Nappaa aktiiviset Kotipizza koodit 2022

Täältä löydät parhaat Kotipizza alennuskoodit ja alennukset

  • Kaikki (6)
    Kaikki (6)
  • Alennukset (6)
    Alennukset (6)
  • Ilmainen toimitus (1)
    Ilmainen toimitus (1)
0€
Toimitus

Kotipizzalta saat nyt ilmaisen kotiinkuljetuksen! Kirjaudu vain tilillesi ja nappaa etusi täältä

Ilmainen toimitus
10%
Alennus

Nyt nappaat Kotipizzasta Yksin läpi-kombon 10% alennuksella!

38,90€
Paras hinta

Kotipizzan suosittu kaverikombo kahdella pizzalla, jätskillä ja 1,5L juomalla nyt vain 38,90€!

10,90€
Paras hinta

Kotipizza tarjoaa nyt klassisen Jauheliha Pizzan alkaen vain 10,90€ hintaan!

15,90€
Paras hinta

Kotipizzasta tilaat kotiin herkullisen poronkäristyspizzan alkaen vain 15,90€

1,90€
Paras hinta

Kotipizzasta nappaat myös naposteltavat tilaukseesi alkaen vain 1,90€

Nämä alennuskoodit vanhentuivat juuri, mutta ne voivat silti olla vielä aktiivisia

17%
Alennuskoodi
Koodi

Avaa Kotipizzan alennuskoodit tästä Kotijoukkojen jäsenille - pizzat jopa -17% alennuksella!

Koodi
Tarkistettu
Vanhentumispäivänmäärä:
 12. kesäkuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 12. kesäkuuta
11,90€
Alkaen

Kotipizzasta tilaat herkullisen burgerpizzan alkaen vain 11,90€

9,90€
Paras hinta

Nappaa mukaasi myös erilaiset rullat Kotipizzasta alkaen vain 9,90€

Käyttäjämme kysyvät:

Me julkaisemme kausittaiset Kotipizza alennuskoodit kotisivuillamme. Koodit ovat usein voimassa eri tuotteille, jotta tilaaja voi valita haluamansa tuotteen.

Voit hyödyntää sivuiltamme löytyvät Kotipizza alennuskoodit alentaaksesi tilauksesi hintaa. Kotipizzalla on voimassa myös vaihtuvia alennuksia, joista saat parhaiten tiedon meiltä tai seuraamalla Kotipizzaa esimerkiksi sosiaalisen median kanavilla. Löydät linkit eri some-tileille Kotipizzan kotisivuilta.

Kyllä. Kotipizzan kanta-asiakasohjelma on nimeltään Kotijoukot ja ohjelmaan liittyminen on täysin maksutonta. Asiakkailta, joilla on jo tunnus Kotipizzan verkkokauppaan, ei edellytetä erillistä rekisteröitymistä. Kotijoukkojen jäsenet keräävät etuja jokaisesta ostoksesta.

Kyllä. Eri tilaukset kerryttävät pizzaslaisseja jäsenen käyttäjätilille. Kerättyään yhteensä 9 slaissia, asiakas on oikeutettu yhteen ilmaiseen pizzaan.

Kyllä. Sivuston yläreunasta löytyvää punaista “Pizzanappi” -nappia painamalla asiakas pääsee tilaamaan lähimmästä ravintolasta joko kotiin toimitettuna tai ravintolasta noudettavaksi.

Kotipizzan parhaat hinnat aina tiedossasi

Pizzaa napin painalluksella

Pizzaa napin painalluksella

Kotipizzasta makunautintojen tilaaminen ei ole koskaan ollut yhtä kätevää - soiton ja tietokoneelta tilaamisen lisäksi pystyt nyt tilaamaan pizzat missä ja milloin vain mobiilisovelluksellasi! Kotipizza esitteli hiljattain myös Pizza Napin, jonka avulla tilaat yhdellä painalluksella edellisen tilauksesi! Kotipizzan asiakkaaksi rekisteröitymällä ruoan tilaaminen helpottuu entisestään ja teet pizzatilauksen jatkossa vain muutamalla klikkauksella!
Jämäpizzat edullisemmin

Jämäpizzat edullisemmin

Kotipizza tarjoaa hävikkipizzojaan myös ResQ Club -sovelluksen kautta tilattaviksi. Mukaan lähtee yli 200 Kotipizza-ravintolaa, joiden maukkaita ja normaalihintaisen pizzan laadun omaavia tuotteita voi nyt tilata päivän päätteeksi halvempaan hintaan sovelluksen kautta. Pelasta väärällä täytteellä tehdyt pizzat sekä ylijääneet raaka-aineet hävikistä Kotipizzan kanssa ja herkuttele samalla etuhintaan!
Legendaariset Kotipizza alennuskupongit

