Suositellut tulokset

  Aktiivinen Omenahotelli alennuskoodi - Syyskuu 2017

  Tästä löydät netin parhaat Omenahotelli koodit

  Siirry verkkokauppaan
  (1 / 1 )
  30%Alennuskoodi

  KAIKKIEN AIKOJEN PARAS ALENNUSKOODI OMENAHOTELLIIN

  Edullista kaupunkimajoitusta etsivät käyttäjämme nauttivat erityisen paljon Omenahotellin tarjouskoodistamme, jolla kaikki asiakkaat säästivät peräti 30% majoituksistaan kaikissa Omenahotelleissa. Tarkistamalla usein päivittyvät Omenahotellin alennuskoodit Suomi24:ltä et missaa jatkossa vastaavia tilaisuuksia!

  Nämä koodit ovat vanhentuneet, mutta yrittänyttä ei laiteta!

  OMENAHOTELLI – SÄÄSTÖVINKIT

  Ennakkovaraus

  Ennakkovaraajan etua hyödyntämällä nappaat itsellesi upean alennuskoodin, jonka avulla säästät merkittävän summan majoituksestasi. Kannattaa siis olla liikkeellä 7-30 päivää etuajassa, jolloin säästät vaihtoehtoisesti 5, 10 tai 15 prosenttia varauksestasi. Ennakkovaraajan alekoodit löydät kootusti ylempää.

  Alennuskoodit

  Paras tapa säästää hotellimajoituksissa on tietenkin varata majoituksesi verkon kautta ja hyödyntää internetin parhaat alekoodit. Suomi24:ltä löydät päivittäin vaihtuvat alennuskoodit myös Omenahotellille – muista siis kurkistaa sivumme ennen varauksesi maksamista.

  Opiskelija-alennus

  Opiskelijana matkustelu muissa kaupungeissa on edullisempaa, sillä säästät majoituksessasi 15% vain opiskelijoille tarkoitetulla Omenahotellin koodilla. Katso tarkemmat ehdot ja käyttöohjeet opiskelijakorttisi tarjoavalta taholta.

  Uutiskirje

  Tilaamalla Omenahotellin uutiskirjeen saat käyttöösi alennuskoodin, jonka voit käyttää välittömästi varauksesi yhteydessä. Rekisteröidy uutiskirjeen tilaajaksi Omenahotellin etusivun alaosassa ja pysy ajan tasalla kuumimmista kampanjoista!

  Ryhmäalennus

  Mikäli suunnittelet matkaa isomman porukan kanssa, kannattaa aina hyödyntää Omenahotellin ryhmäalennukset. Kysy suoraan tarjousta ryhmällesi Omenahotellin verkkosivujen kautta ja varmista paras hinta-laatusuhde.

  Alennukset ja kampanjat

  Hintatietoinen yöpyjä hyödyntää tilaisuuden tullen luonnollisesti myös ajankohtaiset kampanjat. Omenahotellin parhaat alennuskoodit ja kampanjahinnat löydät yleensä Black Fridayna ja suosittujen matkustuspyhien, kuten pääsiäisen, hiihto- ja syysloman aikoihin.

  OMENAHOTELLI – HELSINGIN EDULLISIN KAUPUNKIMAJOITUS?

  Helsingissä yöpyvälle edullisen ja keskeisen majoituksen löytäminen voi aiheuttaa päänvaivaa. Omenahotelli on potentiaalinen vaihtoehto hintatietoiselle pääkaupungin vierailijalle. Helsingin Omenahotellit ovat paitsi edullisia, sijaitsevat myös loistopaikoilla Yrjönkadulla ja Lönnrotinkadulla. Käyttäjämme ovat yöpyneet Helsingin Omenahotellissa parhaimmillaan vain 17€/yö. Hyödyntämällä Omenahotels alennuskoodit varmistat siis lisäksi extra-alennuksen jo valmiiksi edullisille hinnoille!
  57
  käyttäjää ovat käyneet sivuillamme tällä viikolla
  8
  käyttäjää ovat säästäneet tänään kaupalla Omenahotelli
  Uusi alennuskoodi saapui juuri

