Suositellut tulokset
  Juuri katsotut kaupat

   Black Friday 2020 Suomi

   Löydä täältä kaikki info Black Fridaysta;

   osallistuvat kaupat, parhaat alennukset ja säästövinkit nyt yhdestä paikasta!

   Milloin Black Fridayta vietetään Suomessa?

   Black Friday -ostospäivä ajoittuu tuttuun tapaan kiitospäivän jälkeiselle perjantaille, ja vuonna 2020 Black Friday -alennukset käynnistyvät 27.11. Osa yrityksistä saattaa julkaista Black Friday -tarjouksensa tai aloittaa alennusmyyntinsä jo edeltävän viikon aikana viettäen kokonaista Black Friday Weekiä, kun taas jotkut kauppiaat jatkavat huikeiden alennusten tarjoamista koko viikonlopun ajan päättäen alennustapahtuman vasta seuraavan maanantain Cyber Mondayhin. Pääasiallisesti parhaat Black Friday -alennukset ja alennuskoodit ovat kuitenkin voimassa vain yhden päivän.

   Seuraavat Black Friday Päivämäärät

   2020 — 27. marraskuu

   2021 — 26. marraskuu

   2022 — 25. marraskuu

   2023 — 24. marraskuu

   2024 — 29. marraskuu

    

   Klikkaa tietääksesi milloin Black Friday alkaa näissä kaupoissa

   Löydä myös lisätietoa säästövinkeistä ja alennuksista

   Suosikkialennuksemme ennen Black Fridayta

   Auttaaksemme sinua säästämään paitsi rahaa myös aikaa, keräsimme kaikki suurimmat alennukset suosituimmista tuotteista ja verkkokaupoista yhteen paikkaan. Koko Black Friday -viikon ja Cyber Mondayn aikana diilinmetsästäjämme listaavat alle vuoden 2020 houkuttelevimpia alennuksia - pidä sivua silmällä ja tee loppuvuoden hankinnat uskomattomalla alennusprosentilla aina puhelinliittymästä joululahjoihin!

   10% Alennuskoodi

   Liity Zalandon uutiskirjeen tilaajien joukkoon - saat 10% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!

   3€ Kuukausi

   NordVPN alennuskoodilla sopimus kolmeksi vuodeksi hintaan 3,11€/kk

   Mikä Black Friday oikein on?

   Black Friday on Yhdysvalloista lähtöisin oleva huimien tarjousten alennustapahtuma, joka viimeisten 60 vuoden aikana on paisunut kansainväliseksi ilmiöksi. “Musta perjantai” -nimi syntyi mustalla kirjanpitoon merkittyjen voitokkaiden myyntipäivien lisääntyessä kiitospäivän aikaan. Alun perin tarjouksia sateli etenkin elektroniikkatuotteista, mutta Black Friday -alennukset ovat vähitellen löytäneet tiensä myös muihin tuoteryhmiin.

   Suomen Black Friday kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta niin kauppiaiden kuin asiakkaidenkin keskuudessa, mutta alennuspäivä ei kuitenkaan vielä yllä samalle tasolle kuin Amerikassa, missä päivä on vuoden merkittävin yksittäinen ostospäivä, jonka alennuksia ihmiset ovat valmiit hamstraamaan kynsin ja hampain.

   Black Friday Suomessa

   Suomessa tämän vuosikymmenen alkupuolella yleistynyt musta perjantai on vuosien mittaan vakiintunut suosituksi ostospäiväksi kotimaisillakin markkinoilla. Alennuspäivä houkutteleekin yhä useampia myymälöitä ja verkkokauppoja osallistumaan yhteen vuoden tuotteliaimmista ostospäivistä kausialennusmyyntien ohella. Shoppailijat ottavat osaa alennustapahtumaan yhä aktiivisemmin, ja Black Friday kasvattaakin Suomessa myynnit moninkertaisiksi tavalliseen perjantaihin verrattuna.

   Suomessa Black Friday -tarjouksia on saatavilla niin verkossa kuin fyysisissä myymälöissäkin, ja tarjouksia löytyy jopa 70 prosentin tuoteryhmä-alennuksista huimiin pakettitarjouksiin ja hälyttävien aleprosenttien alennuskoodeihin.

   Black Friday -alennukset Suomen markkinoilla

   Useimmat Black Friday -alennukset julkistetaan perjantaina keskiyöllä. Nykyään tarjouksia löytyy lähes kaikilta kaupan aloilta, mutta erityisesti muoti, urheiluvaatteet sekä kodinelektroniikkatuotteet kuten matkapuhelimet ja televisiot pitävät pintansa suomalaisten suosikkituotteiden joukossa. Tekniikkakaupat kuten Gigantti, Power ja Verkkokauppa.com sekä kaikenkattavat tavaratalot kuten Stockmann, Tokmanni ja Kärkkäinen ovatkin Black Fridayn suurimpia aktiivisia osallistujia Suomessa. Black Fridayn lukuisat alennukset eivät kuitenkaan missään nimessä rajoitu elektroniikkaan, vaan valtavien tarjousten joukosta löytyy muun muassa merkittäviä lento- ja lomadiilejä, laadukasta kosmetiikkaa sekä tyylikkäitä tuotteita kodinsisustukseen.

   Tarjouksia aiemmilta vuosilta

   Gigantti - PS4 + Crash Bandicoot • PlayStation 4 -pelikone ja ikivihreä Crash Bandicoot -peli - Alkuperäinen hinta 359€, alennettu hinta 255€

   XXL - Nike-tuotteet 35% alennuksella • Nike Power Fast GX 2 Tight -juoksutrikoot: Alkuperäinen hinta 59,90€, alennettu hinta 41,95€

   Eckerö Line - Risteilyt Viroon huippuedullisesti • Päiväristeilyjä ja reittimatkoja Tallinnaan: alkuperäinen hinta alkaen 20€, alennettu hinta alkaen 1€/hlö

   Fitnesstukku - Lisäravinteita ja pukeutumisen tuotteita -50% • Star Nutrition Whey 80 4kg -lisäravinne: alkuperäinen hinta 84,80€, alennettu hinta 42,40€

   Nelly.com - Kaikki kengät -25% • UGG W Classic Mini ll: Alkuperäinen hinta 208,95€, alennettu hinta 156,70€

   Mielenkiintoisia faktoja Black Fridaysta Suomessa

   Aamu

   Black Fridayn ostospiikki säilyttää paikkansa perjantai-aamussa kello 10 aikaan.

   17%

   Keskimääräinen ostosumma on menneinä vuosina kasvanut jopa huimat 17% normaalista.

   Ykkönen

   Suosituimmaksi Black Friday -diilien tarjoajaksi on useimmiten noussut Gigantti huikeilla elektroniikka-aleillaan.

   Keskiyöllä

   Alennuksia etsitään eniten myöhään torstai-iltana verkkokauppojen hiljalleen julkaistessa tarjouksensa.