Suositellut tulokset

  Aktiivinen Kaalimato alennuskoodi - Joulukuu 2017

  Tästä löydät netin parhaat Kaalimato alekoodit

  Siirry verkkokauppaan
  (1 / 1 )

  KATSO SEURAAVAT VINKIT

  Klubi

  Katso tuoreimmat seksiuutiset Kaalimadon huippusuositulta klubipalstalta! Palstalta luet muun muassa parhaimmat vinkit ja niksit edullisten sekä nautinnollisten seksiostosten tekoon. Klubipalstan avulla vertailet tuotteita toisiinsa lukemalla lisää seksileluista ja -apuvälineistä, joista seksuaaliterapeuttien ja -neuvojien asiantuntijat kirjoittavat. Lisäksi voit esittää seksuaalialan ammattilaisille kysymyksiä seksituotteista, jotta teet ostoksesi oikein.

  Vaihto ja palautus

  Etkö ole varma tilauksestasi? Ei hätää, sillä ostosten vaihto tai peruuttaminen käy maksutta, minkä lisäksi palautuksista ei veloiteta toimituskuluja. Sinulla on aina 14 päivää aikaa tarkistaa ja palauttaa tuotteet, mikä tapahtuu asiakaspalvelussa täytettävällä palautuslomakkeella. Huomioithan, että tuotteiden vaihto- ja palautus pätee ainoastaan käyttämättömiin ja avaamattomiin tuotteisiin, minkä lisäksi tiettyjä hygieniatuotteita, kuten kondomeja ei ole mahdollista palauttaa.

  Toimitustavat

  Valitse sinun aikatauluun ja budjettiin sopiva toimitus lukuisten vaihtoehtojen joukosta. Voit noutaa paketin haluamaltasi Postin noutopisteeltä tai tilata paketin aina huomaamattomasti kotiin, jolloin vältyt naapureiden utelialta katseilta. Muita toimitustapoja ovat lisäksi Matkahuollon ja Kaalimaton omat noutopisteet sekä paketin hakemien DB Schenkerin yhdeltä hakupisteistä.

  Nämä koodit ovat vanhentuneet, mutta yrittänyttä ei laiteta!

  Tuo esiin pimeä puolesi

  Haluatko koetella rajojasi myös makuuhuoneen puolella? Tee se nyt Kaalimadon rajoja rikkovilla Dark seksitarvikkeilla, jotka löydät nyt sivuston omasta osiosta erinomaiseen hintaan. Dark -tuoteryhmä on suunnattu niille, jotka haaveilevat erittäin tuhmasta seksistä aina parhaaseen hintaan saatavilla olevien S&M -välineiden sekä asujen ja tarvikkeiden avulla. Tutustu pimeään puoleesi Kaalimadon tuotteilla, jotka kurittavat ja miellyttävät!
  9
  käyttäjää ovat vierailleet sivuillamme tänään
  6
  käyttäjää ovat säästäneet tänään kaupalla Kaalimato
  0€Toimitus
  Uusi alennuskoodi saapui juuri

  Kaalimadon parhaat hinnat

  Katso alennukset

  Kaalimadolta löydät aina seksivälineiden parhaat hinnat! Klikkaa seksilelujen tai -asujen tuotevalikoimat auki sekä ohjaa itsesi sivuston tarjousosioon. Osiossa näet aikuisviihteen suosituimmat tuotteet huikeilla alennuksilla! Etsitpä sitten rakkauspelejä, joiden avulla testata seksiasennot tai noppia, joilla heität kumppanillesi seksihaasteen, katso tuotteiden normaalia edullisemmat hinnat Kaalimadon aleosiosta.

  Suuntaa ostoksille outlettiin tai aleosioon

  Outlet- vai tarjousosio? Käytännössä sama asia, sillä kummassakin osiossa teet eroottiset ostokset normaalia edullisemmin. Outletosion tuotteet eroavat kuitenkin siinä muista tarvikkeista, että outlettuotteilla viitataan edellisen sesongin seksileluihin ja malleihin. Toisaalta, menevätkö seksilelut ja -asut koskaan pois muodista? Eivät, joten tutustu myös outlettuotteiden valikoimaan ja hyödynnä jopa 80% edullisemmat seksituotteiden hinnat Kaalimadolla.

  Liity kanta-asiakkaaksi

  Oletko ahkera seksin harrastaja? Liity siinä tapauksessa mukaan Kaalimadon loistavaan kanta-asiakasohjelmaan, joka auttaa sinua tekemään ällistyttäviä säästöjä eroottisten ostosten hinnoista. Kanta-asiakkaana voit säästää nimittäin pitkänkin sentin ostoksistasi vain kanta-asiakkaille suunnattujen etujen avulla. Toimi heti ja liity ohjelmaan jo tänään Kaalimadon sivustolta löydettävällä liittymislomakkeella, sillä tilin luominen on täysin ilmaista.

  Lukuisat kanta-asiakasedut

  Rekisteröidy asiakkaaksi ja vastaanota jopa kymmeniä vain sinulle suunnattuja etuja, joiden avulla shoppailet seksilelut ja -asut huomattavasti normaalia edullisemmin. Kanta-asiakkaana kuulet ensimmäisten joukossa Kaalimadon parhaimmista alennuksista, jotka sinulle lähetetään suoraan sähköpostiisi. Lisäksi saat uutena asiakkaana kaupan päälle ensimmäisen ostoksesi toimituksen maksutta ja keräät ostoksistasi bonusta.

  Säästä bonukseen oikeuttavilla pisteillä

  Kaalimadolla shoppaillellasi saat jokaisesta tekemästäsi tilauksesta pisteitä eli krediittejä, jotka oikeuttavat lisäalennuksiin tulevista seksiostoksista. Kaalimadon ostoksista keräämäsi pisteet ovat niin sanottua bonusta seuraavaa tilaustasi varten. Krediitit kerääntyvät automaattisesti tietoihisi, kun teet ostokset omalta kanta-asiakastililtäsi. Yksi piste vastaa 0,10 euroa eli 10 pistettä on 1 euron arvoinen.

  Kuinka kerään pisteitä?

  Kirjaudu sisään asiakastilille ja shoppaile seksituotteet normaalisti. Alle 50 euron arvoisesta tilauksesta saat 5% pisteinä tilauksen loppusummasta tilillesi. Yli 50 euroa ylittävä loppusumma oikeuttaa puolestaan pistemäärään, joka vastaa 10% tilauksen kokonaissummasta. Toinen tapa kerätä pisteitä on kommentoida ja arvioida Kaalimadon huikeita tuotteita. Jokainen kommentti ja arvio, jonka asiakaspalvelu on hyväksynyt, oikeuttaa 20 pisteeseen eli kredittiin. Sinulla on mahdollisuus 10 tuotearvion tekemiseen yhden viikon aikana.

  Suositut kaupat

  • Ebookers
  • Ellos
  • Ferratum
  • Fitnesstukku
  • Hotels.com
  • LensWay
  • Nelly
  • Omenahotelli
  • Yves Rocher
  • Zalando

  Onko sinulla alennuskoodi?

  Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!