Editoritiimimme etsii, julkaisee ja vahvistaa jokaisen koodin, alennuksen ja diilin. Kun shoppailet edellä mainittuja hyödyntäen, me saatamme ansaita komission ostoksista. Lue lisäätoiminnastamme.

Kuinka Suomi24 alennuskoodit toimii?

Monet Suomi24 alennuskoodit -sivustoa hyödyntävät käyttäjämme ovat kysyneet; mistä me saamme tietoomme kaikki ajankohtaiset alennukset sekä diilit yli 200 suomalaisten suosikkiverkkokauppaan? Miten me varmistamme alennuskoodien toimivan?

Olemme koonneet tälle sivulle tietopankin Suomi24 alennuskoodit -sivun toiminnasta. Aina koodien ja diilien alkuperästä niiden tarkistamiseen sekä sisällön ylläpitämisestä laaduntarkkailuun. Yli 10 vuoden kokemuksen ansiosta olemmekin oppineet muutaman kätevän kikan.

Miten ja mistä löydämme alennuskoodit?

 • Verkostot ja kumppanuusmarkkinointiyhtiöt

  Kumppanuusmarkkinointiyhtiöt ovat ehdottomasti tärkein koodien, alennusten ja diilien lähde. Näin myös asiakkaamme voivat olla varmoja, että diilit tulevat luotettavasta lähteestä. Teemme tiivistä yhteistyötä lukuisten kumppanuusmarkkinointiyritysten kanssa taataksemme mahdollisimman tarkkaan tuotetun sekä kirjoitetun sisällön. Yhteistyön ansiosta pystymme myös tekemään tarvittavia muutoksia sisältöön jopa minuuttiaikataululla.

  Kyseinen yhteistyö varmistaa myös sen, että käyttäjämme voivat hyödyntää alennuskoodeja sekä alennuksia, jotka eivät välttämättä näy itse verkkokaupan sivuilla.

  Yhteistyömme kattaa Suomen suosituimmat verkkokaupat sekä brändit, jotta julkaisijatiimiltämme ei menisi yksikään alennus tai diili ohi suun. Päivittäin työskentelevä kirjoittajatiimi kertookin aina ensimmäisenä uusista säästömahdollisuuksista jokaiseen vuodenaikaan.

  Olemme luoneet erittäin tiiviin yhteistyöverkoston erityisesti muodin ja matkailun alan verkkokauppojen kanssa. Vastaanotamme aina etukäteen tarkkaan määritellyt alennuskampanjat, diilit ja koodit julkaistavaksi käyttäjillemme. Julkaisemme usein myös eksklusiivisesti vain meiltä saatavia alennuskoodeja edellä mainittujen alojen verkkokauppoihin.

 • Eksklusiiviset alennukset

  Tavoitteenamme on julkaista ja varmistaa aina parhaat diilit käyttäjillemme sekä neuvotella täysin eksklusiiviset alennuskoodit sekä uusille että nykyisille asiakkaille.

  Eksklusiiviset koodit ovat koodeja, jotka ovat julkaistu vain meillä eikä niitä näin ollen löydy muualta. Olemme neuvotelleet nämä koodit suoraan kyseisten brändien kanssa, minkä ansiosta voimme myös varmentaa koodit helposti ja nopeasti. Pystymme siis tarjoamaan markkinoiden suurimmat alennukset aina muita julkaisijoita aikaisemmin.

  Tarkkailemme myös alennusten ja koodien käyttöasteita. Pyrimme aina uusimaan suosituimmat ja käytetyimmät koodit sekä alennukset neuvottelemalla brändien ja verkkokauppojen kanssa.

  Suomi24:n ansiosta tavoitamme ennennäkemättömän suuren yleisön ja tämä yleisömäärä onkin suuri neuvotteluvalttimme uusien eksklusiivisten alennuskoodien hankinnassa. Mitä suurempi yleisö näkee markkinoiden parhaimmat diilit, sitä enemmän brändit ja kaupat haluavat olla näkyvillä sivustollamme.

 • Manuaalinen hankinta

  Editoritiimimme käy päivittäin läpi lähes kaikki sivustoltamme löytyvät verkkokaupat ja heidän tarjoamansa alennukset sekä diilit. Olemme tehneet tätä jo yli vuosikymmenen ajan, joten tiedämme miten löydämme parhaat alennukset julkaistavaksi.

  Monet verkkokaupat piilottavat parhaimmat alennuksensa, varsinkin tuotekohtaiset diilit, verkkosivujensa syvyyksiin. Siksi voitkin nyt unohtaa verkkokauppojen lukemattomien sivujen selaamisen ja napata parhaimmat alennukset suoraan meiltä. Ammattimainen henkilökuntamme tekee manuaalisen hankintatyön puolestasi ja tarjoaa linkin heti oikealle tuotesivulle.

  Näet kaikki alennukset yhdellä sivulla ja tiedät heti, mikäli haluamasi tuote on myynnissä alennettuun hintaan.

Kuinka vahvistamme alennukset?

Vaikka saamme suurimman osan alennuksista ja alennuskoodeista suoraan kumppaniyhtiöiltä ja verkkokaupoilta itseltään, on mahdollista että koodi voi vanhentua ennen ilmoitettua päivämäärää esimerkiksi loppuunmyytyjen tuotteiden takia. Siksi koodien ja alennusten tarkistaminen ja vahvistaminen on välttämätöntä liiketoimintamme kannalta.

Tiimimme tarkistaa käsin joka päivä, mikäli sivuillamme olevat alennukset ja koodit toimivat ja tuovat sinulle lisäarvoa sekä säästöjä verkko-ostoksille. Samalla varmistamme, että ilmoitettu alennusprosentti on aina oikea.

Pidämme myös huolta siitä, että jokaisen koodin ja alennuksen yhteydessä ilmoitetut käyttöehdot pitävät paikkaansa ja ovat päivitetty. Yhteistyöverkkokaupat ja -brändit ilmoittavat mahdollisista muutoksista suoraan meille ja me päivitämme kaikki mahdolliset muutokset lyhyelläkin varoitusajalla. Samalla me ilmoitamme myös verkkokaupoille, mikäli heidän sivuillaan on vanhentuneita alennuksia.