Nappaa aktiiviset CDON alennuskoodit 2022

Täältä löydät parhaat CDON alennuskoodit ja alennukset

 • Kaikki (6)
  Kaikki (6)
 • Alennuskoodit (1)
  Alennuskoodit (1)
 • Alennukset (5)
  Alennukset (5)
 • Varmistettu (1)
  Varmistettu (1)
Paras alennus
Paras alennus
4,95€
Alennuskoodi
Koodi

CDON alennuskoodi vähentää toimitusmaksut seuraavasta tilauksestasi!

Koodi
Tarkistettu
Vanhentumispäivänmäärä:
 8. heinäkuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 8. heinäkuuta
60%
Alennus

Klikkaa kotiin gaming-tuotteet CDONilta jopa 60% alennuksella!

85%
Alennus

Puutarhatarvikkeet nyt CDONin laajasta valikoimasta jopa 85% alella!

50%
Alennus

Kauneustuotteet löydät CDONilta jopa 50% alennuksella

55%
Alennus

CDONilta nappaat hyttyskarkottimet ja -suojat jopa 55% alennuksella!

60%
Alennus

CDON toimittaa nyt myös kuulokkeet ja kaiuttimet jopa muhkein 60% alennuksin!

Nämä alennuskoodit vanhentuivat juuri, mutta ne voivat silti olla vielä aktiivisia

10%
Alennuskoodi
Koodi

CDON alennuskoodilla tilaat kaikki verkkokaupan kirjat 10% alennuksella!

Koodi
Tarkistettu
Vanhentumispäivänmäärä:
 1. toukokuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 1. toukokuuta
10%
Alennuskoodi
Koodi

Koko tuotevalikoima ale-tuotteita myöten nyt 10% alennuksella CDON alennuskoodilla!

Koodi
Tarkistettu
Vanhentumispäivänmäärä:
 11. maaliskuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 11. maaliskuuta
60%
Alennus

CDONilta löydät ulkokalusteet jopa 60% alennuksella

30%
Alennus

Klikkaa jopa 30% alennus ilmastointituotteista CDONilta!

Käyttäjämme ovat tiedustelleet seuraavaa:

CDON on Pohjoismaiden suurin markkinapaikka ja sisäänostaja. Suuren kokonsa ansiosta CDON pystyy tarjoamaan ison osan tuotevalikoimastaan muita edullisemmin ja onkin tästä syystä yksi Pohjoismaiden suosituimpia verkkokauppoja. CDON:in tuotevalikoima kattaa kaiken aina kosmetiikasta elektroniikkaan ja vaatteista huonekaluihin.

Perinteisesti CDON on tarjonnut opiskelija-alennuksia tietyistä, opiskeluun liittyvistä tuotteista kuten kurssikirjoista. Opiskelija-alennukset ovat kuitenkin kausiluontoisia, eivätkä siis aina voimassa.

Julkaisemme sivustollamme testatut sekä varmennetut CDON alekoodit aina ensimmäisinä. Tämän lisäksi saat samalta sivulta tiedon viimeisimmistä alennuskampanjoista ja tarjoustuotteista.

CDON verkkokaupan suuri koko tarkoittaa myös suuria alennuksia. Laajan tuotevalikoiman ja suuren menekkinsä ansiosta CDON pystyy myymään tuotteita huomattavasti edullisemmilla hinnoilla kuin monet kilpailevat verkkokaupat. CDON myy usein tuotteita puoleen hintaan, mutta monet alennukset saattavat olla jopa 90%.

CDON uutiskirjeen tilaaja saa sähköpostiinsa monipuolisia kampanjatarjouksia, alennuskoodeja, uutisia sekä muita etuja esimerkiksi alennuskampanjoihin tai vinkkejä uusista tuotteista. Tilaaja ei kuitenkaan saa erillistä alennusta uutiskirjeen tilaamisesta.

Toimitusajat vaihtelevat tuotteesta sekä tuotteen myyjästä riippuen. CDON on markkinapaikka, eikä verkkokauppa itse ole jokaisen tuotteen lähettäjä. Löydät lisätietoja jokaisen tuotteen toimitusajasta tuotesivulta. Toimituskulut vaihtelevat 2,95-4,95 euron välillä tuotteesta sekä myyjästä riippuen. CDON+ -jäsenille toimitus on ilmainen kaikissa yli 15€ arvoisissa tilauksissa.

