Nappaa aktiiviset Nelly alennuskoodit 2022

Täältä löydät parhaat Nelly alennuskoodit ja alennukset

 • Kaikki (6)
  Kaikki (6)
 • Alennuskoodit (4)
  Alennuskoodit (4)
 • Alennukset (2)
  Alennukset (2)
 • Varmistettu (3)
  Varmistettu (3)
Paras alennus
Paras alennus
20%
Alennuskoodi
Koodi

Nelly alennuskoodi myöntää 20% alen NLY oman merkin vaatteista!

Koodi
Tarkistettu
Vanhentumispäivänmäärä:
 5. heinäkuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 5. heinäkuuta
20%
Alennuskoodi
Koodi

Saat 20% alennuksen seuraavaan tilaukseesi liittymällä Nellyn uutiskirjeen tilaajaksi

Koodi
Vanhentumispäivänmäärä:
 6. heinäkuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 6. heinäkuuta
10%
Alennuskoodi
Koodi

Nelly alennuskoodilla nappaat 10% alen kaikkiin yli 50€ tilauksiin!

Koodi
Tarkistettu
Vanhentumispäivänmäärä:
 5. heinäkuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 5. heinäkuuta
10%
Alennuskoodi
Koodi

Nappaa kaikki alennetut tuotteet -10% ylimääräisellä lisäalella Nelly alennuskoodin avulla!

Koodi
Vanhenee kohta!
Tarkistettu
Vanhentumispäivänmäärä:
 4. heinäkuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 4. heinäkuuta
20%
Alennus

Nelly tarjoaa nyt kaikki juhlamekot sekä topit tuntuvalla 20% alennuksella!

70%
Alennus

Avaa Nellyn kesän alennusmyynti ja tilaa merkkivaatteet nyt jopa -70% alennuksin!

Nämä alennuskoodit vanhentuivat juuri, mutta ne voivat silti olla vielä aktiivisia

20%
Alennuskoodi
Koodi

Koko kenkä- ja laukkuvalikoima nyt -20% alella Nelly alennuskoodilla!

Koodi
Tarkistettu
Vanhentumispäivänmäärä:
 3. toukokuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 3. toukokuuta
25%
Alennuskoodi
Koodi

Nelly alennuskoodi tapaa jopa mahtavan 25% alen lähes kaikesta!

Koodi
Tarkistettu
Vanhentumispäivänmäärä:
 18. maaliskuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 18. maaliskuuta
5%
Alennuskoodi
Koodi

Nelly alennuskoodilla 5% ylimääräinen lisäalennus alennuksessa olevista farkuista ja paidoista!

Koodi
Tarkistettu
Vanhentumispäivänmäärä:
 27. helmikuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 27. helmikuuta
60%
Alennus

Nelly tarjoaa nyt kaupan oman merkin tyylikkäät vaatteet jopa -60% alennuksin - klikkaa tästä!

20%
Alennus

Kevään suosikkityylit löydät nyt jopa 20% säätöllä Nellyn verkkokaupasta

Asiakkaamme ovat kysyneet myös:

Me tarjoamme aina ajankohtaiset Nellylle käyvät alekoodit jokaiseen sesonkiin ja kampanjaan. Kun olet löytänyt ja tallentanut sinulle sopivan alekoodin Nelly verkkokauppaan, muista syöttää koodi sille varattuun kenttään kassalla juuri ennen maksua. Näet heti kuinka alekoodi tiputtaa ostoksiesi hintaa. Mikäli hinta ei tippunut, muistathan tarkistaa että ostoksesi täyttävät koodille asetetut ehdot, kuten minimiostosrajan tai valikoidun kategorian.

Nelly verkkokaupassa on usein alennusmyynti myös suosittujen talvi- ja kesäalennusmyyntien ulkopuolella. Ympärivuotiset alennusmyynnit koskevat usein tiettyä tuoteryhmää tai -merkkiä, mutta Nelly tarjoaa ajoittain myös uutuustuotteita alennettuun hintaan.

Maksaessasi Nelly ostoksesi maksukortilla tai Paypal -tilillä, ei maksutavoista aiheudu ylimääräisiä lisäkuluja. Valitessasi maksutavaksi laskun tai Qliron tilin osamaksun, ostoksissa pätevät laskutuskulut sekä tilinhoitokulut.

Palautus Nelly verkkokaupassa aina ilmaista, kun käyttäjällä on henkilökohtainen Nelly-tili. Mikäli asiakkaalla ei ole Nelly-tiliä käytössään, palautuksen hinta on 3,95€.

Kyllä. Kaikki Nelly verkkokaupassa tehdyt tilaukset toimitetaan ilman kuluja, kun tilauksen arvo on vähintään 29,95€. Mikäli minimitilausraja ei täyty, Nelly veloittaa tilauksesta 6,95€ toimituskulut.

SÄÄSTÖVINKIT - NELLY.COM

Nelly ilmainen toimitus

Nelly ilmainen toimitus

Verkkoshopailussa toimituskulut saattavat joskus rasittaa. Nellyllä siitä ei onneksi tarvitse huolehtia, sillä vältät aina toimituskulut tilaamalla vähintään 24,95€ edestä. Nelly-tilin luomalla saat puolestaan 0€ toimituksen jopa kaikenarvoisiin tilauksiin!
Katso myös täältä

Katso myös täältä

Etkö löytänyt etsimääsi? Tai epäröitkö kenties ostopäätöksen kanssa, koska haluat varmistua, että Nelly tarjoaa parhaan hinnan? Oli miten oli, suosittelemme kurkkaamaan samantapaisten verkkokauppojen kuten Zalandon tai Ellosin muotivalikoimaan.
Outlet

Outlet

Nellyn outletista löydät aletuotteita ympäri vuoden. Mikäli etsit asua tiettyyn tilaisuuteen, voit kätevästi siivilöidä tuotetarjonnan valitsemalla vasemmalta haluamasi kategorian. Säästät näin aikaa ja löydät taatusti halvimmat Nelly-tuotteet, jopa alle vitosella!

