Editoritiimimme etsii, julkaisee ja vahvistaa jokaisen koodin, alennuksen ja diilin. Kun shoppailet edellä mainittuja hyödyntäen, me saatamme ansaita komission ostoksista. Lue lisäätoiminnastamme.

Yrityksen tiedot

Tämä on Suomi24:n ja Global Savings Groupin välinen yhteistyö. Molemmilla osapuolilla on tiivis valvonta sisällön suhteen, ja sisällön on luonut:
Imbull B.V.
Van Ostadestraat 149
1073TK, Amsterdam
Alankomaat

Yhteystiedot:
Puhelin: +31 (0) 20 846 9520
Sähköposti: Ota yhteyttä
Internet: global-savings-group.com

Tietojen edustajana:
Thomas Mansvelt

Johannes Wirth 

Rekisteri:
Rekisteröinti kaupparekisteriin.
Rekisterinumero (KVK): 34339618
VAT: NL820763548B01

Imbull B.V. verkkosivujen sisältö kerätään ja käsitellään huolellisesti. Sisältö kuitenkin toimitetaan ilman takuuta täydellisyydestä ja tarkkuudesta. Kaikki tarjoukset ovat ei-sitovia ja voivat muuttua.

Euroopan komissio tarjoaa foorumin riidanratkaisuun verkossa (ODR): http://ec.europa.eu/consumers/odr

Emme ole halukkaita tai velvollisia osallistumaan riitojenratkaisumenettelyihin ennen kuluttajien riitojenratkaisuelintä.

Leimauksemme koskee sivua www.alennuskoodit.suomi24.fi.

Tietosuojaa koskevat huomautukset:

Henkilötietojen käsittelystä tämän verkkosivuston käytöstä johtuen vastuussa on:

Imbull B.V.
Van Ostadestraat 149
1073TK, Amsterdam
Alankomaat
Puhelin: +31 (0) 20 846 9520
Sähköposti: privacy@joingsg.com

Sekä

CupoNation GmbH
Radlkoferstr. 2
81373 München
Saksa
Puhelin: +49 (0) 89 96058699
Sähköposti: privacy@joingsg.com

Voit myös tavoittaa tietosuoja-toimihenkilömme Mr. Kivanc Semen (DataCo GmbH) näiden yhteystietojen perusteella.

Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä ja käytöstä tämän verkkosivuston ja niihin liittyvien oikeuksien yhteydessä ovat saatavilla [Tietosuojakäytännöt].


Vastuuvapauslauseke

1. Vastuu sisällöstä

Palveluntarjoajana olemme vastuussa sisällöstä näillä sivuilla yleisten lakien mukaisesti. Palveluntarjoajana emme kuitenkaan ole velvollisia seuraamaan lähetettyjä tai tallennettuja ulkoisia tietoja tai tutkimaan laittomaan toimintaan liittyviä olosuhteita.

Velvollisuudet poistaa tai estää yleisen lain mukaisten tietojen käyttö säilyvät ennallaan. Tältä osin velvoite on kuitenkin mahdollinen vain tietyn rikkomuksen tietämyksestä johtuen. Asianmukaisten rikkomusten ilmoituksen jälkeen poistamme tämän sisällön välittömästi.

2. Vastuu linkeistä

Tarjouksemme sisältävät linkkejä kolmansien osapuolten ulkopuolisiin sivustoihin, joiden sisältöihin meillä ei ole vaikutusta. Siksi emme voi ottaa vastuuta näistä ulkoisista sisällöistä. Sivuston vastaava tarjoaja tai operaattori on aina vastuussa linkitettyjen sivujen sisällöstä. Linkitetyt sivut tarkistettiin mahdollisten laillisten rikkomusten varalta linkittämisen yhteydessä, jolloin laiton sisältö ei ollut tunnistettavissa.

Sidoksissa olevien sivujen pysyvä sisällönvalvonta ei kuitenkaan ole kohtuullista ilman konkreettisia todisteita rikkomisesta. Saadessamme ilmoituksen rikkomuksista, poistamme tällaiset linkit välittömästi.

3. Tekijänoikeudet

Sivustojen ylläpitäjien luoma sivujen sisältö ja työ ovat Alankomaiden tekijänoikeuslain alaista. Tekijänoikeuksien kopiointi, käsittely, jakelu ja kaikenlainen hyödyntäminen tekijänoikeuksien rajoissa edellyttävät asianomaisen tekijän tai luojan kirjallista lupaa. Tämän sivuston lataukset ja kopiot ovat ainoastaan yksityisiä, eivät kaupallisia.

Siltä osin kuin operaattori ei ole luonut tämän sivun sisältöä, kolmansien osapuolten tekijänoikeudet otetaan huomioon. Erityisesti kolmansien osapuolten sisältö on merkitty sellaisenaan. Mikäli silti olet tietoinen tekijänoikeusrikkomuksesta, pyydämme ilmoitusta. Saadessamme ilmoituksen rikkomuksista, poistamme tällaisen sisällön välittömästi.

4. Tämän vastuuvapauslausekkeen oikeudellinen pätevyys

Tämä vastuuvapauslauseke on katsottava osaksi Internet-tarjontaa, josta tämä sivu viitattiin. Mikäli tämän lausunnon osiot tai yksittäiset ehdot eivät ole laillisia tai oikeita, tämä seikka ei vaikuta muiden osien sisältöön tai pätevyyteen.