Suosituimmat kaupat
Valikko

Nappaa aktiiviset Booking alennuskoodit 2022

Täältä löydät parhaat Booking.com alennuskoodit ja alennukset

30%
Alennus

Booking.comilta löydät nyt majoituspaikkoja 30% alella!

30%
Alennus
Katso alennus
15%
Alennus

Booking.com tarjoaa huikean valikoiman majoituksia vähintään 15% alella 2023 alkuvuodelle!

15%
Alennus
Katso alennus
15%
Alennus

Booking.comin avulla majoitut loppuvuonna vähintään -15% hintaan - Aasiassa väh. 20% alella!

15%
Alennus
Katso alennus
15%
Alennus

Katso tästä kaikki Booking.comin syksyn majoitukset jotka varaat vähintään 15% alella!

15%
Alennus
Katso alennus
40%
Alennus

Booking.com varmistaa majoituksen Berliinistä loppuvuodelle jopa 40% alennuksella!

40%
Alennus
Katso alennus

Matkustajat kysyvät:

Nämä alennuskoodit vanhentuivat juuri, mutta ne voivat silti olla vielä aktiivisia

30%
Alennus

Avaa Booking.comin Black Friday ALE - varaat majoitukset nyt vähintään 30% alennuksella!

30%
Alennus
Katso alennus
40%
Alennus

Black Fridayn diileillä varaat majoituksen Aasiasta vähintään 40% alennuksella Booking.comissa!

40%
Alennus
Katso alennus
Booking.com loma-asunnot

Booking.com loma-asunnot

Voit nyt varata Suomi-loman majoituskohteet Booking.comilta. Valikoimaan kuuluu erilaisia loma-asuntoja rivitaloista rantamökkiin. Voit siis kokeilla rohkeasti eri loma-asuntotyyppejä ja näin löytää oman suosikkisi. Muistathan, että Booking alennuskoodit pudottavat usein myös loma-asuntojen hintoja hurjan tehokkaasti. Toivotammekin sinulle mukavia varaushetkiä maakuntamatkaasi varten.

Nappaa nämä vinkit mukaasi ja säästä matkastasi

Lataa sovellus

Lataa sovellus

Booking.comin ilmaisella sovelluksella pääset hallinnoimaan varauksiasi missä ja milloin vain, olit sitten missä maailman kolkassa tahansa. Sovellus on saatavilla Apple- ja Android-puhelimille. Muistathan vielä, että sovellus on täysin ilmainen.
Ilahduta lahjakortilla

Ilahduta lahjakortilla

Voit nyt ilahduttaa maailmanmatkaajaa Booking.comin lahjakortilla. Valitse vain mielestäsi sopiva summa ladattavaksi kortille, ja lahjasi on valmis! Voit siis tilata, lähettää ja vastaanottaa lahjakortit täysin sähköisesti. Booking.com lahjakortilla onnistut aina.
Varaa maamerkeittäin

Varaa maamerkeittäin

Booking.comilla voit nyt varata seuraavan matkasi maamerkin perusteella. Kiinnostaako sinua Dubrovnikin vanhakaupunki? Tai oletko aina halunnut nähdä Burj Khalifan? Voit nyt varata majoituksen kätevästi aivan näiden nähtävyykisen tuntumassa.

Hotelleja ja lentoja

Booking.comin hotellivalikoima on uskomattoman laaja. Valikoimasta löydät aina perheomisteisia bed& breakfast tyyppisistä paikoista viiden tähden sviitteihin. Lisäksi voit lunastaa matkallesi lennot. Siirryt vain kayak -matkailupalvelun sivustolle, joka tekee yhteistyötä Booking.comin kanssa. Lennot on helposti ja kätevästi löydettävissä. Myös lentojen halvat hinnat ja Booking.com alennuskoodit auttavat sinua säästämään matkustuskuluista.

Huikeita asiakasetuja

Booking.comin asiakkaana saat käyttöön loistavia etuja, joiden avulla säästät matkasi hinnasta. Alennusten ja koodien lisäksi voit luoda oman tilisi Booking.comiin, josta myöhemmin seuraat ja muokkaat varaustasi. Enää sinun ei tarvitse soittaa asiakaspalveluun, vaan teet haluamasi muutokset ja hallinnoit varaustasi helposti ja kätevästi oman tilisi kautta.

Katso myös muut samankaltaiset koodit kuin Booking.com alennuskoodit

Voimassa olevat alennuskoodit

Kaikki alennukset5
Suurimmat alennukset40%

EDULLINEN MAJOITUS BOOKING.COMILTA

Säästä majoituksesi hinnasta

Etsitkö majoitusta lomillesi? Booking.com on oikea paikka tehdä hotellivaraukset kun tarkoituksenasi on säästää matkasi hinnasta. Varaa majoitus Booking.comilla, jonka alennukset koskevat hotelleja, hostelleja ja majoitusmuotoja koko maailmalla, Matkustitpa sitten yksin, kaveriporukan tai perheesi kanssa, Bookingin useiden eri alennusten joukosta löydät varmasti sinulle sopivimman edun ja tavan säästää matkasi hinnasta. Lisäksi sinulla ovat käytössäsi Booking alennuskoodit, joiden avulla säästät entisestään jo edullisten yöpymisvaihtoehtojen hinnasta.

Alennuksia ja koodeja

Mikä on Booking.com alennuskoodi ja kuinka se tulisi käyttää?

Alennuskoodit auttavat sinua säästämään lomiesi hinnasta, sillä ne alentavat jo alhaisten majoitusvaihtoehtojen hintaa entisestään. Päätä matkakohde tai majoitusvaihtoehto ja valitse yöt, jotka haluat viettää matkakohteessasi. Kun olet löytänyt itsellesi sopivimman hotellin, hostellin tai muun muun majoitustyypin sekä huoneen, siirry lunastamaan varauksesi. Muista syöttää Bookingin alennuskoodi sille osoitettuun kohtaan majoituksen maksamisen yhteydessä. Jossain tapauksissa hinta veloitetaan sinulta saman tien, mutta useissa majoituspaikoissa voit maksaa yöpymisen vasta paikan päällä. Sinulta ei koskaan kuitenkaan veloiteta maksua varauksen tekemisestä.

Suosituimmat kaupat

Adlibris alennuskoodit
Fitnesstukku alennuskoodit
Jollyroom alennuskoodit
Kaalimato alennuskoodit
Kotipizza kampanjakoodit
Matsmart alennuskoodit
Proteincompany alennuskoodit
Revolution race alennuskoodit
Vestiaire Collective alennuskoodit
Wolt koodit