Suositellut tulokset
  Juuri katsotut kaupat

   Aktiivinen LensWay alennuskoodi - Kesäkuu 2018

   Supersäästöjä? Poimi tästä mukaasi uusin LensWay alekoodi

   Siirry verkkokauppaan
   33 hyödynsi alennuksen tällä viikolla

   Hanki piilarit ja piilaritarvikkeet LensWayltä mahtavalla 15% alennuksella NYT

   Katso tarjous

   LensWayltä löydät nyt kertakäyttölinssejä huippuedullisesti vain 12,60€ hintaan

   Katso tarjous

   Tsekkaa LensWayn järjettömät hinnat! Piilolinssitarvikkeita alkaen vain 1,70€

   Katso tarjous
   (1 / 1 )

   Nämä koodit ovat vanhentuneet, mutta yrittänyttä ei laiteta!

   VanhentunutLensWayn eksklusiivinen alennuskoodi tuo 5€ alennuksen ostoksiisi
   Katso koodi 4834
   VanhentunutHyödynnä LensWayn eksklusiivinen alennuskoodi ostoksiisi: Arvo 5€
   Katso koodi 4845
   VanhentunutLensWayn uskomaton alennuskoodi on täällä: Hanki aurinkolasit nyt 15% edullisemmin
   Katso koodi 8602
   VanhentunutHyödynnä LensWayn alennuskoodi ja saat ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiisi
   Katso koodi 1982

   Edullisempia ostoksia Lenswayllä – huippuvinkit

   Norwegian reward

   Kuulutko Norwegian Reward -klubiin? Siinä tapauksessa saat nauttia huimista eduista LensWayllä! Saat nimittäin kaikista aurinkolaseista ja piilolinsseistä 10% alennusta. Tämä tarjous ei vanhene, joten se kannattaa hyödyntää jokaisella ostokerralla.

   Outlet

   LensWayn outletistä löydät valtavan valikoiman huippumerkkejä erikoishintaan. Saat silmälaseja ja aurinkolaseja Boss Orangelta, DKNY;ltä, Emporio Armanilta ja monelta muulta jopa 50% alennettuun hintaan. Kannattaa siis aina ensin tarkastaa outletin valikoima ja voit säästää pitkän pennin!

   Ajankohtaiset kampanjat

   LensWayllä on tarjolla lähes aina ajankohtaisia kampanjoita, joista voit tehdä erinomaisia lasilöytöjä extraedulliseen hintaan. Jos olet bongannut vaikka uudet suosikkisilmälasisi, kannattaa odottaa hetki ja katsoa, josko ne tulisivat lähiviikkoina alennukseen. Vaihtoehtona on napata sivuiltamme uusin LensWayn alennuskoodi!

   Kestotilaus

   Oletko piilolinssien käyttäjä? Sitten tiedät varmasti, että niiden ostaminen saattaa joskus tuntua työläältä: täytyy vertailla hintoja, löytää juuri se sinulle sopiva merkki ja malli, puhumattakaan siitä että sinun täytyy varmistaa että sinulla on piilolinssejä aina varastossa esimerkiksi matkojen ja yllätysten varalta. Elämää helpottaa LensWayn tarjoama piilolinssien kestotilaus, jonka avulla varmistat, että sinulla on aina linssejä kotonasi, sekä saat ilmaisen toimituksen aina tilauksellesi. Tähän et voi kutenkaan käyttää LensWayn alennuskoodia, joten kannattaa katsoa tarkkaa että ostat edullisimman sinulle sopivan piilolinssipaketin.

   LensWayltä saat tilauksesi nopeasti ja edullisesti

   Kun tarvitset aurinkolasit, silmälasit tai piilolinssit mahdollisimman nopeasti, kannattaa luottaa LensWayhin. Nettikauppa lähettää suuren varastonsa ansiosta lähes kaikki aurinkolasit ja piilolinssit vuorokauden sisällä tilauksesi tekemisestä. Kun tilaat silmälasit, aletaan rillejäsi valmistaa välittömästi. Näin ollen voita saada silmälasisi käyttöön jo viikon päästä ostohetkestä! Toimitus on nopean lisäksi myös edullista - postituskulut ovat kaikista tilauksista 5€. Ja jos jostain syystä joudut palauttamaan ostamasi tuotteen, et joudu maksamaan toimituskuluja palautuspostista.

   Mitä eroa alennuksilla ja koodeilla on?

   Alennuskoodit on syötettävä tilauksen maksamisen yhteydessä niille osoitettuun aktivointikenttään. Koodit saattavat käydä vain tiettyyn tuotekategoriaan, kuten piilolinsseihin tai silmälaseihin tai hintaryhmään, kuten normaalihintaisiin tuotteisiin tai aleosion valikoimaan. Alennuskoodeilla voi olla tiettyjä ehtoja, kuten ostosten minimiraja ja ne saattavat olla vain tietylle asiakasryhmälle, kuten postituslistan jäsenille suunnattuja. Alennukset puolestaan on suunnattu kaikille LensWayn asiakkaille ja alennus näkyy jo valmiiksi tuotteen hinnasta. Alennusta ei tarvitse siis alennuskoodin tapaan aktivoida. Sekä alennuskoodit että alennukset ovat usein voimassa vain rajoitetun ajan, joten hyödynnä kummatkin ennen kuin on liian myöhäistä.
   0
   Näytä enemmänNäytä vähemmän
   5
   käyttäjää ovat vierailleet sivuillamme tänään
   10
   käyttäjää ovat säästäneet tänään kaupalla LensWay
   15%Alennus
   Uusi alennuskoodi saapui juuri

