Editoritiimimme etsii, julkaisee ja vahvistaa jokaisen koodin, alennuksen ja diilin. Kun shoppailet edellä mainittuja hyödyntäen, me saatamme ansaita komission ostoksista. Lue lisäätoiminnastamme.

info icon

Tämä kampanja vanhenee 7.12.2023. Alennukset eivät välttämättä ole enää voimassa tämän päivän jälkeen.

Black Friday parhaat alet

Löydä parhaat rahaa säästävät Black Friday -tarjoukset suosikkimyymälästäsi! Tarjoamme parhaat saatavilla olevat alennuskoodit

Black Friday alennukset

Katso täysin eksklusiiviset alennuskoodit sekä alennukset suosituimmilta verkkokaupoilta kuten NA-KD, adidas, Lenovo ja monet muut.


Mistä säästää Black Fridayna?

Elektroniikka, muoti ja huonekalut. Siinä kolme Black Fridayn suosituinta tuoteryhmää, joita tilataan Suomessa kymmenia tuhansia kertoja Black Weekin aikana. Black Friday alennukset voivat säästää jopa huikeat 70% tuotteen alkuperäisestä hinnasta!


Black Friday alennuskoodit

Katso tästä parhaat alnnuskoodit verkkokaupoille kuten Nike, Hobby Hall ja ASOS tältä sivulta koko Black Friday viikon ajan!

NAKD image fashion

50% alennuskoodi

Katso alennukset
F-Secure lock image

Säästä jopa 55% tilauksestasi

Katso alennukset
EMP fashion image concert

Säästä jopa 15% tilauksestasi

Katso alennukset
Electrolux kitchen appliances

Jopa 50% alennus

Katso alennukset
Ellos furniture

Säästä jopa 50% tilauksestasi

Katso alennukset
Adlibris book colelction image

10% alennuskoodi

Katso alennukset
JD Sports clothing image

20% alennuskoodi

Katso alennukset
Samsung mobile

1500€ alennuskoodi

Katso alennukset
Nelly clothing

20% alennus

Katso alennukset
Smarphoto photos

60% alennus

Katso alennukset
Myprotein clothing

Black Friday - säästä jopa 40%

Katso alennukset
Fitnesstukku gym

Säästä jopa 30€ tilauksestasi

Katso alennukset

Black Friday verkkokaupat

seo image

Meiltä löydät parhaat Black Friday verkkokaupat kategorioitten mukaan. Suosittelemme tilaamaan vaatteet netistä suurin alennuksin kaupoilta kuten ASOS, NA-KD ja Nelly. Samalla taas Lenovo, CDON ja Samsung pitävät huolta elektroniikkatarpeistasi, kun haluat löytää uudet älypuhelimet, läppärit ja televisiot. Klikkaa samalla Jotex, Homeroom tai Ellos auki kun haluat tilata huonekalut sekä tekstiilit jopa puoleen hintaan Black Fridayn aikana.


Tarjoukset Black Fridaylle

Selaa tästä Black Friday tarjouksia, joiden avulla tilaat huippumerkkien tuotteet jokaisesta kategoriasta jopa kymmenien prosenttien alennuksella.

Cocopanda alennuskoodit
KoodiCocopanda15% Alennus

Cocopanda alennuskoodilla 15% ale uusille ja nykyisille jäsenille yli 69€ tilauksiin!

Ehdot
Kahvikaveri kuponkikoodit
KoodiKahvikaveri6€ Alennus

Eksklusiivisella Kahvikaveri alennuskoodilla nyt 6€ alennus kaikesta!

Ehdot
MyHeritage alennuskoodit
KoodiMyHeritage7% Alennus

Eksklusiivinen MyHeritage alennuskoodi varmistaa 7% alen kaikista DNA-testeistä!

Ehdot
parfumdreams alennuskoodit
KoodiParfumdreams10% Alennus

Parfumdreams alennuskoodilla kaikki 10% alella + ilmainen toimitus - jäsenyyden hinta 9,99€/vuosi!

Ehdot
Reebok alennuskoodit
KoodiReebok25% Alennus

Eksklusiivisella Reebok alennuskoodilla tilaat KOKO valikoiman 25% alella!

Ehdot
VidaXL alennuskoodit
KoodiVidaXL5€ Alennuskoodi

Tämä VidaXL alennuskoodi antaa 5€ alen kun ostat tuotteita vähintään 50€ arvosta!

Ehdot
Bearel alekoodit
KoodiBearel15% Alennus

Eksklusiivinen Bearel alennuskoodi antaa 15% alennuksen koko valikoimasta!

Ehdot
Lenson alennuskoodit
KoodiLenson5% Alennus

Eksklusiivisella Lenson alennuskoodilla nappaat koko tuotevalikoiman 5% lisäalennuksella!

Ehdot
inkClub kampanjakoodit
AlennusinkClub0€ Lahja

InkClub tarjoaa nyt mustepatruunan sekä valokuvapaperia veloituksetta kaupan päälle tilaukseen!

Ehdot
Footpatrol alekoodit
AlennusFootpatrolIlmainen Toimitus

Nyt kun ostat Footpatrolilta tuotteita yli 100€ edestä, lunastat ilmaisen toimituksen!

Ehdot

Vinkkejä ja temppuja

Vain meiltä saatavat eksklusiiviset alennuskoodit

Me neuvottelemme suuren valikoiman vain meiltä saatavia täysin eksklusiivisia alennuskoodeja huippumerkeille ja parhaisiin verkkokauppoihin. Näitä koodeja et saa muualta ja säästät suuria summia!