  SÄÄSTÄ REISSUSSA OMPUN AVULLA

  Alennuskoodit – uudenlainen tapa säästää

  Omenahotelli on tunnettu edullisista hinnoistaan ja palvelee hintatietoisia matkailijoita jo 7 eri paikkakunnalla Suomessa. Oli kohteenasi sitten Helsinki, Oulu tai vaikka Tampere, majoitut siis aina edullisesti! Edullisuutensa lisäksi Omenahotellit sijaitsevat aina kaupungin sydämessä, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Järkevä matkustaja hyödyntää kuitenkin edullisten hintojen lisäksi myös parhaat Omenahotels alennuskoodit varauksensa yhteydessä. Käyttäjämme ovat muun muassa:
  • säästäneet 30% majoituksestaan Helsingissä
  • hyödyntäneet huikean 17€/yö koodin
  • maksaneet päivittäin 5% vähemmän

  Koodia käyttäessäsi sinun ei tarvitse kuin syöttää koodimme Omenahotellin varausta tehdessäsi sille tarkoitettuun kenttään. Katso tarkemmat ohjeet alta!

  OMENAHOTELS ALENNUSKOODIEN KÄYTTÖOHJEET

  1. Avaa alennuskoodi klikkaamalla vihreää "Katso koodi" -nappulaa
  2. Kopioi koodi ja siirry Omenahotelsin sivuille
  3. Valitse hotelli ja syötä tarvittavat tiedot
  4. Syötettyäsi tiedot, yön hinta tulee näkyviisi. Klikkaa alla olevaa "Minulla on alennuskoodi" -painiketta.
  5. Syötä alennuskoodi sille tarkoitettuun kenttään, paina "Jatka varaamaan" ja näe, kuinka paljon olet säästänyt!

  Samankaltaisia kauppoja

  • Matkapojat
  • Naantalin Kylpylä
  • Ebookers
  • Hotels.com
  • Apollomatkat
  • Matkavaruste
  • Holiday Club
  • Offerilla

  15% ALENNUSKOODI

  ...Tämä ja muut herkut odottavat kun syötät sähköpostisi etusivulla näkyvään kenttään. Näet myös usein vaihtuvia alennuskoodeja, joiden avulla saat esimerkiksi ennakkovaraajan etuja ja pääset hyödyntämään ensimmäisenä uunituoreet kampanjat.
  2000
  Näytä enemmänNäytä vähemmän

  HINTAKALENTERI

  Tuliko äkkilähtö Tampereelle tai kaveria yllättämään Ouluun? Heti kun klikkaat itsesi Omenahotellin etusivulle näet lähipäivien parhaat hinnat valituissa hotelleissa. Nämä päivitetään päivittäin, joten näet tästä takuulla ajankohtaisimmat hinnat. Edulliset ex-tempore -reissut kunniaan!
  2000
  Näytä enemmänNäytä vähemmän

  YRITYSHINNAT

  Omenahotelli on oiva vaihtoehto työmatkaajille: edullinen hinta, keskeinen sijainti sekä nopea ja joustava check-in sopivat yrityksille. Omenahotellin yrityshinnoilla varaat majoituksen edulliseen 59€/yö hintaan, ja mikä parasta – hinta sisältää myös aamiaisen. Avaa yrityshinnat yrityksesi käyttöön heti!
  2000
  Näytä enemmänNäytä vähemmän

  Suositut kaupat

  • Ebookers
  • Ellos
  • Ferratum
  • Fitnesstukku
  • Hotels.com
  • LensWay
  • Nelly
  • Yves Rocher
  • Zalando

  Onko sinulla alennuskoodi?

  Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!

  VARAUKSEN PERUUTUS

  Joskus elämässä tulee yllättäviä käännöksiä, joiden takia suunnitelmat heittävät kuperkeikkaa. Tätä ei tarvitse sen enempää murehtia, vaan voit peruuttaa Omenahotellin varauksesi 24h ennen sen alkamista. Saat silloin hyvityksenä samansuuruisen Omenahotellin lahjakortin, jonka voit käyttää yöpymiseesi joku toinen kerta. Jos haluat hyvityksen rahana tilillesi, summasta veloitetaan 10% varauksen hinnasta, kuitenkin maksimissaan 10€. Ei tarvitse siis huolehtia rahojen valumisesta kaivoon yllätyksien sattuessa.
  2000
  Näytä enemmänNäytä vähemmän