Suositellut tulokset
  Juuri katsotut kaupat

   6 aktiivista LensWay alennuskoodia tarjolla

   Poimi mukaasi joulukuun uusin LensWay alekoodi

   Siirry verkkokauppaan

   Katso alta kaupan vanhentuneet koodit

   Edullisempia ostoksia Lenswayllä – huippuvinkit

   Norwegian reward

   Kuulutko Norwegian Reward -klubiin? Siinä tapauksessa nautit huimista eduista myös LensWayllä! Hyödyntämällä Rewards-edut saat aurinkolaseista ja piilolinsseistä aina 10% alennusta. Tämä tarjous ei vanhene, joten se kannattaa hyödyntää ihan jokaisella ostokerralla.

   Outlet

   LensWayn outletistä löydät valtavan valikoiman huippumerkkejä erikoishintaan. Sieltä löydät jopa satoja silmä- ja aurinkolaseja jopa 50% alennettuun hintaan. Kannattaa siis aina ensin tarkastaa outletin valikoima ja voit säästää pitkän pennin! Mikä parasta, outlet päivittyy tiheään joten voit miltei aina tehdä säästöjä.

   Kestotilaus

   Piilolinssien ostaminen voi tuntua työläältä puuhalta hintavertailun ja mallin sovittamisen takia, puhumattakaan siitä, että piilolinssejä tulee aina pitää varastossa mm. matkojen varalta. Elämää helpottaa LensWayn piilareiden kätevä kestotilaus, jonka avulla linssejä on aina kotonasi ja saat 0€ toimituksen tilauksellesi.

   Täysi paketti lasien ostajalle

   Etenkin ensikertailaisille saattaa tulla yllätyksenä miten paljon lisäkuluja silmälasien ostoon saattaakaan liittyä. Lasit ja kehykset saattavat olla hyvinkin edulliset, mutta muut tarpeelliset lisät korottavat joskus hintaan huomattavastikin. LensWayllä kassalla näkemä loppusumma sisältää aina:

   💎 Kehykset ja silmälasikotelon
   💎 Yksiteholinssit omilla voimakkuuksillasi
   💎 Kovapinnoitteen ja heijastuksenestopinnoitteen linsseihin
   💎 3 kk tyytyväisyystakuun
   💎 Täysin kuluttoman palautuksen
   💎 Kahden vuoden takuun laseillesi

   Näin tiedät, että ostat aina koko setin, etkä joudu maksamaan ylimääräisiä kustannuksia.
   0
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   Miten LensWayn alennuskoodi käytetään?

   Muista hyödyntää LensWayn helppokäyttöiset alennuskoodit ostosten maksamisen yhteydessä. Alennuskoodin avulla säästät huomattavia summia lukuisista tuoteryhmistä ja -kategorioista ja voit napata myös ilmaisen toimituksen. Olemme keränneet sinulle ohjeet alennuskoodin hyödyntämistä varten:

   💎 Klikkaa vihreää "Katso koodi" -nappulaa
   💎 Kopioi avautuva koodi
   💎 Siirry LensWayn omille sivuille
   💎 Valittuasi haluamasi tuotteet, siirry kassalle oikeasta yläkulmasta
   💎 Klikkaa "Onko sinulla alennuskoodi?" -painiketta
   💎 Syötä alekoodi sille tarkoitettuun kenttään
   💎 Aktivoi alennus painamalla "Käytä" -painiketta

   Mitä eroa alennuksilla ja koodeilla on?

   Alennuskoodit on syötettävä tilauksen maksamisen yhteydessä niille osoitettuun aktivointikenttään. Koodit saattavat käydä vain tiettyyn tuotekategoriaan, kuten piilolinsseihin tai silmälaseihin tai hintaryhmään, kuten normaalihintaisiin tuotteisiin tai aleosion valikoimaan. Alennuskoodeilla voi olla tiettyjä ehtoja, kuten ostosten minimiraja ja ne saattavat olla vain tietylle asiakasryhmälle, kuten postituslistan jäsenille suunnattuja. Alennukset puolestaan on suunnattu kaikille LensWayn asiakkaille ja alennus näkyy jo valmiiksi tuotteen hinnasta. Alennusta ei tarvitse siis alennuskoodin tapaan aktivoida. Sekä alennuskoodit että alennukset ovat usein voimassa vain rajoitetun ajan, joten hyödynnä kummatkin ennen kuin on liian myöhäistä.
   0
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   Samantyyppisiä alennuskoodeja

   LensWayltä saat tilauksesi nopeasti ja edullisesti

   Kun tarvitset aurinkolasit, silmälasit tai piilolinssit mahdollisimman nopeasti, kannattaa luottaa LensWayhin. Nettikauppa lähettää suuren varastonsa ansiosta lähes kaikki aurinkolasit ja piilolinssit vuorokauden sisällä tilauksesi tekemisestä. Kun tilaat silmälasit, aletaan rillejäsi valmistaa välittömästi. Näin ollen voita saada silmälasisi käyttöön jo viikon päästä ostohetkestä! Toimitus on nopean lisäksi myös edullista - postituskulut ovat kaikista tilauksista 5€.