Legendaariset Kotipizza alennuskupongit

Kukapa ei olisi kuullut Kotipizzan kupongeista, joiden avulla pizzaa pääsee tilaamaan kotiin sekä netistä että suoraan ravintoloista kauden parhaaseen hintaan! Ajoittain julkaistavat kupongit voit tilata ilmaiseksi sähköpostiisi ja joko hyödyntää kuponkeihin merkityt Kotipizza kampanjakoodit nettitilaukseesi tai tulostaa ne ja tehdä tilauksen lähimmässä pizzeriassa. Pidä sivuamme silmällä ja saat takuulla tulevat Kotipizza alennuskoodit käyttöösi!
Alennuksia ja infoa somesta

Alennuksia ja infoa somesta

Pysy kartalle Kotipizzan uutuusherkuista ja pizzerian tuoreimmista kampanjakoodeista seuraamalla Kotipizzaa sosiaalisessa mediassa kuten Facebook, Instagram ja Twitter -palveluissa. Klikattuasi "seuraa" saat Kotipizzan päivitykset suoraan feediisi etkä enää missaa pizzatarjouksia. Pääset myös maistamaan uutuustuotteita ensimmäisten joukossa ja saat tiedon uusista Kotipizza alennuskupongeista. Instagram-käyttäjien kannattaa myös ikuistaa pizzahetkensä kuvalla ja hashtagilla #kotipizza, sillä inspiroivia herkuttelukuvia palkitaan viikottain maukkailla pizzaylläreillä!
Voilà, kotimaista pizzaa entistä halvemmalla!

Voimassa olevat alennuskoodit

Kaikki alennukset6
Suurimmat alennukset10%
Ilmaiset toimitukset1

Kun pizza maistuu joka päivä

Iskikö pizzan himo?

Tilaa maukasta ruokaa kotiin Kotipizzasta, yhdestä Suomen johtavista pikaruokaloista. Kotipizza edustaa alaansa kunnialla niin ruoan laadun, asiakkaiden kuin työntekijöidenkin näkökulmasta! Jo yli 30 vuoden ajan laatutaattuja klassikko-pizzoja ja nyt myös dipattavia erikoisuuksia ja innovatiivisia pizzaruokien variaatioita tarjonnut Kotipizza voitti vuonna 2019 Industry Leader -palkinnon, ja pitää myös hallussaan Suomen parhaan kestävää kehitystä tavoittelevan pikaravintolan titteliä. Nappaa nyt Kotipizza kampanjakoodi ja siirry monien suomalaisten tavoin pizzerian sivuille tilaamaan veden kielelle tuovat pizzaherkut alehintaan niin perjantain leffa-iltoihin, juhlien jälkeiseksi sunnuntaiksi kuin arki-iltojen ruoanlaittokiireen helpottamiseksi! Psst. Lunasta koodeilla ajoittain myös Kotipizza ilmainen kuljetus!

Vastuullista pikaruokaa

Kotipizzalle vastuullisuus on toiminnan kulmakivi. Aina tuoreista ja puhtaista raaka-aineista tuottajien vastuulliseen tukemiseen, reilun ja paikallisen yrittäjyyden kannattamiseen sekä ekologisempaan ja hävikittömään tuotantoon tähtäävä Kotipizza pysyy laadullisten pyrkimystensä takana esimerkiksi Rahat takaisin -lupauksellaan. Lisäksi Kotipizzalla on käytössä Ruokaviraston Oivahymy-arviointialusta, jonka avulla voit tarkistaa elintarvikeviraston arvioinnit yksittäisten ravintoloiden kohdalta. Kotimaista, vastuullista, ja aina taattua laatua! Tämä ei kuitenkaan tarkoita hintavia herkkuja, vaan hinnat pysyvät alhaisina, jotta jokain saa nauttia aivan ihanasta pizzasta. Sivultamme löydät vielä parhaat Kotipizza koodit, joilla leikkaat hintaa vielä edullisemmaksi. Ei muuta kuin herkuttelemaan!

Suosituimmat kaupat

Adlibris alennuskoodit
Fitnesstukku alennuskoodit
Jollyroom alennuskoodit
Kaalimato alennuskoodit
Matsmart alennuskoodit
Proteincompany alennuskoodit
Revolution race alennuskoodit
Vestiaire Collective alennuskoodit
Wolt koodit