Suositellut tulokset
   Juuri katsotut kaupat

    Nappaa aktiiviset LensWay alennuskoodit

    Poimi mukaasi tammikuun uusin LensWay alekoodi

    Siirry verkkokauppaan

    LensWay toimittaa nyt ostoksesi maksutta kotiovelle saakka yli 69€ tilauksista

    Katso tarjous

    LensWaylta everclear-piilolinssien 5kpl kokeilupakkaukset alkaen vain 3€

    Katso tarjous

    Live-piilolinssit 15% edullisemmin LensWaylla

    Katso tarjous
    (1 / 1 )

    Kuuluisa LensWay toimitusaika

    Kun tarvitset aurinkolasit, silmälasit tai piilolinssit mahdollisimman nopeasti, kannattaa luottaa LensWayhin. Nettikauppa lähettää suuren varastonsa ansiosta lähes kaikki aurinkolasit ja piilolinssit vuorokauden sisällä tilauksesi tekemisestä. Kun tilaat silmälasit, aletaan rillejäsi valmistaa välittömästi. Näin ollen voita saada silmälasisi käyttöön jo viikon päästä ostohetkestä! Toimitus on nopean lisäksi myös edullista - postituskulut ovat kaikista tilauksista 5€.

    Katso alta kaupan vanhentuneet koodit

    Cyber Monday on täällä! LensWay alennuskoodi tuo 24% edun
    Katso koodi
    Kurkkaa LensWayn BlackFridaysta jopa 70% alet
    Katso tarjous
    LensWaylta tilaat Polo Ralph Laurenin silmälasit alkaen vain 74€
    Katso tarjous

    Edullisempia ostoksia Lenswayllä – huippuvinkit

    Norwegian reward

    Kuulutko Norwegian Reward -klubiin? Siinä tapauksessa nautit huimista eduista myös LensWayllä! Hyödyntämällä Rewards-edut saat aurinkolaseista ja piilolinsseistä aina 10% alennusta. Tämä tarjous ei vanhene, joten se kannattaa hyödyntää ihan jokaisella ostokerralla.

    LensWay Magazine

    Mikäli inspiraatio on hukassa, kannattaa kukrata LensWay Magazineen. Sieltä voit inspiroitua uusimmista silmäläsitrendeistä sekä saada hyödyllisiä vinkkejä esimerkiksi piilolinssien käyttöön. LensWay Magazineen ilmestyy uusia artikkeleja viikoittain, joten löydät varmasti aina mieluisaa luettavaa.

    LensWay hyväntekijänä

    LensWay lahjoittaa yhdet silmälasit jokaista silmälasitilaustasi kohden. LensWay lahjoittaa silmälasit niitä tarvitsevalle henkilölle, lapselle tai aikuiselle, niille jotka niitä tarvitsevat. Silmälaseja lahjoitetaan yleensä Aasiaan tai Afrikkaan. Shoppaile siis LensWaylla ja ryhdy sinäkin hyväntekijäksi.

    Täysi paketti lasien ostajalle

    Etenkin ensikertailaisille saattaa tulla yllätyksenä miten paljon lisäkuluja silmälasien ostoon saattaakaan liittyä. Lasit ja kehykset saattavat olla hyvinkin edulliset, mutta muut tarpeelliset lisät korottavat joskus hintaan huomattavastikin. LensWayllä kassalla näkemä loppusumma sisältää aina:

    💎 Kehykset ja silmälasikotelon
    💎 Yksiteholinssit omilla voimakkuuksillasi
    💎 Kovapinnoitteen ja heijastuksenestopinnoitteen linsseihin
    💎 3 kk tyytyväisyystakuun
    💎 Täysin kuluttoman palautuksen
    💎 Kahden vuoden takuun laseillesi

    Näin tiedät, että ostat aina koko setin, etkä joudu maksamaan ylimääräisiä kustannuksia.
    0
    Näytä enemmänNäytä vähemmän

    Miten LensWay alennuskoodi käytetään?

    Muista hyödyntää helppokäyttöiset LensWay alennuskoodit ostosten maksamisen yhteydessä. Alennuskoodin avulla säästät huomattavia summia lukuisista tuoteryhmistä ja -kategorioista ja voit napata myös ilmaisen toimituksen. Olemme keränneet sinulle ohjeet LensWay alennuskoodin hyödyntämistä varten:

    💎 Klikkaa vihreää "Katso koodi" -nappulaa
    💎 Kopioi avautuva koodi
    💎 Siirry LensWayn omille sivuille
    💎 Valittuasi haluamasi tuotteet, siirry kassalle oikeasta yläkulmasta
    💎 Klikkaa "Onko sinulla alennuskoodi?" -painiketta
    💎 Syötä LensWay alekoodi sille tarkoitettuun kenttään
    💎 Aktivoi alennus painamalla "Käytä" -painiketta

    Mitä eroa alennuksilla ja koodeilla on?