   NÄKÖ KUNTOON EDULLISESTI

   Linssit aina hyvään hintaan

   Tiesitkö, että LensWay on toiminut jo vuodesta 2000? Sen omistaa silmälasilinssien johtava valmistaja Essilor, joka on Euroopan laajuisesti toimiva yritys. LensWay onkin toimintansa aikana ollut yli miljoonan ihmisen käyttämä ja luottama nettikauppa, josta löytyy kaikille sopivat rillit ja linssit. Valikoimasta löydät kymmenien merkkien silmälasit, aurinkolasit ja piilolinssit. Erityisen tunnettu LensWay on laajaakin laajemmasta piilolinssivalikoimastaa, josta saat usein 20% alennuksen - vielä ilman LensWayn alennuskoodia! Tästä huippukaupasta kannatta hyvän alennuksen tullessa vastaan hamstrata linssejä vaikka vähän enemmänkin.

   Miten LensWayn alennuskoodi käytetään?

   Muista hyödyntää LensWayn helppokäyttöiset alennuskoodit ostosten maksamisen yhteydessä. Alennuskoodin avulla pienennät niin normaali- kuin aletuotteiden hintaa ja säästät huomattavia summia lukuisista tuoteryhmistä ja -kategorioista. Olemme keränneet sinulle ohjeet alennuskoodin hyödyntämistä varten:

   1. Klikkaa vihreää "Katso koodi" -nappulaa
   2. Kopioi avautuva koodi
   3. Siirry LensWayn omille sivuille
   4. Valittuasi haluamasi tuotteet, siirry kassalle oikeasta yläkulmasta
   5. Klikkaa "Onko sinulla alennuskoodi?" -painiketta
   6. Syötä alekoodi sille tarkoitettuun kenttään
   7. Aktivoi alennus painamalla "Käytä" -painiketta

   Samankaltaisia kauppoja

   • Yves Rocher
   • Nordicfeel
   • Jolie
   • Bangerhead
   • Hajuvesi.fi
   • Eleven
   • MyLook
   • House of Organic

   100% tyytyväisyystakuu

   LensWay haluaa, että olet täysin tyytyväinen tilaukseesi. Tämän takia he tarjoavat kolmen kuukauden tyytyväisyystakuun, jonka aikana voit tunnustella miltä uudet silmä- tai aurinkolasisi tuntuvat ja palauttaa tai vaihtaa ne tämän ajan sisällä jos tulet toisiin aatoksiin. Piilolinsseille he tarjoavat kolmen kuukauden avokaupan. Näin varmistut että lasit tai linssit sopivat juuri sinulle ja tuntuvat oikeilta, ja vältyt turhilta virheostoksilta.
   2000
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   Tuotetakuu

   LensWay hemmottelee asiakkaitaan tarjoamalla kahden vuoden tuotetakuun, joka takaa jokaisen tuotteen laadukkuuden. Ei siis enää ennenaikaisesti itse hajoavia laseja, jippii! Todellista säästöä on panostaa laatuun, jolloin laseja ei tarvitse uusia niin usein kuin edullisempia vastineitaan.
   2000
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   Täysi paketti lasien ostajalle

   Etenkin ensikertailaisille saattaa tulla yllätyksenä miten paljon lisäkuluja silmälasien ostoon saattaakaan liittyä. Lasit ja kehykset saattavat olla hyvinkin edulliset, mutta muut tarpeelliset lisät korottavat joskus hintaan huomattavastikkin. LensWayllä kassalla näkemä loppusumma sisältää aina:

   • Kehykset ja silmälasikotelon
   • Yksiteholinssit omilla voimakkuuksillasi
   • Kovapinnoite ja heijastuksenestopinnoite linsseihin
   • 3 kk tyytyväisyystakuu
   • Täysin kuluton palautus
   • Kahden vuoden takuu laseillesi

   Näin tiedät, että ostat aina koko setin, etkä joudu maksamaan ylimääräisiä kustannuksia.
   2000
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   Löydät lisää laseja näistä kaupoista

   Jos et syystä tai toisesta joko löydä haluamasi merkkiä tai mallia LensWayltä, tai hinta on kerrassaan liian korkea budjetillesi, kannattaa myös tarkistaa muut samankaltaiset kaupat. Näitä ovat muun muassa Mister Spex, Lenson ja Lensstore. Heillä voi olla voimassa oleva alennuskoodi juuri haluamiisi laseihin, tai nämä saattavat olla myynnissä kampanjahintaan. Muista, että vertailu kannattaa aina.
   2000
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   Suositut kaupat

   • Alensa
   • Booking.com
   • CDON
   • Finnish Design Shop
   • Hobby Hall
   • House of Organic
   • Jeans.fi
   • Kärkkäinen
   • Lehtikuningas
   • Macpiste
   • Nordicfeel
   • Seksitori
   • Superkauppa
   • Tanstore
   • Wolt
   • Zalando

   Onko sinulla alennuskoodi?

   Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!
   Syötä tähän