Suositellut tulokset
  Juuri katsotut kaupat

   4 aktiivista Vestiaire Collective alennuskoodia tarjolla

   Poimi mukaasi heinäkuun uusin Vestiaire Collective alekoodi

   Siirry verkkokauppaan

   15€ Vestiaire Collective alennuskoodi ensimmäiseen yli 120€ tilaukseesi

   Katso koodi

   Kutsu ystävä muotiostoksille Vestiaire Collectivelle ja nappaa itsellesi 15€ shoppailurahaa

   Katso tarjous

   Liity Vestiaire Collectiven Premium-jäseneksi ja tee tilaukset ilman toimituskuluja

   Katso tarjous

   Lataa Vestiaire Collectiven kätevä sovellus ilmaiseksi mobiililaitteellesi

   Katso tarjous
   (1 / 1 )

   Parhaat säästövinkit käyttöösi

   Aitoustarkastus

   Vestiaire Collective takaa sivuillaan myytävien tuotteiden laadun varmistamalla ammatilaisten toimesta jokaisen esillä olevan kappaleen aitouden sen historian ja valmistuksen kautta ennen sen toimittamista ostajalle. Älä siis anna ostohinnan hämätä - edullisemmista second hand -hinnoista huolimatta tässä verkkokaupassa shoppailet aitoa tavaraa!

   Maksa osissa

   Normaalihintoja edullisempien Vestiaire Collective -hintojen lisäksi designer-muodin shoppaaminen on tehty verkkokaupassa mahdolliseksi myös niille, jotka vielä epäröivät hinnan takia ostopäätöstään. Affirm-lainan hyödyntämällä voit nimittäin maksaa tilauksesi jaettuna jopa 12 kuukauden osiin, jolloin ostosten hinta ei liikaa rasita yhden kuun budjettia.

   Enemmän etuja jäsenille

   Liittymällä Vestiaire Collectiven Premium-jäseneksi saat käyttöösi vieläkin enemmän etuja muotiostoksiisi! Kanta-asiakkaana voit muun muassa varata tuotteita ostoskorissasi puolen tunnin ajan, shoppailla ilman toimituskuluja sekä saada ennakkopääsyn uutuustuotteisiin. Valitessasi 12 kuukauden jäsenyyden kaikki tämä kustantaa sinulle vain 7€/kk!

   Katso alta kaupan vanhentuneet koodit

   Vestiaire Collective tarjoaa 30€ alennuskoodin niille jotka luovuttavat 5 käytettyä vaatetta pois - lue lisää sivuilta!
   Katso tarjous
   Vintage-käsilaukkuja jopa 50% alennuksella Vestiaire Collectiven flash salesta
   Katso tarjous
   Nahka-asusteita juuri nyt jopa 50% alennuksella Vestiaire Collectivelta
   Katso tarjous

   Kätevämpää shoppailua sovelluksessa

   Vestiaire Collective appilla teet muotishoppailut näppärämmin myös liikkeessä, ja nappaat varmemmin kovan kysynnän tuotteet juuri omaan kaappiisi. Voit myös valita vastaanottaa ilmoituksia suosikkituotteidesi ilmestyessä sivulle. Lataa ilmainen sovellus nyt ja pidä myös silmällä sivuamme, sillä ajoittain voit löytää vain appissa toimivan Vestiaire Collective alennuskoodin, jolla teet ostokset etuhintaan!

   Samantyyppisiä alennuskoodeja

   15€Alennuskoodi
   Uusi alennuskoodi saapui juuri

   LUKSUSMUOTIA SECONDHANDINA

   Myy tai osta designer-muotia

   Vestiaire Collectivella designereiden muotituotteet ja asusteet vaihtavat omistajaa helpommin kuin koskaan! Olitpa lähes missä päin maailmaa tahansa, pääset niin myymään kuin shoppailemaan käytettyä mutta priimakuntoista huippumuotia mielettömin alehinnoin tältä kansainväliseltä sivustolta, joka nostaa perinteisen kirpputorin toimintamallin seuraavalle tasolle. Jos vaatekaapistasi löytyy ylimääräisiä luksusmuodin kappaleita, laita hyvä kiertämään uudelle onnelliselle omistajalle nappaamalla myös itse kunnollinen summa takaisin. Jos taas kaipaat uusia Louboutinin korkkareita tai Fendin käsilaukkua mutta upouusien tuotteiden hinnat painavat lompakkoa liikaa, liity Vestiaire Collective -yhteisöön ja shoppaile designer-muotia huomattavasti huokeammin hinnoin tehden samalla palveluksen myös ympäristölle. Laatumuodin shoppaileminen ei tästä enää paljon kätevämmäksi, edullisemmaksi ja ympäristöystävällisemmäksi muutu!

   Unelmiesi merkit yhdestä paikasta

   Vestiaire Collectiven timanttinen brändivalikoima pitää sisällään valtavan kirjon designer-muotia alan klassikkomerkeistä kauden kirkkaimpiin tulokkaisiin. Shoppaile verkkokaupasta second handina muun muassa merkit
   💎Prada
   💎Yves Saint Laurent
   💎Acne Studios
   💎Dolce & Gabbana
   💎Chanel
   💎Lacoste
   ja säästä jopa 70% alkuperäishinnoista tinkimättä kuitenkaan laadusta! Lisäksi voit sivultamme löytyvillä Vestiaire Collective alennuskoodeilla tiputtaa tilauksesi hinnasta sievoisen ekstra-summan pois. Klikkaa nyt shoppailemaan huippumerkkien tyylit farkuista takkeihin sekä laukut, kellot, kengät ja sisustustarvikkeet ennenkuulumattomaan hintaan!

   Pidä huolta ympäristöstä

   Muutos alkaa pienistä teoista! Rakasta maapalloamme tekemällä ekologisempia valintoja ja vältä turhaa pikamuodin ylikulutusta! Vestiaire Collectivella vaateostokset tekemällä paitsi kierrätät myös panostat tuotteiden laatuun ja pitkään käyttöikään rasittamatta lompakkoa etkä joudu uusimaan vaatekertaasi jatkuvalla syötöllä.

   Suositut kaupat

   • Bearel
   • BookBeat
   • DNA
   • Dplay
   • E-kontakti.fi
   • Eckerö Line
   • Elisa Viihde
   • F-Secure
   • Hajuvesi.fi
   • House of Brandon
   • Ifolor
   • Kärkkäinen
   • Keskisen Kello
   • Sinful
   • Sportamore
   • Tempur
   • Wish
   • Wolt
   • XXL
   • Zalando

   Onko sinulla alennuskoodi?

   Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!
   Syötä tähän