Suositellut tulokset
   Juuri katsotut kaupat

    Nappaa aktiiviset Yogaia koodit

    Poimi mukaasi kesäkuun uusin Yogaia alennuskoodi

    Siirry verkkokauppaan

    Käytä Yogaia koodi ja saat nyt 3kk jäsenyyden yhden hinnalla!

    Vahvistettu
    Katso koodi

    Saat nyt 3 kuukauden Yogaia jäsenyyden 55% alennuksella!

    Katso tarjous

    Yogaia for business tilaus nyt vain 1€ per työntekijä!

    Katso tarjous

    Pyydä yritystarjous Yogaia palvelusta - saat henkilökohtaisen esittelyn 0€ hintaan!

    Katso tarjous
    (1 / 1 )

    Myös näillä vinkeillä onnistut edullisemmin ja varmemmin!

    Vaihtuvat diilit

    Nappaa Yogaia jäsenyys edullisemmin palvelun vaihtuvilla diileillä, joiden avulla saat jäsenyyden pidemmäksi aikaa huomattavasti normaalia edullisemmin. Ei ole ollenkaan yllättävää löytää esimerkiksi kuukausien jäsenyys jopa puoleen hintaan!

    Tunnit jokaiseen aikatauluun

    Mikäli tuntuu, että kiireisen arjen keskellä sinulla ei ole aikaa kuntoilulle, venyttelylle tai meditaatiolle, älä huoli! Yogaia tarjoaa tunnit jokaiseen aikatauluun, sillä voit aloittaa esimerkiksi vain viiden minuutin tunneilla ja siirtyä pidempiin tunteihin juuri silloin kun sinulle sopii.

    Osallistu tunneille millä tahansa laitteella

    Enää tunneille pääseminen ei ole esteenä, sillä voit osallistua tunneille missä tahansa ja millä tahansa laitteella. Yogaia onkin suosittu aktiviteetti esimerkiksi mökillä ja lomalla, sillä päivän aloittaminen joogalla onkin suomalaisten uusi suosikkirutiini!

    Katso alta kaupan vanhentuneet koodit

    Yli 100 erilaista tuntia viikossa - Yogaia 10% alella!
    Katso tarjous
    Täysjäsenyys Yogaia palveluun nyt vain 44,97€!
    Katso tarjous
    Nappaa nyt 20€ alennus Yogaia jäsenyydestä itsellesi!
    Katso tarjous

    Samantyyppisiä alennuskoodeja

    19,79€Alennuskoodi
    Uusi alennuskoodi saapui juuri

    Yhteenveto alennuskoodeistamme

    Koodeja1
    Diilejä4
    Korkein alennus55%
    Vahvistettuja alennuskoodeja1

    Löydä kehon ja mielen tasapaino helposti

    Yogaia auttaa sinut kuntoon kotona

    Ohjattu kuntoilu kotona tai missä tahansa muualla ei ole ikinä ollut näin helppoa ja edullista, tervetuloa Yogaia palvelun käyttäjäksi! Nyt saat kehosi sekä mielesi vetreäksi Yogain monipuolisilla ohjatuilla tunneilla. Valittavanasi on aimo liuta erilaisia liikuntamuotoja, kuten jooga, pilates, hiit, venyttely, kahvakuula sekä meditaatio. Kehon hyvä olo tarkoittaa luonnollisesti hyvää oloa mielelle, mutta Yogaia haluaa kehittää mielesi tasapainoa entisestään. Siksi voitkin ilmoittautua mille tahansa tunnille juuri kun sinulle itsellesi sopii. Ohjattu meditaatio on loistava idea rankan viikon päätteeksi ja kahvakuula ohjelma naisille sopii taas loistavana treeninä vaikka keskelle viikkoa! Yogaia tarjoaa tunteja aina viidestä minuutista kokonaiseen tuntiin ja voit katsoa ohjattuja videoita millä tahansa laitteella. Mikäli kaipaat enemmän ohjausta, nettijooga onnistuu myös täysin livenä! Ohjaajasi auttaa sinua reaaliajassa löytämään oikeat asennot ja voit kysyä mitä tahansa mieltäsi askarruttavia kysymyksiä lajista kuin lajista. Voit keskittyä harjoittelemaan aluksi vain 10 tai 20 minuuttia päivässä Yogaia -sovelluksen kanssa ja huomaat eron jo yhdessä viikossa! Yogaia jäsenyys antaa sinulle pääsyn kaikille palvelun tunneille, joten voit vaihtaa lajia vaikka päivittäin. Nappaa meiltä vielä mukaasi Yogaia alennuskoodi ja katso kuin Yogaia hinta laskee silmissä!

    Käytä Yogaia koodi edullisempaan hyvään oloon

    Mielenrauhan ja kehon tasapainon ei tulisi olla suurien rahasummien takana ja me haluamme auttaa tässä tavoitteessa! Löydät sivuiltamme aina uusimmat ja viimeisimmät Yogaia alennuskoodit, joiden avuilla nappaat monipuoliset Yogaia tunnit huomattavasti normaalia edullisemmin. Ja mikäli hetkellisesti valikoimasta puuttuu Yogaia koodi, muista katsoa myös kaikki ajankohtaiset diilit jotka julkaisemme myös päivittäin tällä samalla sivulla. Päätä pitkä työpäivä avaamalla venyttely video älypuhelimellasi ja venyttele itsesi rennoksi istuttuasi pitkään tietokoneen edessä. Tai miltäpä kuulostaisi meditaatioharjoitus rauhallisen sunnuntain aloitukseksi? Saat jäsenyyden aina edullisemmin Yogaia alennuskoodilla, joten rekisteröidy jo tänään säästääksesi rahaa, et kehoasi. Henkinen ja fyysinen tasapaino antaa täysin uudenlaisen näkökulman elämään ja jaksat paremmin eteenpäin pimeän talven keskellä!

    Livetunnit tavoitteiden mukaan

    Yogaian ydin ovat tietysti mahtavan monipuoliset livetunnit. Mahtavan tunneista tekee se, että voit valita tunnit juuri omien tavoitteidesi mukaan. Valittavanasi ovat liikunnan kulmakivet; notkeus ja liikkuvuus, voima ja energia sekä rentoutus ja rauha. Voit valita eri aihealueen jokaiselle viikonpäivälle ja tuoda kehollesi sekä mielellesi kokonaisvaltaista hyvää oloa ohjatuilla tunneilla helpommin ja edullisemmin kuin koskaan aikaisemmin. Ohjaaja varmistaa, että teet kaiken oikein ja saat tunneista kaiken hyödyn irti. Yogaia koodi varmistaa vielä, että et kuormita enää lompakkoasi, ainoastaan kehoasi. Ja sitäkin vain oikealla tavalla! Aloita jo tänään ja tee arjestasi sujuvampaa, joustavampaa ja rauhallisempaa Yogaia tunneilla! Et tule pettymään.
    2000
    Näytä enemmänNäytä vähemmän

    Suositut kaupat

    • Adlibris
    • Aminopörssi
    • Bearel
    • Bubbleroom
    • E-kontakti.fi
    • Ellos
    • EMP
    • FitnessFirst
    • Homeroom
    • Ifolor
    • Iittala
    • Kulta-Center
    • Matsmart
    • Mobiilitukku
    • NA-KD
    • Nettilamppu.fi
    • Puhti
    • Stormberg
    • VidaXL
    • Zalando
    • Zooplus

    Onko sinulla alennuskoodi?

    Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!
    Syötä tähän