Suositellut tulokset
  Juuri katsotut kaupat

   Stockmann Hullut Päivät 2020

   Hullut Päivät Stockmann verkkokaupassa - katso alta parhaat alennukset & vinkkejä säästämiseen!

   Kaksi kertaa vuodessa järjestettävät Stockmannin Hullut Päivät ovat pian taas täällä! Mielettömät tarjoukset valtaavat vuonna 2020 myös tavaratalon verkkokaupan, joten superedullisia ostoksia pääsee nyt tekemään suoraan kotisohvalta kellonajasta riippumatta! Hullut Päivät -kampanjan ajan voit löytää Stockmannilta alennetuin hinnoin muun muassa muodin suosituimpia laatumerkkejä, puhutuinta kosmetiikkaa sekä raikkaita kodintuotteita sisustukseen. Perinteisen alekampanjan aikana uusia huippudiilejä ladataan verkkokauppaan päivittäin! Etsit sitten lahjoja, kauden trendivaatteita tai uutta ilmettä kotiin, Stockmannin Hullut Päivät 2020 -tarjouksia kannattaa pitää silmällä joka päivä!

   Parhaat Hullut Päivät -alennukset

   Helpottaakseen shoppailuasi Hullujen Päivien aikana kokosimme yhteen tapahtuman houkuttelevimmat tarjoukset. Löydät ne alta:

   Milloin vietetään Hullut Päivät 2020 -kampanjaa?

   Vuoden 2020 keväällä voimme odottaa täysin uudenlaista Hullut Päivät -kampanjaa, sillä toisin kuin edellisvuosina tänä vuonna hullutellaan vain ja ainoastaan verkossa. Perinteisen pitkän viikonlopun sijaan mielettömiä alennuksia löytyy nyt verkkokaupasta huikean 12 päivän ajan, eikä shoppailujen tekemiseksi tarvitse odotella tavaratalojen aukaisemista, sillä verkossa teet ostoksia vaikka 24/7 sitä mukaa kun uusia huippudiilejä julkaistaan! Luvassa on siis runsaasti enemmän aikaa shoppailla! Virittäydy Stockmannin verkkokaupan ääreen heti keskiviikko-aamuna ja aloita aleshoppailu ensimmäisten joukossa!

   Hullut Päivät Stockmannilla

   25. Maaliskuuta: Stockmann Hullut Päivät -kampanja käynnistyy

   26. Maaliskuuta - 5. Huhtikuuta: Hullut Päivät -tarjoukset jatkuvat

   5. Huhtikuuta: Vuoden 2020 kevään Hullujen Päivien viimeinen alepäivä

    

   Ota kaikki irti Hullut Päivät -viikosta

   Hyödynnä yötärpit

   Verkkokaupan Hullut Päivät pitävät sisällään hauskan lisän, jonka ansiosta aika ei käy tylsäksi ja uutta shoppailtavaa löytyy aamusta iltaan! Joka päivä kello 18 myyntiin aukeavat Hullujen Päivien huippuedulliset iltatärpit, joiden sisältäviä etuja kannattaa odottaa vähintäänkin yhtä paljon kuin aamulla julkaistavia päivätarjouksia! Myös iltatärppien alennuksiin pääset kuitenkin tutustumaan jo etukäteen, joten käytä luppoaika kotona hyödyksi Hullut Päivät -kuvaston selaamiseen ja merkitse ylös ostoslistallesi uudet shoppailtavat tuotteet vaikka joka päivälle.

   Nappaa ilmainen toimitus

   Vaikka ostoksia pääseekin tekemään nyt vain verkossa, ei toimituksesta välttämättä silti aiheudu yhtään lisäkuluja - toimitus kustantaa parhaimmillaan pyöreät 0€! Vaihtoehtoja ilmaisen toimituksen lunastamiseksi on useita; yli 100€ ensitilaus saa automaattisesti 0€ toimituksen, kun taas tehdessäsi ostoksia useamman kerran saat toisen yli 50€ tilauksen toimituskulut veloituksetta. Myös Stockmannin ylemmän tason kanta-asiakkaana saat normaaliin tapaan ilmaiset toimituskulut verkko-ostoksillesi. Ajankohtaisen poikkeustilanteen johdosta voit nyt tehdä tilauksen myös suoraan kotiovellesi alennettuun 4€ hintaan!

   Selaa kuvastoa etukäteen

   Hullujen Päivien aikana ei todella tarvitse shoppailla sokkona, sillä päivittäin myyntiin tulevia huippu-alennuksia pääset selaamaan verkkosivulla jo ennen varsinaisen kampanjan alkamista! Tekemällä kattavan ostoslistan etukäteen osaat varautua koneen ääreen oikeaan aikaan napataksesi parhaat alennukset ennen kuin kysytyimmät tuotteet pääsevät loppumaan, etkä hukkaa aikaa tuotteiden selailuun itse h-hetkellä. Suunniteltuasi ostettavat tuotteet hyvissä ajoin vältyt myös turhilta heräteostoksilta ja shoppailet alennuskampanjan aikana fiksummin. Klikkaa nyt tutustumaan Hullut Päivät 2020 kuvastoon ja bongaamaan mielettömät diilit!

   Etuja yhteistyökumppaneilta

   Tavaratalon perusvalikoiman lisäksi löydät Hullujen Päivien aikana mahtavia alennuksia myös Stockmannin yhteistyökumppaneilta. Yksi suosituimmista alentarjoajista kampanjan aikaan on elektroniikkajätti Power, jonka valikoimasta shoppailet Hullujen Päivien ansiosta huippuhintaan niin kodinkoneet kuin viihde-elektroniikan tuotteetkin aina puhelimista televisioihin ja pelikoneisiin. Stockmannin Hullut Päivät -kumppaneina toimivat esimerkiksi myös Helsingin Sanomat, Musti ja Mirri sekä Holiday Club, joten älä unohda napata kevään halutuimpia alennuksia myös Hullut Päivät -kumppaneilta!

   Tutustu brändivalikoimaan

   Jos Hullut Päivät ovat vielä uusi tuttavuus, älä aikaile vaan klikkaa tutustumaan kevään aletarjontaan - myös tänä vuonna tarjolla on toinen toistaan halutumpia brändituotteita jopa kymmenien prosenttien alennuksella. Tällä kertaa shoppailtavissa on alennushintaan yli viikon ajan muun muassa muotimerkkejä kuten Hugo Boss ja Tommy Hilfiger, kosmetiikan suosikkinimiä kuten Clinique ja Clarins, kodinsisustuksen kotimaisia helmiä kuten Marimekko ja Iittala unohtamatta myöskään Hullut Päivät Power-alennuksia esimerkiksi Boschin ja Samsungin kodinelektroniikasta. Älä missaa kevään parhaita brändi-aleja!