Suosituimmat kaupat
Valikko

Milloin Black Fridayta vietetään Suomessa?

Black Friday -ostospäivä ajoittuu tuttuun tapaan kiitospäivän jälkeiselle perjantaille, ja vuonna 2022 Black Friday -alennukset käynnistyvät 25.11. Osa yrityksistä saattaa julkaista Black Friday -tarjouksensa tai aloittaa alennusmyyntinsä jo edeltävän viikon aikana viettäen kokonaista Black Friday viikkoa! Toiset kauppiaat taas jatkavat huikeiden alennusten tarjoamista koko viikonlopun ajan päättäen alennustapahtuman vasta Cyber Mondayhin. Pääasiallisesti parhaat Black Friday -alennukset ja alennuskoodit ovat kuitenkin voimassa vain yhden päivän. Löydät ne helposti meidän sivulta!

Valmistaudu Black Friday -ostoksiin! 25. marraskuuta 2022

Säästä LEGOista

Eksklusiivisella LEGO alennuskoodilla 12€ arvoinen tuote veloituksetta yli 60€ tilaukseen!

Selaa kauppiaitamme jo tänään

Klikkaa logoa napataksesi parhaat alennukset
KoodiFoodora14€ Alennuskoodi

Tällä Foodora alennuskoodilla saat uutena asiakkaana 14€ alennuksen!

Ehdot
KoodiScandic89€ Alennuskoodi

Hotelli- ja kylpylälomat seniorihintaan Scandic alennuskoodilla - 2 hengen huone vain 89€/vrk

Ehdot
KoodiOfferilla12% Alennuskoodi

Tällä eksklusiivisella Offerilla alennuskoodilla teet yli 30€ tilaukset -12% alella!

Ehdot
KoodiRapunzel of Sweden10% Alennuskoodi

Rapunzel of Sweden alennuskoodi tuo 10% seuraavaan tilaukseesi

Ehdot

MIELENKIINTOISIA FAKTOJA BLACK FRIDAYSTA SUOMESSA

Aamu

Black Fridayn ostospiikki säilyttää paikkansa perjantaiaamussa kello 10 aikaan.

Ykkönen

Suosituimmaksi Black Friday -diilien tarjoajaksi on useimmiten noussut Gigantti huikeilla elektroniikka-aleillaan.

17%

Keskimääräinen ostosumma on menneinä vuosina kasvanut jopa huimat 17% normaalista.

Keskiyöllä

Alennuksia etsitään eniten myöhään torstai-iltana verkkokauppojen hiljalleen julkaistessa tarjouksensa.

Haluaisitko hyötyä parhaista Black Friday alennuksista?

Mikä Black Friday oikein on?

Black Friday on Yhdysvalloista lähtöisin oleva huimien tarjousten alennustapahtuma, joka on paisunut viimeisen 60 vuoden aikana kansainväliseksi ilmiöksi. “Musta perjantai” -nimi syntyi mustalla musteella kirjanpitoon merkittyjen voitokkaiden myyntipäivien lisääntyessä kiitospäivän aikaan. Alun perin tarjouksia sateli etenkin elektroniikkatuotteista, mutta Black Friday -alennukset ovat vähitellen löytäneet tiensä myös muihin tuoteryhmiin.Suomen Black Friday kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta niin kauppiaiden kuin asiakkaidenkin keskuudessa. Etenkin aktiiviset pelaajat kuten XXL,Verkkokauppa.com ja Tokmanni leikkaavat hintojaan huimasti Black Fridayn aikaan. Alennuspäivä ei kuitenkaan vielä yllä samalle tasolle kuin Amerikassa, missä päivä on vuoden merkittävin yksittäinen ostospäivä jonka alennuksia ihmiset ovat valmiit hamstraamaan kynsin ja hampain. Onneksi meidän säästövinkkejä seuraamalla vältyt turhalta stressiltä! Nyt voit viettää shoppailupäivää rauhallisesti, mutta ennenkaikkea turvallisesti omalta kotisohvaltasi. Kuulostaa nautinnolliselta, eikö totta?

Entistäkin parempi Black Friday 2022

Tämä vuosi on ollut kaikille haastava. Voit onneksi nauttia Black Fridayn antimista turvallisesti kotoa käsin. Tästä syystä monet kaupat juhlistavatkin Black Fridayta ainoastaan verkkokaupoissaan. Kätevää, eikö? Tänä vuonna voitkin tutustua suosikkikauppojesi valikoimaan täysin omassa rauhassasi ja tilata kaiken tarvittavan kotiin ja hyvinvointiin. Haaveiletko rauhallisista lukuhetkistä? Suuntaa siinä tapauksessa Adlibrikselle. Entäpä kaipaatko kaunistavia ihonhoitotuotteita itsesi hemmotteluun? Kurkkaa siinä tapauksessa lookfantasticin valikoimaan. Tänä Black Fridayna voit siis tilata kaiken tarvitsemasi itsesi sekä läheistesi hemmotteluun.Suomessa Black Friday -tarjouksia on saatavilla niin verkossa kuin fyysisissä myymälöissäkin. Tarjouksia löytyy jopa 70 prosentin tuoteryhmä-alennuksista huimiin pakettitarjouksiin ja hälyttävien aleprosenttien alennuskoodeihin. Parhaat diilit löydät kuitenkin Black Fridayn suurimmista verkkokaupoista, kuten Gigantilta, Powerilta, Stockmannilta ja Kärkkäiseltä. Monet kaupat kuten Adidas, Zalando ja JD Sports listaavat myös eri alennukset sovelluksiinsa, joten kurkkaathan myös lempimyymäläsi mobiilisovelluksen, ettei megadiili jää huomaamatta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä alennuksista

Säästä tuotteiden hinnoista jopa 50% näiden merkkien verkkokaupoissa