Editoritiimimme etsii, julkaisee ja vahvistaa jokaisen koodin, alennuksen ja diilin. Kun shoppailet edellä mainittuja hyödyntäen, me saatamme ansaita komission ostoksista. Lue lisäätoiminnastamme.

Meistä

Suomi24 alennuskoodit -palvelusta löydät aina uusimmat sekä parhaat alennuskoodit, alennukset ja diilit Suomen suosituimmista verkkokaupoista!

Omistautunut tiimimme etsii ja julkaisee vuosittain yli 15 000 diiliä yli 250 verkkokaupalle sekä brändille. Lähes kaikki käyttäjämme säästävät näin rahaa verkko-ostoksillaan vain muutamalla klikkauksella. Ja mikä parasta, tämä kaikki on täysin ilmaista!

Editorin kommentti

Miksi Suomi24 tarjoaa alennuskoodi -alustan?

Suomi24:llä on laaja ja uskollinen käyttäjä- sekä lukijakunta viihdeuutisten, aktiivisten foorumeiden ja keskustelupalstojen ansiosta. Palveluihimme kuuluu myös lainavertailu, chat-keskustelut ja treffipalvelu, jotka ovat kaikki saavuttaneet suuren suosion käyttäjiemme keskuudessa. Monta vuotta sitten ymmärsimme, että alennuskoodialusta olisi luonnollinen jatkumo tarjoamillemme palveluille ja aloitimmekin yhteistyön Global Savings Groupin kanssa. Ja juuri tämän yhteistyön ansiosta pystymme seuraamaan käyttäjiemme suosimia trendejä ja parantamaan heidän verkko-ostokokemuksiaan tarjoamalla helpoimman tavan löytää alennuksia sekä koodeja. Teemme yhteistyötä vain markkinoiden parhaimpien verkkokauppojen ja brändien kanssa. Neuvottelemme myös henkilokohtaisesti parhaat alennukset ja alennuskoodit näiden merkkien kanssa, jotta käyttäjämme voisivat säästää rahaa kaikilla ostoksilla. Kaikki tältä sivulta löytyvät alennuskoodit ja alennukset tarkistetaan ja lisätään manuaalisesti, jotta prosessi täyttäisi tarkat laatukriteerimme.

Mistä julkaisemamme diilit tulevat ja mistä saamme kaiken tietoomme?

Suomi24:n tavoitteen ollessa parhaiden diilien ja alennuskoodien tarjoaminen maailman suosituimmilta brändeiltä, herää usein kysymys alennusten alkuperästä. Kaikki alkaa tietysti päivittäisestä työstä.

Suuri osa työtämme on yhteydenpito ja yhteistyö verkkokauppojen kanssa. Saamme tietoa yhteistyökumppaneiltamme ajankohtaisista alennuksista jo ennen alennusmyyntien alkua ja näin pystymme julkaisemaan parhaat koodit ja diilit aina ensimmäisenä. Pidämme tarkasti verkkokauppoja päivittäin silmällä, jotta yksikään alennus tai koodi ei menisi meiltä ja käyttäjiltämme sivu suun. Samalla tarkistamme julkaisemamme sisällön toimivuuden, jotta sivustomme hyöty-laatusuhde pysyy aina mahdollisimman korkeana.

Kaikki tämä on mahdollista, koska teemme tiivistä yhteistyötä Global Savings Groupin (GSG) kanssa. GSG tekee tiivistä yhteistyötä maailman parhaiden tuotemerkkien ja verkkokauppiaiden kanssa ja kehittää huipputeknologiaa tarkemman sisällön toimittamiseksi. Tämä yhteistyö auttaa meitä myös tuomaan kuluttajille enemmän säästöjä laajemman koodivalikoiman kautta.

Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta, sivustollamme on mahdollisimman käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen ulkoasu, jolta koodin löytäminen onnistuu aina mahdollisimman helposti. Pyrkimyksenämme on tehdä sisällöstämme mahdollisimman helposti ymmärrettävää ja selkeää, jotta mahdollisten koodin käyttöön liittyvien käyttöehtojen löytäminen olisi yksinkertaista ja vaivatonta.

Ulkoasun kehittämisen, teknologian käyttämisen ja suhteiden hyödyntämisen lisäksi työmme keskiössä on itse kirjoittajan työ. Useista editoreista koostuva kirjoittajatiimimme työskentelee päivittäin korkealaatuisen sisällön parissa varmistaen, että käytäjämme löytävät sivustomme parhailta paikoilta luotettavat ja varmistetut alennuskoodit sekä diilit joiden käyttäminen säästää rahaa, oikeasti.

Jokaisella tiimin jäsenellä on oma roolinsa päivittäisessä työssä. Siinä missä yksi tiimin jäsen ylläpitää ja päivittää 100 suosituimman verkkokaupan sekä brändin sisältöä, toinen varmistaa manuaalisesti alennusten, diilien ja alennuskoodien toimivuuden joka päivä. Editorit kiinnittävät huomiota myös kirjoitetun sisällön ajankohtaisuuteen ja paikkaansapitävyyteen, jotta tarjolla olisi myös alan parhaat säästövinkit ammattilaisten kirjoittamana. Näin tarjoamme kokonaisvaltaisia säästömahdollisuuksia, jotka eivät rajoitu ainoastaan julkaistuihin koodeihin. Loput tiimiläiset tekevät myös parannusehdotuksia olemassa olevaan sisältöön noudattaen tarkkoja laatuvaatimuksiamme sekä sisällölle asetettuja julkaisuohjeita.

GSG:n Suomi24:lle tarjoama teknologia ja tietotaito auttavat kirjoittajiamme julkaisemaan entistä enemmän ajankohtaista ja paikkaansapitävää alennussisältöä kaikille sivustoltamme löytyville verkkokaupoille. Ammattitiimimme tarjoaa jokaiseen verkkokauppaan liittyvää lisätietoa muista mahdollisista säästömahdollisuuksista, kuten outlet-sivuista ja ilmaisista toimituksista. Kokeneet kirjoittajat paketoivat edellä mainittujen säästömahdollisuuksien lisäksi kaikki muut mahdolliset tavat säästää rahaa, vaivaa ja aikaa ymmärrettävään sekä tiivistettyyn muotoon saman sivun alle käyttäjiemme hyödynnettäväksi.

Suomi24:n kirjoittajatiimi

Kirjoittajien tiimimme koostuu ammattikirjoittajista, jotka ovat toimineet verkkoeditorin roolissa vuosien ajan ja tuntevat tämän lisäksi suosittujen verkkokauppojen ja brändien maailman kuin omat taskunsa. Olemme jakaneet tiimimme metsästämään uusimmat sekä parhaat alennuskoodit toimialoilta, jotka he tuntevat parhaiten. Osa tiimistä tuntee meikit ja muodin, kun toiset puolestaan ovat perehtyneet matkailun, elektroniikan ja sisustuksen maailmaan enemmän. Näin heidän tietotaitonsa yhdistyvät päivittäiseen sisällöntuotantoon ja me pystymme tarjoamaan päivittäin kymmeniä, ellei satoja uusia diilejä ja alennuskoodeja Suomen sekä maailman suosituimmilta merkeiltä.

Tapaa tiimimme

Teemu Puurunen
Teemu Puurunen

Johtaja

Ebba Fils
Ebba Fils

Senior Operation Manager

Taneli Savela
Taneli Savela

Senior Editor

Laaduntarkkailu ja -valvonta

Sisältömme laaduntarkkailuun kuuluu tarjota aina toimivat ja voimassa olevat alennuskoodit sekä diilit. Kirjoittajamme tarkistavat käsin jo julkaisuvaiheessa, että julkaistava sisältö toimii. Osa palvelulupaustamme on kuitenkin tarkistaa sisällön toimivuus myös myöhemmissä vaiheissa, varsinkin diilin tai koodin voimassaoloajan umpeutuessa. Emme siis julkaise koodeja, joiden toimivuutta ei ole varmistettu manuaalisen prosessin kautta.

