Suositellut tulokset
   Juuri katsotut kaupat

    Nappaa aktiiviset Tailor Store alennuskoodit

    Poimi mukaasi tammikuun uusin Tailor Store alekoodi

    Siirry verkkokauppaan

    Tailor Storesta löydät laadukkaat neulepuserot miehille alkaen vain 49€

    Katso tarjous

    Tailor Storen lahjakortit alkaen 30€

    Katso tarjous
    (1 / 1 )

    Katso alta kaupan vanhentuneet koodit

    Klikkaa Tailor Store alekoodi ja tilaa klassinen kauluspaita jopa 20% alennuksella
    Katso koodi
    Hyödynnä Tailor Store alennuskoodi ja saat 20% edun lyhythihaisiin kauluspaitoihin
    Katso koodi
    Tailor Store alennuskoodilla tilaat chinot ja Premium-kauluspaidan vain hintaan 110€
    Katso koodi

    Asiakkaiden arvioita

    Mietityttääkö mittatilauspaidan ostaminen ilman fyysistä mittausta? Vakuutu ostospäätöksestä lukemalla muiden asiakkaiden Tailor Store kokemuksia heidän tilaamistaan korkealaatuisista ja istuvista tuotteista. Löydät asiakasarviot verkkokaupan etusivun alalaidasta - lue nyt miksi Tailor Store on saanut keskimäärin erinomaiset 4 tähteä Trustpilot-arvosteluissaan!

    Näin säästät helposti

    Säästöhinnat outlet-osiosta

    Tailor Storelta löydät Tarjoustuotteet-osaston, josta löydät vaatteita ja asusteita huikein säästöhinnoin. Voit siis saada laadukkaita ja kestäviä vaatteita ja asusteita todella hyvään hintaan, mikäli muistat tutustua outlet-osion tarjontaan. Toinen tapa säästää on tietysti hyödyntää Tailor Storen alennuskoodi sivuiltamme.

    Tilaa uutiskirje

    Tailor Storen sivuilta voit tilata uutiskirjeen, jonka kautta saat tietoa muun muassa ajankohtaisista kampanjoista, uutuustuotteista ja muista tuoteuutisista. Voit myös saada Tailor Store alekoodit postilaatikkoosi. Muista siis tilata uutiskirje ja hyödyntää sen Tailor Store alekoodit säästääksesi ostoksissasi mahdollisimman paljon.

    Tutustu kangasnäytteisiin

    Mikäli haluat ennen vaatteen tilaamista tietää, millaisista materiaaleista vaatteita tehdään, on tämä myös mahdollista. Varmistu siis käytettävien materiaalien laadukkuudesta tilaamalla Tailor Storelta kangasnäytepaketti, jonka avulla voit nähdä luonnossa kankaan värin sekä tunnustella sen laatua. Näin vältyt virheostoksilta ja säästät.

    Kätevä 3D-työkalu

    Saatat kuvitella, että mittatilausvaatteen tilaaminen olisi jollakin tavalla vaikeaa ja vaivalloista. Tailor Store on kuitenkin tehnyt tästä helppoa, ja juuri sinulle sopivan vaatteen suunnitteleminen on todella yksinkertaista sivuston tarjoaman työkalun avulla. Se tapahtuu näin:
    💎 Valitse ensin joko haluamasi kangas tai valmis vaatemalli kaupan inspiraatiogalleriasta
    💎 Käytä avuksesi sivuston 3D-työkalua, jolla pääset suunnittelemaan vaatteesta juuri sellaisen kuin haluat: tässä vaiheessa pääset valitsemaan kaikki materiaalit ja mallit alkaen vaatteessasi käytettävistä langoista
    💎 Hyödynnä helppoa Size me -toimintoa, johon lisäät vain kolme vartalosi mittaa, jotta sinulle voidaan toimittaa täsmälleen oikean kokoinen vaate. Tailor Storen vaatteisiin sitältyy 100% Perfect Fit -takuu, joten saat taatusti itsellesi istuvan vaatteen.
    0
    Näytä enemmänNäytä vähemmän

    Samantyyppisiä alennuskoodeja

    49€Paras hinta
    Uusi alennuskoodi saapui juuri

    Tailor Storen tilausvinkit

    Mittatilausvaatteita helposti

    Fiksu pukeutuja tietää mittatilausvaatteiden tärkeyden. Kun vaate on tehty omien mittojesi mukaan mittatilauksena, näyttää se päälläsi hyvältä ja tyylikkäältä. Pukeutumalla mittatilausvaatteisiin annat itsestäsi hyvän kuvan ja lisäksi käyttämäsi vaatteet ovat ekologisesti kestäviä. Usein tällaisten vaatteiden ajatellaan olevan kalliita, mutta Tailor Store kuitenkin muuttaa tämän. Tailor Storen avulla voit uudistaa vaatekaappisi tyylikkäillä sekä kestävillä mittatilausvaatteilla hyvin huokeaan hintaan, etenkin silloin, kun hyödynnät Tailor Store alennuskoodit.

    Edullista muotia ilman tunnontuskia

    Yksi Tailor Storen tärkeimmistä periaatteista on sen tuotteiden ekologisuus ja eettisyys. Kaikki Tailor Storen mittatilausvaatteet tehdään sen omassa ompelimossa Sri Lankassa. Tämä ompelimo työllistää 500 ihmistä ja kohtelee työntekijöitään hyvin ja kaikkien pelisääntöjen mukaan. Yritys korostaa toiminnassaan myös ympäristöarvoja, joten se tarjoaa klassisisa vaatteita hyvistä materiaaleista, jotka kestävät kovaakin käyttöä vuosia.

    Kestävän kehityksen tavoitteet ovat tärkeitä yritykselle, ja ne ovat keskiössä kaikessa sen vaatetuotannossa. Nämä arvot on huomioitu myös kaupan pakkausmateriaaleissa, ja esimerkiksi vaatteisiin käytetty puuvilla on saanut sertifikaatin, joilla taataan sen eettisyys. Tailor Storen pyrkimyksenä onkin tuoda ekologisesti ja eettisesti kestävät vaatteet kaikkien kuluttajien saataville, joten kun haluat tehdä vaateostoksesi edullisesti mutta kuitenkin myös ympäristöä ja vaatteen tekijöitä kunnioittaen, on Tailor Store oikea kauppa juuri sinulle.
    2000
    Näytä enemmänNäytä vähemmän

    Suositut kaupat

    • Artiks
    • Bearel
    • BookBeat
    • Booking.com
    • discovery+
    • Ebookers
    • FitnessFirst
    • Halti
    • Jolie
    • Kärkkäinen
    • Lindex
    • Makujakauppa
    • Mobiilitukku
    • Nettilamppu.fi
    • Nike
    • NordVPN
    • Puhti
    • Sinful
    • TokoiTech
    • Viaplay
    • Zalando

    Onko sinulla alennuskoodi?

    Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!
    Syötä tähän