Nappaa aktiiviset Yogaia koodit 2023

Täältä löydät parhaat sekä varmistetut Yogaia alennuskoodit ja alennukset

Koodi
Eksklusiivinen

Eksklusiivisen Yogaia alennuskoodin avulla saat ensimmäisen kuukauden 80% alella, vain 4€ hintaan!

Näytä koodi
Vanhenee huomenna
80%Alennus
Tarkistettu
Koodi
Eksklusiivinen

Eksklusiivinen MyProtein alennuskoodi myöntää 42% alennuksen lähes kaikista tuotteista!

Näytä koodi
Erääntyy 07.12.2023
Myprotein
Koodi
Vanhenee kohta!

Hyödynnä tämä 44% MyProtein alennuskoodi - saa lähes kaikki huipputarjouksella!

Näytä koodi
Erääntyy 07.12.2023
Myprotein

Myös näillä vinkeillä onnistut edullisemmin ja varmemmin!

Vaihtuvat diilit

Vaihtuvat diilit

Nappaa Yogaia jäsenyys edullisemmin palvelun vaihtuvilla diileillä, joiden avulla saat jäsenyyden pidemmäksi aikaa huomattavasti normaalia edullisemmin. Ei ole ollenkaan yllättävää löytää esimerkiksi kuukausien jäsenyys jopa puoleen hintaan!
Tunnit jokaiseen aikatauluun

Tunnit jokaiseen aikatauluun

Mikäli tuntuu, että kiireisen arjen keskellä sinulla ei ole aikaa kuntoilulle, venyttelylle tai meditaatiolle, älä huoli! Yogaia tarjoaa tunnit jokaiseen aikatauluun, sillä voit aloittaa esimerkiksi vain viiden minuutin tunneilla ja siirtyä pidempiin tunteihin juuri silloin kun sinulle sopii.
Osallistu tunneille millä tahansa laitteella

Osallistu tunneille millä tahansa laitteella

Enää tunneille pääseminen ei ole esteenä, sillä voit osallistua tunneille missä tahansa ja millä tahansa laitteella. Yogaia onkin suosittu aktiviteetti esimerkiksi mökillä ja lomalla, sillä päivän aloittaminen joogalla onkin suomalaisten uusi suosikkirutiini!

Nämä alennuskoodit vanhentuivat juuri, mutta ne voivat silti olla vielä aktiivisia

Kokeile Yogaia palvelua nyt 14 päivän ajan täysin maksutta!

Katso alennus
0€/14pv

Nappaa Yogaia nyt rajoitetun ajan koko vuodeksi vain 8,29€ kuukausihintaan!

Katso alennus
8,29€/kk
  • Kaikki (3)
  • Alennuskoodit (1)
  • Eksklusiivinen (1)
  • Varmistettu (1)
  • Vanhenee kohta (1)

Löydä kehon ja mielen tasapaino helposti

Yogaia auttaa sinut kuntoon kotona

Ohjattu kuntoilu kotona tai missä tahansa muualla ei ole ikinä ollut näin helppoa ja edullista, tervetuloa Yogaia palvelun käyttäjäksi! Nyt saat kehosi sekä mielesi vetreäksi Yogain monipuolisilla ohjatuilla tunneilla. Valittavanasi on aimo liuta erilaisia liikuntamuotoja, kuten jooga, pilates, hiit, venyttely, kahvakuula sekä meditaatio. Kehon hyvä olo tarkoittaa luonnollisesti hyvää oloa mielelle, mutta Yogaia haluaa kehittää mielesi tasapainoa entisestään. Siksi voitkin ilmoittautua mille tahansa tunnille juuri kun sinulle itsellesi sopii. Ohjattu meditaatio on loistava idea rankan viikon päätteeksi ja kahvakuula ohjelma naisille sopii taas loistavana treeninä vaikka keskelle viikkoa! Yogaia tarjoaa tunteja aina viidestä minuutista kokonaiseen tuntiin ja voit katsoa ohjattuja videoita millä tahansa laitteella. Mikäli kaipaat enemmän ohjausta, nettijooga onnistuu myös täysin livenä! Ohjaajasi auttaa sinua reaaliajassa löytämään oikeat asennot ja voit kysyä mitä tahansa mieltäsi askarruttavia kysymyksiä lajista kuin lajista. Voit keskittyä harjoittelemaan aluksi vain 10 tai 20 minuuttia päivässä Yogaia -sovelluksen kanssa ja huomaat eron jo yhdessä viikossa! Yogaia jäsenyys antaa sinulle pääsyn kaikille palvelun tunneille, joten voit vaihtaa lajia vaikka päivittäin. Nappaa meiltä vielä mukaasi Yogaia alennuskoodi ja katso kuin Yogaia hinta laskee silmissä!

