Suositellut tulokset
  Juuri katsotut kaupat

   Stockmann Black Friday 2019

   Löydä täältä sekä tietoa Black Fridaysta Stockmann verkkokaupassa että alennuksia ja vinkkejä säästämiseen

   Kansainvälisenä Black Friday -alennuspäivänä mielettömät tarjoukset valtaavat kaupat ja tavaratalot ympäri Suomen, eikä kattavan valikoiman etenkin vaatetuksen, kosmetiikan ja kodintuotteiden alueilla tarjoava Stockmann ole poikkeus! Black Friday -viikonloppuna voit löytää Stockmannilta alennetuin hinnoin muun muassa muodin kuumimpia merkkejä, laadukkaita kauneuden brändejä sekä tyylikkäitä designer-tuotteita kotiin ja sisustukseen sekä tavaratalon kivijalkamyymälöistä että verkkokaupasta. Perinteinen Black Fridayn vietto Stockmannilla koostuu koko viikonlopun ajan kestävästä alennustapahtumasta, jossa päivittäin vaihtuva tuoteryhmä tiputtaa hintojaan jopa 20%. Etsit sitten joululahjoja, talven trendivaatteita, kosmetiikkatuotteita tai uutta ilmettä kotiin, Stockmannin Black Friday -tarjouksia kannattaa pitää silmällä jo hyvissä ajoin!

   Valikoimamme huippualennuksia ennen Black Fridayta

   Helpottaakseen Black Friday -shoppailuasi Stockmann -verkkokaupassa tiimimme pitää silmällä parhaita diilejä. Etsimme kaupan tarjoamat suosituimmat tuotteet ja ajankohtaiset alennukset. Löydät ne alta:

   Milloin Black Fridayta vietetään Stockmannilla?

   Myös vuonna 2019 voimme odottaa Stockmann Black Weekendiä edellisvuosien tavoin, eli tarjoukset tulevat kestämään vähintään koko viikonlopun ajan perjantaista sunnuntaihin. Viime vuonna Stockmann ei unohtanut myöskään kiitospäivän jälkeistä Cyber Monday -alennuspäivää, vaan jatkoi Black Friday -tarjousviikonloppuaan kunniakkaasti vielä seuraavan maanantain ajan tarjoten näin mielettömiä etuja tavaratalon eri tuoteryhmistä kokonaisen neljän päivän ajan. Varaudu siis aloittamaan aleshoppailu Stockmannilla Black Friday -perjantaina ja leijumaan alennushumussa vielä maanantaina päättyvään ostosrumbaan saakka.

   Black Fridayn aikajana Stockmannilla

   29. Marraskuuta: Stockmannin Black Friday

   30. Marraskuuta - 1. Joulukuuta: Stockmannin Black Friday -viikonloppu

   2. Joulukuuta: Stockmannin Cyber Monday -maanantai

    

   Minkälaisia alennuksia Stockmannilta voi odottaa Black Fridayna?

   Pakettitarjousten ja yksittäisten aletuotteiden sijaan Stockmannin Black Friday on yleensä keskittynyt tiettyyn tavaratalon tarjoamaan tuoteryhmään, mikä on oletettavissa myös tänä vuonna. Edellisvuosina Stockmannin Black Friday -alennuksen tuoteryhmä on vaihtunut viikonlopun jokaisena päivänä, ja perjantain muotialennusten sijaan lauantaina 20% säästettiin kosmetiikasta ja sunnuntaina kaikista kodin tuotteista. Black Friday -viikonlopun päättävänä maanantaina Stockmann sen sijaan saattaa tarjota esimerkiksi huikean 15% alennuksen koko tavaratalon valikoimasta. Vuonna 2019 on siis myös erittäin todennäköistä, että Stockmannin Black Friday -tarjoukset tulevat nappaamaan 20% pois tiettyjen tuoteryhmien hinnoista päiväkohtaisesti. Yllätykseksi jää, tarjoaako Stockmann mahdollisesti taas tänä vuonna jonain päivänä alennuksen koko valikoimastaan ja ilmaisen toimituksen kaikille verkkokauppatilauksille. Psst! Seuraa Stockmannia somessa kuten Instagramissa tai Facebookissa ja nappaa ensikäden tietoa tämän vuoden aletuotteista ja aletapahtuman etenemisestä.

   Aiempien vuosien alennuksia

   Joe Blasco Ultra Base -meikkivoide • Joe Blascon laadukas runsaspigmenttinen meikkivoide, hinta tippui 20%: 59,90€ -> 47,90€

   Lauren Ralph Lauren -merkin takki • Naisten Lauren Ralph Lauren -malliston musta trenssitakki, hinta tippui 20%: 219€ -> 175,20€

   Iittalan Aalto-kulho • Iittalan upeasti muotoiltu ikihitti Aalto-kulho 75mm, hinta tippui 20%: 39,90€ -> 31,90€

   Tommy Hilfiger -farkut • Tommy Hilfigerin Skinny Layton -malliset farkut miehille, hinta tippui 20%: 129€ -> 103,20€

   Balmuirin huopaviltti • Balmuirin harmaa Greve-huopa 130x180, hinta tippui 20%: 279€ -> 223,20€

   Miten ottaa kaikki irti Black Fridaysta Stockmannilla?

   Tavaratalojen pidennetty aukioloaika

   Stockmannin tavaratalot Helsingin keskustassa, pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella palvelevat todennäköisesti tänäkin vuonna pidennetyin aukioloajoin Black Fridayn aikaan. Ostoksille ehdit siis hyvin vielä töiden ja harrastusten jälkeenkin, sillä tavaratalot luultavasti palvelevat iltakymmeneen saakka ainakin Black Fridayn pää-päivänä perjantaina.

   Ensikäden tietoa Stockmannin uutiskirjeestä ja somesta

   Stockmannin kanta-asiakkaana saat heti ensimmäisten joukossa tiedon Black Fridayn alennustuotteista. Samaisen uutiskirjeen voi tilata Stockmannin nettisivuilta myös, vaikkei kuuluisikaan tavaratalon kanta-asiakasohjelmaan. Voit seurata Stockmannia myös muun muassa Facebookissa ja Instagramissa ja pysyä näin ajan tasalla uusimmista kampanjoista ja alennuksista myös Black Fridayn aikaan.

   Helsingin Click&Collect -piste

   Helsingin keskustan tavarataloon on vastikään avattu uusi Click & Collect -piste, joka palvelee viikon jokaisena päivänä aina puoleen yöhön asti. Black Fridayn aikaan Click&Collect -toimitustavan hyödyntäminen on enemmän kuin viisasta - shoppailet tuotteet netistä ilman jonoja ja ihmismassaa, noudat tuotteet pisteestä sinulle sopivana ajankohtana, ja voit jopa testata tilaamasi tuotteet saman tien pisteelle liitetyssä sovituskopissa.