Editoritiimimme etsii, julkaisee ja vahvistaa jokaisen koodin, alennuksen ja diilin. Kun shoppailet edellä mainittuja hyödyntäen, me saatamme ansaita komission ostoksista. Lue lisää toiminnastamme.

Nappaa aktiiviset Urjalan Makeistukku koodit 2024

Täältä löydät parhaat sekä varmistetut Urjalan Makeistukku alennuskoodit ja alennukset

90%Alennus

Urjalan Makeistukun valikoimasta poistuvat tuotteet nyt jopa -90% alella!

Katso alennus
60%Alennus

Tilaat nyt laajan valikoiman suosikkimakeisia Urjalan Makeistukusta 60% alennuksella!

Katso alennus
SLURP
Koodi
Eksklusiivinen

Eksklusiivisella SLURP alennuskoodilla nyt 5€ ale ensitilauksesta!

Näytä koodi
Erääntyy 03.01.2025
SLURP
Koodi

Klikkaa nyt tuntuva 20% alennus SLURP alennuskoodilla ensimmäiseen kahvielämykseen!

Näytä koodi
Erääntyy 24.07.2024

90%

Alennus

Alennuksista saat purtavaa entistä halvemmalla

Urjalan Makeistukku on tunnettu edullisista hinnoistaan, ja sivuilla onkin nähty huikeita alennuksia ja tarjouksia jo monta kertaa. Asiakkaat ovat voineet säästää ostoksistaan jopa yli 90% ja he ovat löytäneet myös uutuustuotteita jopa puoleen hintaan. Lisäksi meiltä löytyvät Urjalan Makeistukku alennuskoodit auttavat tekemään muitakin mahtavia löytöjä. Pidäthän sivujamme silmällä jotta pysyt varmasti ajan tasalla kaikista eduistamme!
SUUNTAA VERKKOKAUPPAAN NÄHDÄKSESI LISÄÄ DIILEJÄ

Nämä alennuskoodit vanhentuivat juuri, mutta ne voivat silti olla vielä aktiivisia

IlmainenToimitus
Ilmainen toimitus

Urjalan Makeistukku tarjoaa ilmaisen toimituksen tilauksellesi vain tällä viikolla!

Katso alennus
85%Alennus

Urjalan Makeistukun MEGA-ALE on alkanut! Nappaa tuotteet jopa -85% edullisemmin!

Katso alennus

Vinkkejä säästämiseen

Nopea ja ilmainen toimitus

Nopea ja ilmainen toimitus

Urjalan Makeistukusta saat toimituksen ilmaiseksi kun ostat tuotteita 150€ arvosta. Suosittelemmekin tilaamaan tuotteita isommissa erissä - mitä enemmän ostat sitä enemmän säästät! Muuten toimitusmaksut lasketaan tilauksen painon mukaan, ja pienimmät ostokset saat helposti esimerkiksi kotiovelle asti vain 12€ hintaan, ja Postin moutopisteeseen vain 5:lla. Muista käyttää myös Urjalan Makeistukku kampanjakoodi säästääksesi lähetyskustannuksissa!
Reilu palautusoikeus kaikille

Reilu palautusoikeus kaikille

Jos olet tyytymätön ostoksiisi, pystyt myös peruuttamaan tai palauttamaan tilauksesi 14 päivän sisällä siitä kun olet vastaanottanut tuotteet. Tämä tuskin tulee kuitenkin tapahtumaan, sillä Urjalan Makeistukulla on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita ja uskomaton määrä positiivisia arvosteluja sosiaalisessa mediassa! Voit siis tehdä makeistilauksesi huoletta.
Apua ammattimaisesta asiakaspalvelusta

Apua ammattimaisesta asiakaspalvelusta

Urjalan Makeistukusta saat joka arkipäivä apua kysymyksiisi joko sähköpostin tai puhelimen kautta.Yrityksellä on kokemusta jo 30 vuoden takaa, joten mitä ikinä tarvitsetkaan tai mikä ikinä mieltäsi askarruttaa; saat varmasti ammattimaista palvelua Urjalan Makeistukun asiakaspalvelusta!

Herkullisia makeisia ja pikkupurtavia edullisin tukkuhinnoin

Urjalan Makeistukusta löydät tarjottavaa kaikkiin tilaisuuksiin

Tästä kotimaan eräästä nopeimmin kasvavasta makeisten tukku- ja maahantuontiliikkeestä voit tilata makeaa ja suolaista syötävää kotiisi huikean edullisesti. Urjalan Makeistukku on Suomen suurin makeisten verkkokauppa, joka ostaa tuotteensa isoissa erissä. Siksi löydät täältä laajan valikoiman karkkeja edullisemmin kuin mistään muualta. Tilaa Urjalan Makeistukusta purtavaa erilaisiin yritystilaisuuksiin, messuille ja juhliin - sekä tietysti arkea piristämään! Lisäksi löydät kaupasta myös:
💎 Mausteet erilaisiin aterioihin, tarvitsit sitten lisämakua lämpimiin ruokiin taikka apua leivontaan
💎 Luontaistuotteet kehon hyvinvointiin - nappaa esimerkiksi vitamiinit ja melatoniini unensaantia helpottamaan
💎 Siivousvälineet ja pesuaineet
💎 Arkiset hygieniatuotteet

Nappaa nyt valikoimistamme löytyvä Urjalan Makeistukku alennuskoodi ja tee ostoksia arkeen sekä juhlatarpeisiin uskomattoman edullisin hinnoin!

Urjalan Makeistukku kampanjakoodi ehkäisee ruokahävikkiä

Lähtökohtaisesti säästät merkkituotteista usein jopa yli 50% ja löydät muun muassa Fazerin sekä muiden tunnettujen ja supersuosittujen merkkien tuotteita 40% edullisemmin verrattuna muihin myyjiin. Kun tähän yhtälöön lisätään vielä Urjalan Makeistukku kampanjakoodi, ovat säästösi taattuja. Kaupasta löydät nykyään normaalin makeisvalikoiman lisäksi eri valmistajien ja tavarantoimittajien poisto- ja jäännöseriä, jotka ovat vaarassa joutua hävitetyiksi. Urjalan Makeistukku on kotimaamme ensimmäinen ruokahävikkiin erikoistunut verkkosivusto. Tekemällä ostoksia täällä et hyödy ainoastaan alemmista hinnoista, vaan ehkäiset myös ruokahävikin syntymistä. Poistoerän valikoimaa päivitetään tasaisin väliajoin, ja valikoimasta tilaamalla voit säästää jopa yli 90% tuotteiden alkuperäisistä hinnoista. Suuntaamalla myös verkkokaupan ale-osioon pääset tekemään huikeita löytöjä. Meiltä saatat löytää myös viimeisimmät Urjalan Makeistukku alennuskoodit, säästäen näin jopa vielä enemmän. Mitä siis vielä odotat? Säästä nyt rahaa sekä luontoa ja ehkäise ruokahävikkiä!

Muut käyttäjät pitivät myös näistä verkkokaupoista:

Fiksuruoka alennuskoodit
Life alennuskoodit
Luontaistukku alennuskoodit

Suosituimmat kaupat

BookBeat koodit
Booking alennuskoodit
Cocopanda alennuskoodit
HM alennuskoodit
Lyko alekoodit
NAKD alennuskoodit
Petenkoiratarvike alennuskoodit
Proteincompany alennuskoodit
Samsung kampanjakoodit
Zalando Lounge alennuskoodit