Käytä Yogaia koodi edullisempaan hyvään oloon

Mielenrauhan ja kehon tasapainon ei tulisi olla suurien rahasummien takana ja me haluamme auttaa tässä tavoitteessa! Löydät sivuiltamme aina uusimmat ja viimeisimmät Yogaia alennuskoodit, joiden avuilla nappaat monipuoliset Yogaia tunnit huomattavasti normaalia edullisemmin. Ja mikäli hetkellisesti valikoimasta puuttuu Yogaia koodi, muista katsoa myös kaikki ajankohtaiset diilit jotka julkaisemme myös päivittäin tällä samalla sivulla. Päätä pitkä työpäivä avaamalla venyttely video älypuhelimellasi ja venyttele itsesi rennoksi istuttuasi pitkään tietokoneen edessä. Tai miltäpä kuulostaisi meditaatioharjoitus rauhallisen sunnuntain aloitukseksi? Saat jäsenyyden aina edullisemmin Yogaia alennuskoodilla, joten rekisteröidy jo tänään säästääksesi rahaa, et kehoasi. Henkinen ja fyysinen tasapaino antaa täysin uudenlaisen näkökulman elämään ja jaksat paremmin eteenpäin pimeän talven keskellä! Miltä kuulostaisi jokin seuraavista tunneista, sillä säästät alekoodilla rahaa ja tunneilla kehoasi:
💎 Kahvakuula ja kehonpaino -harjoitus
💎 Piukat pakarat -harjoittelu vain 10 minuuttia päivässä
💎 Mimin ja Kukun Satujumppa lapsille
💎 Tehokas keskivartalotreeni 10 minuutin Teho Core -tunneilla
💎 Lantiota avaava ja mietlä tasapainottava Yin -venyttely

Livetunnit tavoitteiden mukaan

Yogaian ydin ovat tietysti mahtavan monipuoliset livetunnit. Mahtavan tunneista tekee se, että voit valita tunnit juuri omien tavoitteidesi mukaan. Valittavanasi ovat liikunnan kulmakivet; notkeus ja liikkuvuus, voima ja energia sekä rentoutus ja rauha. Voit valita eri aihealueen jokaiselle viikonpäivälle ja tuoda kehollesi sekä mielellesi kokonaisvaltaista hyvää oloa ohjatuilla tunneilla helpommin ja edullisemmin kuin koskaan aikaisemmin. Ohjaaja varmistaa, että teet kaiken oikein ja saat tunneista kaiken hyödyn irti. Yogaia koodi varmistaa vielä, että et kuormita enää lompakkoasi, ainoastaan kehoasi. Ja sitäkin vain oikealla tavalla! Aloita jo tänään ja tee arjestasi sujuvampaa, joustavampaa ja rauhallisempaa Yogaia tunneilla! Et tule pettymään.

Suosituimmat kaupat

BookBeat koodit
Booking alennuskoodit
Cocopanda alennuskoodit
HM alennuskoodit
Lyko alekoodit
NAKD alennuskoodit
Petenkoiratarvike alennuskoodit
Proteincompany alennuskoodit
Samsung kampanjakoodit
Zalando Lounge alennuskoodit