Nappaa aktiiviset Eckerö Line alennuskoodit 2022

Täältä löydät parhaat Eckerö Line alennuskoodit ja alennukset

 • Kaikki (8)
  Kaikki (8)
 • Alennuskoodit (2)
  Alennuskoodit (2)
 • Alennukset (4)
  Alennukset (4)
 • Varmistettu (2)
  Varmistettu (2)
Paras alennus
Paras alennus
20%
Alennuskoodi
Koodi

Jäsenten Eckerö Line alennuskoodi: nappaa nyt risteily- tai reittimatka -20% edullisemmin!

Koodi
Vanhenee kohta!
Tarkistettu
Vanhentumispäivänmäärä:
 27. toukokuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 27. toukokuuta
63€
/hlö

Eckerö Line tarjoaa nyt Day Spa Special päiväristeily- ja kylpyläpaketin alkaen vain 63€/hlö!

10€
Alennuskoodi
Koodi

Eckerö Line uutiskirjeen tilaajat saavat nyt 10€ arvoisen Eckerö Line alennuskoodin matkalleen!

Koodi
Tarkistettu
Vanhentumispäivänmäärä:
 14. kesäkuuta
Vanhentumispäivänmäärä:
 14. kesäkuuta
37€
Paras hinta

Hotellipaketit Tallinnaan risteilyn kanssa nyt Eckerö Linelta alk. vain 37€ hintaan!

Vanhenee kohta!
46€
Paras hinta

Eckerö Linelta varaat myös paketit Pärnuseen alkaen vain hintaan 46€

5€
Paras hinta

S-etukortilla lapset pääsevät risteilemään Eckerö Linellä jopa vain viidellä eurolla!

Lähtöselvitys taskussa

Lähtöselvitys taskussa

Jotta matkasi sujuu mahdollisimman saumattomattomasti ja simppelisti, voit näyttää terminaalin lähtöselvitysportissa olevalle lukijalle QR-koodin puhelimeltasi. QR-koodin löydät säköpostiisi tulleen vaurausvahvistuksesta. Voit varmuuden vuoksi vaikka ladata koodin puhelimeesi tai älylaitteesesi, jotta koodin käyttö toimii myös ilman nettiyhteyttä. Helppoa eikö?

Nämä alennuskoodit vanhentuivat juuri, mutta ne voivat silti olla vielä aktiivisia

12€
Alennus

Eckerö Linen kanssa suuntaat päiväreissulla Tallinnaan alkaen vain 12€

39€
Paras hinta

Kesäristeilyt Hankoon varaat Eckerö Lineltä alkaen vain 39€

Askarruttaako jokin näistä kysymyksistä?

Eckerö Line terminaali löytyy Helsingin Länsiterminaali 2:sta. Terminaalin katuosoite on Tyynenmerenkatu 14 ja paikan päälle pääsee helposti raitiovaunu numero 7 sekä 6T:llä. Vaihtoehtoisesti terminaaliin pääsee helposti myös kävellen Ruoholahden Metroasemalta.

Alekoodin käyttäminen on todella helppoa. Kun olet valinnut haluamasi matkan Eckerö Line -sivustolla, voit syöttää koodin sille varattuun kenttään ennen matkan maksamista ja henkilötietojen täyttämistä. Syötettyäsi koodin, näet heti samalla sivulla kuinka se vaikuttaa matkan lopulliseen hintaan.

Löydät kaikki Eckerö Linella myytävät tuotteet sekä tuotteiden hinnat helposti Eckerö Linen kotisivuilta. Tuotteet ovat lajiteltu erillisiin tuoteryhmiin selaamisen helpottamiseksi. Matkustaessasi laivalla oman auton kanssa, voit tehdä ennakkotilauksen haluamistasi tuotteista verkkokaupassa, ja tuotteet toimitetaan suoraan autollesi kun olet noussut laivaan.

Kyllä. Saat S-Etukortilla aina Bonusta kaikista laivalla tekemistäsi ostoksista sekä itse matkavarauksista. S-Etukortilla saat myös muita vaihtelevia etuja, kuten alennuksia valikoiduista risteilyistä, hotellipaketeista, tuotteista tai illallisista.