Säästövinkit - CDON

CDON uutiskirje

CDON uutiskirje

CDONin jaksoittainen ja maksuton uutiskirje on erinomainen keino pysyä perillä tuoreimmista ja houkuttavimmista kampanjoista, alennuksista, CDON alennuskoodeja unohtamatta. Liity CDONin postituslistalle sivun alalaidasta ja ala vastaanottamaan asiapitoista säästömeiliä jo tänään. Toimi nyt!
Palautusoikeus

Palautusoikeus

Epäilyttääkö ostoksesi, ja haluaisit sittenkin palauttaa tuotteen? Ei huolen häivää - sinulla on täydet 14 päivää aikaa palauttaa tilaamasi tuotteet. Älä siis turhaan murehdi ostamisenkaan yhteydessä virheostoista vaan tilaa rohkeasti - voit aina palauttaa sopimattomat tuotteet maksutta.
Suosikkisarjat CDONista

Suosikkisarjat CDONista

Game of Thrones, Harry Potter vai kenties Star Wars? Kulttimainetta niittäneet kirja- ja leffasarjat saat aina CDON.comilta niin DVD:nä, kirjoina kuin fanituotteinakin. Etusivun ylälaidasta löytyy näppärä Top-haku -palkki, mihin on lueteltuna juuri sillä hetkellä haetuimmat tuotesarjat.
Herkkua tosipelaajille

Herkkua tosipelaajille

Tämä verkkokauppa on pelaajien ihmemaa! Valikoimasta löydät uusimmat pelikonsolit, kuten Playstation 4:n, Xbox Onen, Nintendo Switchin sekä tietenkin pelaamisen soveltuvat PC-tietokoneet. Konsolien ja laitteiden lisäksi CDONista voit tilata huippulaadukkaat gaming-tarvikkeet, jotka soveltuvat niin harrastekäyttöön kuin vaativammallekin pelaajalle. CDONin pelivalikoima on taatusti yksi Suomen kattavimmista ja tarjoaa niin kuumimmat uutuudet kuin vanhat suosikitkin – sekä fyysisessä että digitaalisesti ladattavassa muodossa. Jos haluat bongata kaikkein edullisimmat pelituotteet, siirrä hiiri "Pelit" -kategorian ylle ja katso yläpalkista avautuvat alennetut tuotteet. Muistathan, että CDON alennuskoodit viilaavat usein myös pelituotteiden hintoja tehokkaasti.
Viikonloppukampanjat

Viikonloppukampanjat

Viikonloput ovat oiva aika shoppailla CDONilla, koska silloin säästät todennäköisesti roppakaupalla rahaa! CDONilla on usein huimat viikonloppukampanjat, joiden aikana kaupasta lähtee 20% - 50% alennettuun hintaan erilaisia elektroniikkatuotteita sekä esimerkiksi kirjoja, vaatteita ja kauneustuotteita. CDONin viikonloppukampanjaan pääset aina helposti ja näppärästi suoraan sivuiltamme löytyvän alennuskupongin kautta.

Eksklusiiviset alennuskoodit

Mikä on eksklusiivinen alennuskoodi ja kenelle se on tarkoitettu? Eksklusiivinen alennuskoodi on kaikille verkkosivustomme vierailijoille suunnattu alennuskoodi, jonka löydät vain meidän sivustoltamme. Sana eksklusiivinen viittaa nimensä mukaan alennuskoodin eksklusiivisuuteen eli siihen, ettet löydä vastaavaa koodia mistään muualta. Pyrimme neuvottelemaan eksklusiivia alennuskoodeja kaikkiin verkkosivustoltamme löytyviin verkkokauppoihin, CDON mukaan lukien. Usein eksklusiiviset koodit ovat vain rajoitetun ajan voimassa, minkä vuoksi ne oikeuttavat myös normaalia suurempaan alennukseen. Pidä silmät auki ja tarkkaile sivustoamme löytääksesi vain meiltä löytyvän koodin tiettyyn tuotteeseen tai kategoriaan jo tänään!

Katso myös muut samankaltaiset koodit kuin CDON alennuskoodit

Voimassa olevat alennuskoodit

Kaikki alennuskoodit1
Kaikki alennukset6
Suurimmat alennukset85%
Varmistetut alennuskoodit1

CDON - AINA EDULLISET HINNAT

Keskitä ostokset CDON.comille

Olet varmaankin kuullut CDONin alennuskoodeista, edullisista hinnoista sekä muista säästömahdollisuuksista, mutta tätä et ehkä tiennyt: ostoksien keskittäminen CDONille ja CDON+-ohjelman hyödyntäminen tuovat ennennäkemättömiä etuja käyttöösi. CDON+-jäsenenä saat jokaisesta ostoksestasi 1–3% ostohyvitystä sekä ilmaisen toimituksen yli 15 euron tilauksille. Ohjelman kruunaa viikoittain vaihtuva jäsentuote, jonka CDON+-jäsenet saavat alennettuun hintaan. Saat kaikki nämä herkut itsellesi vain 29€/vuosi tai 19€/vuosi, mikäli ostat jäsenyyden yli 59 euron tilauksen yhteydessä.

