Suositellut tulokset
  Juuri katsotut kaupat

   Aktiivinen Tailor Store alennuskoodi - Elokuu 2019

   Supersäästöjä? Poimi tästä mukaasi uusin Tailor Store alekoodi

   Siirry verkkokauppaan

   Tailor Storen uusille asiakkaille alennuskoodillamme 40% pois kaikkien Made to Measure -paitojen hinnoista

   Yksinoikeudella
   Katso koodi

   Neljä kappaletta mittatilauspaitoja kolmen hinnalla Tailor Storelta

   Katso koodi

   Nappaa Tailor Storen alennuskoodilla 10% pois seuraavan mittatilauspaitasi hinnasta

   Yksinoikeudella Varmennettu
   Katso koodi
   (1 / 1 )

   Katso alta kaupan vanhentuneet koodit

   Tailor Storen alennuskoodilla saat 20% pois yhden paidan hinnasta
   Katso koodi
   Tailor Storen alennuskoodilla viiden kauluspaidan ostajalle 100€ alennus
   Katso koodi
   Tailor Storen alennuskoodilla tilaat kolme kauluspaitaa kahden hinnalla
   Katso koodi
   Tilaa kolme kauluspaitaa ja nappaa Tailor Storen alennuskoodilla 50€ pois ostoskorin loppusummasta
   Katso koodi
   Tailor Storen alessa säästät jopa 50% kauluspaitojen hinnoista
   Katso tarjous

   Asiakkaiden arvioita

   Mietityttääkö mittatilauspaidan ostaminen ilman fyysistä mittausta? Vakuutu ostospäätöksestä lukemalla muiden asiakkaiden Tailor Store kokemuksia heidän tilaamistaan korkealaatuisista ja istuvista tuotteista. Löydät asiakasarviot verkkokaupan etusivun alalaidasta - lue nyt miksi Tailor Store on saanut keskimäärin erinomaiset 4 tähteä Trustpilot-arvosteluissaan!

   Näin säästät helposti

   Säästöhinnat outlet-osiosta

   Tailor Storelta löydät Tarjoustuotteet-osaston, josta löydät vaatteita ja asusteita huikein säästöhinnoin. Voit siis saada laadukkaita ja kestäviä vaatteita ja asusteita todella hyvään hintaan, mikäli muistat tutustua outlet-osion tarjontaan. Toinen tapa säästää on tietysti hyödyntää Tailor Storen alennuskoodi sivuiltamme.

   Tilaa uutiskirje

   Tailor Storen sivuilta voit tilata uutiskirjeen, jonka kautta saat tietoa muun muassa ajankohtaisista alennuskampanjoista, uutuustuotteista ja muista tuoteuutisista. Muista siis tilata uutiskirje ja hyödyntää sen esittelemät alennuskampanjat säästääksesi ostoksissasi mahdollisimman paljon.

   Tutustu kangasnäytteisiin

   Mikäli haluat ennen vaatteen tilaamista tietää, millaisista materiaaleista vaatteita tehdään, on tämä myös mahdollista. Varmistu siis käytettävien materiaalien laadukkuudesta tilaamalla Tailor Storelta kangasnäytepaketti, jonka avulla voit nähdä luonnossa kankaan värin sekä tunnustella sen laatua. Näin vältyt virheostoksilta ja säästät.

   Kätevä 3D-työkalu

   Saatat kuvitella, että mittatilausvaatteen tilaaminen olisi jollakin tavalla vaikeaa ja vaivalloista. Tailor Store on kuitenkin tehnyt tästä helppoa, ja juuri sinulle sopivan vaatteen suunnitteleminen on todella yksinkertaista sivuston tarjoaman työkalun avulla. Se tapahtuu näin:
   💎 Valitse ensin joko haluamasi kangas tai valmis vaatemalli kaupan inspiraatiogalleriasta
   💎 Käytä avuksesi sivuston 3D-työkalua, jolla pääset suunnittelemaan vaatteesta juuri sellaisen kuin haluat: tässä vaiheessa pääset valitsemaan kaikki materiaalit ja mallit alkaen vaatteessasi käytettävistä langoista
   💎 Hyödynnä helppoa Size me -toimintoa, johon lisäät vain kolme vartalosi mittaa, jotta sinulle voidaan toimittaa täsmälleen oikean kokoinen vaate. Tailor Storen vaatteisiin sitältyy 100% Perfect Fit -takuu, joten saat taatusti itsellesi istuvan vaatteen.
   0
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   Samantyyppisiä alennuskoodeja

   40%Alennuskoodi
   Uusi alennuskoodi saapui juuri

   Tailor Storen tilausvinkit

   Mittatilausvaatteita helposti

   Fiksu pukeutuja tietää mittatilausvaatteiden tärkeyden. Kun vaate on tehty omien mittojesi mukaan mittatilauksena, näyttää se päälläsi hyvältä ja tyylikkäältä. Pukeutumalla mittatilausvaatteisiin annat itsestäsi hyvän kuvan ja lisäksi käyttämäsi vaatteet ovat ekologisesti kestäviä. Usein tällaisten vaatteiden ajatellaan olevan kalliita, mutta Tailor Store kuitenkin muuttaa tämän. Tailor Storen avulla voit uudistaa vaatekaappisi tyylikkäillä sekä ekologisilla ja eettisesti kestävillä mittatilausvaatteilla hyvin huokeaan hintaan.

   Edullista muotia ilman tunnontuskia

   Yksi Tailor Storen tärkeimmistä periaatteista on sen tuotteiden ekologisuus ja eettisyys. Kaikki Tailor Storen mittatilausvaatteet tehdään sen omassa ompelimossa Sri Lankassa. Tämä ompelimo työllistää 500 ihmistä ja kohtelee työntekijöitään hyvin ja kaikkien pelisääntöjen mukaan. Yritys korostaa toiminnassaan myös ympäristöarvoja, joten se tarjoaa klassisisa vaatteita hyvistä materiaaleista, jotka kestävät kovaakin käyttöä vuosia.

   Kestävän kehityksen tavoitteet ovat tärkeitä yritykselle, ja ne ovat keskiössä kaikessa sen vaatetuotannossa. Nämä arvot on huomioitu myös kaupan pakkausmateriaaleissa, ja esimerkiksi vaatteisiin käytetty puuvilla on saanut sertifikaatin, joilla taataan sen eettisyys. Tailor Storen pyrkimyksenä onkin tuoda ekologisesti ja eettisesti kestävät vaatteet kaikkien kuluttajien saataville, joten kun haluat tehdä vaateostoksesi edullisesti mutta kuitenkin myös ympäristöä ja vaatteen tekijöitä kunnioittaen, on Tailor Store oikea kauppa juuri sinulle.
   2000
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   Suositut kaupat

   • adidas
   • ASOS
   • Finnish Design Shop
   • Fitnesstukku
   • H&M
   • Hotlips
   • Ifolor
   • Kärkkäinen
   • Myprotein
   • MyTrendyPhone
   • Nettilamppu.fi
   • Offerilla
   • Pizza-online
   • Royal Design
   • Shopping4net
   • Smartphoto
   • Spartoo
   • Sportamore
   • Stockmann
   • Viaplay

   Onko sinulla alennuskoodi?

   Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!
   Syötä tähän