Suositellut tulokset

  Aktiivinen Tailor Store alennuskoodi - Helmikuu 2018

  Tästä löydät netin parhaat Tailor Store alekoodit

  Siirry verkkokauppaan
  (1 / 1 )

  Näin säästät helposti

  Säästöhinnat outlet-osiosta

  Tailor Store tarjoaa outlet-osaston, josta löydät vaatteita ja asusteita huikein säästöhinnoin. Voit siis saada laadukkaita ja kestäviä vaatteita ja asusteita todella hyvään hintaan, mikäli muistat tutustua outlet-osion tarjontaan. Toinen tapa säästää on hyödyntää Tailor Storen alennuskoodi sivuiltamme.

  Tilaa uutiskirje

  Tailor Storen sivuilta voit tilata uutiskirjeen, jonka kautta saat tietoa muun muassa ajankohtaisista alennuskampanjoista, uutuustuotteista ja muista tuoteuutisista. Muista siis tilata uutiskirje ja hyödyntää sen esittelemät alennuskampanjat säästääksesi ostoksissasi mahdollisimman paljon.

  Tutustu kangasnäytteisiin

  Mikäli haluat ennen vaatteen tilaamista tietää, millaisista materiaaleista vaatteita tehdään, on tämä myös mahdollista. Varmistu siis käytettävien materiaalien laadukkuudesta tilaamalla Tailor Storelta kangasnäytepaketti, jonka avulla voit nähdä luonnossa kankaan värin sekä tunnustella sen laatua. Näin vältyt virheostoksilta ja säästät.

  Nämä koodit ovat vanhentuneet, mutta yrittänyttä ei laiteta!

  Samantyyppisiä alennuskoodeja

  30€Lahjakortit
  Uusi alennuskoodi saapui juuri

  Tailor Storen tilausvinkit

  Mittatilausvaatteita helposti

  Fiksu pukeutuja tietää mittatilausvaatteiden tärkeyden. Kun vaate on tehty omien mittojesi mukaan mittatilauksena, näyttää se päälläsi hyvältä ja tyylikkäältä. Pukeutumalla mittatilausvaatteisiin annat itsestäsi hyvän kuvan ja lisäksi käyttämäsi vaatteet ovat ekologisesti kestäviä. Usein tällaisten vaatteiden ajatellaan olevan kalliita, mutta Tailor Store kuitenkin muuttaa tämän. Tailor Storen avulla voit uudistaa vaatekaappisi tyylikkäillä sekä ekologisilla ja eettisesti kestävillä mittatilausvaatteilla hyvin huokeaan hintaan.

  Edullista muotia ilman tunnontuskia

  Yksi Tailor Storen tärkeimmistä periaatteista on sen tuotteiden ekologisuus ja eettisyys. Kaikki Tailor Storen mittatilausvaatteet tehdään sen omassa ompelimossa Sri Lankassa. Tämä ompelimo työllistää 500 ihmistä ja kohtelee työntekijöitään hyvin ja kaikkien pelisääntöjen mukaan. Yritys korostaa toiminnassaan myös ympäristöarvoja, joten se tarjoaa klassisisa vaatteita hyvistä materiaaleista, jotka kestävät kovaakin käyttöä vuosia.

  Kestävän kehityksen tavoitteet ovat tärkeitä yritykselle, ja ne ovat keskiössä kaikessa sen vaatetuotannossa. Nämä arvot on huomioitu myös kaupan pakkausmateriaaleissa, ja esimerkiksi vaatteisiin käytetty puuvilla on saanut sertifikaatin, joilla taataan sen eettisyys. Tailor Storen pyrkimyksenä onkin tuoda ekologisesti ja eettisesti kestävät vaatteet kaikkien kuluttajien saataville, joten kun haluat tehdä vaateostoksesi edullisesti mutta kuitenkin myös ympäristöä ja vaatteen tekijöitä kunnioittaen, on Tailor Store oikea kauppa juuri sinulle.
  2000
  Näytä enemmänNäytä vähemmän

  3D-työkalu

  Joku voi kuvitella, että mittatilausvaatteen tilaaminen olisi jollakin tavalla vaikeaa ja vaivalloista. Tailor Store on kuitenkin tehnyt tästä helppoa, ja juuri sinulle sopivan vaatteen suunnitteleminen on todella yksinkertaista sivuston tarjoaman työkalun avulla. Se tapahtuu näin:
  1. Valitse ensin joko haluamasi kangas tai valmis vaatemalli kaupan inspiraatiogalleriasta
  2. Käytä avuksesi sivuston 3D-työkalua, jolla pääset suunnittelemaan vaatteesta juuri sellaisen kuin haluat: tässä vaiheessa pääset valitsemaan kaiken alkaen vaatteessasi käytettävistä langoista
  3. Hyödynnä helppoa Size me-toimintoa, johon lisäät vain kolme vartalosi mittaa, jotta sinulle voidaan toimittaa täsmälleen oikean kokoinen vaate. Tailor Storen vaatteisiin sitältyy 100% perfect fit -takuu, joten saat taatusti itsellesi istuvan vaatteen.
  2000
  Näytä enemmänNäytä vähemmän

  Suositut kaupat

  • Amoma
  • BookBeat
  • CDON
  • Eckerö Line
  • FitnessFirst
  • Hajuvesi.fi
  • Hong Kong
  • House of Organic
  • iHerb
  • Junkyard
  • Matkapojat
  • Mobiilitukku
  • Offerilla
  • Omenahotelli
  • Yves Rocher
  • Zalando

  Onko sinulla alennuskoodi?

  Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!