Editoritiimimme etsii, julkaisee ja vahvistaa jokaisen koodin, alennuksen ja diilin. Kun shoppailet edellä mainittuja hyödyntäen, me saatamme ansaita komission ostoksista. Lue lisäätoiminnastamme.

Avaa Black Friday Kaalimato verkkokaupassa

Klikkaa Kaalimato Black Fridayn aikana auki ja tilaa seksilelut, alusasut sekä liukuvoiteet suurin alennuksin!

Kaalimadolta löydät aina seksivälineiden parhaat hinnat!

Katso alennukset

Tilaa tuotteet kuumempaan arkeen Black Fridaysta

Aikuisten lelut ovat nousseet viime vuosien aikana yhdeksi Black Fridayn suosituimmista tuotekategorioista. Kaalimato on puolestaan Suomen suosituin seksilelukauppa, jonka valikoima on myös maan laajin. Me listaamme koko Black Weekin ajan Kaalimadon parhaat alennuskoodit sekä tuotekohtaiset alennukset, joiden avulla nappaat testiryhmän testaamat vibraattorit ja masturbaattorit jopa -80% alennuksin. Suosittelemme lisäämään samaan tilaukseen myös kondomit sekä voiteet vaikka koko ensi vuodeksi, sillä näitä alennuksia ei nähdä uudestaan ennen seuraavaa vuotta.

Parhaat diilit

Tsekkaa parhaimmat kategoria- ja tuotealennukset

Tuo hieman lisämaustetta arkeen edullisesti. Tämä on tilaisuutesi ilahduttaa kumppaniasi uudella alusasulla tai kiihotusgeelillä. Vai miltä kuulostaisi uusi vibraattori tai masturbaattori omiin nautintohetkiin? Mitä tahansa kaipaatkin vällyjen väliin, sen löydät tältä sivulta uskomattomin alennuksin. Me päivitämme uusimmat tuote- ja kategoriakohtaiset alennukset Kaalimadon laajasta valikoimasta useita kertoja päivässä, joten seuraa sivua ja klikkaa parhaimmat diilit itsellesi reaaliajassa. Meiltä saat myös täysin eksklusiiviset Kaalimato alennuskoodit, joilla viilaat isomman tilauksen hintaa jopa 20€ edullisemmaksi!

Katso diilit

Säästä Black Friday diileillä

star icon

Myydyimmät tuotteet

Satisfyer Pro Kaalimadon suosituimpia tuotteita. Myös miesten masturbaattorit ja naisten muut vibraattorit ovat suuressa suosiossa suurten alennusten ansiosta.

star icon

Vaihtuvat alennukset

Pidä Kaalimatoa silmällä koko Black Weekin ajan, sillä alennukset vaihtelevat läpi viikon ja saatat löytää suosikkituotteita kasvavin alennuksin myös viikon loppua kohti.

star icon

Kätevä navigointi

Katso sadat eri kategoriat, joista löydät etsimäsi muutamalla napin painalluksella. Valitse esimerkiksi miesten tai naisten tuotteet, voiteet tai alusasut ja tilaa omasi.


Saatat pitää myös näistä verkkokaupoista

Mikäli tämän sivun diilit ovat mieleesi, tsekkaa myös nämä alennukset, alennuskoodit ja diilit, joiden avulla säästät jopa kymmeniä prosentteja lähes kaikista tarvitsemistasi tuotteista.


Usein kysyttyjä kysymyksiä Kaalimadosta

Itse Black Friday Kaalimato verkkokaupassa huipentuu perjantaina 24. marraskuuta. Tänä päivänä tilaat tuotteet Kaalimadolta vuoden suurimmilla alennuksilla. Seuraa sivuamme kuitenkin koko edeltävän viikon ajan, sillä Kaalimato aloittaa Black Friday viikon perinteisesti jo maanantaina ja julkaisee suuria tuote- sekä kategoriakohtaisia alennuksia läpi viikon.

Kyllä. Kaalimadon Black Friday viikko huipentuu mustaa perjantaita seuraavaan Cyber Monday -maanantaihin. Cyber Monday Kaalimato verkkokaupassa on siis 27. marraskuuta. Joka vuosi Kaalimato jättää suuren valikoiman tuotteita tälle päivälle, joten muista tarkistaa Cyber Mondayn huikeat alennukset tältä sivulta. Alennukset päivitetään tunnin välein, joten seuraa sivua koko päivän ajan!

Black Fridayn aikana tilaat kaikki Kaalimadon tuotteet alennuksella hyödyntämällä meiltä saatavat Kaalimato alennuskoodit. Sen lisäksi, että koodit antavat alennusta tietyn suuruisista tilauksista, nappaat myös jopa 80% alennukset suosituista tuotteista kuten Airturn2, Fleshlight Girls, Satisfyer Pro 2 ja lukuisat muut myyntisuosikit. Voit selata alennuksia myös kategorian mukaan, kuten liukuvoiteet tai kondomit.

Kaalimato luottaa laajaan valikoimaan ja sen takia tästä kaupasta löytyykin jokaiselle jotain. Vibraattorit, masturbaattorit ja kiihottimet ovat vain jäävuoren huippu tämän huikean valikoiman edessä. Kaalimadolta nappaat myös kuumat sekä käytännölliset alusasut tuomaan kipinää arkeen niin naisille kuin miehillekin. Samalla kondomit ja liukuvoiteet pitävät huolta turvallisuudesta sekä terveydestä. Tämä huikea kauppa kattaa myös makuuhuoneen ulkopuoliset tuotteet, sillä tilaat nyt sekä seksipelit juhliin että hauskat tarvikkeet kun suunnitteilla on esimerkiksi polttarit. Pidä tätä sivua silmällä ja nappaa parhaimmat alennukset suosituilta tuotemerkeiltä kuten Satisfyer, Fleshlight ja Allure. Hyödynnä samalla vain meiltä saatavat Kaalimato alekoodit ja säästä suuria summia. Ja Kaalimato on kotimainen verkkokauppa, joten ostaminen on aina turvallista ja tapahtuu salattua yhteyttä käyttäen. Maksutavat tukevat kotimaisia pankkeja sekä maksukortteja.

ET LÖYTÄNYT ETSIMÄÄSI?