Suositellut tulokset
  Juuri katsotut kaupat

   6 aktiivista Kotipizza kampanjakoodia tarjolla

   Löydä heinäkuun uusimmat alennuskoodit ja Kotipizza ilmainen kotiinkuljetus -tarjoukset

   Siirry verkkokauppaan

   Luo täydellinen Perfetta-pizza omista suosikkimauistasi ja tilaa Kotipizzalta alkaen hintaan 7,90€

   Katso tarjous

   Luo oma kotzone Kotipizzalla ja herkuttele alkaen vain 7,90€ hintaan

   Katso tarjous

   Tsekkaa Kotipizzan klassikot ja tilaa medium-pizzat alkaen vain 8,90€ hintaan

   Katso tarjous

   Tilaa innovatiiviset Moster-pizzat Kotipizzasta alkaen 13,90€

   Katso tarjous

   Legendaarinen Berlusconi-pizza 12,90€ Kotipizzalta

   Katso tarjous

   100% vegaaninen Superseitan-pizza Kotipizzasta alkaen hintaan 11,90€

   Katso tarjous
   (1 / 1 )

   Katso alta kaupan vanhentuneet koodit

   Burger-pizza ruokapöytään 2€ alella - nappaa Kotipizza kapanjakoodi
   Katso koodi
   Tilaa perinteinen Margherita-pizza nyt 2€ edullisemmin Kotipizza koodilla
   Katso koodi
   Naposteltavaa pizza-tilauksen kylkeen - tilaa karkkipussit Kotipizzalta alkaen vain 1,50€
   Katso tarjous

   Kotipizzan parhaat hinnat aina tiedossasi

   Pizzaa napin painalluksella

   Kotipizzasta makunautintojen tilaaminen ei ole koskaan ollut yhtä kätevää - soiton ja tietokoneelta tilaamisen lisäksi pystyt nyt tilaamaan pizzat missä ja milloin vain mobiilisovelluksellasi! Kotipizza esitteli hiljattain myös Pizza Napin, jonka avulla tilaat yhdellä painalluksella edellisen tilauksesi! Kotipizzan asiakkaaksi rekisteröitymällä ruoan tilaaminen helpottuu entisestään ja teet pizzatilauksen jatkossa vain muutamalla klikkauksella!

   Jämäpizzat edullisemmin

   Kotipizza tarjoaa hävikkipizzojaan lokakuun 2019 puolivälistä lähtien ResQ Club -sovelluksen kautta tilattaviksi. Mukaan lähtee yli 200 Kotipizza-ravintolaa, joiden maukkaita ja normaalihintaisen pizzan laadun omaavia tuotteita voi nyt tilata päivän päätteeksi halvempaan hintaan sovelluksen kautta. Pelasta väärällä täytteellä tehdyt pizzat sekä ylijääneet raaka-aineet hävikistä Kotipizzan kanssa ja herkuttele samalla etuhintaan!

   Legendaariset Kotipizza alennuskupongit

   Kukapa ei olisi kuullut Kotipizzan kupongeista, joiden avulla pizzaa pääsee tilaamaan kotiin sekä netistä että suoraan ravintoloista kauden parhaaseen hintaan! Ajoittain julkaistavat kupongit voit tilata ilmaiseksi sähköpostiisi ja joko hyödyntää kuponkeihin merkityt Kotipizza kampanjakoodit nettitilaukseesi tai tulostaa ne ja tehdä tilauksen lähimmässä pizzeriassa. Pidä sivuamme silmällä ja saat takuulla tulevat kupongit käyttöösi!

   Alennuksia ja infoa somesta

   Pysy kartalle Kotipizzan uutuusherkuista ja pizzerian tuoreimmista kampanjakoodeista seuraamalla Kotipizzaa sosiaalisessa mediassa kuten Facebook, Instagram ja Twitter -palveluissa. Klikattuasi "seuraa" saat Kotipizzan päivitykset suoraan feediisi etkä enää missaa pizzatarjouksia. Pääset myös maistamaan uutuustuotteita ensimmäisten joukossa ja saat tiedon uusista Kotipizza alennuskupongeista. Instagram-käyttäjien kannattaa myös ikuistaa pizzahetkensä kuvalla ja hashtagilla #kotipizza, sillä inspiroivia herkuttelukuvia palkitaan viikottain maukkailla pizzaylläreillä!
   Voilà, kotimaista pizzaa entistä halvemmalla!
   7,90€Paras hinta
   Uusi alennuskoodi saapui juuri

   Kun pizza maistuu joka päivä

   Iskikö pizzanhimo?

   Tilaa maukasta ruokaa kotiin Kotipizzasta, yhdestä Suomen johtavista pikaruokaloista, joka edustaa alaansa kunnialla niin ruoan laadun, asiakkaiden kuin työntekijöidenkin näkökulmasta! Jo yli 30 vuoden ajan laatutaattuja klassikko-pizzoja ja nyt myös dipattavia erikoisuuksia ja innovatiivisia pizzaruokien variaatioita tarjonnut Kotipizza voitti vuonna 2019 Industry Leader -palkinnon, ja pitää myös hallussaan Suomen parhaan kestävää kehitystä tavoittelevan pikaravintolan titteliä. Nappaa nyt Kotipizza kampanjakoodi ja siirry monien suomalaisten tavoin pizzerian sivuille tilaamaan veden kielelle tuovat pizzaherkut alehintaan niin perjantain leffa-iltoihin, juhlien jälkeiseksi sunnuntaiksi kuin arki-iltojen ruoanlaittokiireen helpottamiseksi! Psst. Lunasta koodeilla ajoittain myös Kotipizza ilmainen kuljetus!

   Vastuullista pikaruokaa

   Kotipizzalle vastuullisuus on toiminnan kulmakivi. Aina tuoreista ja puhtaista raaka-aineista tuottajien vastuulliseen tukemiseen, reilun ja paikallisen yrittäjyyden kannattamiseen sekä ekologisempaan ja hävikittömään tuotantoon tähtäävä Kotipizza pysyy laadullisten pyrkimystensä takana esimerkiksi Rahat takaisin -lupauksellaan. Lisäksi Kotipizzalla on käytössä Ruokaviraston Oivahymy-arviointialusta, jonka avulla voit tarkistaa elintarvikeviraston arvioinnit yksittäisten ravintoloiden kohdalta. Kotimaista, vastuullista, ja aina taattua laatua!

   Suositut kaupat

   • Bearel
   • BookBeat
   • DNA
   • Dplay
   • E-kontakti.fi
   • Eckerö Line
   • Elisa Viihde
   • F-Secure
   • Hajuvesi.fi
   • House of Brandon
   • Ifolor
   • Kärkkäinen
   • Keskisen Kello
   • Sinful
   • Sportamore
   • Tempur
   • Wish
   • Wolt
   • XXL
   • Zalando

   Onko sinulla alennuskoodi?

   Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!
   Syötä tähän