Suositellut tulokset
   Juuri katsotut kaupat

    Stockmann Cyber Monday 2021

    Säästä suuria summia Stockmannilla Cyber Monday aikana!

    Kansainvälisenä Black Friday -alennuspäivänä mielettömät tarjoukset valtaavat kaupat ja tavaratalot ympäri Suomen, eikä kattavan valikoiman etenkin vaatetuksen, kosmetiikan ja kodintuotteiden alueilla tarjoava Stockmann ole poikkeus! Black Friday -viikonloppuna voit löytää Stockmannilta alennetuin hinnoin muun muassa muodin kuumimpia merkkejä, laadukkaita kauneuden brändejä sekä tyylikkäitä designer-tuotteita kotiin ja sisustukseen sekä tavaratalon kivijalkamyymälöistä että verkkokaupasta. Perinteinen Black Friday Stockmannilla koostuu koko viikonlopun ajan kestävästä alennustapahtumasta, jossa päivittäin vaihtuva tuoteryhmä tiputtaa hintojaan jopa 20%. Etsit sitten joululahjoja, talven trendivaatteita, kosmetiikkatuotteita tai uutta ilmettä kotiin, Stockmann Black Friday 2021 -tarjouksia kannattaa pitää silmällä jo hyvissä ajoin!

    Valikoimamme huippualennuksia ennen Black Fridayta

    Helpottaakseen Black Friday -shoppailuasi Stockmann -verkkokaupassa tiimimme pitää silmällä parhaita diilejä jo nyt. Etsimme kaupan tarjoamat suosituimmat tuotteet ja ajankohtaiset alennukset, jotta ostokokemuksesi sujuisi mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Löydät ne alta:

    Milloin Black Fridayta vietetään Stockmannilla?

    Myös vuonna 2022 voimme odottaa Stockmann Black Weekendiä edellisvuosien tavoin; tarjoukset tulevat kestämään vähintään koko viikonlopun ajan perjantaista sunnuntaihin. Viime vuonna Stockmann ei unohtanut myöskään kiitospäivän jälkeistä Cyber Monday -alennuspäivää, vaan jatkoi Black Friday -tarjousviikonloppuaan kunniakkaasti vielä seuraavan maanantain ajan tarjoten näin mielettömiä etuja tavaratalon eri tuoteryhmistä kokonaisen neljän päivän ajan. Varaudu siis aloittamaan aleshoppailu Stockmannilla Black Friday -perjantaina ja leijumaan alennushumussa vielä maanantaina päättyvään ostosrumbaan saakka. Psst! Pidä silmällä myös kevään ja syksyn 2022 Stockmann Hullut Päivät -alennustapahtumaa ja nappaa puolen viikon ajan sivultamme kuumimmat alennukset Stockmannin suosikkibrändeihin!

    Black Fridayn aikajana Stockmannilla

    26. Marraskuuta: Stockmann Black Friday

    27. - 28. Marraskuuta: Stockmann Black Friday -viikonloppu

    29. Marraskuuta: Stockmann Cyber Monday

     

    Minkälaisia alennuksia Stockmannilta voi odottaa Black Fridayna?

    Pakettitarjousten ja yksittäisten aletuotteiden sijaan Stockmannin Black Friday- alennukset ovat yleensä keskittynyt tiettyyn tavaratalon tarjoamaan tuoteryhmään, mikä on oletettavissa myös tänä vuonna. Edellisvuosina nämä tuoteryhmät ovat vaihtununeet viikonlopun jokaisena päivänä, ja esimerkiksi perjantain muotialennusten jälkeen ollaan säästetty 20% kosmetiikasta lauantain ajan, ja sunnuntaina saman verran kaikista kodin tuotteista. Black Friday -viikonlopun päättävänä maanantaina Stockmann saattaa tarjota esimerkiksi huikean 15% alennuksen koko tavaratalon valikoimasta. Loppujen lopuksi on siis erittäin todennäköistä, että myös vuonna 2021 Black Friday Stockmannilla poistaa päiväkohtaisesti 20% tiettyjen tuoteryhmien hinnoista . Yllätykseksi jää, tarjoaako Stockmann mahdollisesti taas tänä vuonna ilmaisen toimituksen kaikille verkkokauppatilauksille. Ps. Seuraa Stockmannia somessa ja nappaa ensikäden tietoa tämän vuoden aletuotteista.

    Aiempien vuosien alennuksia

    Joe Blasco Ultra Base -meikkivoide • Joe Blascon laadukas runsaspigmenttinen meikkivoide, hinta tippui 20%: 59,90€ -> 47,90€

    Lauren Ralph Lauren -merkin takki • Naisten Lauren Ralph Lauren -malliston musta trenssitakki, hinta tippui 20%: 219€ -> 175,20€

    Iittalan Aalto-kulho • Iittalan upeasti muotoiltu ikihitti Aalto-kulho 75mm, hinta tippui 20%: 39,90€ -> 31,90€

    Tommy Hilfiger -farkut • Tommy Hilfigerin Skinny Layton -malliset farkut miehille, hinta tippui 20%: 129€ -> 103,20€

    Balmuirin huopaviltti • Balmuirin harmaa Greve-huopa 130x180, hinta tippui 20%: 279€ -> 223,20€

    Miten ottaa kaikki irti Black Fridaysta Stockmannilla?

    Pidennetty aukioloaika tavarataloissa

    Stockmannin tavaratalot Helsingin keskustassa, pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella palvelevat todennäköisesti tänäkin vuonna pidennetyin aukioloajoin Black Fridayn aikaan. Ostoksille ehdit siis hyvin vielä töiden ja harrastusten jälkeenkin, sillä tavaratalot luultavasti palvelevat iltakymmeneen saakka ainakin Black Fridayn pää-päivänä perjantaina.

    Eturivin tietoa Stockmannin uutiskirjeestä ja sosiaalisesta mediasta

    Stockmannin kanta-asiakkaana saat heti ensimmäisten joukossa tiedon Black Fridayn alennustuotteista. Samaisen uutiskirjeen voi tilata Stockmannin nettisivuilta myös, vaikkei kuuluisikaan tavaratalon kanta-asiakasohjelmaan. Voit seurata Stockmannia myös muun muassa Facebookissa ja Instagramissa ja pysyä näin ajan tasalla uusimmista kampanjoista ja alennuksista myös Black Fridayn aikaan.

    Click&Collect -piste

    Black Fridayn aikaan tavaratalojen Click&Collect -toimitustavan hyödyntäminen on enemmän kuin viisasta - shoppailet tuotteet netistä ilman jonoja ja ihmismassaa, noudat tuotteet pisteestä sinulle sopivana ajankohtana, ja voit jopa testata tilaamasi tuotteet saman tien pisteelle liitetyssä sovituskopissa! Kätevää ja edullista, eikö vain!