Parhaat alennukset ja tarjoukset samalta sivulta

Listaamme tälle sivulle uskomattoman valikoiman suurimpia alennuksia ja tarjouksia, sekä parhaita alennuskoodeja. Näin näet joka päivä uusimmat ja parhaimmat alennukset yhden sivun avulla.

Selaa alennuksia helposti kategorian mukaan

Voit myös selata Black Friday alennuksia tuotekategorian mukaan. Klikkaa siis Muoti, Elektroniikka, Lemmikkitarvikkeet tai Matkat -kategoria auki ja nappaa Black Friday tarjoukset itsellesi!

Muut Black Friday verkkokaupat

Katso tästä suosituimpien merkkien parhaat alennuskoodit, diilit sekä alennukset Black Weekille!

Black Fridaysta kysyttyä

Black Friday alennukset vaihtelevat kauppakohtaisesti. Perinteisesti kuitenkin Hobby Hallin, Kaalimadon, CDONin sekä Holiday Clubin alennukset ovat yltäneet jopa 80% sekä 90% asti. Myös lukuisat muut suomalaisten suosimat verkkokaupat tarjoavat koko viikon ajan jopa 60% ja 70% alennuksia suureen tuotevalikoimaan.

Black Week on Black Friday -perjantaita edeltävä viikko. Lukuisat verkkokaupat tarjoavat suuria alennuksia jo maanantaista alkaen ja nämä alennukset huipentuvat itse mustaan perjantaihin viikonloppuna. Tänä vuonna Black Week alkaa maanantaina 20. marraskuuta ja huipentuu Black Fridayhin saman viikon perjantaina 24. marraskuuta.

Lähes kaikki listaamamme verkkokaupat osallistuvat Black Friday alennuksiin vuonna. Esimerkiksi kaikki tällä sivulla esiintyvät kymmenet verkkokaupat tarjoavat kymmenien prosenttien alennuksia normaalista tuotevalikoimastaan Black Fridayn aikana. Löydät kaikki Black Friday verkkokaupat sekä alennukset tältä sivulta, mutta voit selata kauppoja myös aakkosjärjestyksessä mikäli et löydä suosikkimerkkiäsi tai -kauppaasi tältä sivulta.

Tiesitkö, että jo yli 10 vuoden ajan asiakkaat ovat shoppailleet jouluostoksensa Black Friday Suomessa uskomattomin alennuksin? Jo yli 70 vuotta sitten Yhdysvalloissa alkanut ostojuhla on edennyt Eurooppaan hitaasti mutta varmasti, samalla kun lukuisat kaupat haluavat antaa kunnon lähtölaukauksen joululahjojen ostoskauteen. Myös Black Fridayta edeltävä viikko on kasvattanut suosiotaan suomalaisten keskuudessa tasaiseen tahtiin. Black Week onkin tänä vuonna suositumpi ja suurempi kuin koskaan aikaisemmin. Kotimaiset kuluttajat ovat havahtuneet siihen, että joululahjat on helppo ostaa suurin säästöin jo ennen joulukuuta sekä keksiä samalla täydelliset lahjaideat läheisille jo ennen kuun alkua!


Kaikki tarjoukset Black Friday

SEO background image laptop

Parhaat Black Friday alennuskoodit ja tuotteet yhdeltä sivulta

Lisää tämä sivu kirjanmerkkeihisi eikä sinulta mene yksikään Black Friday ALE tai alennuskoodi ohi suun. Tiedät samalla, että kun käytössäsi on viimeisin alennuskoodi sekä diili Black Friday hulinoihin maailman parhaiden merkkien verkkokaupoissa, tilaat myös laadukkaimmat tuotteet rahaa säästäen. Tämän vuoden Black Weekiin osallistuu ennätysmäärä verkkokauppoja ja löydät kaikki osallistuvat kaupat tältä yhdeltä ja samalta sivulta. Me säästämme sinulle nyt siis rahan lisäksi myös aikaa! Me olemme päättäneet myös neuvotella täysin eksklusiiviset, vain tältä sivulta saatavat alennuskoodit Black Fridayn suosituimpiin kauppoihin. Olemme merkinneet nämä koodit selkeästi, jotta näkisit helposti aina kun käytössäsi on paras ja suurin mahdollinen alennus vähällä vaivalla. Muista, että koodien käyttö on täysin ilmaista myös Black Fridayn aikana!

Black Friday Suomi vuonna

Pandemian jälkeinen Suomi tilaa lahjoja, juhla- sekä arkitarpeita netistä enemmän kuin koskaan. Niin myös tänäkin vuonna Black Fridayn aikana! Verkkokaupat rikkovat myyntiennätyksiä vuodesta toiseen ja kun tavara liikkuu entistä paremmin, myös alennukset ovat entistä suurempia. Haluammekin rohkaista jokaista osallistumaan Black Friday Suomi -ostotapahtumaan ja säästämään rahaa huikeissa ostoksissa, jotka olisivat edessä muutenkin! Tilasitpa sitten lahjoja läheisellesi tai täydellistä elektroniikkaa arkeen itsellesi, onnistut säästämään jopa satoja euroja helposti hyödyntämällä tämän sivun diilit sekä alennuskoodit!


Alennus parhaista tuotteista