   NÄKÖ KUNTOON EDULLISESTI

   Linssit aina hyvään hintaan

   Tiesitkö, että LensWay on toiminut jo vuodesta 2000? Sen omistaa silmälasilinssien johtava valmistaja Essilor, joka on Euroopan laajuisesti toimiva yritys. LensWay onkin toimintansa aikana ollut yli miljoonan ihmisen käyttämä ja luottama nettikauppa, josta löytyy kaikille sopivat rillit ja linssit. Valikoimasta löydät kymmenien merkkien silmälasit, aurinkolasit ja piilolinssit. Erityisen tunnettu LensWay on laajaakin laajemmasta piilolinssivalikoimastaa, josta saat usein 20% alennuksen - vielä ilman LensWayn alennuskoodia! LensWayllä on tarjolla lähes aina ajankohtaisia kampanjoita, joista voit tehdä erinomaisia lasilöytöjä extraedulliseen hintaan. Jos olet bongannut vaikka uudet suosikkisilmälasisi, kannattaa odottaa hetki ja katsoa, josko ne tulisivat lähiviikkoina alennukseen. Tästä huippukaupasta kannatta hyvän alennuksen tullessa vastaan hamstrata linssejä vaikka vähän enemmänkin!

   Samankaltaisia kauppoja

   • The Body Shop
   • Mister Spex
   • iHerb
   • Bearel
   • Alensa
   • Smileo

   100% tyytyväisyystakuu

   LensWay haluaa, että olet täysin tyytyväinen tilaukseesi. Tämän takia he tarjoavat kolmen kuukauden tyytyväisyystakuun, jonka aikana voit tunnustella miltä uudet silmä- tai aurinkolasisi tuntuvat ja palauttaa tai vaihtaa ne tämän ajan sisällä jos tulet toisiin aatoksiin. Piilolinsseille he tarjoavat kolmen kuukauden avokaupan. Näin varmistut että lasit tai linssit sopivat juuri sinulle ja tuntuvat oikeilta, ja vältyt turhilta virheostoksilta.
   2000
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   Tuotetakuu

   LensWay hemmottelee asiakkaitaan tarjoamalla kahden vuoden tuotetakuun, joka takaa jokaisen tuotteen laadukkuuden. Ei siis enää ennenaikaisesti itse hajoavia laseja, jippii! Todellista säästöä on panostaa laatuun, jolloin laseja ei tarvitse uusia niin usein kuin edullisempia vastineitaan.
   2000
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   Löydät lisää laseja näistä kaupoista

   Jos et syystä tai toisesta joko löydä haluamasi merkkiä tai mallia LensWayltä, tai hinta on kerrassaan liian korkea budjetillesi, kannattaa myös tarkistaa muut samankaltaiset kaupat. Näitä ovat muun muassa Mister Spex, Lenson, Alensa ja Shopping4net. Heillä voi olla voimassa oleva alennuskoodi juuri haluamiisi laseihin tai kaikkiin piilolinssimerkkeihin, tai silmäterveyden tuotteet saattavat olla myynnissä kampanjahintaan. Muista, että vertailu kannattaa aina! Etsi siis sivuiltamme parhaat diilit ja tee silmälasi- ja piilariostokset kilpailukykyisimpään hintaan.
   2000
   Näytä enemmänNäytä vähemmän

   Suositut kaupat

   • Adlibris
   • BookBeat
   • CDON
   • Digishop
   • Ebookers
   • F-Secure
   • Finnish Design Shop
   • H&M
   • Hajuvesi.fi
   • Halti
   • House of Brandon
   • Ifolor
   • JD Sports
   • Jollyroom
   • Kotipizza
   • Lehtikuningas
   • Nelly
   • Pizza-online
   • Viaplay
   • Wish

   Onko sinulla alennuskoodi?

   Kerro meille, jos olet löytänyt sivuiltamme puuttuvan alennuskoodin!
   Syötä tähän