    LensWay lennuskoodit on syötettävä tilauksen maksamisen yhteydessä niille osoitettuun aktivointikenttään. Koodit saattavat käydä vain tiettyyn tuotekategoriaan, kuten piilolinsseihin tai silmälaseihin tai hintaryhmään, kuten normaalihintaisiin tuotteisiin tai aleosion valikoimaan. Alennuskoodeilla voi olla tiettyjä ehtoja, kuten ostosten minimiraja ja ne saattavat olla vain tietylle asiakasryhmälle, kuten postituslistan jäsenille suunnattuja. Alennukset puolestaan on suunnattu kaikille LensWayn asiakkaille ja alennus näkyy jo valmiiksi tuotteen hinnasta. Alennusta ei tarvitse siis alennuskoodin tapaan aktivoida. Sekä LensWay alennuskoodit että alennukset ovat usein voimassa vain rajoitetun ajan, joten hyödynnä kummatkin ennen kuin on liian myöhäistä.
    0
    Näytä enemmänNäytä vähemmän

    Samantyyppisiä alennuskoodeja

    IlmainenToimitus
    Uusi alennuskoodi saapui juuri

    NÄKÖ KUNTOON EDULLISESTI

    Linssit aina hyvään hintaan

    Tiesitkö, että LensWay on toiminut jo vuodesta 2000? Sen omistaa silmälasilinssien johtava valmistaja Essilor, joka on Euroopan laajuisesti toimiva yritys. LensWay onkin toimintansa aikana ollut yli miljoonan ihmisen käyttämä ja luottama nettikauppa, josta löytyy kaikille sopivat rillit ja linssit. Valikoimasta löydät kymmenien merkkien silmälasit, aurinkolasit ja piilolinssit. LensWayllä on tarjolla lähes aina ajankohtaisia kampanjoita, joista voit tehdä erinomaisia lasilöytöjä extraedulliseen hintaan. Jos olet bongannut vaikka uudet suosikkisilmälasisi, kannattaa odottaa hetki ja katsoa, josko ne tulisivat lähiviikkoina alennukseen. Tästä huippukaupasta kannatta hyvän alennuksen tullessa vastaan hamstrata linssejä vaikka vähän enemmänkin! Mikäli vielä löydät sopivan LensWay alennuskoodin sivuiltamme, nappaa se mukaasi ja säästösi on taattu.

    100% tyytyväisyystakuu

    LensWay haluaa, että olet täysin tyytyväinen tilaukseesi. Tämän takia he tarjoavat kolmen kuukauden tyytyväisyystakuun, jonka aikana voit tunnustella miltä uudet silmä- tai aurinkolasisi tuntuvat ja palauttaa tai vaihtaa ne tämän ajan sisällä jos tulet toisiin aatoksiin. Piilolinsseille he tarjoavat kolmen kuukauden avokaupan. Näin varmistut että lasit tai linssit sopivat juuri sinulle ja tuntuvat oikeilta, ja vältyt turhilta virheostoksilta.
    2000
    Näytä enemmänNäytä vähemmän

    Tuotetakuu

    LensWay hemmottelee asiakkaitaan tarjoamalla kahden vuoden tuotetakuun, joka takaa jokaisen tuotteen laadukkuuden. Ei siis enää ennenaikaisesti itse hajoavia laseja, jippii! Todellista säästöä on panostaa laatuun, jolloin laseja ei tarvitse uusia niin usein kuin edullisempia vastineitaan.
    2000
    Näytä enemmänNäytä vähemmän

    Löydät lisää laseja näistä kaupoista

    Jos et syystä tai toisesta joko löydä haluamasi merkkiä tai mallia LensWayltä, tai hinta on kerrassaan liian korkea budjetillesi, kannattaa myös tarkistaa muut samankaltaiset kaupat. Näitä ovat muun muassa Mister Spex, Lenson, Alensa ja Shopping4net. Heillä voi olla voimassa oleva alennuskoodi juuri haluamiisi laseihin tai kaikkiin piilolinssimerkkeihin, tai silmäterveyden tuotteet saattavat olla myynnissä kampanjahintaan. Muista, että vertailu kannattaa aina! Etsi siis sivuiltamme parhaat diilit ja tee silmälasi- ja piilariostokset kilpailukykyisimpään hintaan.
    2000
    Näytä enemmänNäytä vähemmän

    Suositut kaupat

    • Artiks
    • Bearel
    • BookBeat
    • Booking.com
    • discovery+
    • Ebookers
    • FitnessFirst
    • Halti
    • Jolie
    • Kärkkäinen
    • Lindex
    • Makujakauppa
    • Mobiilitukku
    • Nettilamppu.fi
    • Nike
    • NordVPN
    • Puhti
    • Sinful
    • TokoiTech
    • Viaplay
    • Zalando

    Onko sinulla alennuskoodi?

    Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!
    Syötä tähän