Toisten kirjoittajatiimin jäsenten tehtävänä on tarkkailla olemassa olevaa sisältöä ja varmistaa, että muiden kirjoittajien julkaisema sisältö toimii sekä hyödyttää käyttäjiämme. Usean silmäparin käyttäminen samaan sisältöön onkin osa laadunvalvontaamme ja parhaan mahdollisen sisällön tuottamisen ja julkaisemisen.

Myöhempiin tarkastuksiin sisältyy verkkokauppasisällön sekä diilien vertaaminen itse kyseisen verkkokaupan sisältöön. Käyttäjiemme tulee löytää luvatut alennukset yhdellä napin painalluksella. Lisäksi pidämme myös huolta siitä, että tuo napin painallus ohjaa käyttäjän suoraan oikealle osastolle, jolta joko tuote- tai kategoriakohtaiset alennukset löytyvät. Päivitämme diilit aina, mikäli esimerkiksi verkkoaupan oma sivurakenne on muuttunut.

Alennuskoodien ja diilien etsiminen

Käyttäjämme voivat selata koodeja ja alennuksia sivustollamme monella eri tavalla. Jokainen voi hyödyntää sivumme yläosasta löytyvää haku -toimintoa, jonka kautta on helppo hakea valikoimaamme kuuluvia verkkokauppoja ja brändejä. Mikäli etsitty kauppa tai merkki löytyy sivustoltamme, ilmestyy se hakukentän alle valikkoon ja kauppaa klikkaamalla löytyvät kaikki kyseisen kaupan alennuskoodit sekä diilit. Vaihtoehtoisesti on myös mahdollista selata muun muassa suosituimpia kauppojamme ja tehdä uusia löytöjä tämän valikon kautta. Listaamme etusivullemme myös suosituimmat sekä täysin eksklusiiviset alennuskoodit, mikä nopeuttaa käyttökokemusta. Jokainen voi liittyä Suomi24 uutiskirjeen tilaajaksi, jolloin uusimmat diilit ja alennukset toimitetaan viikoittain suoraan sähköpostiin.

Palvelulupauksemme

Läpinäkyvä ja rehellinen toiminta ovat arvoja, joihin uskomme vakaasti. Meidän ja valikoitujen verkkokauppojen yhteistyöstä riippuen, saatamme ansaita komission kun käyttäjä tekee ostoksen sivuiltamme löytyvää alennusta tai alennuskoodia hyödyntäen.

Julkaisemme usein alennuksia, diilejä ja alennuskoodeja, joista emme ansaitse rahaa. Törmäämme päivittäisessä työssä niin mehukkaisiin diileihin, että niiden julkaisematta jättäminen olisi palvelulupauksemme vastaista. Meidän onnistuminen perustuu käyttäjiemme hyötyyn ja luottamukseen sisältöämme kohtaan. Siksi kaikki sisältö, minkä pystymme todentamaan ja mitä pidämme hyödyllisenä käyttäjäkunnallemme, myös julkaistaan.

Käyttäjiemme yksityisyys on meille tärkeää. Emme koskaan myy kenenkään tietoja tai dataa kolmansille osapuolille ja noudatamme viimeisimpiä tietosuojalainsäädäntöjä. Suhtaudumme tietojenkäsittelyyn sen vaatimalla vakavuudella ja seuraamme myös mahdollisia muutoksia lainsäädännössä, jotta voimme päivittää tietojenkäsittelykäytäntömme aina tarpeen vaatiessa.

Etkö löytänyt etsimääsi? Haluaisitko antaa palautetta?