Suositellut tulokset
   Juuri katsotut kaupat

    Yrityksen tiedot

    Nämä sivut ovat luoneet:
    Imbull B.V.
    Van Ostadestraat 149
    1073TK, Amsterdam
    Alankomaat

    Yhteystiedot:
    Puhelin: +31 (0) 20 846 9520
    Sähköposti: Ota yhteyttä
    Internet: gsg.amsterdam

    Tietojen edustajana:
    Managing Director Thomas Mansvelt

    Rekisteri:
    Rekisteröinti kaupparekisteriin.
    Rekisterinumero (KVK): 34339618
    VAT: NL820763548B01

    Imbull B.V. verkkosivujen sisältö kerätään ja käsitellään huolellisesti. Sisältö kuitenkin toimitetaan ilman takuuta täydellisyydestä ja tarkkuudesta. Kaikki tarjoukset ovat ei-sitovia ja voivat muuttua.

    Euroopan komissio tarjoaa foorumin riidanratkaisuun verkossa (ODR): http://ec.europa.eu/consumers/odr

    Emme ole halukkaita tai velvollisia osallistumaan riitojenratkaisumenettelyihin ennen kuluttajien riitojenratkaisuelintä.

    Leimauksemme koskee sivua www.alennuskoodit.suomi24.fi.

    Tietosuojaa koskevat huomautukset:

    Henkilötietojen käsittelystä tämän verkkosivuston käytöstä johtuen vastuussa on:

    Imbull B.V.
    Van Ostadestraat 149
    1073TK, Amsterdam
    Alankomaat
    Puhelin: +31 (0) 20 846 9520
    Sähköposti: dataprivacy.fi@global-savings-group.com

    Sekä

    CupoNation GmbH
    Radlkoferstr. 2
    81373 München
    Saksa
    Puhelin: +49 (0) 89 96058699
    Sähköposti: datenschutz@cuponation.com

    Voit myös tavoittaa tietosuoja-toimihenkilömme Herra Michael Mayerin näiden yhteystietojen perusteella.

    Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä ja käytöstä tämän verkkosivuston ja niihin liittyvien oikeuksien yhteydessä ovat saatavilla [Tietosuojakäytännöt].


    Vastuuvapauslauseke

    1. Vastuu sisällöstä

    Palveluntarjoajana olemme vastuussa sisällöstä näillä sivuilla yleisten lakien mukaisesti. Palveluntarjoajana emme kuitenkaan ole velvollisia seuraamaan lähetettyjä tai tallennettuja ulkoisia tietoja tai tutkimaan laittomaan toimintaan liittyviä olosuhteita.

    Velvollisuudet poistaa tai estää yleisen lain mukaisten tietojen käyttö säilyvät ennallaan. Tältä osin velvoite on kuitenkin mahdollinen vain tietyn rikkomuksen tietämyksestä johtuen. Asianmukaisten rikkomusten ilmoituksen jälkeen poistamme tämän sisällön välittömästi.

    2. Vastuu linkeistä

    Tarjouksemme sisältävät linkkejä kolmansien osapuolten ulkopuolisiin sivustoihin, joiden sisältöihin meillä ei ole vaikutusta. Siksi emme voi ottaa vastuuta näistä ulkoisista sisällöistä. Sivuston vastaava tarjoaja tai operaattori on aina vastuussa linkitettyjen sivujen sisällöstä. Linkitetyt sivut tarkistettiin mahdollisten laillisten rikkomusten varalta linkittämisen yhteydessä, jolloin laiton sisältö ei ollut tunnistettavissa.

    Sidoksissa olevien sivujen pysyvä sisällönvalvonta ei kuitenkaan ole kohtuullista ilman konkreettisia todisteita rikkomisesta. Saadessamme ilmoituksen rikkomuksista, poistamme tällaiset linkit välittömästi.

    3. Tekijänoikeudet

    Sivustojen ylläpitäjien luoma sivujen sisältö ja työ ovat Alankomaiden tekijänoikeuslain alaista. Tekijänoikeuksien kopiointi, käsittely, jakelu ja kaikenlainen hyödyntäminen tekijänoikeuksien rajoissa edellyttävät asianomaisen tekijän tai luojan kirjallista lupaa. Tämän sivuston lataukset ja kopiot ovat ainoastaan yksityisiä, eivät kaupallisia.

    Siltä osin kuin operaattori ei ole luonut tämän sivun sisältöä, kolmansien osapuolten tekijänoikeudet otetaan huomioon. Erityisesti kolmansien osapuolten sisältö on merkitty sellaisenaan. Mikäli silti olet tietoinen tekijänoikeusrikkomuksesta, pyydämme ilmoitusta. Saadessamme ilmoituksen rikkomuksista, poistamme tällaisen sisällön välittömästi.

    4. Tämän vastuuvapauslausekkeen oikeudellinen pätevyys

    Tämä vastuuvapauslauseke on katsottava osaksi Internet-tarjontaa, josta tämä sivu viitattiin. Mikäli tämän lausunnon osiot tai yksittäiset ehdot eivät ole laillisia tai oikeita, tämä seikka ei vaikuta muiden osien sisältöön tai pätevyyteen.