Kokosimme parhaat säästövinkit juuri sinulle! Kurkkaa ne tästä:

Luo Eckerö Line-asiakastili

Luo Eckerö Line-asiakastili

Voit nyt luoda oman asiakastilin Eckerö Linelle. Tilin luominen kannattaa, sillä voit kätevästi hallinnoida varauksiasi, mahdollisia sarjalippuja, sekä linkittää S-bonukset suoraan asiakastilillesi. Rekisteröityminen käy tietenkin täysin veloituksetta, joten mikset loisi tilia jo tänään?
Joustavat maksutavat

Joustavat maksutavat

Voit maksaa matkasi Eckerö Line -verkkosivuilla omassa verkkopankissasi, luottokortilla, PayPalilla tai kätevästi Mobile Paylla. Mikäli sinulla on käytössäsi sarjalippuja, voit luonnolisesti maksaa risteilysi myös näillä. Muista myös, että ajoittain Eckerö Line alennuskoodi voi kattaa risteilysi kulut!
Merellisiä makuja

Merellisiä makuja

Eckerö Linen risteilyt hellivät myös makunystyröitäsi. Voit nyt tutustua buffetin tarjontaan ja virittäytyä merelliseen tunnelmaan jo verkossa sekä lukea keittiöhenkilökunnan suosituksia Tallinnan parhaista ravintoloista. Lisäksi voit tutustua ilmaisiin resepteihin, joilla loihdit buffet-ruokia myös kotona.

Voimassa olevat alennuskoodit

Testatut alennuskoodit2
Nykyiset alennuskoodit6
Suurimmat alennukset20%
Varmistetut alennuskoodit2

TALLINAN RISTEILYJÄ JOKAISELLE BUDJETILLE

Edulliset risteilyt joka päivä

Eckerö Linelta varaat jokaisen budjettiin sopivat Tallinna-risteilyt. Risteilijät seilaavaat Tallinnaan monta kertaa päivässä, viikon jokaisena päivänä. Eckerö Line tarjoaa matkapaketteja yksinkertaisesta risteilystä ylelliseen kylpylä-viikonloppuun. Löydät siis varmasti juuri sinulle sopivan matkapaketin! Voit myös varata etukäteen vaikka Buffet-aamiaisen tai Lounge-tilat sinulle ja seurueellesi, jotta risteily olisi sinulle mahdollisimman miellyttävä.Huippua on se, että Eckerö Linen verkkosivuilla on miltei aina käynnissä erilaisia alennuksia, varsinkin S-etukortin haltijoille. Muista vielä napata mukaasi merelliset Eckerö Line alennuskoodit sivuiltamme ja voit päästä matkaan vieläkin edullisemmin.

Menomestana Tallinna

Etkö tiedä, miten viettäisit päiväsi tai viikonloppusi Tallinnassa? Ei syytä huoleen, sillä Eckerö Linen Tallinnan tapahtumakalenterista pääset kätevästi tarkastelemaan tulevia tapahtumia. Voit vaikka vierailla energisillä festivaaleilla tai nauttia klassiesta musiikista. Tapahtumakalenteri näyttää tapahtumia jopa seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi joten pääset suunnittelemaan Tallinnan matkaasi hyvissä ajoin. Kalenteriin voit tietenkin kurkata täysin veloituksetta.

Kuinka syötät koodin

Eckerö alennuskoodin käyttö on tehy helpoksi, joten et turhaan tuhlaa aikaa varausta tehdessä. Klikkaa ensin Eckerö Line koodi sivultamme mukaan ja siirry Eckerön vrkokauppaan, jossa voit valita lähtöpäivän sekä haluamasi matkapaketin. Seuraavaksi voit räätälöidä matkasi, jotta saat juuri sinulle sopivan reissun. Vasemmasta ylänurkasta löydät myös "Syötä koodi" nappulan, johon voit kopioida Eckerö alennuskoodisi sekunnissa. Tämän jälkeen voit siirtyä maksamaan normaalisti. Ei puutu kuin vaan pakkaaminen ihanalle reissulle!

Suosituimmat kaupat

Adlibris alennuskoodit
Fitnesstukku alennuskoodit
Jollyroom alennuskoodit
Kaalimato alennuskoodit
Kotipizza kampanjakoodit
Matsmart alennuskoodit
Proteincompany alennuskoodit
Revolution race alennuskoodit
Vestiaire Collective alennuskoodit
Wolt koodit