NUOREKAS NELLY.COM

Oletko koskaan miettinyt, mikä tekee Nellystä erityisen? Ainakin se, että Nelly on tunnettu massiivisista yhteistöistään tunnettujen somevaikuttajien kanssa. Nellyltä löydät muun muassa bloggaaja Janni Delerin suunnitteleman malliston. Lisäksi bongaamaat Nellyn kampanjoista esimerkiksi Kenza Zouitenin ja Angelica Blickin kaltaiset huippubloggaajat. Yritys onkin päättänyt löytää tiensä kohderyhmänsä tietoisuuteen sosiaalisen median kautta perinteisen mainonnan sijaan. We like it!

VINKKI-VITONEN

Oletko sinä seuraava Nellyn Instagramissa jaettu tyyli-malli? Vaatekauppa valitsee viikottain Instasta Nelly-tyttöjä, jotka rokkaavat tyylillään ja inspiroivat muita kaltaisiaan. Inspiroidu verkkokaupassa, nappaa parhaimmat alennukset ja luo oma tyylisi jakaen sitten oma visiosi Instan ihmeellisessä maailmassa! Psst, Instagramista voit myös bongata ajankohtaisimmat Nelly.com alennuskoodit.

AJAN TASALLA NELLY NEWSILLA

Nelly.fi on trenditietoisten, meneväisten ja tyylikkäiden nuorten verkkokauppa täynnä uusimpia trendejä huokeaan hintaan. Löydät Nellyltä mekot juhlaan kuin juhlaan, asusteet kapteenihatuista styleimpiin koruihin sekä syystalven taatusti päheimmät bootsit ja tennarit. Nelly.com avaa ovet mielenkiintoisimpiin trendeihin ja ilmiöihin uutisfeedinsä, Nelly Newsin, avulla. Sieltä voit myös napata Nelly alennuskoodit ensimmäisten joukossa!

Katso myös muut samankaltaiset koodit kuin Nelly alennuskoodit

Voimassa olevat alennuskoodit

Kaikki alennuskoodit4
Kaikki alennukset6
Suurimmat alennukset70%
Varmistetut alennuskoodit3

SUOSI NELLYN OMAA TUOTEMERKKIÄ

Vaikka löydätkin Nellyltä valtavan valikoiman eri tuotemerkkien muotia, asusteita ja kenkiä, Nellyn oman tuotemerkin NLY by Nelly -mallistot kattavat monet tuotekategoriat ja tarjoavat mahdollisuuden tilata kauden uusimpia trendejä edullisempaan hintaan. NLY by Nelly -valikoimasta löydät ainakin urheiluvaatteet, kengät, ranta-asut sekä korut ja asusteet. Suosittelemme tutustumaan Nellyn oman brändin tarjontaan etenkin silloin, kun etsit klassikkotuotteita, kuten valkoista t-paitaa tai pikkumustaa. Muistathan, että Nelly.com alennuskoodit usein viilaavat myös Nellyn oman brändin tuotteiden hintoja tehokkaasti.

MITEN NELLY ALENNUSKOODI KÄYTETÄÄN?

Avaa Nelly alennuskoodi klikkaamalla vihreää "Katso koodi" -nappia. Tämän jälkeen kopioi koodi laitteellasi ja siirry verkkokauppaan. Tsekattuasi Nellyn trendikkään valikoiman ja valittuasi suosikkituotteet ostoskoriisi, voit siirtyä kassalle Nellyn verkkosivujen oikeasta yläkulmasta ja syöttää Nelly koodin sille tarkoitettuun kenttään heti tuotteen alapuolella. Sen jälkeen klikkaa "Aktivoi"-nappulaa ja voilà – alennus on tunnistettu. Näin helppoa on säästäminen!

Suosituimmat kaupat

Adlibris alennuskoodit
Fitnesstukku alennuskoodit
Jollyroom alennuskoodit
Kaalimato alennuskoodit
Kotipizza kampanjakoodit
Matsmart alennuskoodit
Proteincompany alennuskoodit
Revolution race alennuskoodit
Vestiaire Collective alennuskoodit
Wolt koodit

UUTISKIRJE JA INSPIRAATIO

Tilaamalla Nelly uutiskirjeen helpotat coolimpien trendien janoa ja tiedät ensimmäisenä Nellyn alennuksista, kampanjoista ja esimerkiksi mahdollisista Nellyn opiskelija-alennuksista. Villimpien huhujen mukaan uutiskirjeen tilaajat saavat myös ensimmäisten joukoissa käsiinsä kaupan superhalutut VIP-koodit. Verkkokaupan uutiskirjeen tilaaminen onnistuu helposti liittymällä jäseneksi Nelly.comissa!

NELLY ALENNUKSET

Nellyn oma vaatebrandi, NLY, koostuu laajasta valikoimasta muun muassa mekkoja, sortseja, kenkiä ja urheiluvaatteita – tsekkaa ainakin sporttiuutuudet ja hae lisäboostia treeniin. NLY Brandien lisäksi löydät huikean valikoiman huippusuunnittelijoiden tuotteita aina Calvin Kleinista Filippa K.:hon. Seuraamalla Nellyn alekoodejamme pysyt ajan tasalla myös mahdollisista Nellyn merkkialennuksista!