Editoritiimimme etsii, julkaisee ja vahvistaa jokaisen koodin, alennuksen ja diilin. Kun shoppailet edellä mainittuja hyödyntäen, me saatamme ansaita komission ostoksista. Lue lisäätoiminnastamme.

Esittelyssä Suomi24 alennuskooditiimi

Tiimimme tekee päivittäin töitä Suomi24 alennuskoodien kanssa loistavan tuotteen takaamiseksi

Kirjoittajista ja editoreista koostuva tiimimme on täynnä verkkokauppamaailman ammattilaisia. Motivaationamme on löytää joka päivä lyömättömät alennukset sekä elämää mullistavat uudet tuotteet ja jakaa tieto näistä käyttäjillemme. Tiedonhaun, arvioinnin ja kirjoittamisen lisäksi etsimme jatkuvasti uusinta suositeltavaa diiliä, tuotetta ja palvelua. Vaikka olemmekin luonteeltamme ja ammatiltamme kirjoittajia, olemme myös kuluttajia - siksi ymmärrämmekin miten tärkeää turvallisuus ja luotettavuus on verkko-ostoksilla.

Teemu Puurunen
Teemu Puurunen

Manager

Teemu johtaa lukuisia tunnettuja City Digitalin omistamia suomalaisia verkkopalveluita ja vastaa myös aktiivisesta yhteistyöstä Global Savings Groupin kanssa.

Ebba Fils
Ebba Fils

Senior Operation Manager

Ebba on Senior Operation Manager yhteistyökumppanissamme Global Savings Groupissa. Ebba ja hänen tiiminsä tukevat Suomi24:ää auttamalla lukijoita löytämään parhaat alennukset, jotta he voivat säästää rahaa. He työskentelevät tarjotakseen parasta sisältöä ja varmistaakseen, että kukaan ei jää paitsi mahdollisuudesta säästää.

Taneli Savela
Taneli Savela

Senior Editor

Taneli työskentelee toimittajana kumppanillamme Global Savings Groupilla ja vastaa muun muassa kaikkien sivujemme suomenkielisistä teksteistä. Näihin teksteihin kuuluvat sekä koodit että säästöihin liittyvät artikkelit ja kampanjatekstit.