Nopea, nopeampi, CDON

Mikä on nopeampi kuin suihkumoottorilla varustettu formula-auto? CDONin toimitus tietenkin! Heti, kun olet tehnyt tilauksen CDONilla, tilaamiasi tuotteita aletaan valmistella lähetystä varten. Moni yllättyy iloisesti huomatessaan, kuinka rivakka CDONin toimitus todella on. Ajan lisäksi voit säästää hermojasi seuraamalla lähetyksen etenemistä CDONin sivuilta, ”Tilaukset”-kohdasta. Sano hyvästit epätietoisuudelle ja loputtomalta tuntuvalle odottelulle!

CDON ilmainen toimitus

Toimituskulut tuovat joskus harmillisen lisäkulun edulliselta vaikuttavaan tilaukseesi. CDON kuitenkin kustantaa aina ilmaisen toimituksen kaikille yli 100€ tilauksille. Jollei ilmaiseen toimitukseen oikeuttavaa alennuskoodia ole juuri tarjolla, ammattilaisten niksi postikuluissa säästämiseen on muun muassa odottaa sopivan CDON alekoodin ilmaantumista, jos tilauksella ei ole kiire. Voit myös tilata pienemmät ostokset läheisten kanssa kimpassa ja lisätä tuotteita kunnes tilauksen loppusumma ylittää 100€.

Laadukkaita tuotteita – takuulla

Moni arastelee kalliiden elektroniikkatuotteiden tai muiden arvoesineiden ostoa verkosta. Erityisesti takuuseen liittyvät kysymykset saattavat askarruttaa. CDON tarjoaa kaikkiin myymiinsä elektroniikkatuotteisiin vuoden takuun, ellei tuotetiedoissa toisin ilmoiteta. Voit lukea takuuehdot helposti kunkin tuotteen tuotetiedoista. Takuu astuu voimaan sinä päivänä, kun tuote toimitetaan kotiisi tai kun haet sen postitoimipisteestä – toimitukseen kulunut aika ei siis vähennä takuuaikaa! Muistathan myös, että takuu koskee myös alennuskoodien kanssa ostettuja tuotteita. Voit siis huoletta shoppailla edullista elektroniikkaa ja nauttia ostoksistasi pitkään – takuuvarmasti.

Suosituimmat kaupat

Adlibris alennuskoodit
Fitnesstukku alennuskoodit
Jollyroom alennuskoodit
Kaalimato alennuskoodit
Kotipizza kampanjakoodit
Matsmart alennuskoodit
Proteincompany alennuskoodit
Revolution race alennuskoodit
Vestiaire Collective alennuskoodit
Wolt koodit

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Jos jokin asia shoppailussa askarruttaa, ota yhteys CDON asiakaspalveluun. Saat vastauksia esimerkiksi palautukseen, toimitusaikaan tai vaikkapa reklamointeihin liittyvissä kysymyksissä. Voit ottaa yhteyttä CDONin asiakaspalvelun sähköpostilla – älä siis turhaan kanna huolta kalliista palvelunumeroista, puhelinlaskusta tai loputtomasta linjoilla odottelusta. Muista myös vilkaista CDONin sivuilta löytyvä "Usein kysyttyä"-osio, ehkäpä löydät vastaukset kysymyksiisi sieltä!

Jos et löydä etsimääsi....

Mikäli et löydä etsimääsi tuotetta CDONilta, ei kannata vajota epätoivoon. CDONin verkkokaupan kaltaisen valikoiman tarjoavat muun muassa Discshop, Hobby Hall, Ellos, Kärkkäinen, Power and Mobiilitukku. Myös näistä kaupoista löydät elektroniikkaa, pelejä, musiikkia, elokuvia, kodinkoneita sekä tarvikkeita kotiin ja arkeen. Parhaat säästöt varmistat itsellesi, kun vertaat eri kauppojen hintoja ja muistat napata parhaat alennuskoodit sivuiltamme.

Kuinka käytän CDON alennuskoodin?

Valitse ensin haluamasi tuotteet ja siirry tämän jälkeen ostoskoriin. Löydät punaisen ostoskorikuvakkeen sekä ”kassalle”-painikkeen näytön oikeasta yläkulmasta. Syötä tämän jälkeen koodi ”onko sinulla alennuskoodia tai lahjakorttia?” -laatikkoon ja klikkaa ”lisää koodi” -painiketta. Sinun tulee olla kirjautuneena sisään, jotta voit käyttää tämän. Oman CDON-tunnuksen luominen on kuitenkin ilmaista. Alennuskoodin syöttämisen jälkeen voit siirtyä maksamaan ostoksesi. Näin simppeliä on alennuskoodin hyödyntäminen - huikeat säästöt ovat vain muutaman klikkauksen päässä!