettava laatikko, joka pitää sisällään 3 tai 4 aterian ainekset sekä todella helpot reseptit. Ruokaboksi reseptit ovat helppoja valmistaa ja aterioiden valmistusaika vaihtelee noin 20 ja 50 minuutin välillä. Kokeile vaikka:
💎 Paistettua kirjolohta
💎 Juustohampurilaisia
💎 Mausteista Chili Con Carnea
💎 Itämaista kookos-kasviscurrya

Raaka-aineet ovat hankittu suoraan tuottajilta, joten ne ovat myös varmasti tuoreita ja maistuvia. Aktivoi uusi ja mahtava ruokapalvelu kotiin, jonka pystyt myös tauottamaan viikkoina, joina et palvelua halua käyttää.

Ruokaboksi alekoodi voi antaa rahan lisäksi myös aikaa

Mikäli Ruokaboksi -palvelun käyttö arveluttaa, ei hätää. Palvelussa ei ole minkäänlaista sitoutumispakkoa tai jäsenmaksua. Maksat aina vain siitä mitä tilaat ja haluat, ja voit lopettaa palvelun käytön koska tahansa. Me taas haluamme, että säästät rahan lisäksi nyt myös aikaa ja rohkaisemme sinua kokeilemaan Ruokaboksia. Siksi tarjoammekin usein täysin eksklusiiviset, vain meiltä löytyvät Ruokaboksi alennuskoodit, jotka tiputtavat tilauksesi hintaa kerralla. Hemmottele itseäsi ja läheisiäsi edullisemmin ja kokeile arkea helpottavaa palvelua ensimmäisten joukossa. Ruokaboksi alennuskoodin käyttö onnistuu helposti syöttämällä koodi sille varattuun “Onko sinulla kuponkikoodia?” laatikkoon, kun olet valinnut haluamasi tuotteen.

Asiantunteva palvelu säästää luontoa

Monet asiakkaat ovatkin kysyneet, että kuinka ruokaboksiateriapalvelu kuormittaa luontoa. Asiakasmäärien lisääntyessä, myös palvelu on kehittynyt nykyiseen, ympäristöystävällisempään muotoonsa. Kierrätys onnistuu helposti niin kotona kuin kuljettajankin avustuksella, sillä kylmä- ja termospussit voidaan käyttää uudelleen ja termokassin voi kierrättää muovijätteen kanssa. Kylmäpussin voi puolestaan kierrättää pahvinkeräyksessä tai palauttaa Ruokaboksin kuljettajalle kierrätettäväksi. Myös kuljetuspäästöjä pyritään pienentämään energiatehokkaampien boksien avulla. Uusiin laatikoihin mahtuu enemmän ruokaa ja laatikoita mahtuu enemmän autoon. Tämä tarkoittaa pienempiä päästöjä ja ympäristöystävällisempää kuljetusta. Liitä tilaukseesi vielä ajankohtainen Ruokaboksi alekoodi ja säästät luonnon lisäksi itsellesi myös rahaa! Kaikki voittavat!

Suosituimmat kaupat

Adlibris alennuskoodit
Fitnesstukku alennuskoodit
Jollyroom alennuskoodit
Kaalimato alennuskoodit
Kotipizza kampanjakoodit
Matsmart alennuskoodit
Proteincompany alennuskoodit
Revolution race alennuskoodit
Vestiaire Collective alennuskoodit
Wolt koodit

Reseptit jokaiseen makuun - säästä aikaa arjessa

Ruokaboksi on ottanut myös huomioon, että makuja on monia ja ruokavalioita on myös erilaisia. Tämän takia tarjolla onkin reseptejä ja erilaisia bokseja esimerkiksi lasten makuun sekä kasvisruokavalioon. Helpot kasvisruoat valmistuvat käden käänteessä ilman sen kummempia mietintöjä, kun saat ruoat suoraan kotiin kannettuna, vegereseptit laatikossa mukana. Tässä muutama hyvä idea, kuinka hyödyntää koko Ruokaboksin palvelun laajuutta:
💎 Tilaa vegeboksi kun haluat tarjota ruokaa ainoastaan kasvisruokavalioon
💎 Nappaa muksuboksi helpottamaan lapsiperheen arkea ja saat terveellisiä ruokia lasten makuun
💎 Tallenna kaikki kasvisruoka reseptit elämäntapamuutosta varten ja käytä niitä myös jatkossa
💎 Syö vähemmän lihaa ja kuormita vähemmän luontoa - kasvisruoat voivat olla osana viikottaista ruokavaliota

Pääset myös näkemään mahtavat ja terveelliset reseptit Ruokaboksin kotisivuilta jokaiselle viikolle erikseen, joten voit suunnitella koko viikon ateriat helposti perheenjäsenten makujen mukaan! Tämä ateriapalvelu ei jätä ketään kylmäksi ja kun käytössäsi on vielä tilauksen hintaa alentava Ruokaboksi alennuskoodi, arki ei ole koskaan sujunut yhtä vaivattomasti ja edullisesti. Anna itsellesi hengähdystauko ja tilaa nyt Ruokaboksi! Muista myös, että palvelun tauottamisesta ei aiheudu lisäkustannuksia ja ruokakuljetus toimitetaan jälleen kun niin itse päätät. Anna kukkaron nyörien levätä hetken aikaa, voit olla varma että löydät aina parhaan Ruokaboksi koodin meidän valikoimastamme. Säästä kokonaisvaltaisesti, sillä rahan, ajan, hermojen ja ympäristön säästäminen kulminoituu tähän boksiin!