Suositellut tulokset
  Juuri katsotut kaupat

   Aktiivinen Tailor Store alennuskoodi - Elokuu 2018

   Supersäästöjä? Poimi tästä mukaasi uusin Tailor Store alekoodi

   Siirry verkkokauppaan

   Hyödynnä Tailor Storen upea alennuskoodi ja tilaa Ultimate Dress Shirt 40% alennuksella

   Katso koodi

   Hyödynnä Tailor Storen uuden asiakkaan etu ja tilaa itse suunnittelemasi kauluspaita 30% alennuksella

   Katso koodi

   Tailor Store tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 99€ arvoisiin tilauksiin

   Katso tarjous
   (1 / 1 )

   Näin säästät helposti

   Säästöhinnat outlet-osiosta

   Tailor Store tarjoaa outlet-osaston, josta löydät vaatteita ja asusteita huikein säästöhinnoin. Voit siis saada laadukkaita ja kestäviä vaatteita ja asusteita todella hyvään hintaan, mikäli muistat tutustua outlet-osion tarjontaan. Toinen tapa säästää on hyödyntää Tailor Storen alennuskoodi sivuiltamme.

   Tilaa uutiskirje

   Tailor Storen sivuilta voit tilata uutiskirjeen, jonka kautta saat tietoa muun muassa ajankohtaisista alennuskampanjoista, uutuustuotteista ja muista tuoteuutisista. Muista siis tilata uutiskirje ja hyödyntää sen esittelemät alennuskampanjat säästääksesi ostoksissasi mahdollisimman paljon.

   Tutustu kangasnäytteisiin

   Mikäli haluat ennen vaatteen tilaamista tietää, millaisista materiaaleista vaatteita tehdään, on tämä myös mahdollista. Varmistu siis käytettävien materiaalien laadukkuudesta tilaamalla Tailor Storelta kangasnäytepaketti, jonka avulla voit nähdä luonnossa kankaan värin sekä tunnustella sen laatua. Näin vältyt virheostoksilta ja säästät.

   Nämä koodit ovat vanhentuneet, mutta yrittänyttä ei laiteta!

   Tailor Storen koodilla uusille asiakkaille 40% alennus
   Katso koodi
   Uusi asiakas: Tailor Storesta saat 40% alennuksen ensitilaukseesi
   Katso tarjous
   Tailor Storesta saat ilmaisen toimituksen yli 99€ tilauksille
   Katso tarjous
   Tailor Storen kevään uutuuskuosit alkaen vain 54,95€
   Katso tarjous
   Tailor Storesta tilaat laadukkaat kauluspaidat mittatilauksena alkaen 54,95€
   Katso tarjous
   40%Alennuskoodi
   Uusi alennuskoodi saapui juuri

   Tailor Storen tilausvinkit

   Mittatilausvaatteita helposti

   Fiksu pukeutuja tietää mittatilausvaatteiden tärkeyden. Kun vaate on tehty omien mittojesi mukaan mittatilauksena, näyttää se päälläsi hyvältä ja tyylikkäältä. Pukeutumalla mittatilausvaatteisiin annat itsestäsi hyvän kuvan ja lisäksi käyttämäsi vaatteet ovat ekologisesti kestäviä. Usein tällaisten vaatteiden ajatellaan olevan kalliita, mutta Tailor Store kuitenkin muuttaa tämän. Tailor Storen avulla voit uudistaa vaatekaappisi tyylikkäillä sekä ekologisilla ja eettisesti kestävillä mittatilausvaatteilla hyvin huokeaan hintaan.

   Edullista muotia ilman tunnontuskia

   Yksi Tailor Storen tärkeimmistä periaatteista on sen tuotteiden ekologisuus ja eettisyys. Kaikki Tailor Storen mittatilausvaatteet tehdään sen omassa ompelimossa Sri Lankassa. Tämä ompelimo työllistää 500 ihmistä ja kohtelee työntekijöitään hyvin ja kaikkien pelisääntöjen mukaan. Yritys korostaa toiminnassaan myös ympäristöarvoja, joten se tarjoaa klassisisa vaatteita hyvistä materiaaleista, jotka kestävät kovaakin käyttöä vuosia.

   Kestävän kehityksen tavoitteet ovat tärkeitä yritykselle, ja ne ovat keskiössä kaikessa sen vaatetuotannossa. Nämä arvot on huomioitu myös kaupan pakkausmateriaaleissa, ja esimerkiksi vaatteisiin käytetty puuvilla on saanut sertifikaatin, joilla taataan sen eettisyys. Tailor Storen pyrkimyksenä onkin tuoda ekologisesti ja eettisesti kestävät vaatteet kaikkien kuluttajien saataville, joten kun haluat tehdä vaateostoksesi edullisesti mutta kuitenkin myös ympäristöä ja vaatteen tekijöitä kunnioittaen, on Tailor Store oikea kauppa juuri sinulle.
   2000
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   3D-työkalu

   Joku voi kuvitella, että mittatilausvaatteen tilaaminen olisi jollakin tavalla vaikeaa ja vaivalloista. Tailor Store on kuitenkin tehnyt tästä helppoa, ja juuri sinulle sopivan vaatteen suunnitteleminen on todella yksinkertaista sivuston tarjoaman työkalun avulla. Se tapahtuu näin:
   1. Valitse ensin joko haluamasi kangas tai valmis vaatemalli kaupan inspiraatiogalleriasta
   2. Käytä avuksesi sivuston 3D-työkalua, jolla pääset suunnittelemaan vaatteesta juuri sellaisen kuin haluat: tässä vaiheessa pääset valitsemaan kaiken alkaen vaatteessasi käytettävistä langoista
   3. Hyödynnä helppoa Size me-toimintoa, johon lisäät vain kolme vartalosi mittaa, jotta sinulle voidaan toimittaa täsmälleen oikean kokoinen vaate. Tailor Storen vaatteisiin sitältyy 100% perfect fit -takuu, joten saat taatusti itsellesi istuvan vaatteen.
   2000
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   Suositut kaupat

   • Alensa
   • Booking.com
   • CDON
   • Finnish Design Shop
   • Hobby Hall
   • House of Organic
   • Jeans.fi
   • Kärkkäinen
   • Lehtikuningas
   • Macpiste
   • Nordicfeel
   • Seksitori
   • Superkauppa
   • Tanstore
   • Wolt
   • Zalando

   Onko sinulla alennuskoodi?

   Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!
   Syötä tähän